Beatific: Κερδίστε 3 Μάσκες Instant Beauty Booster!

 

 

beatific-instant-beauty-booster-mask

 

 

Όπως έγραφα και τις προάλλες, η μάσκα ομορφιάς της Beatific Instant Beauty Booster δεν είναι μια συνηθισμένη μάσκα. Είναι ένα προϊόν άμεσης λάμψης και ανανέωσης της επιδερμίδας που δεν ξεβγάζεται και έχει και βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα, αλλά και μακροπρόθεσμα οφέλη.

 

Υπενθυμίζω:

 

Η Instant Beauty Booster ενώ έχει όλες τις ευεργετικές ιδιότητες μιας μάσκας ομορφιάς, Νο 1, δεν ξεβγάζεται, Νο 2, η αίσθησή της είναι σα βελούδο πάνω στο δέρμα και Νο 3 (το πιο σημαντικό) με το που την απλώσεις νιώθεις σα να βγήκες από spa και κανάκευες το πρόσωπο σου για μια ώρα. Επιδερμίδα άκρως τονωμένη, ανανεωμένη, λαμπερή και με αυτή την αίσθηση της πολύ βαθιάς ενυδάτωσης. Νιώθεις ότι δεν χρειάζεσαι ούτε make up.

 

Τα βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα, τα βλέπεις εκείνη τη στιγμή που την απλώνεις – λάμψη- ξεκούραστη όψη και βελτιωμένη υφή της επιδερμίδας- θα το ονόμαζα “στιγμιαίο καλλυντικό lifting”.

 

Όσο αφορά τα μακροπρόθεσμα οφέλη, οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες που προκαλεί το καθημερινό στρες μειώνονται και η επιδερμίδα αποκτά την ιδανική ισορροπία ενυδάτωσης.

 

Στη φόρμουλα της Instant Beauty Booster, το σύμπλεγμα Radiance Cell με ισχυρούς ενυδατικούς παράγοντες, προσφέρει μία εντυπωσιακά λαμπερή επιδερμίδα με νεανική ζωντάνια. Επιπλέον, δραστικοί πολυσακχαρίτες και ολιγοσακχαρίτες δημιουργούν ένα ισχυρό σύμπλοκο που χαρίζει άμεση σύσφιξη και λείανση των λεπτών γραμμών, ενώ το θρεπτικό Shea Butter και η Βιταμίνη Ε προλαμβάνουν την γήρανση της επιδερμίδας χάρη στις υπέρ ενυδατικές και προστατευτικές τους ιδιότητες.

 

 

 

 

Και σήμερα 3 από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε και να δοκιμάσετε με τη σειρά σας αυτό το εξαιρετικό προϊόν φροντίδας της Ελληνικής δερμοκαλλυντικής μάρκας ομορφιάς Beatific.

 

 

Η διαδικασία για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό είναι απλή και γνωστή. Αφήστε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post, από σήμερα 23 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 29 Νοεμβρίου. Την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου θα ανακοινώσω με postτις 3 τυχερές νικήτριες.

 

 

Φουλ λάμψη, αυτά τα Χριστούγεννα bb girls!

 

Καλή επιτυχία!

 

 

708 Σχόλια
  1. Ότι πρέπει να “φτιάξουμε μούρη” για τα Χριστούγεννα!!!!

  2. ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΟ!!! ΜΑΣ ΚΑΚΟΜΑΘΕΝΕΤΕ!

  3. Οοοοτι πρεπει για τωρα τις γιορτες, για ενα προσωπο που λαμπει.

  4. ΥΠΕΡΟΧΟ ΔΩΡΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ

  5. Έχω ακούσει πολλά για την συγκεκριμένη εταιρεία αλλά δεν έχω δοκιμάσει κάτι ακόμα γιατί οι τιμές είναι απαγορευτικές. Ευχαριστούμε!

  6. Τελειο δωρο για τις γιορτες που πρεπει να ειμαστε λαμπερες και ομορφες!!!

  7. ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΔΩΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ !!!!!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. Εξαιρετικό δωρο και απαραίτητο!!!!ευχαριστουμε αγαπημένο beautyblog

  9. ΤΕΛΕΙΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ !!!!!!!!!!!!!!

  10. Ό.τι πρέπει για χριστουγεννιάτικο δώρο! <3

  11. επιθυμω τοσο πολυ να κερδισω κ να δοκιμασω προϊον της beatific

  12. Τέλειο δώρο ευχαριστούμε για την ευκαιρία!!!

  13. Υπέροχο δωράκι!!!!!!!!! Μακάρι να είμαι η τυχερή! Καλή μας τύχη!!!!!!!!!!!!

  14. καταπληκτικά προιόντα ! μακαρι να τα κερδίσω για τι το δερμα μου τα έχε πολύ ανάγκη

  15. Ευχαριστούμε πολύ για το όμορφο δώρο.

  16. Καλημέρα, έχω πατήσει τα 41 και αυτή ή μάσκα ομορφιάς για τις πρώτες ρυτίδες είναι ότι χρειάζομαι! Καλές γιορτές.

  17. Πρέπει να είναι καλά προϊόντα!!!
    Καλή επιτυχία

  18. Αχ, πολύ θα ήθελα να την δοκιμάσω!!!

  19. Εξαιρετική ευκαιρία για “αναπαλαίωση” πριν από τις γιορτές!

  20. Τέλειο δώρο!!!!!! Μακάρι να κερδίσω αυτή τη φορά, γιατί το έχω πραγματικά ανάγκη!!!!! Σε ευχαριστούμε για τις ωραίες προτάσεις κ τους διαγωνισμούς που κάνεις πάντα!!!!!! Καλές γιορτές με λάμψη κ’ αισιοδοψία σε όλα τα beautygirls!!!! Sofia

  21. Πόσο θα ήθελα να την κερδίσω…το δέρμα μου είναι στα κάτω του αυτή την περίοδο

  22. Αχ με όλα αυτά που έγραψες θέλω οπωσδήποτε να την δοκιμάσω!!!!!!!!!!!! Μακάρι να είμαι τυχερή!!!!!!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.