7 αγαπημένα “Πουδρέ” Αρώματα: Μια νέα τάση, που ήρθε για να μείνει.

NARCISO image9.indd

 

 

Καλημέρα bbgirls!!

Πρόσφατα πιάσαμε μια συζήτηση για τις νέες τάσεις στα αρώματα – φυσικά η συζήτηση ξέφυγε στο post  για κάποιο άλλο άρωμα – και η Stella ανέφερε τα πουδρέ αρώματα και τη “μάχη” μεταξύ των δύο νέων Poudre, το νέο Narciso & τη νέα Valentina που κονταροχτυπιούνται για το πιο είναι καλύτερο!

 

Το πρώτο Poudre άρωμα που θυμάμαι είναι το αριστούργημα Iris Poudre του Pierre Bourdon για τον οίκο Frederic Malle, ένα λουλουδάτο άρωμα με κύρια νότα την ίριδα ακουμπησμένη πάνω σε ένα σύννεφο αλδευδών και musk.

 

 

iris-poudre-1

 

Ακολούθησαν κι άλλα αρώματα που έδωσαν έμφαση στην πουδρέ νότα – ενίσχυση της βάσης του αρώματος με musk δηλαδή έτσι ώστε να δοθεί βάθος στην όλη σύνθεση. Κάποια από αυτά είναι: Το Rose Proudre της Angela Flanders, το Arrogance Poudre, το Loukhoum Eau Poudree της Keiko Mecheri, το Poudre Jovoy Paris, και κάποια ακόμη Niche  αρώματα που πειραματίστηκαν με τη ιδέα της πουδρέ νότας αλλά η μόδα πέρασε στα mainstream αρώματα τώρα τελευταία. Η μόδα των gourmand, oud κλπ αρχίζει και ξεθυμαίνει και η πουδρέ συνθέσεις προβλέπεται να αρχίζουν να κατακλύζουν την αγορά.

 

 

 

rose-arrogance-1

 

 

 

 

loukhoum-jovoy-1

 

 

 

 

Τώρα όσον αφορά τη “μάχη” μεταξύ Narcisso Rodriguez Poudre & Valentino Valentina Pudre :

 

 

Η original Valentina κυκλοφόρησε το 2011,  ένα οριένταλ φλόραλ άρωμα με αντιθέσεις στις νότες, περγαμόντο, άσπρη τρούφα, ανθούς πορτοκαλιάς, γιασεμί, τουμπερόσε, φράουλες, κέδρο, βανίλια και κέδρο που θεωρητικά είναι αταίριαστες, όμως συνδυάστηκαν καταπληκτικά και το άρωμα έγινε μεγάλη επιτυχία. Ακολούθησαν οι Valentina Assoluto, Aqua Floreale, Oud Assoluto, Rosa Assoluto, Pink, Myrrh Assoluto και φυσικά η Valentina Poudre.

 

 

Η τελευταία θα μπορούσε να έχει και ένα τελείως διαφορετικό όνομα διότι και ο αρωματοποιός είναι άλλος αλλά και η σύνθεση τελείως διαφορετική. Οι νότες της Valentina Poudre είναι: νότες πούδρας, ίριδα, τουμπεροσε, βανίλια και σανδαλόξυλο.  Είναι ένα πραγματικά “όμορφο” άρωμα με τις πουδρέ νότες να συνδυάζονται καταπληκτικά με τα άνθη, τη βανίλια και το σανδαλόξυλο δίνοντας ένα πολύ θηλυκό αποτέλεσμα. Το άρωμα κρατάει ώρες και όταν το φοράς νιώθεις να είσαι τυλιγμένη με ένα πέπλο!

 

 

 

 

valentina

 

 

 

Το Narciso κυκλοφόρησε λίγο αργότερα, το 2014, και αμέσως αγαπήθηκε πολύ γιατί η σύνθεσή του από γαρδένια, τριαντάφυλλο, μασκ, βέτιβερ και λευκό & μαύρο κέδρο εξέπνεε θηλυκότητα και σεξουαλικότητα.

 

 

Ακολούθησαν μόλις δύο ακόμη εκδοχές, το Eau de Toilette & το musk  πριν το Narciso Poudree κάνει την εμφάνισή του. Η σύνθεση του νέου αρώματος έμεινε πιστή στην αρχική και προστέθηκε κουμαρίν, πατσουλί και ανθός πορτοκαλιάς που έδωσαν περισσότερο βάθος και μεγαλύτερη έκταση που ενίσχυσαν τη θηλυκότητά του.

