Επιστρέφουμε Μαζί!

back-together

 

Δεν έχω την παραμικρή ιδέα πώς να ξεκινήσω να γράφω αυτό το post, δεν έχω την παραμικρή ιδέα για τον πρόλογό του, για την κεντρική του ιδέα, ούτε για τον επίλογό του. Ειδικά για τον επίλογο. Και επειδή και η γραφή μου, αλλά και εγώ τελικά σαν άνθρωπος, φαίνεται ότι είμαι περισσότερο structured από ότι αφήνω να φανεί, απλά θα γράψω και θα δω πως και που θα μας πάει.

 

Εδώ και 10 μέρες, αποφάσισα ότι δεν θα ανεβάζω post στο bb. Πρακτικά αυτό για εσάς σημαίνει, ότι δεν θα διαβάζατε κάτι. Για μένα σημαίνει εθελούσια «στάση εργασίας» ή να το πω και αλλιώς, εθελούσια απόλυση από τη δουλειά μου. (όχι και τόσο εθελούσια, αλλά δεν θα το «αγγίξω» αυτό τώρα)

 

Είναι περίεργο πράγμα να σε απολύεις, όταν δεν θέλεις και δεν έχεις κάνει και κάτι για να το αξίζεις αυτό. Και λέω «όταν δεν έχεις κάνει κάτι» γιατί πριν από 20 μέρες, όντως έκανα «κάτι» για το οποίο άξιζε να με απολύσω, αλλά τελικά δεν το έκανα.

 

Ντρέπομαι να σας πω τι έκανα, ας το αφήσουμε.. Αλλά μια στιγμή… Εδώ δεν ντρέπονται άλλοι και άλλοι, θα ντραπώ εγώ να είμαι ειλικρινής; Άλλαξα γνώμη. Θα σας πω τι έκανα και μου άξιζε η απόλυση, αλλά πρώτα, μια μικρή ιστορία: Φοιτήτρια στο Λονδίνο έκανα πολύ παρέα με τον αγαπημένο μου φίλο Anthony, που όλοι τον φωνάζαμε Tony. O Tony, ήταν ίδιος η Naomi Campbell (ναι δεν έγραψα ο Denzel Washington- η Νaomi έγραψα, ξέρω τι σας λέω). Σοκολατένιο δέρμα, εβένινα μαύρα μακριά μαλλιά, τέλειο αγαλματένιο σώμα, μια εποχή είχε βάλει και φακούς επαφής για να μοιάζει ακόμα περισσότερο στο ίνδαλμα του. Αχ, τον λάτρευα τον Tony, περνάγαμε τόσο ωραία μαζί και ανταλλάσσαμε εκτός από τα μαθήματα της Mrs Elefantshire (ποιητές του 19ου αιώνα) και όλες τις ερωτικές μας ιστορίες οι οποίες είχαν ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον αφού τα αντικείμενα του πόθου μας ήταν του ιδίου φύλου.

 

Χαθήκαμε όπως είναι φυσικό αλλά πάντα θυμάμαι με αγάπη τον Tony μου.

 

Πριν από λίγο καιρό όπως θα θυμάστε έκανα ένα αφιέρωμα στην μεγαλύτερη εταιρεία κομμωτηρίων και προϊόντων την Toni & Guy. Πραγματικά από τις ιστορίες που μας αρέσουν εδώ μέσα και αξίζουν αφιερώματα. Όλα έτοιμα, το post θα έβγαινε στον αέρα σε λίγη ώρα, το banner ωραίο και έτοιμο εκεί κάπου στα δεξιά και εγώ κατευχαριστημένη. Τρομάρα μου… τρομάρα μου, όμως.. θα γινόμουν πανελλαδικώς και παγκοσμίως ρεζίλι.. Το Toni το είχα γράψει με ένα μεγαλοπρεπέστατο Υ, αφού κάθε φορά που ακούω αυτό το όνομα, στο μυαλό μου έρχεται ο AnthonΥ- TonΥ- Naomi.

