L’Oreal Paris, Μακιγιάζ Glam Summer 2016. Oh, mama!

loreal-paris-summer-2016-open

 

 

Δεν είχε στεγνώσει καλά – καλά  που λέτε  το μελάνι (εννοώ,  σταματήσει  ο ήχος από το χτύπημα του πληκτρολογίου) όταν σας έγραφα ότι το «ευκολάκι» μου στα κραγιόν είναι το Clinique Chubby Stick Intense (λόγω  αποχρώσεων αλλά και σχήματος)  και έλαβα, αυτά που θα δείτε παρακάτω

 

Η νέα summer σειρά προϊόντων L’Oreal  Paris Glam, εκτός από ομολογουμένως πολύ καλοκαιρινό packaging  και  limited edition κάπως λαχταριστά θα έλεγα προϊόντα,  περιλαμβάνει επίσης τα Sexy Balms. Πρόκειται για νέα lip balms παύλα κραγιονάκια και επειδή τα δοκίμασα με το που τα πήρα στα χέρια μου, ένα έχω να πω:  είναι ό, τι πρέπει για το καλοκαίρι και τα καλοκαιρινά μας νεσεσέρ, γιατί η υφή τους είναι τέτοια, που αν και προσθέτουν και χρώμα και λάμψη στα χείλη, εν τούτοις δεν είναι πολύ έντονα.

 

 

close_up_sexy_balm

 

 

(ξέρετε, τα έχουμε ξαναπεί, είναι από αυτά που φοράς άνετα και στην παραλία με μαγιό και μόλις βγεις από τη θάλασσα και λίγο αργότερα στο beach bar)

 

 

 

GAMME CHUBBY close 1-2

 

 

Τιμή: 7,99Ε

 

 

glam-loreal-summer-2016

 

 

Να σας πω,  ότι φέτος τον Χειμώνα και την Άνοιξη τις ευχαριστήθηκα και τις δυο προηγούμενες παλέτες της μάρκας.  Για τα μάτια την Color Riche La Palette Nude (με 10 nude και καφέ αποχρώσεις) αλλά και την ανοιξιάτικη Color Riche La Palette (με έντονες αποχρώσεις)  για  τα χείλη.

 

(μην αρχίσετε τώρα, επειδή έχει σκονιστεί ή να μου λέτε ότι έχασα το πινέλο, το περίεργο θα ήταν να μη το είχα χάσει.. ε, δεν πειράζει χρησιμοποιώ άλλο, πιο επαγγελματικό..)

 

 

loreal-paris-winter

 

 

Αυτή η νέα limited edition καλοκαιρινή παλέτα για τα μάτια  η La Palette Glam Eyes,  από τη μια με έχει εντυπωσιάσει με τις πολύ τολμηρές, έντονες και καλοκαιρινές αποχρώσεις και από την άλλη, με έχει βάλει και σε σκέψεις για το αν θα μπορώ να χρησιμοποιήσω όλα τα χρώματα (το σκούρο κόκκινο κεραμυδί ας πούμε, ή το πορτοκαλί..) Πάντως με τιμή 20Ε  νομίζω  θα την αγόραζα, μόνο και μόνο για να κάνω το πείραμα (διότι ποτέ ας πούμε δεν θα αγόραζα μεμονωμένα μια φούξια ή πορτοκαλί σκιά οπότε με αυτή την παλέτα μου δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσω «δύσκολα» χρώματα- και ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί και να τα αγαπήσω..)

 

 

GLAM SUMMMER eyes

 

 

 

Για την limited edition  Color Riche La Palette Glam Lips, δεν το συζητώ, όλα τα χρώματα μου αρέσουν, θα πακεταριστεί σίγουρα. Τιμή 17Ε

 

 

GLAM SUMMMER lips

 

 

Mου άρεσε και το ρουζομπρόνζερ (με συγχωρείτε, δεν μπορούσα να το πω διαφορετικά) Glam Bronze La Terra, που συνδυάζει σε μια συσκευασία και bronzer και blush και highlighter. (what’ s there, not to like- εδώ που τα λέμε-με ένα σμπάρο τρια τρυγόνια και πιο ελαφρύ καλοκαιρινό νεσεσέρ.) Σε δυο αποχρώσεις, Blondes Harmony No 1 Light και  Brunettes Ηarmony No 2 Medium. Εντάξει, καταλάβαμε, η μια είναι για ξανθές και η άλλη για καστανές.

