Καλή μας Χρονιά, bb girls! Έτσι δεν είναι σωστό να ξεκινήσει η νέα χρονιά 2016; Γλυκιά σαν καραμέλα; Και να συνεχίσει με γλύκα για τους επόμενους 12 μήνες; Αυτό πιστεύω και γι αυτό ο πρώτος μας διαγωνισμός εδώ μέσα για το 2016 θα είναι με το υπέροχο limited edition άρωμα των Viktor & Rolf, BonBon! Που έχει εξ άλλου και τα αρχικά του bb μας είναι και στα χρώματα μας, άρα διπλό γούρι!
Το BonBon είναι το άρωμα ύμνος στην γλυκιά καραμέλα!
Περιέχει κομμάτια σπινθηροβόλου και ζωηρού μανταρινιού και πορτοκαλιού κρυσταλλωμένα κομματάκια καραμέλας που αγκαλιάζουν τα ζουμερά φρούτα.
Η γλυκύτητα της αρμονίας ροδάκινου φλερτάρει τρυφερά με τις εύπλαστες νότες καραμέλας, παραπέμποντας στη χνουδωτή επιφάνεια του ροδάκινου.
Το ηλιόλουστο γιασεμί συνδυάζεται με άνθος πορτοκαλιάς, η γλυκιά γεύση του οποίου ταιριάζει με το απαλό άρωμα της καραμέλας. Το άρωμα ρέει νωχελικά στην επιδερμίδα, όπως θα έσταζε η καραμέλα πάνω σε ένα λαχταριστό επιδόρπιο.
Τέλος, ξύλο gaïc και κεδρόξυλο αναμιγνύονται με τη νότα βάσης, για να επιτύχουν εκπληκτική ισορροπία ανάμεσα στις απαλές, κρεμώδεις και γαλακτώδεις νότες σανδαλόξυλου και στις πιο τολμηρές, πιο δυνατές και πιο σκούρες νότες ξυλώδους κεχριμπαριού. Οι πλούσιες χρυσαφένιες πτυχές της αρμονίας καραμέλας είναι τρυφερά ξεροψημένες.
Η καραμέλα χαρακτηρίζει την εξέλιξη του αρώματος. Από την έναρξη μέχρι την ολοκλήρωση, οι νότες καραμέλας ξεκινούν από μια διεισδυτική, εδώδιμη νότα, γίνονται πιο απαλές και πιο γαλακτώδεις στην καρδιά του αρώματος και, τέλος, σκουραίνουν για να δώσουν βάθος στη νότα βάσης.
Οι Serge Majoullier και Cécile Matton είναι οι αρωματοποιοί που συνεργάστηκαν με τους Viktor&Rolf για να δημιουργηθεί το Bonbon.
Η εικόνα του Bonbon είναι σαγηνευτική, προκλητική και, ταυτόχρονα, γαλήνια. Είναι μια οπτική απόλαυση. Το μοντέλο Edita Vilkeviciute ενσαρκώνει τη γυναικεία μορφή της διαχρονικής αίσθησης του Bonbon, καθώς απαθανατίζεται σε μια στιγμή απόλυτης απόλαυσης. Στο σώμα της έχει ζωγραφιστεί με το χέρι ο φιόγκος του Bonbon. Απόλυτα άνετη, φοράει το Bonbon.Οι φωτογράφοι Inez Van Lamsweerde και Vinoodh Matadin, συνεργάτες εδώ και χρόνια των Viktor&Rolf, δημιούργησαν την εντυπωσιακή φωτογραφία υπό τις καλλιτεχνικές οδηγίες της Malin Ericson από την εταιρεία Baron & Baron.