 

 

Narciso_Rodriguez_NARCISO_POUDREE_W_002

 

 

Από τα δύο προσωπικά μου αρέσει περισσότερο το Narciso παρόλο που οι νότες της Valentina είναι πιο κοντά στις προτιμήσεις μου (δεν μπορώ να αντισταθώ σε άρωμα που έχει ίριδα στη σύνθεσή του!). Και τα δύο έχουν πολύ καλή διάρκεια με το Narciso να κερδίζει λίγο λόγω της πλουσιότερης σύνθεσής του. Είναι ένα πολύ θηλυκό άρωμα που σε τυλίγει σαν κασμιρένια πασμίνα και όταν το φόρεσα επανειλημμένα για να το δοκιμάσω το bb boy πλησίαζε περισσότερο να με μυρίσει!

 

Πάντως η συμβουλή μου παραμένει η ίδια: δοκιμάστε πάνω σας πριν αγοράσετε το άρωμα και δώστε του χρόνο να εξελιχθεί στο δέρμα σας πριν πάρετε την τελική απόφαση κι αν σας αρεσουν τα πουδρέ αρώματα αλλά κανένα από τα δύο δεν σας ταιριάξει κάντε υπομονή! Σίγουρα πολύ σύντομα θα ξεπηδήσουν κι άλλα γιατί η τάση των πουδρέ ήρθε για να μείνει!

 

Φιλιά πολλά

MariaA

 

 

52 Σχόλια
  1. AAAAAAAAA!!!!! Αφιέρωμα στα πουδρέ!!!! Σ΄ευχαριστώ πολύ Υπουργέ μου!!! Πόσα υπέροχα αρώματα…..
    Εγω θέλω να μοιραστώ μαζί σας, αυτό που ελεγα και προ ημερών στην πρωθυπουργό μας. Ενα πουδρέ άρωμα δεν είναι απαραίτητα ένα μωρουδίστικο και γλυκανάλατο μπεμπε-ροζουλί αρωματάκι. Οι πουδρέ νότες δίνουν μια εξαιρετική θηλυκή διάσταση, “μπουντουάρ” θα την χαρακτήριζα, σ΄ένα πολλές φορές ανατολίτικο άρωμα, τρανό παράδειγμα το πουδρέ όλων των εποχών το Shalimar του Guerlain (μιλάω για το πρώτο το αυθεντικό). Γενικά ο Guerlain δινει πουδρέ νότες σε πολλά από τα αρώματα του. Επίσης ένα απο τα πουδρέ που λάτρεψα, ίσως από τα ωραιότερα αρώματα που έχω φορέσει, αλλά δυστυχως έχει πλεον καταργηθεί ήταν το Flower by Kenzo Le Parfum.
    http://www.fragrantica.com/perfume/Kenzo/Flower-by-Kenzo-Le-Parfum-73.html

    Αυτό επισης που δεν λείπει τα τελευταία χρόνια απ΄την συλλογή μου είναι του E.Coudray Vanille et Ambre εξαιρετικό πουδρέ – ανατολίτικο.
    Επίσης θέλω να επισημάνω το Poudree No 19 Chanel ένα πολλά υποσχόμενο πουδρέ που όμως τελικά δεν εξελίχθηκε όπως θα έπρεπε. Ηταν ένα υπέροχο άρωμα σε νότες και σύνθεση, που έχανε όμως πολυ σε διάρκεια και sillage, με αποτέλεσμα να χαθεί κι η ευκαιρία του οίκου να κάνει μια μεγάλη επιτυχία και τελικά να περάσει στην συνείδηση των fun ως ένα απογοητευτικό, αδιαφορο άρωμα.

    Τι λες κι εσυ υπουργε μου?

    Ανυπομονω να έρθουν στην Ελλάδα και να δοκιμάσω τα Narciso και Valentina!

  2. Καλημέρα σας. Φοβερό πουδρέ άρωμα επίσης το LOVE της CHLOE.To λατρεύω.

  3. καλημέρα !πολύ ωραίο άρθρο
    λατρεύω τα πουδρέ αρώματα και έχω ψάξει πολύ το θέμα. Στέλλα, το FLOWER ήταν το αγαπημένο μου άρωμα ever και λυπήθηκα πολύ που καταργήθηκε. όμως ανακάλυψα πρόσφατα ένα dupe που το βρίσκω στα hondos center από τη seventeen. Είναι ολόιδιο και σε απίστευτη τιμή!
    Επίσης νότες πούδρας μου βγάζει το She Wood Golden Light Wood DSQUARED² , αλλά και αυτό τείνει προς κατάργηση.

