Beatific: Τα 3 αγαπημένα μου προϊόντα της μάρκας

 

Beatific_1

 

 

Η Beatific είναι μια μάρκα που εκτίμησα πολύ την χρονιά που μας πέρασε. Είναι μια σχετικά νέα μάρκα (δεν μετράει παραπάνω από 2 χρόνια παρουσίας στην αγορά). Ειδικά μετά από αυτά που σας έγραψα χθες όσο αφορά τα αντηλιακά  καταλαβαίνεται ότι την εκτίμησα ακόμα πιο πολύ γιατί είναι μια Ελληνική, δερμο- καλλυντική μάρκα, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από πολλές του εξωτερικού.

 

Μέσα σε ένα χρόνο, από πέρυσι δηλαδή που σας είχα ξαναγράψει για την Beatific (το όνομα της από τις λέξεις Beauty και Scientific), μέχρι και σήμερα έχω χρησιμοποιήσει δυο τρία προϊόντα της (ναι, δεν μπορώ παραπάνω, καταλαβαίνετε πόσα προϊόντα είναι σε σειρά για να τα δοκιμάσω, απλά είναι ανέφικτο κάποιες φορές ακόμα και αν δεν έκανα τίποτα άλλο)

 

Ένα από τα προϊόντα που δοκίμασα ήταν την extreme Anti- Aging Eye Cream. Ίσως θυμάστε, αρχές Σεπτεμβρίου είχα ένα αρκετά σοβαρό πρόβλημα με τα μάτια μου (τι χάλια εποχή και εκείνη, με τις γιαλούμπες κάθε μέρα για πάνω από ένα μήνα..) Σε εκείνη την περίοδο, η οφθαλμίατρος μου σύστησε, ή να είμαι πολύ προσεκτική, ή ακόμα καλύτερα να μην φοράω καθόλου κρέμα ματιών για να μην ερεθιστούν περισσότερο τα ήδη πολύ ερεθισμένα μάτια μου (ε, 8 ώρες υπολογιστής, τι να σου κάνουν και αυτά;)

 

Άκουσα την συμβουλή της, αλλά όχι παραπάνω από μια εβδομάδα (εντάξει, φόραγα γυαλιά, αλλά και πάλι με τον υπολογιστή αγκαλιά ήμουν όλη μέρα, αυτό δεν αλλάζει) γιατί τα μάτια μου άρχιζαν να δείχνουν πολύ κουρασμένα. Φυσικά, δεν ήθελα κανένα βαρύ προϊόν, ούτε βαριά αρώματα, ούτε βαριές υφές, αλλά μια καλή κρέμα με ενισχυμένη φόρμουλα και φυσικά δερμο-καλλυντική, παρά luxe μάρκα. Δεν έψαξα, πολύ. Πήγα με κλειστά τα μάτια και έβγαλα από το συρτάρι μου την κρέμα Beatific Anti-Aging, έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη- την τελείωσα.

 

 

extreme-antiaging-eye

 

 

Αγαπώ τα serum και το έχω δηλώσει πολλές φορές. Μη σας πω ότι μπορεί να τα προτιμώ, περισσότερο ακόμα και από τις κρέμες. Και αν και τα τελευταία δυόμιση χρόνια, δεν αλλάζω την βραδινή περιποίηση της επιδερμίδας μου, κατά τη διάρκεια της μέρας θέλω να δοκιμάζω και άλλα προϊόντα και γιατί είναι η δουλειά μου και γιατί απλά, θέλω.

 

Αφού έμεινα λοιπόν τόσο ευχαριστημένη από την κρέμα ματιών και εκεί κάπου στο ίδιο συρτάρι με «κοίταζε» περιμένοντας τη σειρά του και το serum Beatific Youth elixir, αποφάσισα, να του δώσω μια ευκαιρία. Αυτό που μου άρεσε στην αρχή, ήταν ότι μόλις το άπλωνα, ένιωθα το πρόσωπό μου, τονωμένο (τσιτωμένο ήθελα να γράψω, αλλά τονωμένο μου φαίνεται πιο σωστό). Σίγουρα και πιο λαμπερό. Πιο ροδαλό. Πιο plumbed.