Κορυφαίοι τεχνίτες από το ξακουστό Pochet du Courval σχεδίασαν το εξαιρετικό μπουκάλι του Bonbon που είναι μοναδικό στο είδος του.Ξεπερνώντας τις τεράστιες τεχνικές δυσκολίες, ο γυάλινος φιόγκος αποδόθηκε επιτυχώς και χωρίς κανένα συμβιβασμό χάρη σε μια επαναστατική διαδικασία, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Απόλυτα πιστές, οι καμπύλες του φιόγκου βάφτηκαν σε ροζ τόνους χρησιμοποιώντας μια ακριβή τεχνική degradé.
Αφού εργάστηκαν για περισσότερο από ένα χρόνο, οι τεχνίτες απέδειξαν με αυτό το εκπληκτικό μπουκάλι-φιόγκο ότι το αδύνατον είναι δυνατόν. Το πολύτιμο γυάλινο μπουκάλι του Bonbon περιέχεται σε ένα πολυτελές κουτί στο χρώμα του σμέουρου, διακοσμημένο με το μαύρο φιόγκο του αρώματος και τη σφραγίδα γνησιότητας των Viktor&Rolf.
Και σήμερα 2 από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε αυτό το πραηγματικά μοναδικό αρωμα-κόσμημα! Και μάλιστα στην ακριβή limited edition εκδοχή του με τον καταπληκτικό λαμπερό φιόγκο από ροζ-μοβ κρύσταλλα (σας λέω είναι “δικό” μας, αυτό το άρωμα)
Για να λαβετε μέρος στο διαγωνισμό και να κερδίσετε, η διαδικασία είναι απλή και γνωστή. Αφήστε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post από σήμερα 1-1-2016, έως την Πέμπτη 7-1-2016. Την Παρασκευή 8-1-2016 θα ανακοινώσoυμε με postτις σούπερ τυχερές νικήτριες!
Καλή Χρονιά και Καλή επιτυχία, bb girls!
(σε περίπτωση που δεν το είδατε στα σχόλια του χθεσινού post οι αριστούχες του τεστ, που κερδί ζουν ένα δώρο έκπληξη από το bb είναι οι MariaA, Ria, Katia Ben)
Ναι, με sexy Lenny ξεκινάω τη χρονιά!
αλλά και με αυτό που έγραψε ο Friedrich Nietzsche και το οποίο σας το αφιερώνω, μούσες μου.
Τhe TRUE MAN, wants two things
Danger and Play
For that reason he wants WOMAN
The most dangerous plaything.





Για το καλό, για το καλό!!!!
ολόθερμα σε όλες και τους λίγους όλους..
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλη τη γη και τους απανταχού Ελληνες
Δε μπορεί……. κάτι θα γίνει!
Καλη χρονια, φαινεται υπεροχο το αρωμα μακαρι να ειμαι η τυχερη
Χρονια πολλα !! Καλη Χρονια!!!
Καλή χρονιά!Χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία!
Υπεροχο αρωμα!Το μυρισα σε καταστημα και ξετρελαθηκα!!!
Καλή χρονιά με υγεία κι αγάπη!!!
Τέεελειοοο!! Μακάρι να το κερδίσω.. Καλή χρονιά, χρόνια πολλά!!
Καλη χρονια σε ολους!!με υγεια και πολλα πολλα δωρα!!γιατι 1η μερα του χρονου δωρα,ολο το χρονο δωρα!!!!
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΔΩΡΟ!!!!!!
H Νέα Χρονιά να φέρει σε όλους
Υγεία, ευτυχία, αγάπη και τύχη !!!!!!!!
Xρόνια πολλά κ καλή επιτυχία
Καλή Χρονιά με υγεία και ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο!!!
Καλη χρονια με υγεια και αγαπη!
Καλή χρονιά με υγεία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο!
‘It’s time to start something new and trust the magic of beginings…’
Καλή χρονιά σε όλους! Καραμελένια, γλυκιά και αρωματισμένη, γεμάτη ομορφιές!
Μοναδικό το δώρο! Ευχαριστούμε!
Ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία. Καλή χρονιά!
καλη νεα δημιουργικη χρονια 🙂
τελειο δωρο!! καλη χρονια!
