Bobbi Brown: Μακιγιάζ και Αρωματική σειρά Beach, Summer 2016

050216_C6040347_BOBBI_BROWN

 

Αν και χωρίς αμφιβολία είναι από τις πιο ποιοτικές μάρκες μακιγιάζ που κυκλοφορούν στην αγορά, η Bobbi Brown  αποπνέει μια «χαλαρότητα» μια laid-back attitude και νομίζω ότι αυτό έχει να κάνει με την προσωπικότητα της ίδιας της δημιουργού.

 

Τα προϊόντα Bobbi Brown δεν «ουρλιάζουν» μέσα στα αυτιά σου, αλλά αν τα δοκιμάσεις μια φορά, δύσκολα μετά να τα βγάλεις από το νεσεσέρ σου. Έχουν μια εκλεπτυσμένη απλότητα, μια “καθαρότητα” θα έλεγα.

 

Ήταν τέλος χειμώνα ή αρχές της άνοιξης (δεν θυμάμαι ακριβώς) όταν έκανα δώρο στη Σίσσυ την μάσκαρα της Bobbi Brown, Eye Opening Mascara. Με ευχαρίστησε μεν, αλλά μου είπε δε, (καθότι ειλικρινής)  ότι η αγαπημένη της  μάσκαρα ανήκει σε άλλη μάρκα (ok θα το πω και τι έγινε; Αγαπημένη της είναι η Estee Lauder Sumptuous Extreme). Την επόμενη φορά όμως που με είδε και εφόσον την είχε ήδη δοκιμάσει, μου έπλεξε το εγκώμιο για Bobbi Brown και αν  και δεν ήταν μια μάρκα που γνώριζε καλά, τώρα απ’ ότι κατάλαβα την «ψάχνει»…

 

Ας δούμε μαζί κάποια προϊόντα της μάρκας για φέτος το Καλοκαίρι.

 

Beach Nudes Collection

 

Η Bobbi παρουσιάζει την συλλογή Beach Nudes – την απόλυτη καλοκαιρινή συλλογή μακιγιάζ. Απλή και sexy, η συλλογή έχει εμπνευστεί από την υπέροχη καλοκαιρινή και χρυσαφένια λάμψη που χαρίζει ο ήλιος στην επιδερμίδα μας. Τρεις νέες παλέτες ματιών και  αποχρώσεις για τα μήλα και τα χείλη- ένας πολύ εύκολος τρόπος για να δημιουργήσετε ένα χαλαρό look με χρυσαφένια λάμψη, ιδανικό για τις ζεστές μέρες στη θάλασσα αλλά και τις καλοκαιρινές νύχτες.

 

Beach Nudes Bronzers

 

 

Bronzers_BeachNudes_SS16_CM

 

 

Beach Nudes Sheer Lip Color

 

 

 

Sheer_Lip_Color_BeachNudes_

 

Beach Nudes Sunkissed palettes (Pink, Gold και Nude)

 

 

bobi-brown-summer-2016

 

 

 

Gold, η δική μου αγαπημένη

 

 

Sunkissed_Gold_Palette_SS16

 

 

BEACH FRAGRANCE

 

 

Beach_Fragrance_SS16_CMYK

 

 

Στην σούπερ καλοκαιρινή αρωματική σειρά Beach έρχεται να προστεθεί το νέο Hand Wash. Με νότες από γιασεμί, θαλασσινό αλάτι και μανταρίνι σε συνδυασμό με το εκχύλισμα θαλάσσιων φυκιών από τον Ειρηνικό Ωκεανό, το νέο Hand Wash απαλύνει και καθαρίζει σε βάθος το δέρμα. Ελαφρά εμπλουτισμένο με το αγαπημένο άρωμα της Bobbi – Beach Fragrance για την απόλυτη καλοκαιρινή αίσθηση.

 

 

Beach Body Scrub and Shower Gel

 

 

 

beach-bobbi-brown-summer-20

 

 

 

Beach Hand Wash

 

 

Beach_Hand_Wash_SS16_CMYK

 

 

 

Long Wear Eye Collection

 

Η Bobbi παρουσίαζει τη συλλογή Long-Wear Eye που περιλαμβάνει νέα αλλά και best sellers προϊόντα που παραμένουν σταθερά όλη την ημέρα. Ιδανική για τους καλοκαιρινούς μήνες αυτή η συλλογή καταπολεμά τη ζέστη και την υγρασία και διατηρεί το μακιγιάζ σας άψογο και σταθερό. Το νέο Long-Wear Brow Gel διαρκεί 24 ώρες, ενώ οι νέες αποχρώσεις του Long Wear Cream Shadow Stick και του Long Wear Gel Eyeliner προσφέρουν την τέλεια ποσότητα χρώματος, χαρίζουν ένταση και διαρκούν όλη την ημέρα.

 

 

Long-Wear Cream Shadow Stick

 

LWCS_Sticks_Long_Wear_Colle

 

Long-Wear Gel Eyeliner

 

LWGE_Long_Wear_Collection_S

 

To νέο Long-Wear Brow Gel και το πινέλο Dual-Ended Brow Definer/Groomer Brush

 

 

Long_Wear_Brow_Gel_Range_SS

 

 

 

Πως σας φάνηκαν;

 

 

17 Σχόλια
  1. Για όσες αγαπούν το Nude make up νομιζω μπορούν να την προτιμησουν με κλειστά τα μάτια. Είναι safe στις αποχρώσεις της και πάντα classy. Πάντως τις Beach Nudes Sunkissed palettes θα τις επέλεγα ασυζητητί!

