Κερδίστε 2 Limited Edition αρώματα Viktor & Rolf BonBon! Καλή Χρονιά 2016!

 

 

bonbon

 

Καλή μας Χρονιά, bb girls! Έτσι δεν είναι σωστό να ξεκινήσει η νέα χρονιά 2016; Γλυκιά σαν καραμέλα; Και να συνεχίσει με γλύκα για τους επόμενους 12 μήνες; Αυτό πιστεύω και γι αυτό ο πρώτος μας διαγωνισμός εδώ μέσα για το 2016 θα είναι με το υπέροχο limited edition άρωμα των Viktor & Rolf, BonBon! Που έχει εξ άλλου και τα αρχικά του bb μας είναι και στα χρώματα μας, άρα διπλό γούρι!

 

Το BonBon είναι το άρωμα ύμνος στην γλυκιά καραμέλα!

 

Περιέχει κομμάτια σπινθηροβόλου και ζωηρού μανταρινιού και πορτοκαλιού κρυσταλλωμένα κομματάκια καραμέλας που αγκαλιάζουν τα ζουμερά φρούτα.

 

Η γλυκύτητα της αρμονίας ροδάκινου φλερτάρει τρυφερά με τις εύπλαστες νότες καραμέλας, παραπέμποντας στη χνουδωτή επιφάνεια του ροδάκινου.

 

Το ηλιόλουστο γιασεμί συνδυάζεται με άνθος πορτοκαλιάς, η γλυκιά γεύση του οποίου ταιριάζει με το απαλό άρωμα της καραμέλας. Το άρωμα ρέει νωχελικά στην επιδερμίδα, όπως θα έσταζε η καραμέλα πάνω σε ένα λαχταριστό επιδόρπιο.

 

Τέλος, ξύλο gaïc και κεδρόξυλο αναμιγνύονται με τη νότα βάσης, για να επιτύχουν εκπληκτική ισορροπία ανάμεσα στις απαλές, κρεμώδεις και γαλακτώδεις νότες σανδαλόξυλου και στις πιο τολμηρές, πιο δυνατές και πιο σκούρες νότες ξυλώδους κεχριμπαριού. Οι πλούσιες χρυσαφένιες πτυχές της αρμονίας καραμέλας είναι τρυφερά ξεροψημένες.

 

Η καραμέλα χαρακτηρίζει την εξέλιξη του αρώματος. Από την έναρξη μέχρι την ολοκλήρωση, οι νότες καραμέλας ξεκινούν από μια διεισδυτική, εδώδιμη νότα, γίνονται πιο απαλές και πιο γαλακτώδεις στην καρδιά του αρώματος και, τέλος, σκουραίνουν για να δώσουν βάθος στη νότα βάσης.

 

Οι Serge Majoullier και Cécile Matton είναι οι αρωματοποιοί που συνεργάστηκαν με τους Viktor&Rolf για να δημιουργηθεί το Bonbon.

 

 

Viktor-and-rolf-bonbon-perfume-mirror-reality

 

 

 

Η εικόνα του Bonbon είναι σαγηνευτική, προκλητική και, ταυτόχρονα, γαλήνια. Είναι μια οπτική απόλαυση. Το μοντέλο Edita Vilkeviciute ενσαρκώνει τη γυναικεία μορφή της διαχρονικής αίσθησης του Bonbon, καθώς απαθανατίζεται σε μια στιγμή απόλυτης απόλαυσης. Στο σώμα της έχει ζωγραφιστεί με το χέρι ο φιόγκος του Bonbon. Απόλυτα άνετη, φοράει το Bonbon.Οι φωτογράφοι Inez Van Lamsweerde και Vinoodh Matadin, συνεργάτες εδώ και χρόνια των Viktor&Rolf, δημιούργησαν την εντυπωσιακή φωτογραφία υπό τις καλλιτεχνικές οδηγίες της Malin Ericson από την εταιρεία Baron & Baron.

 

 

bon-bon-1

 

 

bon-bon-3

 

 

 

 

Κορυφαίοι τεχνίτες από το ξακουστό Pochet du Courval σχεδίασαν το εξαιρετικό μπουκάλι του Bonbon που είναι μοναδικό στο είδος του.Ξεπερνώντας τις τεράστιες τεχνικές δυσκολίες, ο γυάλινος φιόγκος αποδόθηκε επιτυχώς και χωρίς κανένα συμβιβασμό χάρη σε μια επαναστατική διαδικασία, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Απόλυτα πιστές, οι καμπύλες του φιόγκου βάφτηκαν σε ροζ τόνους χρησιμοποιώντας μια ακριβή τεχνική degradé.

 

Αφού εργάστηκαν για περισσότερο από ένα χρόνο, οι τεχνίτες απέδειξαν με αυτό το εκπληκτικό μπουκάλι-φιόγκο ότι το αδύνατον είναι δυνατόν. Το πολύτιμο γυάλινο μπουκάλι του Bonbon περιέχεται σε ένα πολυτελές κουτί στο χρώμα του σμέουρου, διακοσμημένο με το μαύρο φιόγκο του αρώματος και τη σφραγίδα γνησιότητας των Viktor&Rolf.

 

Και σήμερα 2 από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε αυτό το πραηγματικά μοναδικό αρωμα-κόσμημα! Και μάλιστα στην ακριβή limited edition εκδοχή του με τον καταπληκτικό λαμπερό φιόγκο από ροζ-μοβ κρύσταλλα (σας λέω είναι “δικό” μας, αυτό το άρωμα)

 

 

 

bonbon

 

 

Για να λαβετε μέρος στο διαγωνισμό και να κερδίσετε, η διαδικασία είναι απλή και γνωστή. Αφήστε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post από σήμερα 1-1-2016, έως την Πέμπτη 7-1-2016. Την Παρασκευή 8-1-2016 θα ανακοινώσoυμε με postτις σούπερ τυχερές νικήτριες!