 

Μετά από περίπου 15 μέρες χρήσης, με έπιασε λύσσα να διαβάσω το Δελτίο Τύπου (έκανα και ώρα να το βρω, κάπου το είχα βάλει..) Ο συγκεκριμένος ορός, χρησιμοποιεί την τεχνολογία Time-Freeze η οποία βασίζεται σε έναν φυτικό παράγοντα που προσφέρει άμεση συσφικτική δράση, αποκαθιστώντας την αρχική πυκνότητα του προσώπου μιμούμενο την μέθοδο Lipofilling. Η μέθοδος Lipofilling χρησιμοποιείται στην πλαστική χειρουργική και έχει ως στόχο το γέμισμα των ρυτίδων του προσώπου, καθώς επίσης και την αποκατάσταση της πυκνότητάς του. Επιπλέον το καινοτομικό σύμπλεγμα YouthMatrix με εκχυλίσματα από μικροφύκια και πολυσακχαρίτες, προσφέρει άμεσα αντιληπτή την αίσθηση σύσφιξης αναδομώντας το περίγραμμα του προσώπου. Άρα είχα δίκιο που είδα και τόνωση και λάμψη στο δέρμα μου. Προφανώς δεν ήταν η ιδέα μου.

 

 

 

Youth-elixir-E-

 

 

 

Πάμε τώρα στο σώμα. Όσο αφορά το σώμα μου, ας πούμε ότι σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένη– έχω κάποια καλά και κάποια όχι και τόσο καλά σημεία- όπως όλες μας, αλλά το σημείο που προσέχω περισσότερο είναι τα μπράτσα μου.

 

Δεν είμαι καθόλου φίλη με τις πλαστικές επεμβάσεις για τον μόνο λόγο, ότι είμαι πολύ φοβιτσιάρα. Φοβάμαι τα νυστέρια, φοβάμαι την νάρκωση (ολική ή τοπική) φοβάμαι τις ενέσεις, φοβάμαι τα φάρμακα. Όλα τα φοβάμαι, όπως καταλάβατε. Παρόλα αυτά, έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου, ότι σε ένα σημείο του σώματος μου, που δεν θα διστάσω κάποια στιγμή αν χρειαστεί να κάνω πλαστική επέμβαση, αυτό θα είναι τα μπράτσα μου.

 

Ξέρετε, ακόμα και στο υπόλοιπο σώμα να μην βάζω ευλαβικά κρέμα σύσφιξης όλο το χρόνο, στα μπράτσα μου, δεν το ξεχνώ ποτέ, 12 μήνες το χρόνο και 365 μέρες. Κάποιοι λένε, η ηλικία μιας γυναίκας, φαίνεται από τα χέρια της. Εγώ επειδή τις δεκάδες κρέμες που κυκλοφορούν πρώτα τις δοκιμάζω στα χέρια μου (για να δω υφή και να μυρίσω ή όχι, άρωμα) δεν νομίζω να έχω τέτοιο πρόβλημα στο μέλλον. Αλλά και πάλι και να είχα, θεωρώ ότι η ηλικία φαίνεται περισσότερο από τα μπράτσα, παρά από τα χέρια.

