Tom Ford Μακιγιάζ: 3 προιόντα, για τα Χριστούγεννα.

 

Tom-Ford-Noir-X-mas 2015

 

Back to Black, προστάζει φέτος τα χριστούγεννα, ο ευλογημένος. Και εγώ,είχα κάνει όρκο. Όρκο βαρύ σας λέω, με το χέρι πάνω στο power perfume Noir  «Ορκίζομαι να μην ξαναγράψω τίποτα για Tom Ford για τους επόμενους 3 μήνες και αν πατήσω τον όρκο μου, που να μη μου ξαναταιριάξει TF άρωμα!” .  Τον οποίο πατάω σήμερα (τον όρκο)  και αλίμονο μου.

 

Φυσικά με έμπνευση από το άρωμα Tom Ford Noir Pour Femme και η χριστουγεννιάτικη limited edition σειρά μακιγιάζ . Μαύρο γυαλιστερό packaging, χρυσό TF λογότυπο και ουσιαστικά μόνο τρία νέα προϊόντα, σε μικρή ποσότητα (προσοχή, μην ποδοπατηθούμε στο stand). Αυτά τα τρία Back to Black  προιόντα, φυσικά μπορείτε να τα ταιριάξετε με άλλα προϊόντα της βασικής συλλογής, αλλά ποιος νοιάζεται; Αν έχεις την τρέλα να συλλέγεις, δεν σε σώζει τίποτα.

 

Ξεκινάω:

 

Το Βερνίκι Νυχιών, Black Out. Δεν είναι εντελώς μαύρο. Είναι μαύρο με σχεδόν “αόρατη” μπλε πέρλα, δείχνει εκπληκτικό πάνω στα νύχια και η λέξη “ασυνήθιστο” είναι understatement.

 

 

 

Tom-Ford-Nail-Lacquer-in-Black-Out- X-mas 2015

 

 

H μάσκαρα Lash Tips Mascara in Cobalt.  Προχθές η Alkistis έγραψε στα σχόλια αυτού του post: «Τι ωραίο χρώμα η μπλε μάσκαρα για “ανταύγειες” στα βλέφαρα για ένα διακριτικό αποτέλεσμα… Σήμερα το έλεγα σε μια φίλη που με είδε να βάφομαι με 2 μάσκαρα μια μαύρη για βάση και μια πολύ έντονη πετρόλ-πράσινη ίσα-ίσα για χρώμα»

Θα το πιστέψετε αν σας πω ότι αυτό ακριβώς προτείνει και ο Tom για τα Χριστούγεννα; Γι’ αυτό το λόγο και το λεπτό στην άκρη πινελάκι. Προτείνει λοιπόν να βάψουμε μαύρες τις βλεφαρίδες μας και μόνο στις άκρες, για χρώμα και λίγη ένταση, να απλώσουμε αυτό το έντονο μπλε. Lash tips.

(άσε μας ρε Τομάκο, σε «έφαγε» λάχανο το bb girl.)

 

 

 

Tom-Ford-Lash-Tips-X-mas 2015

 

 

Η σκιά Cream and Powder Night Sky. Διπλό προϊόν, διπλή σκιά μια περλέ / κρεμώδης και μια  πολύ σκούρα μαύρη και κόμπακτ, για πιο smoky, από απλά smoky μακιγιάζ. Για “πολυδιάστατο smoky” λέει ο ίδιος.

 

 

 

Tom-Ford-Cream-Shadow-X-mas-2015

 

Ναι. Έρχονται. Σε δυο τρεις μερες, αρχές Νοεμβρίου

 

 

 

We only said goodbye with words
I died a hundred times
You go back to her
And I go back to Tom

 

 

 

 

 

 

 

Tι λέτε; Άξιζε να πατήσω τον όρκο μου;

 

 

 

 

 

Πάντως ένα θα σας πω: αν το bb ήταν βιβλίο και αν το τελευταίο κεφάλαιο ήταν αφιερωμένο στον Tom Ford, με αυτόν τον τρόπο παρακάτω,  θα γραφόταν ο επίλογος:

 

Αφού κατορθώσαμε να πείσουμε και τον πάτερ, να αγοράσει Tom Ford Noir,  η δουλειά μας εδώ μέσα έχει τελειώσει. Όσο για τον όρκο μου παραπάνω, όπως βλέπετε, πήρα άφεση αμαρτιών.