  4. @ζώγια: dupe του Flower στα Hondos Center, από την Seventeen;;; Σε απίστευτη τιμή;;; Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πληροφορία. Για πες μας περισσότερα για να το ψάξουμε…

  5. Κοπρίτσια!!!! Φρέσκα νεα απο την Ερμού σας φέρνω! Πήγα να τσεκάρω το μολύβι χειλιών softline της radiant No 4 που πόσταρε η Τζούλια χθες (τελικα πήρα το νο5 για μένα, γιατί πήγαινε καλύτερα στα δικά μου χείλια ως ουδέτερο και passe partout) ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΤΟ NARCISO POUDRE. Το μύρισα το ψέκασα πάνω μου, είναι πολύ ωραίο, πολύ δροσερό, ιδανικό για καλοκαίρι κι οσες αγαπουν τα λευκά λουλούδια θα το λατρέψουν. Δεν είναι εντονο πουδρε και δεν μυρίζει σαν ταλκ. Ωστόσο, δεν είναι το στυλ μου. Είναι πολύ διακριτικό τόσο που σχεδον δν το μυρίζω εγω η ίδια. Αυτό μ΄ενοχλει πάντα στα αρώματα…. Ωστόσο ειναι ένα ωραίο άρωμα, πολύ πιο ωραίο από όσα εχουν βγει τελευταία. Aναμένω το Valentina poudre….. Αυτό δεν εχει αφιχθεί ακόμα….

  6. @Stella: Δεν ήταν το Νο 4.. ήταν το Νο 6, το Salmon… (όσο για τα πουδρέ, τα λέω εγώ, αλλά κανένας δεν με ακούει και καλά κάνετε βέβαια, αλλά λέμε..)

  7. …δεν βλέπω να το έχει συμπεριλάβει η αγαπημένη υπουργός στο αφιέρωμα αλλά δικό μου αγαπημένο πουδρέ είναι της Chloe το Love!!!

  8. @Julia Ναι, ναι το νο6. Μη νομίζεις πήγα με το σκονάκι μου στη Radiant. Εγω πηρα το νο 5 γιατι μου καθόταν καλύτερα…
    Φυσικά και δεν σ΄ακούμε, για να υπάρχει πολυφωνία και ποικιλομορφία στο ΒΒ 😉

  9. @Stella: Το ξέρω, το ξέρω.. Ευτυχώς, thank God, ευχαριστώ το Θεό, γι αυτό το δώρο. (αλλά πρέπει και να γκρινιάξω λίγο όπως καταλαβαίνεις, για την τιμή των όπλων..)

  10. Υ.Γ. …αυτές τις αλδεΰδες τις θυμάμαι από την οργανική χημεία…πού τις θυμηθήκατε,κ.Υπουργέ;;;;

  11. @Celia: Ωπ! Ωπ! Celia!! Δεν προσέχεις στο μάθημα;;; Τις προάλλες γράψαμε για τις πρώτες αλδεΰδες στο post για Chanel No 5! Και είχες σχολιάσει κιόλας!

  12. @julia …και βέβαια το θυμάμαι το αφιέρωμα και τον διαγωνισμό…που ΔΕΝ είχα κερδίσει….χαχαχα….καθώς θα έχεις καταλάβει δεν χάνω διαγωνισμό με αρώματα…είμαι λάτρης των αρωμάτων….εθισμένη,μη σου πω…

  13. @julia …μα, υπήρχε περίπτωση να μην σχολιάσω εγώ σε post με αρώματα….είχα σχολιάσει και για το κλασικό ταγέρ της Chanel και για το little black dress…kαι τις αλδεΰδες τις είδα,βεβαίως βεβαίως….εμ,τι νόμισες;;;

  14. Εν τω μεταξύ, δεν αντέχω θα το πω κι ας είναι άσχετο με το σημερινό ποστ (ναι, λες και θα ‘ναι η πρώτη φορά…)Τι απίθανο το μολύβι χειλιών softline waterproof της Radiant!!!!!! Δεν φευγει με τίποτα! Ανεξίτηλο όσο δεν παει!

  15. @Celia: Είπα και εγώ! Κρίμα να χάσεις το αριστείο σου, καλή μου μαθήτρια!

  16. @Stella: Άστα αυτά που ξέρεις στο post για Ε. Coudray, η βανίλια ήταν ο πρωταγωνιστής, για την βανίλια ήθελα να μιλήσω την οποία αγαπώ!