 

Βλέπω και τη μαμά μου, η οποία, για τις ρυτίδες που έχει αποκτήσει στο πρόσωπο, δεν την νοιάζει καθόλου. Με τα μπράτσα της όμως, έχει θέμα και έχει δίκιο. Ίσως επειδή πάντα είχε όμορφα μπράτσα (και ντεκολτέ) θέλει να τα διατηρήσει όσο περισσότερο μπορεί. Πέρυσι περίπου τέτοια εποχή της έδωσα να δοκιμάσει την κρέμα σύσφιξης για μπράτσα της Beatific την Αrm Shaping και έμεινε πάρα πολύ ευχαριστημένη. Το ίδιο και εγώ. Ήταν ένα από τα προϊόντα που ευχαριστήθηκα πολύ την χρονιά που πέρασε. H μητέρα μου είδε αποτέλεσμα, τα  μπράτσα της ήταν ορατά πιο σφικτά και πιο τονωμένα και εγώ το πήγα ένα βήμα παρακάτω με την βοήθεια για άλλη μια φορά της κυρίας Μητσοπούλου της Χημικού και Διευθύντριας Έρευνας και Ανάπτυξης της μάρκας για να μάθω και άλλα.

 

Beatific-Arm-Shaping

 

Η κυρία Μητσοπούλου, μου είπε λοιπόν ότι το συγκεκριμένο προϊόν έχει σχεδιαστεί γύρω από δυο ανάγκες: Πρώτον: Να συσφίγγει το εσωτερικού μέρος του μπράτσου που παρουσιάζει σημάδια χαλάρωσης και έλλειψης ελαστικότητας από απότομο χάσιμο βάρους ή λόγω της φυσικής διαδικασίας γήρανσης (πολύ σωστά, εκεί εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα, όσες πάτε γυμναστήριο, ξέρετε ότι άλλο ο δικέφαλος και άλλο ο τρικέφαλος μυς – σωστά;)

 

Δεύτερον: Να αποτρέπει την συσσώρευση των λιπαρών μαζών (επιστήμονας είναι, επιστημονικά μου το είπε και έτσι ακριβώς το γράφω και εγώ). Με απλές όμως λέξεις σημαίνει, ότι σε αυτό το σημείο η κρέμα αποτρέπει από το να ξαναδημιουργηθεί λίπος και άρα να βαρύνει το μπράτσο και κατά συνέπεια να αποκτήσει και χαλάρωση. Ήμουν ξεκάθαρη; Χαίρομαι.

 

Και πως το καταφέρατε αυτό, κυρία Μητσοπούλου; « Ενσωματώσαμε στη φόρμουλα του, το σύμπλεγμα Advanced Sculpt με ενεργά συστατικά μορφοποίησης και σύσφιξης από καφεΐνη και άλλα φυτικά εκχυλίσματα, το οποίο προστατεύει την παραγωγή του κολλαγόνου και ενισχύει την επιδερμική συμβολή, ενδυναμώνοντας τον ιστό του δέρματος. Σαν αποτέλεσμα, το περίγραμμα του εσωτερικού των μπράτσων σμιλεύεται δείχνοντας πιο σφιχτό και τονωμένο.

 

Η τεχνολογία Algi Care C με την ισχυρή σιλανόλη AlgiciumC και με Βιταμίνη Ε σε συνδυασμό με το σύμπλεγμα Lipolytic δρουν ενάντια στην αποθήκευση λίπους και υγρών ανάμεσα στους ιστούς του δέρματος μειώνοντας τα αποθέματα τους στον λιπώδη ιστό και δίνοντας στα μπράτσα μία σφιχτή και γεμάτη όψη. Μέρα με την μέρα τα μπράτσα αδυνατίζουν και η επιδερμίδα γίνεται πιο σφιχτή ενώ το περίγραμμα τους επανακτά την ιδανική του μορφή

 

 

Arm-shaping-E

 

 

Κοιτάξτε σαφώς και τη φοράω όσο συχνά μπορώ και όσο μου επιτρέπει το budget μου, γιατί νομίζω έτσι κι αλλιώς είναι πιο φθηνή από το να καταλήξω κάποια μέρα, στο νυστέρι.

 

Έχετε δοκιμάσει κάποιο προιόν Beatific; Αν όχι, ποιό θα θέλατε να δοκιμάσετε, αλήθεια τώρα.

