Stella’s Recip-Y: Η φυσική μας λύση, για την κυτταρίτιδα

 

Stellas-Recip-Y-GingerWond1

 

Πάντα λάτρευα τα προϊόντα σώματος! Την βαθιά ενυδάτωση, το πλούσιο άρωμα που έδινε ποικιλία στην καθημερινότητα μου, την απαλή επιδερμίδα που προσέφεραν, την απόλαυση και τη χαλάρωση μετά από μια κουραστική μέρα.   Κάθε άνοιξη όμως έπρεπε κάτι απ΄ όλα αυτά να στερηθώ. Άρχιζε η μάχη για την κυτταρίτιδα που, κακώς, όπως όλες μας, παρέλειπα τον χειμώνα.

 

Έπρεπε λοιπόν, να διαλέξω ένα και μόνο προϊόν. Δεν γινόταν να χρησιμοποιώ κάποιο για κυτταρίτιδα, και παράλληλα κάποιο άλλο για ενυδάτωση. Πώς να συνδύαζα άρωμα με αντικυτταριδική κρέμα αφού, όταν την διάλεγα, συνήθως η μυρωδιά της ήταν έντονη και τόσο χαρακτηριστική και το αποτέλεσμα μετά τη χρήση, αρκετά βαρύ και λιπαρό στο δέρμα μου. Και τι γινόταν με την ενυδάτωση, τη χαλάρωση, τη λάμψη, την αντιγήρανση του σώματος μου; Πόσα προϊόντα, σε πόσα στρώματα να απλώσεις για να καλύψεις τόσα πολλά; Και το αποτέλεσμα; Tελικά έβλεπα αποτέλεσμα;

 

Όταν θέλησα να φτιάξω μια σειρά σώματος για τα Stella’s Recip-Y, σκέφθηκα πως ένοιωθα εγώ με όλα αυτά! Τι ζητούσα εγώ, ως καταναλώτρια από ένα ιδανικό προϊόν.   Μπορούσα να εκμεταλλευτώ τα θαυματουργά αιθέρια έλαια, τα αγνά φυσικά συστατικά, τις βιταμίνες, τα βιολογικά βούτυρα και έλαια και προπαντός την μελετημένη συνταγή χωρίς πρόσθετα, σιλικόνες και γλυκερίνες που μπαίνουν μόνο και μόνο για να δείχνει το προϊόν αφράτο κι ελκυστικό, και να δημιουργήσω το καλύτερο! Ένα αγνό 100% φυσικό, βιολογικό και αποτελεσματικό προϊόν, που θα μας χάριζε όλα όσα ονειρευόμαστε.

 

Τα Body Butters των Stella’s Recip-Y είναι “ζωντανές” και απόλυτα φυσικές συστάσεις, κι αυτό αποδεικνύεται από το πως αλλάζει η υφή τους, ανάλογα με την θερμοκρασία και την εποχή. Τώρα που ανέβηκε αρκετά μαλακώνουν, ενώ τον χειμώνα κι όσο η θερμοκρασία μένει κάτω από τους 30 βαθμούς, γίνονται πιο σκληρά. Στην καρδιά του χειμώνα λίγο πιο πετρωμένα, τώρα ακόμα πιο μαλακά….

 

Τα αγνά, χειροποίητα και μυρωδάτα Body Butters των Stella’s Recip-Y, είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε την κυτταρίτιδα, τις ραγάδες, την ξηροδερμία, τη χαλάρωση, την γήρανση και τα σημάδια του χρόνου στο σώμα μας, να το ενυδατώσουμε βαθιά και να το αρωματίσουμε μοναδικά. Να χαλαρώσουμε μετά από μια κουραστική μέρα και να αφεθούμε….Μια ελάχιστη ποσότητα αρκεί. Την δουλεύεις ελαφρά στις παλάμες για να λιώσει με τη θερμοκρασία του σώματος σου και την απλώνεις καλά. Θα απορροφηθεί πολύ γρήγορα, αφήνοντας το δέρμα σου βελούδινο κι ευωδιαστό.

