Η “σχολή” Estee Lauder Advanced Night Repair και Bronze Goddess.

estee-lauder-advanced-night-repair-new

 

 

Χθες στο τεστ που κάναμε (και τα πήγατε τέλεια) μίλησα για «σχολή περιποίησης». Κατά την άποψή μου, το serum Advanced Night Repair,  σε συνδυασμό με τα αντηλιακά Bronze Goddess δεν είναι κάποια ακόμα, προϊόντα περιποίησης, από τα πολλά που κυκλοφορούν. Έχουν δημιουργήσει, σχολή ομορφιάς.

 

Όσες ασχολούμαστε με την κοσμετολογία, ξέρουμε καλά ότι οι επιστήμονες της Estee Lauder, ήταν από τους πρώτους που κατανόησαν ότι  η φυσική διαδικασία καθαρισμού και εξυγίανσης των κυττάρων κορυφώνεται κατά τη διάρκεια της νύχτας και είναι καθοριστικής σημασίας για τη φυσική επιδιόρθωση του δέρματος.

 

Εξ’ άλλου είχα την χαρά πριν λίγα χρόνια να γνωρίσω από κοντά τον Dr Mays, έναν κορυφαίο επιστήμονα της μάρκας Estee Lauder και κάθε φορά που συναντιόμασταν για κάποια παρουσίαση είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό, κρεμόμουν από τα χείλη του και ρουφούσα στην κυριολεξία τις διαλέξεις του αλλά και τις συμβουλές του όσο αφορά την περιποίηση της επιδερμίδας. Νομίζω αυτός ο άνθρωπος, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα στη φροντίδα της γυναικείας επιδερμίδας,  ήταν ο λόγος που μετάνιωσα που δεν σπούδασα χημικός.

 

Ο Dr Mays και η διάδοχός του ως Διευθύντρια των εργαστηρίων της Estee Lauder Dr Nadine Pernodet, πριν λίγα χρόνια μου είχαν δώσει κατ’ ιδίαν σε ένα γεύμα, δυο συμβουλές: O Dr Mays με είχε συμβουλεύσει να φοράω αντηλιακό χειμώνα –καλοκαίρι και να είμαι πολύ προσεκτική στον τρόπο που το απλώνω. Είκοσι λεπτά πριν την έκθεση στον ήλιο, ένα κουταλάκι του γλυκού στο πρόσωπο, ένα κουταλάκι του γλυκού στο λαιμό και το ντεκολτέ, ένα σφηνάκι στο σώμα και επανάληψη κάθε 2 με 4 ώρες αν είναι να εκτεθώ πολύ στον ήλιο.

 

Η Dr Pernodet, με συμβούλεψε να μην ξεχνάω ποτέ την βραδινή μου περιποίηση με το Advanced Night Repair, αν θέλω να έχω νεανικό δέρμα για πολλά χρόνια, χωρίς να καταφύγω σε δραστικές λύσεις.

 

 

estee-advanced-night-repair-bronze-goddess-2

 

Την πρώτη συμβουλή την τήρησα και την τηρώ κατά γράμμα. Την δεύτερη, για να είμαι ειλικρινής, όχι πάντα. Τώρα όμως  που σας μιλάω και επειδή είδα «τα σκούρα» στην κυριολεξία τον τελευταίο μήνα μετά τις διακοπές του Πάσχα, κάθε βράδυ εφαρμόζω το Advanced Night Repair και έχω δει διαφορά.

 

Δεν ξέρω αν θυμάστε, αλλά πέρυσι τέλος Αυγούστου, σε μια μέρα με πάρα πολύ ζέστη, είχα κάποιες δουλειές στο κέντρο της Αθήνας. Φυσικά φορούσα αντηλιακό, αλλά έμεινα έξω, πολύ περισσότερο από όσο υπολόγιζα και όταν γύρισα σπίτι είδα έντονες κοκκινίλες στο κέντρο του μετώπου και στα δυο μου μάγουλα. Σοκαρίστηκα και το χειρότερο, αυτές οι κοκκινίλες μετά από λίγες μέρες, μου έκαναν τρεις ελαφρές μεν αλλά σίγουρες σκούρες κηλίδες. Η Μάρσια,  (Estee Lauder girl)  ήταν η πρώτη που άκουσε τον πόνο μου και μου πρότεινε τη σειρά Enlighten. Την πήρα και είδα διαφορά, αλλά τι τα θέλετε; Το φθινόπωρο και τον χειμώνα, η ένταση του ήλιου μειώθηκε, οι κηλίδες εξαφανίστηκαν και νομίζοντας εγώ, ότι το πρόβλημα το έλυσα, δεν έκανα κάτι παραπάνω.