 

Καλή Χρονιά και Καλή επιτυχία, bb girls!

 

 

(σε περίπτωση που δεν το  είδατε στα σχόλια του χθεσινού post οι αριστούχες του τεστ, που κερδί ζουν ένα δώρο έκπληξη από το bb είναι οι MariaA, Ria, Katia Ben)

 

 

Ναι, με sexy Lenny ξεκινάω τη χρονιά!

 

 

αλλά και με αυτό που έγραψε ο Friedrich Nietzsche και το οποίο σας το αφιερώνω, μούσες μου.

 

 

Τhe TRUE MAN, wants two things

Danger and Play

For that reason he wants WOMAN

The most dangerous plaything.

 

 

 

 

 

 

 

 

967 Σχόλια
  1. μακάρι!! να πάρουμε κ μεις κανα δωράκι! 🙂 καλή επιτυχία!!

  2. Ένα μπουκέτο μυρωδάτο καραμελένιες ευχές με ένα ροζ μωβ φιόγκο για καλή χρονια 2016 σε όλες κ ολους “…….

  3. Χρόνια πολλά και καλή Χρονιά!
    Καλή μου επιτυχία! 😀

  4. ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΟ !!!!!!!!!!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!!!!!

  5. Εύχομαι το 2016 να είναι γεμάτο όμορφες εικόνες,γεύσεις και μυρωδιές.ελπίζω να είμαι η τυχερή!!!!

  6. Καλή Χρονιά με αισιοδοξία και δημιουργικότητα!!!
    Πόσο καταπληκτικό άρωμα!….ξετρελάθηκα και μόνο με το μπουκάλι του!!!

  7. Καταπληκτικό δώρο,ευχαριστούμε πολύ,καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο με υγεία ευτυχία και αισιοδοξία!!!! <3

  8. Εξαιρετικό δώρο !!!!

  9. Για μία χρονιά γεμάτη όμορφα αρώματα, που θα αφήσει μόνον ευχάριστες αναμνήσεις!

  10. ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΑΚΙ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ….ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ!!! ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ… <3 <3

  11. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία,χαρά και περισσότερη αισιοδοξία!

  12. Καλη Χρονια σε όλο τον κοσμο!! θα ηθελα πολυ αυτο το αρωμα για τις υπεροχες κορουλες μου που τις αγαπω πολυ πολυ πολυ!!!! να ειστε ολοι ευτυχισμενοι και πανω απ΄ ολα υγεια!!!!

  13. Καταπληκτικο αρωμα!!!! Θα το ηθελα παρα πολυ!!! Καλη χρονια και χρονια πολλα σε ολους… ευτυχισμενο το 2016 και ελπιζω με λιγοτερα ΧΑΡΑΤΣΙΑ!!! χαχαχαχαχα

  14. καλη χρονια σε ολους με το καινουριο χρονο να μας φερει τυχη χαμογελα αισιοδοξια κ δωρα φυσικααα

  15. Υπέροχη εμφάνιση…Μακάρι να το δοκιμάσουμε κιόλας!!!

  16. Το καλυτερο δωρο απο τους καλυτερους!Μακαρι μακαρι μακαρι. Ελπιζω να ειμαι τυχερη

  17. Eυχαριστούμε πολύ!!! Τέλειο για τη γυναίκα μου!!

  18. Ευχαριστούμε πολύ!!!Το μπουκαλάκι είναι κόσμημα!!!Καλή χρονιά σε όλους με υγεία!

  19. ΥΠΕΡΟΧΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙς

  20. Τέλειο δώρο για οποια το κερδίσει! Καλή Χρονιά με υγεια και χαρές!

  21. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία,χαρά και αισιοδοξία!

  22. Το καλυτερο δωρο απο τους καλυτερους! Μακαρι μακαρι μακαρι. Ελπιζω να ειμαι τυχερη

  23. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ … ΜΕ ΜΕΘΥΣΤΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ

  24. απλα υπεροχο!!! το ειχα σε τεστερ τυχαια και μου τελειωσε xD

  25. Υπέροχο δώρο για να ξεκινήσει η νέα χρονιά! Ευχαριστούμε πολύ!! Μακάρι να είμαι τυχερή! Καλή χρονιά με υγεία, αγάπη και πολλά χαμόγελα!!

  26. WOOOOOW 😀 😀 😀 Ένα γλυκό άρωμα μ’ ένα πανέμορφο & ξεχωριστό μπουκάλι αποτελεί το ιδανικό δώρο για να ξεκινήσει γεμάτο ομορφια & χάρη το νεο ετος!!! Ευτυχισμένο τυχερό & υπερλαμπρο 2016!!! 😀 😀 😀

  27. Το δώρο που όλοι μας θα θέλαμε να μας κάνουν.

  28. Καλή χρονιά Με υγεία και ευτυχία και να μας κάνετε πάντα τέτοια υπέροχα τέτοια δώρα!

  29. Εύχομαι καλή χρονιά ευχαριστούμε για τα υπέροχα δώρα

  30. Είναι υπέροχα καλή χρονιά

  31. Χρόνια πολλά καλή χρονιά σε αγαπάμε πολυ να μας δίνεις πάντα έτσι χαρά

  32. Υπέροχα δώρα ευχαριστούμε καλή χρονιά με

  33. Καλή χρονιά με υγεία και αγάπη

  34. Υπέροχο δώρο για την καλή μου χρόνια πολλά ευχαριστούμε

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.