 

Αλλά ας μη πω κάτι άλλο εγώ. Ας αφήσω να μιλήσουν οι κοπέλες που τα έχουν ήδη δοκιμάσει και αγαπήσει:

 

 

Stellas-Recip-Y-BodyButter1

 

 

ΧΑΙΔΩ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

Ενώ στην αρχή έβλεπες το body butter και σκεφτόσουν, ότι ίσως να μην απλώνεται εύκολα τελικά στην πράξη τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά, έρχεται και λιώνει στα δάχτυλα και απλώνεται έτσι όπως λέει και το όνομά του, σα βούτυρο… είναι κάτι διαφορετικό από κρέμα σώματος και καταλαβαίνεις πως σαν προϊόν είναι άλλης κλάσης, το δέρμα παραμένει ενυδατωμένο, απαλό, μυρωδάτο και όπως και οι κρέμες προσώπου η διαφορά με τα συμβατά σκευάσματα γίνεται αισθητή αρκετά γρήγορα. Πάντως είναι στις επόμενες παραγγελίες μου και δεν βλέπω την ώρα…

 

EYH – ΑΘΗΝΑ


Είμαι πολύ ευχαριστημένη είμαι με το Body Butter «Flowers Everywhere»! Νομίζω, ότι είναι αρκετά αποτελεσματικό για την μείωση της κυτταρίτιδας. Έχει ωραία υφή και εννοείται, ότι κάνει λεία και απαλή την επιδερμίδα μου. Για να σου πω όμως την αλήθεια, η μυρωδιά του «Ginger Wonderland» είναι το κάτι άλλο!

 

ΕΙΡΗΝΗ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

Δοκίμασα το Βody Βutter «Flowers Everywhere»! Η μυρωδιά του μου άρεσε πολύ πάνω στο σώμα μου! Πρώτη φορά νιώθω τέτοια ενυδάτωση και απαλότητα! Μοναδική, η αίσθηση που μου άφησε. Επίσης με εξέπληξε ευχάριστα, το πόσο γρήγορα απορροφήθηκε και, ότι δεν άφησε ίχνος λιπαρότητας ενώ το άρωμα πάνω στο σώμα παίρνει αυτή τη λουλουδιαστή μυρωδιά φρεσκάδας, κι ενώ το είχα βρει λίγο βαρύ όταν το μύρισα από το βαζάκι, πάνω μου μύριζε σαν σαπούνι… Λουλούδια και φρεσκάδα! Είμαι πολύ χαρούμενη που ανακάλυψα το beautyblog.gr και μέσω αυτού εσένα!

 

 ΜΑΡΙΑ-ΣΕΡΡΕΣ

 

Δοκίμασα την «Ginger Wonderland», πολύ ωραίο άρωμα «σπιρτώδες» και ζεστό, απορροφάται αμέσως και δίνει απαλότητα.

 

 

ΛΙΑ – ΕΥΒΟΙΑ

 

Δενέχωλόγιαναγράψωγιατο «Stella’s Secret Recιp-Y – Hair and Body oil». Μυρίζει τέλεια! Περιττό να σου πω, ότι έχει κατακτήσει τους άντρες της οικογένειας από τον πιο μεγάλο μέχρι τον πιο μικρό. Συνέχεια μου λένε “μαμά πόσο ωραία μυρίζεις”. Τα μαλλιά μου έχουν γίνει πολύ απαλά και λεία αλλά και το σώμα μου είναι απίστευτα απαλό.

 

ΜΑΡΙΛΕΝΑ-ΚΕΡΚΥΡΑ

 

Το «Stella’s Secret Recιp-Y -Hair and Bodyoil» ήταν πολύ καλό και αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν, ότι ήταν αρκετά αποτελεσματικό όσον αφορά στην κυτταρίτιδα!

 

 

Stellas-Recip-Y-FlowersEve1

 

ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ-ΑΘΗΝΑ

 

Θα ήθελα να  εκφράσω τη γνώμη μου για το Body Butter για την κυτταρίτιδα, τo ««Αll-in-Οne» Perfect Body’s Secret. Θεωρώ, ότι είναι μία πολύ καλή κρέμα όταν η θεραπεία της γίνεται σε καθημερινή βάση, γιατί μόνο τότε θα υπάρξουν και τα επιθυμητά αποτελέσματα. Θα συνεχίζω να το παίρνω είμαι πολύ ευχαριστημένη.

