Κερδίστε 5 κρέμες ημέρας, Vichy Liftactiv Supreme!

 

vichy-Liftactiv-supreme-givaway

 

 

 

 

Να λοιπόν, που  ήρθε η στιγμή για τον διαγωνισμό μας, ο οποίος κατά κάποιον τρόπο είναι αφιερωμένος στις γυναίκες των sexy 40s. Ή για να το πούμε και αλλιώς, των #supreme40s. (φυσικά μπορείτε να λάβετε μέρος όλες και εσείς που προνοείτε, αλλά και όσες θέλετε να την κάνετε δώρο- ένα δώρο που θα εκτιμηθεί από κάθε γυναίκα)

 

Λίγα λόγια για την Vichy Liftavtiv Supreme την κρέμα που δημιουργήθηκε για τις γυναίκες που βρίσκονται σε μια από τις καλύτερες δεκαετίες της ζωής τους #supreme40s

 

Πως κατάφεραν οι ερευνητές της μάρκας Vichy να δημιουργήσουν ένα προϊόν με αποτελεσματικότητα όπως λένε η ίδιοι 3D ή τριών διαστάσεων; Δηλαδή ένα προϊόν, που κάνει δουλειά άμεσα, που συνεχίζει να λειτουργεί ευεργετικά από το πρωί έως το βράδυ και που έχει και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα;

 

 

Άμεσα

Δεδομένου ότι οι γυναίκες αναζητούν την άμεση μεταμόρφωση της επιδερμίδας τους το πρωί, όταν εφαρμόζουν την κρέμα τους, η Vichy ενσωμάτωσε τεχνολογία οπτικής επανόρθωσης 3D στη σύνθεση της Liftactiv Supreme: άμεση επίδραση στην όψη και στην αίσθηση της επιδερμίδας. Με πούδρα για ματ αποτέλεσμα και μικροπέρλες με λευκές χρωστικές που διαχέουν ιδανικά το φως, κάνουν τις ατέλειες λιγότερο εμφανείς και βοηθούν την επιδερμίδα να φαίνεται πιο λεία και ομοιογενής. Κατάλληλα σχεδιασμένη ώστε να αφήνει βελούδινη αίσθηση και με απολαυστικές υφές για άνεση μεγάλης διάρκειας στην επιδερμίδα.

 

Από το πρωί έως το βράδυ

 

[ΣΥΜΠΛΟΚΟ DAYPROOF: Αδενοσίνη + Καφεΐνη]

Ενισχύει την ικανότητα της επιδερμίδας να αντιστέκεται στις επιπτώσεις της καθημερινότητας, κάθε ώρα που περνά. Η Αδενοσίνη λειαίνει την επιδερμίδα, μειώνοντας την εμφάνιση των ρυτίδων κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η Καφεΐνη προλαμβάνει την εμφάνιση σημαδιών κούρασης και αναζωογονεί την επιδερμίδα.

 

Μακροπρόθεσμα

[ΡΑΜΝΟΖΗ 5% + ΝΕΟΣΠΕΡΙΔΙΝΗ]

 

Ένα σύμπλοκο που αποτελείται από ένα ισχυρό αντιγηραντικό σάκχαρο, την Ραμνόζη και ένα αντιοξειδωτικό, την Νεοεσπεριδίνη, για μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα lifting.

 

Στην καρδιά κάθε φροντίδας Vichy, υπάρχει το πλούσιο ιαματικό νερό, που πηγάζει από τα ηφαίστεια της Γαλλίας. Περιέχει 15 μέταλλα και ιχνοστοιχεία, θεμελιώδη για την υγεία της επιδερμίδας και έχει αποδειχθεί ότι αναζωογονεί, ενδυναμώνει και εξισορροπεί την επιδερμίδα μετά από τις επιθέσεις που υφίσταται.

 

 

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό και να κερδίσετε η διαδικασία είναι η εξής:

Αφήστε ένα σχόλιο χρησιμοποιώντας το hashtag #supreme40s κάτω από αυτό το post, από σήμερα Παρασκευή 15 Ιανουαρίου έως την Κυριακή 24 Ιανουαρίου. Την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου θα ανακοινώσουμε με post τις τυχερές νικήτριες.

 

Καλή επιτυχία σε όλες!

 

 

 

732 Σχόλια
  1. #supreme40s ευχαριστούμε πολύ

  2. #supreme40s Τέλειο δώρο! Σας ευχαριστούμε πολύ!

  3. ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΡΕΜΕΣ EVER!!!ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΟ!!!

  4. #supreme40s ευχαριστουμε πολυ!!!!!

  5. #supreme40s η καλύτερη περιποίηση για την επιδερμίδα!

  6. supreme40s θα τις ήθελα πολύ!!!!! Ευχαριστουμε πολύ!!!!!

  7. Πολύ καλό δώρο θα γίνει #supreme40s

  8. #supreme40s, ότι καλύτερο για το προσωπό μας.

  9. #supreme40s Η καλύτερη κρέμα που έβγαλε η vichy.Την θέλω απεγνωσμένα.

  10. #supreme40s, Τέλειο δώρο! Μακάρι να κερδίσω!

  11. #supreme40s Μία από τις καλύτερες κρέμες που υπάρχουν!

  12. #supreme40s Από τις καλύτερες κρέμες της Vichy!!!

  13. #supreme40s Τέλειο δώρο για εμάς τις 40+ -και μαμάδες παρακαλώ- ό,τι καλύτερο για την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα μας! Ευχαριστούμε πολύ!

  14. #supreme40s ότι χρειάζομαι. καλή επιτυχία

  15. #supreme40sΥπέροχα προϊόντα Vichy!! Ευχαριστούμε!!

  16. #supreme40s το καταλληλο δωρο για να μπω δυναμικα στα 40 μου!!!

  17. #supreme40s πολύ θα την ήθελα την κρεμούλα

  18. Τα καλύτερα αποτελέσματα μόνο στην #supreme40s!!!!!

  19. #supreme40s θελω πολυ να τη χαρισω στη γυναικα μου!!!

  20. #supreme40s ένα τέλειο δώρο που έρχεται στο κατάλληλο timing. Καλή Χρονιά!

  21. #supreme40s το καλυτερο δωρο <3

  22. xronia polla se ola ta bbgirls pou giortazoun aytes tis meres k se mena!!! <3

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.