Υπάρχουν κάποιες μυρωδιές που έχουν την δύναμη να σε ταξιδεύουν, που μένουν ανεξίτηλες μέσα στο χρόνο και σε κάνουν να νιώθεις ερωτεύσιμη και ποθητή… ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΔΩΡΟ <3 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ <3 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
Nice! Happy New Year!
Υπεροχο δωρο !!! μακαρι να ειμαι τυχερη !!! καλη χρονια
Καλή χρονιά με υγεία,αγάπη και ευτυχία!!!!
Χρονια Πολλα!
καλη χρονια!
Το εχω μυρίσει κ ειναι τρέλα, εθισμός!!!
Απίθανο άρωμα για μια απίθανη χρονια που ελπίζουμε οτι ξεκινά.
Πολλή αγάπη bbgirls!!!
Υπεροχο δωρο ευχαριστουμε καλη χρονξα
Τέλεια.Καλή Χρονιά
καλη χρονια χρονια πολλα υγεια αγαπη ευτυχια σε ολο τον κοσμο και πολλες πολλες αγκαλιες
Τελειο
Καλη χρονια. Γεματη υγεια και αγαπη. Ολα τα αλλα ειναι δευτερευοντα. Για αυτο να μην λησμονουμε να ειμαστε γενναιοδωροι με τις αναμνησεις μας και τους γυρω μας.
Καλη χρονια με υγεια και αγαπη!
Υπέροχο δώρο! Ευχαριστούμε πολύ! Καλή χρονιά σε όλους μας!
Χρόνια πολλά. Καλή Χρονιά με υγεία πάνω από όλα!!!!!!
Πόοοοοοοσο τέλειο καραμελακιιι !!!!
Καλή χρόνια σε όλους μας !!!!!!
Ωραια τα δωρα πανα ευπροσδεκτα.Το να δωριζεις ειναι πιο ομορφο απο το να λαμβανεις. Ευχαριστουμε κ καλη χρονια!!!!!
Μόνο υγεία κορίτσια. Όλα τα άλλα έρψονται.
καλη χρονια, υγεια και τυχη
Εύχομαι καλή χρονιά να έχουμε και να ειναι όλα τα τραπέζια του κόσμου γεμάτα λιχουδιές και νόστιμα εδέσματα… Να μη λείψει από κανένα παιδάκι η ζεστασιά και η αγάπη!!!
Καλή Χρονιά σε όλους!!!!!!!! Να είμαστε καλά και αισιόδοξοι!!!!!
Υπέροχο μπουκάλι!Φαντάζομαι ότι και το άρωμα θα είναι καταπληκτικό!Καλή χρονιά σε όλους!!
καλη χρονια σε ολους!!!τελειο δωρο για το ξεκινημα του 2016!!!!!!!!!!
Χρόνια πολλά, καλή χρονιά σε όλους, με υγεία πάνω απ’όλα!
Χρόνια πολλά με υγεία και χαρά!
Καλή χρόνια.ευχαριστουμε
….καλή χρονιάάάάά,bb girls….χαρούμενη και καραμελένια….όπως το V&R BonBon….καλά,με τις λεπτομέρειες στο μπουκάλι έχω μείνει άφωνη….
Καλη χρονια να έχουμε !!!!!!!!με υγεια αγάπη ευτυχία τύχη και δημιουργία!!!
Ευχαριστουμε….
Καλη χρονια!!!!!
Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με υγεία, αγάπη και χαρά!
Καλή μας χρονιά αγαπημένα bbgirls και λατρεμένη Τζούλια. Τρέχουν τα σάλια μου με την περιγραφή. Μήπως να βγει και σε παγωτό; Γλυκιά να είναι η ζωή όλων σας!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ
Τι υπέροχο δώρο!
Χρόνια πολλά!! Καλή χρονιά 🙂
Xronia polla gemato igeia kali xronia!
Happy New Year 2016 Wonderful Perfume……..
υπεροχα!!! καλη χρονια!!