 

 

 

 

19 Σχόλια
  1. Καλημέρα
    @Τζουλια.Τζουλια μου όταν σε ενθουσιάζει/ικανοποιεί ενα προϊόν φαίνεται στο τροπο που γράφεις!!!
    Και αφού ΕΣΥ έχεις δοκιμασει χιλιάδες για να προτείνεις κάτι έχεις 100% δίκιο να το δοκιμάσουμε και εμείς!!
    Επειδή το δικό μου πρόβλημα εντοπίζεται στην περιοχή των ματιων(με τρομερή ξηροφθαλμία /μαύρους κύκλους )που δύσκολα ανέχονται οποιαδήποτε κρεμα ,σίγουρα θα ήθελα να δοκιμάσω το σερουμ της εταιρίας κάποια στιγμή.
    Πάντως το πρόβλημα με τα μπράτσα το έχει και η δικιά μου μαμά πάντα της άρεσε να δείχνει ποσό ωραίο
    ντεκολτέ και μπράτσα είχε!Τωρα ειναι το μονο της παράπονο! Για να την πείραξε παραπάνω της λέω
    να κάνει το τεστ να ρίξει αλάτι/πιπέρι με το χέρι ψηλά !! Καλά εκεί παθαίνει κρίση !! Χαχαχα
    και υπάρχει ενα ακόμα σημείο που ¨εχω εντοπίσει την (ηλικία) και αυτό ειναι ο αγκώνας!! Με το χέρι κάτω
    στις μεγαλύτερες ηλικίες κάνει μπόλικες ζάρες !!εκει δεν μπορείς να το κρύψεις με τίποτα!!
    Εγω για να μπορεί να αποφύγω όσο μπορώ όλα αυτά ¨εχω ξεκινήσει βαράκια και ο θεός βοηθός!!
    Φιλια

  2. @SofiaT: Είμαστε νέες ακόμα Σοφάκι. Μέχρι να το χρειαστούμε, κάτι θα έχει βγει και για το σημείο του αγκώνα!!

  3. @Τζουλια.Τζουλια μου σε αυτό ελπίζω!!χαχαχα
    Πιστεύω να δώσαμε καμία ιδέα στις εταιρίες να βγάλουν ενα τέτοιο προϊόν!!!
    Φιλια

  4. Julia κ γω εχω χρησιμοποιησει προιοντα Beatific! και μαντεψε: τα ειχα κερδισει στο διαγωνισμο απο το bb!! To πιο ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΟ!!!! Οχι δεν μαλλωνω κανέναν…απλά χρησιμοποίησα κεφαλαια για να το τονισω!!! Ναι ειχα μεινει ευχαριστημένη!!! Αυτη ειναι η αληθεια. Τώρα θα ηθελα να δοκιμασω αυτο για τα μπράτσα…Δεν εχει να κανει με ηλικία ε Τζούλια??πχ ανω των35-40…
    Τα φιλιά μου!!!

  5. Αν και θέλω, δεν έχω δοκιμάσει κανένα από τα προϊόντα. Σίγουρα θα επιθυμούσα πολύ την κρέμα σύσφιξης για μπράτσα της Beatific την Αrm Shaping, που στην περίπτωσή μου χρειάζονται βοήθεια!

  6. @Εlsa: Α,τέλεια αγαπημένη μου! Δεν το θυμόμουν αυτό για να είμαι ειλικρινής! Άρα να και ένα impromptu review από τα bb girls μου! Λοιπόν όσο αφορά την Arm Shaping αλλά και όλα τα προιόντα περιποίησης η δική μου άποψη είναι ότι δεν κοιτάμε τόσο την ηλικία, αλλά τις ανάγκες μας.