  17. @Julia Κι εγω! Κι εγω την λατρευω την βανίλια!!!! Ωστόσο είναι ένα υπέροχο πουδρε αρωμα! Μοναδικό! Ασε που υπάρχει και δευτερο ποστ σου ακόμα πιο παλιό, που γράφεις μόνο για τα E. Coudray τα δυο κορυφαία toy κατα τη γνώμη μου το Ambre et Vanille και την καλοκαιρινή του version Coco et Ambre. Αυτο το ποστ δεν μπορώ να το ξετρυπώσω, αλλά εκει έγραφες πόσο αγαπας αυτα τα δυο αρώματα! Το θυαμάμαι γιατι είχα εντυπωσιασθει που για πρωτη φορά σε eλληνικό σαιτ κι από ελληνίδα Beauty editor, διαβαζα για την αξία των Coudray και όχι για τα τετριμένα που γράφουν όλες copy paste….. χι χι χι spy BΒgirls are everywhere, my dearest! Πολυ δε τα πρώτα σου ΒΒGirls.

  18. @Stella: Ναι, ναι, καλά τα λες, αλλά τα γούστα είναι εδώ για να αλλάζουν. Όσο για την αρχή του bb και τα πρωτοκλασσάτα bb girls, σύντομα ανακάλυψα την Υπουργό Φροντίδας Επιδερμίδας και την Υπουργό Αρωμάτων. Δύο Υπουργούς, the epitome of beauty connoisseurs και η δουλίτσα μου έγινε παιγνίδι… χιχιχι…

  19. Kalispera bbgirls!!! Xairomai pou sas arese kai vlepo i syzitisi exei anapsei! Megali moda anamenetai na ginoun ta poudre – einai perissotero i aisthisi pou dinei – analafri / kathari / peripoimeni – effortless perissotero para kati allo.
    @Celia: To Love einai xaraktiristiko paradeigma poudre aromatos opos kai to Chanel & E. Coudray , den iksera ti na anafero prota! Osos gia ti aldeydes tis agapo poly sta aromata!!
    @Stella: den sou tairiakse to Narciso? Mmm periergo! Oso gia to Shalimar den yparxoun logia! To agapo opos kai oles tis ekdoxes pou exei vgei! Einai legend!
    @Ju: opos katalavaineis plisiazei kairos gia test/ diagonismo / doro!!

  20. @Stella: prepei ki ego na vgo pros anazitisi molyviou xeilion, exo na pao sto Boots argotera na paralavo paraggelia kai tha do an to exoun!

  21. @MariaA Κοιτα, εγω όπως σου εχω ξαναπει έχω παθει μια ανόσμια απο την συνεχή χρήση αιθέριων ελαίων με την παρασκευή των Stella’s Recip-y, αλλά εδω που τα λεμε ποτέ δεν μου διαρκούσαν τα πολύ “λευκά” αρώματα… αν και όσα εχουν ως βαση το musk τ΄αγαπώ και μου ταιριάζουν. Φωτεινή εξαίρεση λατρείας και πάθους το La Panthere Legere του Cartier με την μοναδική γαρδένια tiare του!

  22. Αχ, μοσχομυρίσαμε σήμερα! Τι ωραίο Post, τι ωραία σχόλια. Μου θυμίσατε και το αγαπημένο Flower και με βαλατε και στην πριζα να δοκιμάσω το καινουριο Narciso! Παντως όλα τα πολύ καλα αρώματα καταργουνται…

  23. Καλημερα. Αυριο κατεβαινω Ερμου και βουρ για Χοντο. Και σε μενα παντως ο Narciso! μου αρεσει σε πολλα του αρωματα. Τα λατρευω ολα με τρελαινουν οι μυρωδιες τους αλλα φυσικα λιγα μενουν και μου ταιριαζουν. Διαχρονικο πουδρε θεωρω επισης το WHITE LINEN TH ESTEE LAUDER Πιστευω οτι ειναι απο τα πιο παλια που κυκλοφορησαν

  24. @MariaA ,δε σε μάλωσα αγαπημένε μας Υπουργέ…. ***το μπουκάλι του Valentino πόσο τέλειο!!!

  25. @RANIA ..το white linen εμένα μου μυρίζει επίσης σαπούνι και καθαριότητα…κλασική αξία!!

  26. @Celia Ναι κι εμένα, καθόλου πουδρέ θα έλεγα, αλλά το απόλυτο σαπούνι και καθαριότητα υψηλής ποιότητας!