 

 

Saved by the bell κυριολεκτικά, το είδα, πέντε λεπτά πριν βγει το post στον αέρα και το έσωσα! (μια μέρα, ζητήστε μου να σας πω, από πού βγήκε η έκφραση «saved by the bell») Eκείνη λοιπόν την μέρα, τράβαγα τα μαλλιά μου και ήθελα να με απολύσω και μου άξιζε κιόλας να με απολύσω και είχα την Ιωάννα να μου λέει «όχι, όχι, έχεις επιδείξει πολύ καλό πρότερο βίο μην το κάνεις αυτό!» Τέλος πάντων δεν με απέλυσα τελικά, αλλά με έβριζα για μια ολόκληρη μέρα «ου να μου χαθείς, να μου χαθείς, που θες να λέγεσαι και beauty editor, άσχετη, αμόρφωτη, βλάκα, τυφλοπόντικα- (γράφω αυτά που μπορώ να γράψω αφήνω απ έξω αυτά που δεν μπορώ να γράψω και βάλτε την φαντασία σας να δουλέψει για το πόσα ακόμα μου έσουρα…)

 

Αυτή τη φορά όμως με απέλυσα κανονικά, πριν από 10 μέρες. Αλλά μου έλειπε η δουλειά μου πολύ. Και εσείς περισσότερο.Και τώρα τι κάνουμε; Τώρα που δεν αντέχω πιά και θέλω να με ξανα-προσλάβω, πως ακριβώς να το κάνω αυτό; Με τι πρόσχημα;

 

Τρα λα ρα, τρα λαρό,

Κοιτάξτε κυρίες μου και κύριοι

Τα ωραία προϊόντα της αγοράς

Και τι ωραία περνάμε εμείς

Ευτυχείς εδώ στας εξοχάς;

 

Γίνονται αυτά τα πράγματα κάτω από τις συνθήκες που βιώναμε όλες; Ε, δεν γίνονται. Έφυγα για ένα προγραμματισμένο ταξίδι στο Άμστερνταμ και εκεί έπαθα ακόμα χειρότερο σύνδρομο στέρησης bb, αλλά φανταστείτε τώρα, η χώρα μου έτσι όπως ήταν, εσείς η κάθε μια με τα δικά της θέματα και εγώ, να έκανα ταξιδιωτικό post… Οk, ούτε για αστείο…

 

Αυτή λοιπόν τη φορά, αν ήταν να ξανα προσληφθώ θα έπρεπε να με ξανα προσλάβετε εσείς. Το δικό σας λοιπόν ΝΑΙ ή ΟΧΙ, θα καθόριζε, τον δικό μου δρόμο, ή της de facto απόλυσης ή της επανα πρόσληψης.

 

Τα μηνύματα που λάβατε κάποιες από εσάς, ουσιαστικά τα έστειλα για να ρωτήσω αν έχω / έχουμε μέλλον εδώ μέσα, ή ίσως ήρθε ο καιρός να στραφούμε κάπου αλλού.

 

Σε συντριπτική πλειοψηφία η απάντηση σας ήταν θετική (υπάρχουν και οι αναποφάσιστες που λατρεύω..). Εδώ υπερίσχυσε το ΝΑΙ, μάλλον γιατί το bb πέρα από τα νέα, που όλες όσες είμαστε εδώ μέσα, προσπαθούμε να σας μεταφέρουμε με ειλικρίνεια, πάνω από όλα είναι το δικό μας μέσο σχεδόν καθημερινής επικοινωνίας. (θέλω να είμαι όσο το δυνατόν πιο λιτή σήμερα, στο λόγο μου και επουδενί γλυκανάλατη, γιατί με την συναισθηματική φόρτιση που έχω, θα τα κάνω σαλάτα)

 

Απλά και ωραία λοιπόν, αυτές είναι οι δικές σας απαντήσεις στην δική μου έκκληση επανα πρόσληψης:

 

Νίκη

Επιβάλλεται άμεση επιστροφή στους ρυθμούς μας! Ναι ηχηρό και αδιαπραγμάτευτο! Με ευχές και ελπίδες για την καλύτερη δυνατή λύση σε ένα πρόβλημα που επιμένουμε να διογκώνουμε με τη στάση μας! Όλοι εκτροχιαστήκαμε από τη συνήθη μας πορεία, αλλά ήρθε η ώρα να ευθυγραμμιστούμε προτού χάσουμε τον εαυτό μας! Φιλιά πολλά πολλά!!!

 

Ιωάννα

Θεωρώ πως αυτό είναι καθαρά δική σου απόφαση. Απλά αν γίνει το χειρότερο ίσως αναγκαστείς να σταματήσεις ξανά.

 

Φλώρα

NΑΙ NΑΙ NΑΙ NΑΙ !!!

Δαγκωτό…

 

Στέλλα

Εγω προσωπικα θα το ήθελα! Από την άλλη, δεν ξέρω πόσο πρέπον είναι να μιλάς για καλλυντικά σε έναν λαό που στέκεται στα ΑΤΜ για να πάρει 50€ από τα λεφτά του για να ψωνίσει τα απαραίτητα. Θα ήθελα να ξεκινήσουμε με κάτι Good living… ένα καλό βιβλίο ας πούμε… κάτι που να μας ενώνει και να μας δίνει κουράγιο! Χαίρομαι που γύρισες.. φοβόμουν, οτι θα φυγεις και θα είναι το τέλος του ΒΒ…

 

Μαρία

NAI δαγκωτό!!!! Άντε και άργησες!!! Σ’ αγαπάω και το ίδιο και το ΒΒ

 

MariaA

NAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!