  7. @Εfie: Μην βιαστείς.. ποτέ δεν ξέρεις..μπορεί και να τύχει να δοκιμάσεις κάποιο…

  8. Kαλημερα και απο μενα. Ωραιο και το σημερινο ποστ. Στην δικη μου περιπτωση το εχω ξαναγραψει δεν εχω προβλημα στα μπρατσα λογω του τεννις που παιζω πολλα χρονια τωρα και σας το εχω ξαναπει. Ειναι σφιχτα με ωραιες καμπυλες οπως και οι αγκωνες μου. Αυτο ομως που θαθελα να δοκιμασω σαν ‘εθισμενη΄ ειναι το σερουμ. Τζουλια μου και εγω εχω τις αδυναμιες μου οι οποιες ειναι λαδια και σερουμ. Φυσικα και χρησιμοποιω κρεμες αλλα ευχαριστως θα αλλαζα την κρεμα ημερας με ενα σερουμ. Την κρεμα νυχτος και την αντηλιακη δεν τις ανταλλασω.Ισως και την ματιων που μεταξυ μας πιστευω οτι ειναι περιττη. Πολυ αποτελεσματικες ειναι και οι κανονικες κρεμες και τα σερουμ για την περιοχη των ματιων. Καλη συνεχεια

  9. Τζα!!!Καλησπέρα bbgirls.Έχω δοκιμάσει κι εγώ την Βeatific Extreme Anti-aging Eye Cream.Στην αρχή ως δείγμα των 5ml μέσω ενός συνδρομητικού κουτιού(δεν θυμάμαι ποιο ακριβώς)και ύστερα στο κανονικό μέγεθος επειδή ήθελα να είμαι σίγουρη για την αποτελεσματικότητά της(είχα διαβάσει και το review της Jazzy? πάλι δεν θυμάμαι ακριβώς)Για να μην τα πολυλογώ(ως συνήθως)κατέληξα στο συμπέρασμα πως η κρέμα είναι εντελώς υπερεκτιμημένη(για μένα).Αν απάλυνε μόνο λίγο τις ρυτίδες και τίποτα άλλο σε σχέση με άλλες αντίστοιχες κρέμες ματιών και σε κάποια στιγμή που έτριψα το μάτι μου κατά λάθος με καταέτσουξε.Περίμενα ποιο άμεσα αποτελέσματα(μάλλον επηρεάστηκα από όσα είχα διαβάσει)ίσως επειδή το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα είχα μυηθεί στα Stellas Recip-Y που και άμεσα θεαματικά αποτελέσματα έχουν και δεν τσούζουν.Άρα Stella-Beatific=1-0 🙂
    Τώρα αυτό που θα ήθελα να δοκιμάσω είναι η Αrm Shaping.Δεν έχω θέμα με τα μπράτσα μου(για την ώρα)αλλά σκεφτόμουν(από το προηγούμενο ακόμη post)πως αφού κάνει χρήση στη δύσκολη αυτή περιοχή(των χεριών)γιατί να μην κάνει και στην κοιλιά??Οπότε θα τη δοκίμαζα ακριβώς εκεί που έχω θέμα.Σε αναμονή λοιπόν(εκπτώσεων?λαχείου?Joker? 250€ την είδα στο e-shop) 🙁
    Τα φιλιά μου

  10. @Litsa Kouklitsa: μμμ.. δεν θα συμφωνήσω καθόλου μαζί σου.. ειδικά εφόσον την χρησιμοποίησα και σε περίοδο που είχα έντονο πρόβλημα επιπεφυκίτιδας στα μάτια. Την βρήκα εξαιρετική και παρά τις 8 ώρες του υπολογιστή, μπορώ να πω, ότι τα μάτια μου ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, ούτε μαύροι κύκλοι, ούτε πρήξιμο, ούτε βαριά βλέφαρα (για ρυτίδες δεν μπορώ να πω και πολλά, δεν έχω και ιδιαίτερες στην περιοχή…)

    Φυσικά και σε έτσουξε εφόσον την έτριψες μέσα στο μάτι. Από αυτό και μόνο όμως, έπρεπε να καταλάβεις, ότι έχει φόρμουλα η οποία κάνει δουλειά.