 

 

 

tom-ford-priest

 

 

 

 

 

                                                                                                                                 THE END

 

 

 

 

 

 

32 Σχόλια
  1. Kalimera bbgirls!!
    Siga min pernousan 3 mines gia na grapseis ksana gia ton Tom Julia!! Mou aresoun paaaaara poly ta mavra kohl to Tom pragmatika to mavro tou einai to skoteinotero mavro pou mporeis na vreis! Oso gia ta tip pou ton prolaves, siga mi se pistepsoume oti den eisai se kryfes synomilies mazi tou 😉
    To kragion episis einai eksairetiko!
    Filia polla!!

  2. @MariaA: Κρύβε λόγια, κρύβε λόγια για την “προσωπική” μου σχέση με τον Tom!!

  3. Φυσικα το ματι μου επεσε πανω σε αυτη την υπεροχη διπλη σκια! Αμαρτια ( που θα ελεγε και ο πατερ) να εχουμε μονο τα υπεροχα κραγιον του Τom εμεις εδω πανω.. Θελω ολη τη σειρα να μας ερθει για τα Χριστουγεννα (και καποιον να μου φερει 4-5-10 προιοντα για δωρο)….ζηταω πολλα;;;

  4. @Stella Damaskinidou: Δίκιο, δίκιο χίλια δίκια έχεις. (από την άλλη εσείς έχετε concept store Chanel, οπότε μη γκρινιάζεις αγαπημένη συλλέκτρια. Θα είχες “καταστραφεί” ολοσχερώς.)

  5. Εγώ θα τον πατήσω τον όρκο! Να μην σετάρω δηλαδή το Noir με κάτι αναλόγου αισθητικής? Το κραγιόν τέλειο, αλλά και μετά το Bb Tip για τις βλεφαρίδες, γιατί όχι και τη μπλε μάσκαρα…? Θα αναστενάξουν το πορτοφόλια μας κορίτσια. Forgive me Father, cause I have sinned.

  6. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ!!! ΕΛΕΟΣ!!! Θα πέσει φωτιά να μας κάψει τις αμαρτωλές!!! Ο Βελζεβούλης είσαι σε virtual μορφή κι ο άλλος ο ομορφονιός ο τάχα μου τάχα μου Θωμάς ο Φόρντιος ο τρισκατάρατος αυτοπροσώπως! Οχι ο πάτερ δεν εισήλθε στον οιό της ανομίας για να αγοράσει Tom Ford! Ηρθε για να σ΄εξορκίσει μπας και βγάλεις απο μέσα σου το πνεύμα του κακού κι απαλλαγούμε κι εμείς απ΄τους συνεχείς πειρασμούς!

  7. @Stella: ….. πως λέει η Maryl, ότι αυτά που της αρέσουν, τα τυπώνει και τα κολλάει στη ντουλάπα, για να τα θυμάτε; Ε, αυτό το σχόλιο σου, πάει απ ευθείας για τύπωμα, να το έχω για πάντα.

    ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ!!!!!!!! COLLECTORS ITEM!!!!!!!!!!!!

  8. Απαπαπαπαπα πειρασμοί! Όσο στενοχωριεμαι που στα μέρη μου κυκλοφορούν μόνο τα αρώματα του Θωμά, άλλο τόσο χαίρομαι… Θα με είχε διώξει ο άντρας μου από το σπίτι! Έχουμε κι έξοδα (έρχεται και το δεύτερο μπεμπέ αύριο μεθαύριο)…
    Φιλιά!