Και πολύ τράβηξε!!

 

Ελένη Κ

Καλημέρα αγαπημένη,νιώθω εξουθενωμένη. Ένα μεγάλο ΝΑΙ από εμένα, έχω ανάγκη να πάρω τον καφέ μου και να χαζέψω ωραίες φωτογραφίες, να κάνω μια ανάλαφρη κουβέντα. Το μόνο ευχάριστο μέχρι στιγμής είναι που το μεγάλο μου αστεράκι έγινε δεκτό στο πειραματικό γυμνάσιο και είμαι μια περήφανη κουκουβάγια 🙂

 

Ελένη Β.

 

Ειλικρινά δεν ξέρω τι να σου απαντήσω Είμαι για δεύτερη εβδομάδα εγκλωβισμένη στη δουλειά (στην οποία δεν πατάει κανείς), μπροστά στον υπολογιστή μου και παρακολουθώ  όλα όσα συμβαίνουν στην χώρα μας και έχω κυριολεκτικά σαλτάρει. Την προηγούμενη εβδομάδα ήμουν τρομοκρατημένη και δεν είχα διάθεση για τίποτα , σκέψου ότι η θάλασσα είναι σχετικά δίπλα μας και δεν έχουμε βουτήξει ακόμη. Ευτυχώς δεν φοβήθηκα τόσο ώστε να μαζέψω όλα τα μακαρόνια και τα ρύζια του super market.Από χθες όμως μου την έχει δώσει και θέλω να βγω από τη μαυρίλα . Θέλω να βγω στην αγορά , να χαζέψω βιτρίνες , να ψωνίσω , να κανονίσω διακοπές, θέλω ….

my life must go on……

 

Αγάπη

Λέω ένα βροντερό ΝΑΙ . Ναι , να επιστρέψουμε .Ναι να προσπαθήσουμε να ξαναμπούμε στους ρυθμούς μας και στη ζωή μας όπως την ξέραμε μέχρι τώρα και όπως τη θέλουμε να είναι . Χωρίς την αβεβαιότητα , το άγχος και την τρομοκρατία που ζούμε το τελευταίο διάστημα . Ναι ,  να προσπαθήσουμε να γελάσουμε και πάλι , να περάσουμε και πάλι καλά έχοντας η μια την υποστήριξη της άλλης όπως συμβαίνει τόσα χρόνια τώρα . Μου λείπει πολύ το ΒΒ !

 

 

together-1

 

Αλεξάνδρα

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!

Μέσα σε όλα αυτά που ζούμε καθημερινά, αλλά και εγώ προσωπικά, είσαι μια ανάσα ομορφιάς, χαράς, αισιοδοξίας αγαπημένη μου!!!!!!!!!!!

 

Αμαλία

Ναι, ναι, ναι !Η ζωή συνεχίζεται και η παρέα μας είναι μια υπέροχη διέξοδος.
Φιλιά αγαπημένη.

 

Ελισάβετ

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ (έχω έτοιμο το  Ταυράκι για το Σάββατο!!)

 

Νάνσυ

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙ

ΝΑΙΙΙΙΙΙ

ΝΑΙ!!!!!!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΓΙΝΑ ΑΝΤΙΛΗΠΤΗ

ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!

 

Έλενα

Αγαπημένη μου Τζούλια, λέω ΝΑΙ! Ναι με όλη μου την καρδιά, να επιστρέψουμε δυναμικά και με αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά! Πολλά φιλιά!

 

Ράνια

Ναι , ναι,ναι, ναι  δαγκωτό. Εννοείται Τζούλια ότι μπορεί τα θέματα να θεωρούνται “ελαφρά” αλλά τα χρειαζόμαστε, μας τονώνουν ξεχνιόμαστε και στο κάτω κάτω η ζωή συνεχίζεται έστω και έτσι.

 

Λίτσα

Κανονικά σαν γνήσιο bb girl θα πρέπει να πω ισως χαχαχαχα χαχαχαχα χαχαχαχα. Επειδή μου έλειψες όμως θα πω ναι.
Τζα και μουτς

 

 Καίτη

Φυσικά και να επιστρέψουμε, αν και το μούδιασμα και η νευρικότητα είναι χαρακτηριστικό δικό μου και των γύρω μου. Βέβαια βοηθάει το ότι είμαι διακοπές…εντάξει…στα πάτρια εδάφη και κάτι η θάλασσα, κάτι η βόλτα…τα πράγματα φαντάζουν λίγο καλύτερα. Λοιπόν, ξεκίνα κι εμείς μαζί σου!