    Σου εύχομαι indeed να κερδίσεις το Joker, να πάρεις την Arm Shaping και να μην χρειαστείς πλαστική μπράτσων. 🙂

  11. Δεν έχω δοκιμάσει κανένα προϊόν και τα βρίσκω και λίγο ακριβά. Θα ήθελα να δοκιμάσω όμως το Youth Elixir face serum και κάποια αντηλιακή για πρόσωπο.

  12. One man’s poison is another mans cup of tea όπως μου έμαθες λατρεμένη μου δασκάλα (κι ελπίζω να μην το θυμάμαι λάθος)
    🙂

  13. @Litsa kouklitsa: Μη σου πω ότι το έγραψες καλύτερα και από μένα.. Γιατί είναι άλλο να το γράφω και έχει άλλη χάρη, να το διαβάζω, από τις αριστούχες μου.

  14. Δεν έχω δοκιμάσει κανένα προιόν της συγκεκριμένης εταιρείας,αλλά επειδή πάντα επηρεάζομαι από τον καταπληκτικό τροπο γραφής της Julias(και επειδή έχω τεράστια αδυναμία στα serum,σε σημείο να τα καταναλώνω τόσο που έχω γίνει η χαρά του εμπόρου 😉 ),θα ήθελα να δοκιμάσω το Youth Elixir face serum και για προληπτικούς λόγους την Arm Shaping (για να είμαι ειλικρινής όμως συμφωνώ με το Λιτσάκι,πολύ δύσκολα θα έδινα 250 ευρώ,εκτός αν βάλουν κάποια πολύ καλή έκπτωση)

  15. ¡Hola! Julia! δεν ξέρω αν θυμάσαι αλλά τα beatific extreme cream και eye cream τα είχα δοκιμάσει και εγώ αλλά δεν μας δόθηκε έκτοτε η ευκαιρία να ξαναμιλήσουμε γι’αυτά. Και η κρέμα προσώπου και η αντίστοιχη ματιών μου άρεσαν πολύ σαν υφή, μυρωδιά και αποτέλεσμα. Καθόλου λιπαρές μου έδιναν μια αίσθηση δροσιάς(ήταν και καλοκαιράκι τότε που τα δοκίμασα) και ένιωθα το δέρμα μου λείο και ενυδατωμένο.Τώρα έχω βάλει στο μάτι την αντηλιακή και νομίζω ότι την προηγούμενη εβδομάδα είχε μια καλή προσφορά μαζί με ένα serum και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι .Ελπίζω να μην την έχω χάσει τώρα που έλειπα. Φιλιά….

  16. @ΕΛΕΝΗ: Αυτά είναι τα bb girls. Δοκιμάζουν, διαμορφώνουν άποψη, τη μοιράζονται και «ξαναγράφουν» την ιστορία του beauty στη χώρα μας.

  17. Δεν έχω δοκιμάσει κανένα,αλλά σίγουρα τα μπράτσα θα ήταν η προτίμησή μου.΄Ισως είναι το μοναδικό μέρος του σώματος που δεν του δίνω την πρέπουσα σημασία!

  18. Εχω δοκιμασει την eye cream και το serum.με την eye cream ενθουσιαστικα απο τη μυρωδια μεχρι το αποτελεσμα που ειχε στα ματια μου.το serum μου φανηκε λιγο βαρυ σε σχεση με το αγαπημενο μου απο estee lauder αλλα πραγματικα ενιωθα την επιδερμιδα μου πολυ πιο σφιγηλη.

  19. Χαίρετε,
    μήπως έχετε ιδέα πού μπορώ πλέον να βρω προιόντα της beatific; Γιατί έχει εξαφανιστεί, δε βρίσκω άκρη όσο κι αν έψαξα. Ευχαριστώ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.