 

ΑΛΕΞΙΑ – ΑΘΗΝΑ

 

Δοκίμασατο Body Butter «Αll-in-Οne» Perfect Body’s Secret. Είναι για το βραδάκι αλλά το χρησιμοποιώ και την μέρα, αλλά αυστηρά και μόνο όταν φοράω σκουρόχρωμα ρούχα, για να μην έχω πρόβλημα με τον ήλιο. Είμαι ευχαριστημένη με την κρέμα αυτή, το κορμί μου είναι τέλεια ενυδατωμένο κι όσο για την κυτταρίτιδα, μπορεί να μην έχει εξαφανιστεί, αλλά σίγουρα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση απ’ ότι ήταν! Σίγουρα αξίζει να την δοκιμάσεις! Επίσης έχει ωραία μυρωδιά – καμία σχέση με τις κρέμες που κυκλοφορούν στο εμπόριο! Μου θυμίζει ανατολίτικες,ωραίες μυρωδιές…Την συστήνω ανεπιφύλακτα!

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ – ΑΘΗΝΑ

 

Με το «Ginger Wonderland» έπαθα πλάκα. Είχα τρομερό πρόβλημα χαλάρωσης στον ώμο, δηλαδή όταν σήκωνα το χέρι μου στην έκταση, το σημείο εκείνο έμοιαζε χάλια. Ρυτιδιασμένο και χαλαρό δέρμα. Το αποτέλεσμα που με εξέπληξε; Σήμερα είναι σχεδόν για να μην πω απόλυτα λείο. Ξεκίνησα το body butter και το έβαζα και στα χέρια, αλλά όχι με σκοπό να διορθώσω τίποτα. Απλά επειδή μου αρέσει πολύ να το απλώνω σε όλο μου το σώμα. Έτσι το έβαζα κάθε βράδυ από τους αστραγάλους μέχρι τους ώμους. Όπως και με τις κρέμες προσώπου, έτσι και με αυτή νιώθεις το λεπτό φιλμ να υπάρχει πάνω στο δέρμα και να το νιώθεις αμέσως πιο σφιχτό. Με την πρώτη κιόλας εφαρμογή, ένιωσα το σώμα μου να είναι ορατά πιο ενυδατωμένο και οι ζάρες που φαίνονταν έχουν εξαφανιστεί. Όλο αυτό μετά από ένα-ενάμισι μήνα εφαρμογής μια φορά την ημέρα, κάθε βράδυ. Τόσο γρήγορη βελτίωση (βάσει του αρχικού φυσικά) δεν έχω ξαναδεί.

 

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ – ΑΘΗΝΑ

Ξεκίνησα τα προϊόντα Stella’sRecip-Y πριν ένα χρόνο περίπου. Συγκεκριμένα το BodyButter«Αll – in–Οne» και το πολυχρηστικό λάδι «Stella’s Secret Recιp-Y – Hair and Bodyoil» σε μια πιο ενισχυμένη έκδοση, ειδικά για το δικό μου ξηρό δέρμα. Σε γενικές γραμμές το δέρμα μου εμφάνιζε ξηρότητα, χαλάρωση, όχι ιδιαίτερα έντονη κυτταρίτιδα, αλλά μια γενικότερη δυσανεξία σε κάθε είδους κρέμα, ακριβή ή φτηνή του εμπορίου. Μετά από χρήση ενός έτους περίπου, χωρίς ενδιάμεση χρήση άλλων προϊόντων,παρατήρησα εμφανή βελτίωση στη γενικότερη εικόνα του δέρματός μου.

 

Νιώθω την επιδερμίδα μου βαθιά ενυδατωμένη, πιο σφιχτή και υγιή. Δεν μπορώ να εκφράσω γνώμη για την κυτταρίτιδα γιατί ούτως ή άλλως δεν εμφάνιζα ιδιαίτερα προβλήματα, επομένως και η βελτίωση είναι μικρού βαθμού. Αυτό όμως που είδα σε έντονο βαθμό είναι βελτίωση στη σφριγηλότητα του δέρματος, στη σύσφιξη και την ενυδάτωσή του. Νιώθω, ότι έχω ένα πιο νεανικό δέρμα, που είχα απωλέσει κυρίως μετά την εγκυμοσύνη μου. Οι κρέμες σε μένα λειτούργησαν αντιγηραντικά και επανορθωτικά σε σχέση με την υφή του δέρματός μου και τη χαλάρωσή του.