 

Σόνια

Νομίζω πως δε θα έπρεπε να το ρωτάς!!!! Φυσικά και ΝΑΙ να επιστρέψεις, αλλά φαντάζομαι πως θα δείξουμε μεγάλη ανοχή αν περνάς καλά εκεί που βρίσκεσαι!

Και να περνάς καλά και για όλους εμάς που είμαστε λίγο “κάπως”. Με το άγχος και τις ανασφάλειες μας.
Σε φιλώ πολύ και αναμένουμε!

 

Έφη

Ναι βεβαίως. Σε περιμένουμε πως και πως. Εξάλλου και με δραχμές, καλλυντικά αγοράζαμε!

 

 

Άλκηστις

 Εννοείται να επιστρέψουμε!!!! Μας κάνει καλό η συζήτηση και ξεχνάς τα προβλήματα της καθημερινότητας!!!

ΝΑΙ!!!!

 

Ανδρονίκη

 Αγαπημενη Τζουλια,

Ναι, ειναι ωρα να επιστρεψεις…

 

Ανθή

 

ΝΑΙ bb leader!

μάλλον ήρθε η εποχή που μπορούμε να ζούμε μέρα με την μέρα, οπότε….

Ok, shiseido δεν μπορώ ν΄αγοράσω προς το παρόν, αλλά υπάρχουν και τόσα

άλλα αγαπημένα πράγματα κι ιδέες …..

 

 

Jazzy

 

My dearest Jules,

Voting Yes to the exclusives as always

Summer kisses my love

 

Σοφία

ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ
Το εχουμε απολυτη αναγκη !!!
Το bb ειναι ο δικος μας κοσμος και κανεις δεν μπορει να μας τον χαλασει!!!!

 

Ντέμι

Ναι η δουλειά η αγάπη μας για ο, τι όμορφο το Επιβάλλουν περισσότερο
από ποτέ. Άλλωστε προτιμώ έναν ξαφνικό “θάνατο” από έναν αργό και
βασανιστικό. Ξεκίνα Τζούλια μου και εγώ μαζί σου.

 

 

 

 

together-4

 

 

 

 

Σίνα

Ένα μεγάλο ΝΑΙ από μένα! Μετά τις τελευταίες περίεργες μέρες (από πολλές απόψεις) καιρός είναι να επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας.

 

Και με δραχμή και με ευρώ, το beautyblog το αγαπώ! 

 

Mako

 

Nαι. Να επιστρέψουμε αγάπη.

 

Ιφιγένεια

 

Έχεις την αγάπη μου όπου και αν βρίσκεσαι να περνάς τέλεια γιατί είμαστε πάντα “μαζί” διαδικτυακά και έτσι σε “νιώθουμε” πάντα κοντά μας

 

Όλγα

 

ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Εύη

Τζούλια θα σου πω αυτό που σκέφτομαι γιατί σε σέβομαι σε εκτιμώ και το ξέρεις. Σου έβγαλα το καπέλο στην απόφαση σου να αναστείλεις τη λειτουργία του σαιτ. Δεν το κάνεις για χόμπι, είναι η δουλειά σου. Θέλει γερά κότσια και τα είχες. Για εμένα είσαι αξιέπαινη. Αν με ρωτάς ναι ή όχι, πραγματικά δεν ξέρω. Είμαι μπερδεμένη. Ναι γιατί δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε κανέναν να διαλύσει τα όνειρα και τις ζωές μας. Όχι γιατί ακόμη όλα είναι νωπά και πονάει όλη αυτή η κατάσταση. Εγώ θέλω να σε ξαναδιαβάσω αλλά είμαι στη φάση που δεν μπορώ να ανοίξω τίποτα άλλο πέρα από πολιτικά σάιτ.

 

 

 

 

 

 

Αφήνω τελευταίο το μήνυμα της Geo, για έναν πολύ σημαντικό λόγο: Η Geo αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα λατρεμένα μου «σιωπηλά» bb girls. Toπρώτο ever bb girl, το Νο 1, δεν σχολιάζει σχεδόν ποτέ. Αυτό που έγραψε παρακάτω το αφιερώνω σε σας που μας αγαπάτε. Ακόμα και αν δεν το λέτε, εμείς το ξέρουμε.

 

 

 

Geo

 

ΝΑΙ

Νομίζω πια ότι πρέπει. Πρέπει για πολλούς λόγους …

Πρέπει γιατί έχουμε ανάγκη να ξεφεύγει λίγο το μυαλό μας ..