  27. Το narciso for her είναι απο τα αγαπημένα μου.Δεν ξέρω,αλλά η περιγραφη της Στέλλας με ωθεί να δοκιμασω το narciso poudre.Το white linen ειναι κι αυτό κλασσικό και αγαπημένο. Κι εγώ κολλησα με το μολύβι radiant!Πώς επικοινωνουμε ετσι τα bbgirls!

  28. @Stella,στο Χοντος στην Ερμού δεν σε ξέρουν, είμαι σίγουρη!

  29. Τι μου έχετε κάνει και έχω ξεμείνει από λεφτά, μέχρι την Παρασκευή που πληρώνομαι πως θα αντέξω???? Θέλω και κραγιόν YSL (χθεσινό απωθημένο) και μολύβι radiant και πουδρέ άρωμα. Άτιμη πιστωτική δεν θα “αδειάσεις” ποτέ….

  30. Καλησπέρα!!! To White Linen ειναι και δικο μου αγαπημενο ιδίως το Pink Coral και το Light Breeze! To original ειναι η μαγεία των αλδευδών! Γι` αυτό μυρίζει καθαριότητα!!
    Όσο για το θρήνο κατηργημένου αρώματος δε νομιζω να εκλαψε άλλος όπως έκλαψα το χαμό του Kenzo Jungle Le Tigre.
    Ax!!

  31. @marianna Εμενα στο Hondos Ερμου? Ουτε κατα διάνοια! Επίσης ούτε στο Attica, ούτε στα Sephora… Αφου τα εχουμε ξαναπεί… Οταν μπαίνω με μπούργκα κανείς δεν καταλαβαίνει, ότι ειμαι εγω…. 😉

    By the way μπήκα άλλη μια στο σχόλασμα, γιατί μόλις εφεραν το πρώτο άρωμα του Azedin Alaia!

  32. @Stella: Πως σου φάνηκε? To extrait ειναι ακόμη καλύτερο!

  33. Με αφορμή τα πουδρέ αρώματα που λατρεύω και το σημερινό υπέροχο άρθρο θα εκμυστηρευτώ και εγώ τον πόνο μου. Ο πρώτος μου έρωτας σε πουδρέ άρωμα ήταν το άρωμα της τενίστριας Anna Kournikova που το προμηθευόμουν από την εταιρεία κατευθυνόμενης πώλησης Lr που ήμουν μέλος..ειλικρινά με σταμάταγαν άγνωστοι στο δρόμο και με ρωτούσαν τι άρωμα φόραγα,τόσο μου ταίριαζε,μέχρι που μια ωραία πρωία(όπως κάνουν συχνα οι συγκεκριμένες εταιρείες και μου σπάνε τα νεύρα)το σταμάτησε ξαφνικά! Ευτυχώς μετά από λίγο καιρό ο έρωτας μου αυτός πέρασε με τον έρωτα που ένιωσα για το D&G Sicily,το οποίο δυστυχώς δεν βρίσκω πλέον και ένα μπουκαλάκι 30ml που έχω το προσέχω σαν κόρη οφθαλμού..Τώρα από τις παραπάνω περιγραφές λέω να ερωτευτώ το Narciso και αυτη τη φορά ελπίζω να μην τριτώσει το κακό! 😉

  34. @MariaA μμμμμ… έχω γίνει λιγο μία απ΄τους δυο γέρους του Muppet show με τα αρώματα, αλλά … άλλα περίμενα απο τον Alaia… Κατι πιο εντονο, πιο ανατολίτικο, πιο μεθυστικό. Με περισσοτερο βάθος και μυστήριο… Αυτο ήταν απλά ενα αερινο, εύκολο άρωμα αναμεσα σε πολλά άλλα.

  35. @BEAUTYBLOG:όσον αφορά το χτεσινό σχόλιο της Τζούλιας για τα κέφια,τι να πω,σε εμάς τους Υδροχόους πάει πολύ η Αφροδίτη στου Διδύμους που μπήκε από εχτές,αμέσως ένιωσα μια “ελαφραδα” στη διάθεσή μου 😉

  36. το dupe του FLOWER το ανακάλυψα εντελώς τυχαία, περνώντας από το stand της seventeen. Μου ήρθε στη μύτη η πολυαγαπημένη μου μυρωδιά, που πολύ τη θρήνησα όταν την κατάργησαν, και ρώτησα την πωλήτρια τι άρωμα φοράει. Μου έδειξε το Juicy, κάπου στα 12 ευρώ και φυσικά το πήγα τρέχοντας στο ταμείο. Θα πάω να πάρω κι άλλο μπουκάλι!