 

(και τώρα που το έγραψα αυτό, θυμήθηκα ότι και στη Lancome η κατηγοριοποίηση έτσι έγινε για τα bronzers,  για ξανθές και καστανές, λέτε να είναι η νέα τάση του Ομίλου; Για να δούμε αν θα το δούμε και σε άλλη μάρκα, είμαι πολύ περίεργη. Πάντως σίγουρα βοηθάει τις newbies, που δεν είναι σίγουρες τι απόχρωση bronzer να διαλέξουν)

 

(τίμια) τιμή: 14,99

 

glam

 

Terra-healhty-Glow-fermee

 

 

 

 

To καλύτερο φυσικά το άφησα για το τέλος. Μούσα της καλοκαιρινής συλλογής είναι η the one and only JLo που περιφέρεται και χαριεντίζεται στα ηλιοβασιλέματα, ανάμεσα στους φοίνικες του LA, του PCH  και του Venice Beach. Kαι έχω να πω, ότι της ταιριάζει απόλυτα η συλλογή. Είναι τολμηρή, glamorous και super sexy, όπως και η ίδια.

 

 

COCOTIER

 

 

Υπήρχε λοιπόν περίπτωση, Celia, να δω συλλογή μακιγιάζ με τη Jennifer και να μην την αγαπήσω με την πρώτη ματιά; Απλά πράγματα.

 

 

 

Copyright by PerfettoME.RU

 

 

j-lo-loreal-paris

 

 

Jenny from the block, say it loud and say it proud woman:

 

I ain’t your mama, I’m the L’Oreal Paris girl!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

29 Σχόλια
  1. @GEORGE: Θα μπερδεύτηκες George με τον διαγωνισμό που “τρέχει” δεν πειράζει θα σε βάλω στη κλήρωση.

  2. Καλημέρα!! Πολύ ωραία τα νέα από τη L’oreal, μου φαίνονται τόσο χρηστικά και τα lip balms και το “ρουζομπρόνζερ”, όσο για την παλέτα για τα μάτια, κι εγώ δεν ξέρω πώς θα μπορούσα να φορέσω όλες τις αποχρώσεις, αλλά και μόνο που βλέπω όλα αυτά τα έντονα, λαχταριστά χρώματα αραδιασμένα στη σειρά μου φτιάχνει το κέφι! 😉

  3. Την παλέτα με τα nude κραγιόν την έχω καταβολευτεί, οπότε η Color Riche La Palette Glam Lips θα μπει στην άμεση λίστα. Η χαρά του καλοκαιριού είναι όλα αυτά τα χρώματα!
    Καλημέρα!

  4. @Amalia: Welcome back αγαπημένη ελπίζω να λύθηκαν τα digital θέματα! Το θυμόμουν πολύ καλά ότι είχες αγοράσει την συγκεκριμένη παλέτα και ήμουν έτοιμη να το γράψω στο κείμενο!

  5. @Nektaria: Ακριβώς! Είμαστε κοριτσάκια after all, δύσκολο να αντισταθούμε στα χρωματάκια! Φιλιά στο Γκέτεμποργκ, αγαπημένη!

  6. Το ειπα και προχθες…. αυτη η κατηγοριοποίηση των Bronzer και η νεα ταση σε πολυχρηστικες συσκευασίες bronzer – blush -highlighter είναι τέλεια όχι μονο από άποψη χωρου και χρήματος, αλλά κι από κατευθυντήρια γραμμή, για να σταματήσουμε όλες μας να κάνουμε το μοιραίο λάθος, να χρησιμοποιουμε το bronzer σαν blush!!!!

  7. …hello!! My name is Julia but you can call me Jennifer…και JLo και αγαπημένο LA και L’Oreal….love at first sight!!!

  8. Πολύ όμορφα και χρηστικά είναι όλα τους, τα μολυβάκια είναι ότι πρέπει για το νεσσεσέρ της θάλασσας…

  9. @julia Είμαστε πολύ μπροστά τα ΒΒgirls λέμε!!!! 😉 Κανονικά, θα έπρεπε οι εταιρείες να μας προσλάβουν ως σύμβουλους!