Πρέπει γιατί αρκετά ακούσαμε και ακούμε …

Πρέπει γιατί θέλουμε να δούμε λίγο τα πράγματα πιο αισιόδοξα …

Πρέπει γιατί θέλουμε να έχουμε μέλλον …

Πρέπει γιατί μας έλειψαν τα άρθρα και τα κείμενά σου …

Μόλις ήρθε το σημερινό μήνυμα το άνοιξα με λαχτάρα να διαβάσω, αλλά με άφησες μόνο με μια γραμμούλα!!!

 

Περιμένω…..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αυτά λοιπόν, ήταν τα δικά σας λόγια. Εγώ για άλλη μια φορά, πάω πίσω και φυσικά όταν πάω πίσω, μιλάω για εδώ μέσα. Την 1 Ιανουαρίου του 2012, έκανα ένα post που μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Μεταξύ άλλων εκείνη τη μέρα ανέβασα και το ποίημα του αγαπημένου μου ποιητή (και του Anthony, μαζί τον διαβάζαμε..) William Ernest Henley (1849–1903). Το πόιημα είναι το Invictus και τότε, 3,5 χρόνια πριν, δεν μπορούσα ούτε για αστείο να φανταστώ ότι θα το ξανα ανέβαζα στο bb και μάλιστα πιο επίκαιρο από ποτέ.

 

 

invictus

 

 

 

 

Σήμερα, το αφιερώνω με όλη μου την καρδιά και όλη μου την αγάπη, στις αδάμαστες ψυχές σας.

 

 

 

Out of the night that covers me,
Black as the pit from pole to pole,
I thank whatever gods may be
For my unconquerable soul.

 

In the fell clutch of circumstance
I have not winced nor cried aloud.
Under the bludgeoning of chance
My head is bloody, but unbowed.

 

Beyond this place of wrath and tears
Looms but the Horror of the shade,
And yet the menace of the years
Finds, and shall find me, unafraid.

 

It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

 

 

 

 

 

Αρκετά. Λέω να γελάσουμε λίγο, οπότε το επόμενο post που θα ανέβει, δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από της the one and only ElizaBBEth, με έκανε και έκλαψα πάλι από τα γέλια.. απλά δεν υπάρχει η γραφή της.. Αλλά να πάρει η ευχή, μιλάει για το πώς να «ξεφορτωθούμε» ένα Ταυράκι και εγώ τα αγαπώ τα Ταυράκια, ο καλύτερος μου φίλος από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, Ταύρος είναι, με τα καλά του φαγιά, τα ωραία του κρασιά, τους έρωτες του, γενναιόδωρος, τρυφερός, .. θα μου πεις είναι φίλος και όχι σύντροφος, οπότε εκεί μπορεί να ισχύει κάτι άλλο.. Anyway, θα το διαβάσετε αύριο και βλέπουμε.

 

 

 

Παίρνουμε δύναμη, η μια από την άλλη και συνεχίζουμε.

 

 

 

 

26 Σχόλια
  1. Το περίμενα αυτό το ποστ για να γυρίσω στην “κανονικότητά” μου. Because I thank whatever gods maybe for my unconquerable soul …

  2. Επιτέλους!!!
    Τελικά πρέπει να μας λείψουν κάποια (πράγματα άνθρωποι συνήθειες . . . )για να καταλάβουμε
    πόσο τα έχουμε ανάγκη!!
    Εύχομαι αυτό να είναι και το τελευταίο διάλειμμα!!!ενω είμαι αισιόδοξος άνθρωπος με τρομάζει και μου
    προκαλεί θυμό όταν μου τραβούν το χαλί κάτω από από τα πόδια!!Αλλα αυτό που με ενοχλεί περισσότερο
    είναι να σου αρπάζουν την Ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο!!το σίγουρο όμως είναι ότι θα το παλέψω για να
    μπορέσω αύριο να πω στο παιδί μου με ειλικρίνεια ότι τουλάχιστον έκανα ότι καλύτερο μπορούσα!!
    Αγαπημένο bb είσαι μια από τις μικρες(μεγάλες)καθημερινές μου δόσεις δύναμης αυτή την στιγμή σε θέλω πιο πολύ από οποιαδήποτε στιγμή!!
    Σας φιλώ όλες αλλά ένα μεγάλο φιλακι το στέλνω στην αγαπημένη μου @Tzoulia

  3. Welcome back!! Καλωσόρισες αγαπημένη μας Τζούλια!!! Είμαι σίγουρη ότι έλειψες πολύ σε όλες μας!! Άντε σιγά σιγά να επιστρέψουμε στους ρυθμούς μας..μέχρι και εγώ θα πάω δουλειά σήμερα μετά από 4 ημέρες αναγκαστικής άδειας..Δεν βλέπω την ώρα να ξαναντικρίζω στα mail μου το όνομα του ΒΒ!