  9. Φοβερός ο … πάτερ!! Εκσυγχρονισμός και γιατί όχι;; Τέλεια προϊόντα!!!!

  10. @Andriana: ΑΑΑΑΑ!!!! Αυτό είναι λοιπόν το νέο της ημέρας και όχι το μακιγιάζ του Θωμά! Με το καλό, αγαπημένο μας, bb girl!

  11. @Marianna Chalikia: Φυσικά εκσυγχρονισμός αγαπημένη, συμφωνώ απόλυτα! (στο μεταξύ total black ο ένας, total black και ο άλλος- μια χαρά η επιλογή του πάτερ!)

  12. @Stella: exo psofisei sto gelio!!! ma exeis megali empnefsi teleftaia!!!
    @Andriana: me to kalo!!!!

  13. Άξιζε, άξιζε (να πατήσεις τον όρκο σου)! Να ξέρεις, Τζούλια, έφτιαξα δεύτερο καφέ (τι κρίμα που δεν έχουμε αλκοόλ στη δουλειά να πνίξω τον πόνο μου). Γιατί έχω ήδη ξεκινήσει τη χριστουγεννιάτικη λίστα και συνεχώς λοξοδρομώ! Το βερνίκι μου έκανε τρελό κλικ, η δε σκιά τουλάχιστον ερωτεύσιμη! Αχχχχχχχ
    @Andriana: Με το καλό να έρθει το μπεμπάκι σου!

  14. @Sheena: Αυτό με το αλκοόλ στη δουλειά, πολλές φορές το έχω σκεφτεί αλλά ευτυχώς δεν το τολμώ. Είμαι που είμαι για “εξορκισμό” όπως λέει και η Stella, με όλους αυτούς τους πειρασμούς που βλέπω και σας δείχνω, αν το ρίξουμε και στο αλκοόλ- δεν μας σώζει τίποτα αγαπημένη! (περίμενε λιγουλάκι, για τη λίστα.. σας έχω και άλλα…)

  15. @Julia: Ε, μα, ναι! Ένας δε θα σκεφτεί να το καθιερώσει τέλος πάντων? Τι να μου κάνει ο καφές, μια βότκα θα ήταν ό,τι πρέπει! Πώς αντέχεις, μου λες? Ήδη -νοερά- εξανεμίστηκε το δώρο Χριστουγέννων (μη σου πω και του Πάσχα κιόλας). Για να μη σχολιάσω όλες αυτές τις εορταστικές συσκευασίες και προσφορές, πώς να αντισταθείς?

  16. @Sheena & Julia Κορίτσια κορίτσια!!! Θα σας δώσω και αυτη τη λύση! Δουλειά χωρίς αλκοόλ δεν βγαίνει ειδικά όσο προχωράει η μέρα και το οκτάωρο δε λήγει. Σε αυτη την περιπτωση κάνουμε το εξής ξεκαρφωτικό…. Προφασιζόμαστε, βαρυστομαχιά κι ότι το στομάχι μας έιναι αδύνατον να απαλλαγεί από το φούσκωμα… ξέρετε “ουφ και ξαναούφ… και τι το ‘θελα αυτό το σαντουιτς, σουβλάκι, φακές της πεθεράς μου… με ρήμαξε” και πάει λέγοντας… Παραγγέλνουμε χαλαρά από το κυλικείο της εταιρείας “ένα τόνικ με λίγο παγο και μια φέτα λεμόνι βρε παιδιά για να χωνέψω γιατί η σόδα α.. πα…. πα… δεν πίνεται με τίποτα….”. Ρίχνουμε μέσα ολίγον εως αρκετούτσικο τζιν το οποίο έχουμε σε πλαστικό μπουκαλάκι του νερού στο συρτάρι μας και για καλό και για κακό φροντίζουμε να μην μας δει η απέναντι συνάδελφος και πει “αχ… δεν μου βάζεις κι εμενα λίγο νεράκι….?”
    Στο τέλος του μήνα φροντίζουμε για την συνδρομή μας στους ΑΑ… αλλά δε βαριέσαι…. εκεί θα έχουμε να λέμε πως το ΒΒ μας έριξε στο αλκοολ…

  17. @Stella: Τα καζάνια της κόλασης are just a comment away.