  10. Πολύ ωραία όλα και καλές τιμές πραγματικά. Το Glam Bronze ειδικά τα σπάει. Πρέπει να μας κάνεις μια παρουσίαση κάποια στιγμή για το πως να χρησιμοποιούμε σωστά τα bronze/blush/highlighters…ξέρεις…ως ειδικός.

  11. Πόσο όμορφα! Την Color Riche για τα χείλη την πήρα και εγώ και την έχω λατρέψει. Όσον αφορά τα bronzers, εμείς οι καστανομάλλες με την υπερ-λευκή επιδερμίδα τι κάνουμε?

  12. Φανταστικά προϊόντα και τέλεια χρωματα απο τη L’oreal! Τα lip balms θα τα τιμησω σίγουρα. Είναι απαραίτητα για το νεσεσερ των διακοπών! ???

  13. @Sheena: Με οδηγό πάντα το χρώμα της επιδερμίδας αγαπημένη, όχι των μαλλιών. Φαντάζεσαι την Beyonce που τα έβαψε κατάξανθα με bronzing παλέτα για τις ξανθές; Ι think you got the point!

  14. Υπεροχα χρωματα, καταπληκτικη η L’oreal !
    Ο συνδιασμος ειναι must have και για αυτο το καλοκαιρι!!

  15. Είναι ιδέα μου ή η L’Oreal έχει ανεβάσει πολύ ταχύτητα? Τον τελευταίο χρόνο πραγματικά δεν προλαβαίνω να παρακολουθήσω τις νέες κυκλοφορίες! Οι νέες παλέτες είναι καταπληκτικές αλλά τελευταία έχω πάθει εμμονή με τα κραγιόν κι αυτά τα sexy balms είναι φοβερά! Να πω ότι βγαίνουν σε δύο εκδοχές τα μισά είναι με διαφανή σχεδόν σύνθεση, δίνουν απαλό χρώμα στα χείλη και τα υπόλοιπα είναι έντονα και οι κριτικές λένε ότι έχουν και καλή διάρκεια. Αν τα πετύχετε δοκιμάστε την απόχρωση YALA YOLO!
    Φιλιά πολλά!

  16. ΠΟλύτ ώραια χρώματα η παλέτα!!! Τζούλια να δοκιμάσεις τα χρώματα είναι τέλεια για το καλοκαίρι!!!!!

  17. Καλημερα. Χρωματα που σου φτιαχνουν την καλοκαιρινη διαθεση. Ποσο δικαιο εχεις Stella για ακομη μια φορα…Καλη συνεχεια σε ολες

  18. @Julia: Oh, yes, got it! Χαχαχαχα, ατράνταχτο επιχείρημα, δεν το είχα σκεφτεί! Merci! 🙂

  19. H l’oreal έχει φορτσαρει και βγάζει λουλουδακια! Μου άρεσε παρα πολύ το bronzer για ξανθές και μελαχρινες.
    @julia,οδοστρωτήρας πέρασε απο την παλέτα;

  20. Καταπληκτικά καλοκαιρινά χρώματα….Ερωτεύτηκα (πάλι)! <3 <3

  21. @marianna: Αχαχαχαχχαχαχ!!! Ναι, ναι, αγαπημένη! Ο οδοστρωτήρας Τζούλια!!

  22. Τι θεάρα η JLO!!! Θα ήταν υπερβολή να πω ότι είναι το ίνδαλμά μου και τη θεωρώ το απόλυτο θηλυκό?? Και το ότι φοράει ή κάνει ή τραγουδάει μου αρέσει! Θα μπορούσα να εκφράζω ώρες τον θαυμασμό μου αλλά θα γίνω κουραστική ;).Πολύ όμορφα καλοκαιρινά χρώματα της L’Oreal,ειδικά η La Palette Glam Eyes και το φούξια lip balm θα είναι στις άμεσες αγορές μου.

  23. Νομίζω ανεβαίνει επίπεδο η L’Oreal με τα “καλούδια” που μας παρουσιάζει το ΒΒ σήμερα. Ναι ο Όμιλος δίνει βαρύτητα (ευτυχώς) και στα Ευρείας πλέον!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.