  4. Ιδού και μία απάντηση που πιάνει τόπο! Καλώς όρισες και πάλι, Τζούλια μας, μας έλειψες αισθητά! Ο χρόνος μοιάζει να συμπυκνώθηκε παράξενα και σίγουρα όλοι μας κυριευτήκαμε από πρωτόγνωρα συναισθήματα, που συνοψίζονται στην αίσθηση της απώλειας του ελέγχου ακόμα και στο πιο μικρό ζήτημα που μας αφορά και μας επηρεάζει. Είναι μεγάλο το ζήτημα, αλλά αυτό που προέχει είναι να μην παίρνουμε απόσταση από όσα αγαπάμε και μας δίνουν ζωή! Η επικοινωνία είναι το παν, και μέσα από αυτή διατηρούμε επαφή και με τον αυθεντικό εαυτό μας!Περιμένω με ανυπομονησία τα posts σου!Φιλιά πολλά, να έχουμε ένα ανέμελο σαββατοκύριακο(καιρός είναι!)

  5. Θα χρειαστει πολύς χρόνος για να βγαλω από πανω μου το στρες που συσσώρευσα μεσα σ΄αυτές τις δυο εβδομάδες, κι ίσως ακόμα περισσότερος χρόνος για να επεξεργασθώ αυτό που συνέβη μέσα μου και πως επέδρασε στον ψυχισμό μου, αν υποθέσουμε, ότι τέλειωσε… Σίγουρα καποια πραγματα έχουν για μένα τελειώσει έτσι κι αλλοιώς κι αυτό σημαίνει το τελος μιας εποχής. Εχω αναγκη να πιαστώ απο τα σταθερά μου δεδομένα κι αυτά είναι απίστευτα απλά και κοινότυπα. Μέχρι στιγμης το πιο μακρινό αλλά και λαχταριστό όνειρο έγινε μια ερημική παραλία… κι εσείς το σωσίβιο μου!

  6. Καλωσηρθες. Οπως σου εγραψα και στην απαντηση μου θελω ξανα να γινουν ολα οπως ηταν την Πεμπτη πριν την ανακοινωση δημοψηφισματος. Θελω την ξεγνιασια που εχουμε ολοι το καλοκαιρι. Καλο απογευμα

  7. Welcome back! Μας έλειψες πάρα πολύ! Όπως και να ‘χει πρέπει να επανέθουμε σιγά σιγά στην καθημερινότητα. Ας γίνει λοιπόν η αρχή με το bb, που μας εμπνέει αισιοδοξία και χαρά, μιας και όλα τα υπόλοιπα θ’ αργήσουν, και δεν θα είναι ευχάριστα.

  8. Καλωσήρθες αγαπημένη.Μου έλειψες πολύ , μου λείπει όπως έγραψα και στο e-mail μου , η ζωή όπως την ξέραμε μέχρι πριν λίγο καιρό : με τα πάνω της και τα κάτω της , με τα προβλήματα και τις χαρές της , με την κανονικότητά της . Ας ελπίσουμε για το καλύτερο κι ας μείνουμε ενωμένες. Αυτή είναι η δύναμή μας !

  9. Αγαπημένο μου bb,μου ελειψες,ναι μου ελειψες.Η παρέα πρέπει να συναντιέται κ να ανταλλάσσει απόψεις για τα παντα,ευχάριστα και δυσαρεστα.ΔΕν θα πολιτικολογησω αλλα θα ελεγα οτι η ζωημας γίνεται πμορφοτερη με λιγη κουβεντούλα και φυσικά με θεματα ομορφιας,απλά κ καθημερινά ακομα και ο οικονομικά….αυτο που θέλω για μενα,την οικογένειά κ τους φίλους μου είναι:shall find me unafraid.

  10. Από την ώρα που έστειλα το μεηλ μέχρι τη στιγμή που επιτέλους είδα την “επιστροφή” σκεφτόμουν ότι ήμουν η μόνη που είπα ναι. Χαμένη τελείως στις σκέψεις, στο άγχος και στα δημοσιεύματα παλεύοντας μέσα μου στην κυριολεξία να δουλέψω, να σκεφτώ θετικά και να πείσω τον εαυτό μου ότι ο φόβος είναι δύναμη και όχι αδυναμία σήμερα χαμογέλασα σαν μικρό παιδί και πήρα ακόμη περισσότερη δύναμη από όλα τα ΝΑΙ που διάβασα. Welcome back λοιπόν!