 

Αξίζει να σημειώσω, κυρίως για όποιον δεν έχει χρησιμοποιήσει ξανά προϊόντα Stella’s Recip-Y, πως η συγκεκριμένη κρέμα απέχει μακράν, από οποιαδήποτε προϊόντα της αγοράς κατά της κυτταρίτιδας ή της χαλάρωσης. Εμένα προσωπικά μου ταίριαξαν για αυτόν ακριβώς το λόγο. Δεν μπορούσα να «δεχθώ» ούτε τις υφές τζελ που ξήραιναν το δέρμα μου και μου προκαλούσαν κνησμό ούτε τις κρεμώδεις υφές, που ναι μεν άφηναν ένα φιλμενυδάτωσης, το οποίο όμως ένιωθα, ότι δεν εισχωρούσε στο δέρμα μου αλλά άφηνε μια επιφανειακή λίγδα.

 

 

 

Stella

 

NEW-BANNER-STELAS RECIPY

14 Σχόλια
  1. Αυτό περίμενα!!! Έφυγα για παραγγελία για άλλη μια χρονιά!!

  2. Δεν εκπλήσσομαι για τα αποτελέσματα που διαβάζω αφού πρόκειται για μια ακόμα καταπληκτική κρέμα από τη σειρά Stella’s Recip-Y

  3. Ε τώρα εγώ τι να πω?Την άποψή μου την ξέρετε.@Stella μου κορίτσι μου αγαπημένο σε ευχαριστώ που μας φροντίζεις.
    Μουτς

  4. Kalhmera!einai polu oraia auta p grafetai k ta proionta fainontai yperoxa!tha ithela polu na ta dokimaso k ego!mporeitai na m peite apo pou mporo na agoraso k sxetikes times?euxaristo!

  5. ε τι να πουμε τώρα να ήταν μόνο τα body buttters της Στελλας που αξίζουν την προσοχή μας? αν δε χρησιμοποιήσεις κάποιο σκεύασμά της δεν μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά ποιότητας. Επειδή κι εγώ είμαι της ανασφάλειας του homemade όταν πρόκειται για κάτι που δεν το ξέρεις και είναι και λίγης κυκλοφορίας και αυτός ήταν και ο βασικός μου ενδοιασμός αρχικά μέχρι… που δοκίμασα τις κρέμες της Στέλλας και άρχισα να αντιλαμβάνομαι την ουσία από… την επιφάνεια

    Στέλλα πρόσεχε!!! αρχίζω να διαδίδω τις κρέμες σου!!! θα σε μάθουν και στην υπόλοιπη επικράτεια και άντε να σε δω μετά πού θα βρεις χρόνο να τις παρασκευάζεις χαχαχα…

  6. Στέλλα μου αγαπημένη ξέρεις πόσο έχω λατρέψει τα προϊόντα σου! Πέρα από τα οφέλη στο δέρμα μου, σ’ εμένα λειτουργούν και σαν ψυχοθεραπεία. Κάθε βράδυ αφιερώνω το τελευταίο δεκαπεντάλεπτο πριν τον ύπνο και πραγματικά με ηρεμεί απίστευτα. Με αργές κινήσεις κάνω απαλό μασάζ στο σώμα (από τους αστραγάλους μέχρι τους ώμους) και στο πρόσωπο, και χαλαρώνω μέσα σε μοναδικά αρώματα κι ευωδιές!

  7. Τζουλια help.Πως μπορω να παραγγειλω αυτα τα καταπληκτικα καλλυντικα της Στελλας;Να σε ενημερωσω πως δεν α
    εχω facebook

  8. Πως μπορω να παραγγειλω τα προιοντα της Στελλας

  9. πως μπορω να παραγγειλω κρεμα για κυτταριτιδα της stellas

  10. θα ηθελα να ενημερωθω για τις τιμες και πως μπορω να τις προμηθευτω ευχαριστω

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.