  2. @Stella: Τελικά την αγόρασες την Brick που σου είχε “κολλήσει” εδώ και καιρό;

  3. Απλά λατρεύω τα καλλυντικά της Bobbi Brown, η φιλοσοφία τους με αντιπροσωπεύει απόλυτα!!!

  4. Τα αγαπημενα μου καλλυντικα! Με αυτά εγινε και το νυφικο μου μακιγιαζ.Κατι ήξερε η αισθητικος που με εβαψε.Δεν τα αλλαζω.

  5. @Julia Οχι και ξέρεις γιατι? Κατόπιν και συμβουλής του Κωνσταντίνου μας, αρχίζω σιγα σιγά να κόβω τα πολυ γκλιτεράτα προιόντα παρότι τα αγαπώ πολύ (aka πυγολαμπίδα Stella). Δεν βοηθουν την εικόνα του λιπαρού δέρματος, αλλά πρωτίστως είναι πιο φρόνιμο απο μια ηλικία και μετά, γιατί το πολύ γκλιτερ μεγαλώνει…. μετά πόνου ψυχής βέβαια το κάνω αλλά….

  6. Katapliktiki marka! Pragmatika den yparxei kalyteri gia nude apoxroseis, kai ta kragion einai eksairetika! Sto aroma den anaferomai exo dilosei tin agapi mou apo palia. Pantos teleftaia exo pathei emmoni me ta liquid lipsticks se diafores apoxroseis kai markes kai egorazo maniodos!

  7. Τέλειες αποχρώσεις στις σκιες, νομίζω οτι θα χτυπήσω την αγαπημένη σου, νομίζω οτι ηπάνω απόχρωση χρυσού ειναι πολύ ιδιαίτερη.

  8. @Stella: Καλά είσαι σοβαρή; Τι σαχλαμάρες είναι αυτές, “περί ηλικίας”;; Για το λιπαρό, ok, ας πούμε ότι συμφωνώ (αν και όχι τόσο, αν τοποθετηθεί σωστά) αλλά για την ηλικία με τίποτα! Καλά δε λέω για υπερβολές, αλλά οι υπερβολές δεν μου αρέσουν έτσι κι αλλιώς σε καμία ηλικία (για να μη μιλήσω για τα νέα 16 σου..)

  9. @katerina xenikaki: Τα τέλεια προιόντα για νυφικό μακιγιάζ πράγματι! Μπράβο στην make up artist σου που δεν πήγε στην εύκολη λύση της Mac.

  10. Έτσι είναι Τζούλια! Πέρασα όμορφα με την Estée, αλλά ήρθε η εποχή της Bobbi 😉

    Μ’αρέσει όπως το θέτεις, η εκλεπτυσμένη απλότητα, η“καθαρότητα”, είναι όροι που με αντιπροσωπεύουν αυτή την εποχή.

    Σίγουρα θα δοκιμάσω (το ξέρεις ήδη είμαι σίγουρη)… την αγαπημένη σου παλέτα!
    ΧΧΧ

  11. Απο τότε που πήγα για πρωτη φορά στο stand της Bobbie,ερωτευτηκα!Συμφωνώ με την περιγραφή για την καθαρότητα. Αγαπώ τα ποιοτικά καλλυντικά που δεν ουρλιάζουν, λοιπόν. Θα δοκιμασω και το άρωμα και θα σας πω.Καλό Σ/Κ!

  12. φοβερα προιοντα,καταπληκτικη σειρα!!! ειδικα οι gold pallete οπως ειπες και συ ειναι ΦΟΒΕΡΗ!!!!

  13. Τα θέλω όλα! Μιαμ μιαμ, φαίνονται υπέροχα! Και εγώ θα συμφωνήσω για τις παλέτες, ειδικά η gold σκέτο “χρυσάφι”! Λυπήσου μας, αγαπημένη, προσπαθώ να βάλω κάποια χρήματα στην άκρη, αχ αχ!

  14. Μαζί με τα Mac, τα Bobbi Brown είναι τα αγαπημένα μου καλλυντικά μακιγιάζ! Κ εγώ τα ερωτεύτηκα από τότε που με αυτά με έβαψε η ξαδερφη μου και καταπληκτική make up artist στο γάμο μου..και ο έρωτας αυτός καλά κρατεί!Την προσοχή μου τράβηξε το BEACH FRAGRANCE..

  15. Όταν είδα αυτές τις χαριτωμένες παλετίτσες ένα αχχχχχχ…με διαπέρασε.Αυτό..αχ!
    Μουτς

  16. αχ αχ ααχ βρε Τζουλια τι μας κάνεις… Αν και γω έχω ερωτευτεί παλέτα που δεν έχει βγει ακόμα σε κυκλοφορία στις 25-5 στην Αμερική με πολύ εντονες αποχρώσεις και ελπίζω να έρθει στα χέρια μου σύντομα λόγω του αδερφού μου.. δεν θα έλεγα όχι και στις παλέτες τις bobbi… αν και έχω μπολικες σε τέτοιες αποχρώσεις… Τα gel eyeliner μου άρεσαν πολύ περισσότερο!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.