  11. Αγαπημένη Τζούλια και αγαπημένα bbgirls! Δεν ξέρετε πόσο μου λείψατε! Μπορεί εγώ εδώ στο Λονδίνο να είμαι λίγο αποστασιοποιημένη από την καθημερινή κατάσταση που βιώνετε αλλά οι δεσμοί μου με αυτή τη χώρα και δεν εννοώ μόνο τους γονείς / συγγενείς & φίλους, αλλά οι υποχρεώσεις ήτοι δάνεια, ενοικιαστές, εφορία, ενφιά και πολλά άλλα δεν με αφήνουν σε ησυχία. Τηλεφωνώ καθημερινά μανάδες, φίλες, πρώην συναδέλφους και όλοι ζουν με μια αγωνία που εδώ είναι πραγματικά πέρα κάθε φαντασίας. Όσο κι αν προσπαθώ να περιγράψω την κατάσταση σε όλους τους φίλους και συναδέλφους που με ρωτούν με γνήσιο ενδιαφέρον δεν μπορώ να εμβαθύνω διότι βλέπω ότι πολλά πράγματα είναι περαν της αντίληψής τους. Πάντως το θετικό είναι ότι όλοι – μην κοιτάτε εφημερίδες και τηλεοράσεις – πραγματικά εύχονται να μπορεσουμε σύντομα να βρούμε το δρόμο μας και κανείς δεν θέλει να μας δει εκτός Ευρώπης.
    Ελπίζουμε και ευχόμαστε για το καλύτερο!
    Τα φιλιάμου!!!

  12. Αααααα!!!!!! Καλέ εκδοθήκαμε!!! Ωραία!
    Ελπίζω πάντως να είμαι το δικό μου αφεντικό και να μη τρέφω αυταπάτες. (Ας μην ακουστεί πολιτικά παρακαλώ) Τα είπες πολύ σωστά, το εκτιμώ!
    Ps. “Saved by the bell” όσοι παρακολουθουμε travel channel το μάθαμε απ’ έξω!!!

  13. Welcome back αγαπημένη Τζούλια μου! @stella μου τα είπες όλα στο σχόλιο σου, ο,τι ακριβώς αισθάνομαι…

  14. Τζα!!!Καλησπέρα αγαπημένο μου παρεάκι.Μου έχετε λείψει όλες αφάνταστα πολύ.Να θυμάστε don’t panic 🙂
    Μουτς

  15. Καλώς ήρθες!!! Θα τολμήσω να σχολιάσω αν και δεν το έχω κάνει ποτέ…Μου έλειψε πολύ αυτή η παρέα. Ήταν το μικρό μου διάλλειμα στο γραφείο,σε μια δουλειά χωρίς οικονομικές απολαβές τον τελευταίο ενάμιση μήνα…Kαι τις 2 τελευταίες εβδομάδες…εντάξει, δε νομίζω ότι χρειάζεται να πω κάτι…Μπροστά σε έναν υπολογιστή, αλλά χωρίς όρεξη όχι μόνο για δουλειά αλλά για οτιδήποτε!! Περίμενα πως και τι να δω στο mail ότι υπάρχει ένα post from bb!! Χαίρομαι ειλικρινά που επέστρεψες και ελπίζω για να μείνεις. Ας σκεφτόμαστε θετικά και ας ελπίζουμε για το καλύτερο!!!

  16. We come back!!!!
    poly xerome pou epistrapsame!!! ola xreiazonte k epeidei douleyo stis poliseis ena exo na po oti k na ginei oi anthropoi panta tha briskoun tropo na kanoun ayto pou tous kanei xaroumenous k emas to bb mas kanei xaroumenes giati ksexniomaste, giati mas taksideyei, giati oneireyomaste k ayto se kamia periptos den einai perito!!!
    mou leipsate oloi para poly k as min grafo teleytea poly!!! filakiaaaaa!!!