Καλή Χρονιά με υγεία και αισιοδοξία!
Τελειο!!! Ευχαριστουμε και καλη χρονια!!!
Καλή χρονιά σε ολους!!!! Υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο ☺
kalh xronia!
makari na kerdisw!! kali xronia!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ! ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ!!!!!!!!
Ax Lenny έρωτας!!!! Και το ροζ μωβ χρώμα άλλος έρωτας!! Ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος και τυχερός!!!
Πανέμορφο το μπουκάλι!! Δεν έχω μυρίσει το άρωμα, αλλά νομίζω ότι θα είναι τέλειο! Ευχαριστούμε! Καλή Χρονιά, με υγεία, αγάπη, ευημερία!!
Eύχομαι το 2016 να είναι η καλύτερη χρονιά για όλο τον κόσμο!!
Καλή Χρονιά! Πολλές ευχές για ένα γεμάτο 2016 με όμορφες στιγμές, υγεία, ευτυχία και μυρωδιές από το εκπληκτικό Viktor & Rolf “BonBon”!
Καλη χρονια!
Καλη χρονια σε ολες!! Μακαρι να το κερδισω μιας κ ειναι η γιορτη μου σε λιγες μερες!!
Καλή χρονιά.. Με υγεία και πολύ τύχη..!!!
Χρόνια πολλά.. Καλή χρονιά
Ευχαριστούμε πολύ!! Καλή χρονιά σε όλους!!
Just perfect
Καλή Χρονιά με Υγεία πρώτα κι όλα τα άλλα θα τα κατακτήσουμε!
ΥΠΕΡΟΧΟ ΔΩΡΟ !!!!ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!
Ωραιο post!ευχαριστουμε για το δωρο.καλη χρονια!
τελειο καλη χρονια
Καλή χρονιά με υγεία και περισσότερη αισιοδοξία!
υπεροχο δωρο!
fbname.Αγγελική Μπακογιάννη Χαραλαμπος
φοβερό άρωμα!! καλή χρόνια
καλη χρονια !!!δεν το αλλαζω με κανενα ,υπεροχο ,μοναδικο ,αφηνει το σημαδι του ,ανεπαναληπτο,αλλα πανω απο ολα μενει αξεχαστο ………….
καλη χρονια με υγεια
Καλή Χρονιά σε όλους! Υπέροχο δώρο! 🙂
Καλη χρονια.Χαρα,αγαπη,ευτυχια και πολλα δωρακια σε ολους
Χρόνια πολλα
Καλη χρονια σε ολους!!!!
Τελειο δωρο για να ξεκινησει το 2016!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ
2016 ευχες για μια Νέα Χρονιά γεμάτη με υγεία, ευτυχία, τύχη και υπέροχες μοναδικές στιγμές! Καλή Χρονιά αγαπημένες μου! Πολλά καραμελωμένα φιλιά! 🙂
Υ.Γ. Φανταστικό άρωμα <3
ωραιο δωρο,καλη χρονια
Καλη χρονια με υγεια και αγαπη!
χρονια πολλά και ευτυχισμεν σε ολους
φανταστικο δωρο,καλη χρονια!
fbname. Elli Mosxoliou
πολυ ωραιο δωρο!
fbname.Lambros Bakogiannis
τελειο δωρο!καλη χρονια!
Καλή χρονιά με υγεία!!
Πολυ ωραιο αρωμα και πολυ ομορφη περιγραφη! Καλη χρονια!
Ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2016!!!Τέλειο δώρο για τη νέα χρονιά!!!
τέλειο άρωμα!!!!
Καλή χρονιά με ότι επιθυμεί ο καθένας!!!
ευχαριστουμε για το δώρο καλή χρονια σ όλους με υγεία
ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΧΡΟΝΟ
ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΗ ΧΤΥΠΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΟΝΟ
Να έχουμε μια υπέροχη χρονιά, με υγεία και ειρήνη, ροζ και γλυκιά σαν το άρωμα αυτό!
thanks