  37. @Stella: Ειναι και το μαυρο μπουκαλι σε προδιαθετει για κατι πολυ dark αλλα τελικα ειναι ενα ωραιο λουλουδατο με ενα hint δερματος! Το extrait ειναι καλυτερο.
    @Maryl: αν εχεις τροπο να ψωνισεις απο ebay & amazon το εχουν ακομη το Karolina Kurkova. Το λεω γιατι μολις ειχα μπει να παρω το κατιτίς μου!

  38. @MariaA:αλήθεια το έχει το ebay??? Mπαίνω τώρα! Σευχαριστώω πολύ Μαράκι 🙂

  39. @ζιώγα μιλάμε βέβαια όχι για το κλασσικό Flower αλλά για την έκδοση Le parfum στο κόκκινο αδιαφανές σατινέ μπουκάλι έτσι? Αυτο που είναι στο Link που έδωσα.

  40. Γεια σας κορίτσια μου! Μα τι post, και τι συζήτηση από κάτω, χαμός! 🙂 Το Narciso το έχω αγαπήσει πολύ, είχα πάρει από το αεροδρόμιο μια συλλογή με μινιατούρες απ´ όλες τις εκδόσεις του και δεν ξέρω ποια να πρωτοξεχωρίσω! Δοκίμασα πριν λίγες μέρες και το Poudre, αλλά, δεν ξέρω, δεν το πολυ-“κατάλαβα”…θέλω να του δώσω άλλη μια ευκαιρία! Και περιμένω και για το Valentina Poudre..

  41. Δεν μου πολυαρέσουν τα πουδρέ ή δεν έχω βρει το κατάλληλο?Πάντως έκανα την προσπάθειά μου παλαιότερα με το Flower του Kenzo(στο μπουκάλι με την παπαρούνα όχι αυτό που λέει η Stella)και μου φαινόταν κάπως πολύ “γλυκερό”να το περιγράψω?Μάλλον δεν είναι τα πουδρέ για μένα ή εγώ γι’αυτά. :/
    Μπράβο @MariaA για άλλη μια φορά 🙂
    Μουτςςςς

  42. Ομολογώ πως δεν ήξερα αυτή τη βασική λεπτομέρεια για το musk στη βάση, κάθε φορά μορφώνομαι και περισσότερο εδώ μέσα!! Εξακολουθώ βέβαια να τα μπερδεύω, πρέπει κάποια στιγμή να ασχοληθώ πιο σοβαρά χιχι! Πάντως θα ήθελα κάποια στιγμή να δω και ένα άρθρο για τον πολυαγαπημένο μου Elie Saab, με του οποίου τα αρώματα (και τα ρούχα) είμαι κυριολεκτικά ερωτευμένη, αχ…

  43. Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες! ακόμα κλαίω με την κατάργηση του sicily… όπως και με την κατάργηση -εδώ και χρόνια- του tendre poison.
    φεύγω επι τόπου να μυρίσω το seventeen!!!!!!!!!!!!

  44. Γεια κι από μένα κορίτσια. Μιας που είστε όλες τόσο πολύ ενημερωμένες κι αγαπάτε τα αρώματα θα σας πω για το δικό μου αγαπημένο που μάλλον θα αρέσει και στις περισσότερες από εσάς. Καταρχήν και μόνο το μπουκάλι του το καθιστά από τα πιο κομψά και όμορφα δώρα. Το άρωμα του είναι υπέροχο αρκεί να είσαι λάτρης του τριαντάφυλλου. Μπορείτε να το δείτε εδώ https://www.atticabeauty.gr/proioda-omorfias/aromata/gunaikeia/eau-de-toilette/valentino-donna-acqua-edt-00000045080/

  45. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΕΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΜΟΥ!!!ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟ ΑΡΩΜΑ MANIFESTO YVE SAIN LAUREN.ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΜΥΡΩΔΙΑ.ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΥΡΩΔΙΕΣ ΜΕ ΠΟΥΔΡΑ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ.ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΜΕ ΠΟΥΔΡΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ?

  46. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΡΩΜΑ ΜΕ ΠΟΥΔΡΑ.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΜΩΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΣΕΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ?

  47. @ΑΤΗΙΝΑ: Από τα 7 αρώματα που αναφέρονται στο post παραπάνω, αν δοκιμάσεις κάποιο, πιθανόν να σου αρέσει.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.