  17. We are back! Καλησπέρα ομαδάρα, μου λείψατε πολύ. Τον τελευταίο (αρκετό ) καιρό δεν σχολιάζω, αλλά διαβάζω πάντα το bb μου. Πραγματικά είναι επώδυνο να διαβάζεις για τις καινούριες παλέτες που προτείνει ο Yves Saint Laurent για το καλοκαίρι και από μέσα σου να σκέφτεσαι ότι ένα κραγιόν= μισό σούπερ μάρκετ της εβδομάδας, άρα… άστο καλύτερα, θα βολευτώ μ’αυτά που έχω. Εμείς όμως εδώ, η ομαδάρα μας που είπα πριν, είχαμε κι άλλα πράγματα να πούμε. Ναι, η συζήτηση ξεκινούσε από ένα concealer, άλλα εφτανέ ακόμα και στα πιο προσωπικά της κάθε μιας μας. Στα παιδιά μας στη σχέση μας, με συντρόφους και χίλια δύο. Γελάσαμε, κλάψαμε, διαφωνήσαμε… συνάντησα τη Τζούλια( τυχαία) και ακόμα το σκέφτομαι και χαμογελάω και συγκινούμαι… Δεν έχω καθόλου χρόνο τελευταία και είμαι πραγματικά κουρασμένη. Θα συνεχίσω να διαβάζω bb και θα συνεχίσω να παλεύω με όλες τις αντιξοότητες. Είμαστε δυνατή ομάδα!

  18. Η απώλεια είναι σοβαρή όταν σχετίζεται με τους ανθρώπους που αγαπάμε, με τις παρέες. Γι’ αυτό ήταν επιβεβλημένη η επιστροφή. Τα υπόλοιπα θέλω να πιστεύω ότι θα τα διαχειριστούμε, αρκεί να μη χάσουμε τις σταθερές μας.
    Καλώς ήρθαμε πίσω.

  19. Καλημέρα κορίτσια, βλέπω πως λίγο πολύ όλες νιώθουμε τα ίδια. Το μούδιασμα των προηγούμενων ημερών δεν πέρασε, ίσα ίσα σήμερα γίνεται χειρότερο.Δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ όλο αυτό πια, ξέρω όμως πως εδώ θα βρω μια γυναικοπαρέα που όλες μαζί θα κουβεντιάζουμε και θα ξεφεύγουμε. Χαίρομαι που είμαστε πίσω όλες μαζί.

  20. Περιμένω με αγωνία το πρώτο post που θα αναφέρεται σε καλλυντικά,καλοκαιρινές ιδέες…ταξίδια…και οτιδήποτε θα μας κάνει να ξεφύγουμε απ’αυτό το βαρύ κλίμα που μας περιτριγυρίζει…Θέλω πίσω τη ρουτίνα μου,θέλω πίσω τη γυναικοπαρέα μου,θέλω πίσω την αστείρευτη πηγή “εμφανισιακής επιμόρφωσης”που βρίσκωεδώ πέρα…

  21. So glad to see you all back! Προσωπικά, με έφθειρε απίστευτα το τελευταίο χρονικό διάστημα, όλη αυτή η αβεβαιότητα, η προπαγάνδα υπέρ της μιας ή της άλλης απόφασης, οι τσακωμοί και οι διαδικτυακοί καβγάδες. Θέλω να αποφορτιστεί το μυαλό μου, να πω μια κουβέντα με κάποιον και να μην έχει να κάνει με Grexit ή δημοψήφισμα ή οτιδήποτε άλλο. Και ακόμη δυστυχώς δεν μπήκε η τελεία. Υπέροχο το ποίημα..
    Υ.Γ. Και γιατί να διώξετε τα Ταυράκια, παρακαλώ? Όχι ότι θέλω να περιαυτολογήσω, αλλά είμαστε οι καλύτεροι του ζωδιακού κύκλου! Χοχοχοχο

  22. καλώς όρισες!!!μαζί κι ενωμένες BBGIRLS μου μπορούμε να καταφέρουμε πολλά μέ ευρώ ή χωρίς!!! δεν εχουν σημασία τα υλικά αγαθά στη ζωή αλλά η αγάπη κι έχουμε να δώσουμε πολλή απο αυτήν ,το θέμα ειναι να είμαστε καλά γερές δυνατές όμορφες!!!! κι όλα θα φτιάξουν!!!

  23. Καλησπέρα γλυκό μου παρεάκι! Πολύ χαίρομαι που σας ξαναβρίσκω όλες και πραγματικά νομίζω ότι αυτή την δύσκολη περίοδο που ζούμε, χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ δίπλα μας ανθρώπους που μας νιώθουν, μας στηρίζουν, που μας κάνουν να χαμογελάμε και μας βοηθούν να βλέπουμε τα πράγματα θετικά…. Έτσι λειτουργεί αυτή η φανταστική ΒΒ παρέα και εύχομαι να συνεχίσουμε δυναμικά και με αισιοδοξία! Καλώς Ήρθαμε!!! Πολλά φιλιά σε όλες!

  24. Τζούλια, ΝΑΙ φυσικά! Διαβάζουμε ανελλιπώς τα άρθρα και παρακολουθούμε το blog τακτικότατα, ακόμα και αν δεν συμμετέχουμε όλοι στις συζητήσεις!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.