  18. @Stella & Julia: episis mporeis na diloseis oti i Diana Vreeland einai to idolo sou kai akoloutheis ta vimata tis se ola akomi kai sto fagito opote mporeis na exeis gia lunch ena marmelade sandwich me synodeia whiskey. 😉

  19. @Stella: Εντάξει, έχω πεθάνει στο γέλιο! Φοβερή ιδέα, θα προσπαθήσω να τη θέσω σε εφαρμογή εν ευθέτω χρόνο – ειδικά, αν η Τζούλια συνεχίζει να μας κολάζει έτσι!
    Υ.Γ. Στην προηγούμενη δουλειά μου, να ξέρετε, ο προϊστάμενος έσκαγε μύτη σε ανύποπτο χρόνο και μύριζε τα μπουκαλάκια με το νερό ή άνοιγε το θερμός με τον καφέ, γιατί του είχε καρφωθεί στο μυαλό ότι κάποιοι εξ ημών κουβαλούσαν αλκοόλ στο γραφείο. Εν τέλει, δεν τον παρεξηγώ, η συγκεκριμένη δουλειά παλευόταν μόνο με ναρκωτικά (κακιούλες).

  20. *εν ευθέτω χρόνω (shame on me – I’ll put the blame on the lack of alcohol)

  21. Ηδη αυτό το υπέροχο tip με το αλκοόλ το εφάρμοσα σήμερα στη δουλειά για να βγει η βάρδια και τα ειδα ή μάλλον τα άκουσα όλα ωραια 😉 Ποσο τελεια η σκιά!!! Για εμενα δεν εχει back to black γιατι δεν έφυγα ποτέ

  22. @ Maryl: Επιτελους σε “ειδα”! Σε περίμενα. Τωρα μπορώ να αποσυρθώ..

  23. @Julia:προσπάθησα να σχολιάσω από την δουλειά,αλλά μας έχουν κλείσει το internet 🙁 ειχα διαβάσει όλα τα ωραία σχόλια με κορυφαία της super Στέλλας και με έτρωγαν στην κυριολεξία τα χεράκια μου που δεν μπορουσα να πάρω μέρος και εγώ..ε,με το που έφτασα σπίτι δεν περίμενα να μπω σε υπολογιστή,σχολίασα από το κινητό αγαπημένη μου Τζούλια 🙂

  24. Το lash tip τέλειο…θα ήθελα όμως μπορντώ απόχρωση για το τελείωμα.Ξέρεις να παίζει τίποτα τέτοιο…ή να περιμένω στα καρναβάλια;

  25. #Ketty: Μπορντώ; Ενδιαφέρον πάρα πολύ ενδιαφέρον, αλλά το βλέπω λίγο δύσκολο, να βρούμε τέτοια απόχρωση. Λες να βάλω τον ¨”μικρό χημικό” να κάνει κανά πείραμα; (θα δεις σε άλλο post, γιατί το λέω αυτό..)

  26. @ketty μπορείς αντι για το lash tip να χρησιμοποιήσεις όποια μάσκαρα έχει το χρώμα που θέλεις μπορντώ στην περίπτωση σου απλώς βάφοντας με την κορυφη της μασκαρας και ίσα ισα τις ακρες των βλεφαρίδων….

    @Julia τελικά αυτό το μπλε παίζει πολύ φετος τα Χριστουγεννα ε;;; αν και θα το θεωρουσα πιο καλοκαιρι αν και εδω το χρησιμοποιεί για φως…

    Πολύ ωραίο χρώμα θα είναι το βερνίκι αλλά ας χρησιμοποιήσω πρώτα αυτο που μου έκανε ο αδερφός μου και η Αμερικανίδα νυφη μου της OPI μαυρογκρι και μετά βλέπουμε…..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.