 

Και μετά ήρθε το Πάσχα. Με πολύ ήλιο. Τις δυο πρώτες μέρες των διακοπών όλα μια χαρά. Την τρίτη μέρα, ξαναέκαναν την εμφάνισή τους οι κηλίδες που είχα ξεχάσει. Νομίζω τη ζάλισα τη Stella εκείνη την περίοδο. Πρέπει να της έστελνα και 2-3 mail την ημέρα, γιατί δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που μου συνέβαινε. Φυσικά υπήρχαν δραστικοί τρόποι για να ξεφορτωθώ τις κηλίδες (πριν γίνουν σοβαρές πανάδες) αλλά θα έπρεπε να περιμένω ως το Φθινόπωρο. Υπομονετική δε με λες, έβαλα σε εφαρμογή το «βαρύ» πυροβολικό. Προσεκτικό καθαρισμό κάθε πρωί με ειδικό μηχάνημα (ξέρετε) μετά ενυδατική, μετά αντηλιακή, μετά make up και από πάνω πούδρα.  Και φυσικά απολέπιση τρεις φορές την εβδομάδα. Το βράδυ πάλι βαθύ καθαρισμό και μετά οπωσδήποτε το Advanced Night Repair. Αυτό το κάνω από τις 10 Μαΐου. Σήμερα έχουμε – πόσο έχουμε- 17 Ιουνίου και η διαφορά είναι αισθητή.

 

 

estee-lauder-advanced-night

 

 

Το  Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II  είναι το πιο ολοκληρωμένο, το πιο προηγμένο serum της μάρκας Estee Lauder. Αποτέλεσμα πρωτοποριακών ερευνών στην Catabolysis των κυττάρων του δέρματος, η ισχυρή του σύνθεση υποστηρίζει για πρώτη φορά αυτή τη φυσική νυχτερινή διαδικασία καθαρισμού και εξυγίανσης που παίζει καθοριστικό ρόλο στη νεανική εμφάνιση της επιδερμίδας.

 

Η δραστηριότητα της Catabolysis βοηθά τα κύτταρα του δέρματος να αποβάλουν από το εσωτερικό τους κατάλοιπα που μπορούν να προκαλέσουν φθορά, κάτι που βελτιώνει τη συνολική κυτταρική λειτουργία και συμβάλλει στην πιο ολοκληρωμένη επιδιόρθωση του δέρματος. Η Catabolysis θεωρείται κρίσιμη διαδικασία για το φαινόμενο της γήρανσης. H απόδοσή της μειώνεται με τα χρόνια και αποσυγχρονίζεται από τις νυχτερινές ώρες. Σε συνεργασία με τους κιρκάδιους ρυθμούς του δέρματος, η ανακάλυψη αυτής της φυσικής διαδικασίας κυτταρικής επιδιόρθωσης ενισχύει τον ζωτικό δεσμό μεταξύ των νυχτερινών ωρών και της φυσικής επιδιόρθωσης του δέρματος.

 

Η επαναστατική  Τεχνολογία ChronoluxCB™ συνδυάζει τις δύο αποτελεσματικές τεχνολογίες Catabolysis και Chronolux™, προσθέτοντας τη δύναμη κυτταρικού καθαρισμού και εξυγίανσης στην ακρίβεια του κυτταρικού συγχρονισμού και βοηθώντας το δέρμα να μεγιστοποιήσει τη φυσική νυχτερινή επιδιόρθωση.

 

Με πάνω από 25 κατοχυρωμένες και εκκρεμείς ευρεσιτεχνίες, το  Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II περιορίζει δραστικά την εμφάνιση όλων των κύριων ορατών σημαδιών γήρανσης, προσφέροντας σημαντικά πιο νεανική όψη στην επιδερμίδα. Η εμφάνιση γραμμών και ρυτίδων περιορίζεται σημαντικά και το δέρμα ενδυναμώνεται ώστε να μπορεί να προλάβει την μελλοντική φθορά.

 

 

 

Εδώ μέσα, το ξέρετε ότι αποφεύγω να δίνω συμβουλές. Προτιμώ ή να σας  ενημερώνω, ή να σας γράφω τις δικές μου βιωματικές εμπειρίες  και να αφήνω μετά εσάς να επιλέγετε. Αλλά, τις συμβουλές που προέρχονται από επιστήμονες, που έχουν αφιερώσει την επαγγελματική τους ζωή, στην περιποίηση της γυναικείας επιδερμίδας, καλό είναι να τις ακούμε.

 

Θα πω κάτι τελευταίο: το καλοκαίρι περισσότερο από κάθε άλλη εποχή του χρόνου, στην ζεστή και κάποιες φορές καυτή χώρα μας, η βραδινή φροντίδα για να μπορέσει το δέρμα σας να ανταπεξέλθει και να επανορθωθεί από την ταλαιπωρία που έχει υποστεί κατά τη διάρκεια της μέρας, δεν είναι προαιρετική- είναι απολύτως απαραίτητη, αν δεν θέλετε να πάθετε αυτό, που έπαθα εγώ πέρυσι. Το πρωί μπορείτε να εφαρμόζετε τα Bronze Goddess SPF 30, στο πρόσωπο και το σώμα.

 

 

 

estee-lauder-bronze-goddess-face-body

 

 

 

Το βράδυ μη διανοηθείτε να πέσετε για ύπνο, αν πριν δεν εφαρμόσετε το Advanced Night Repair. Και το φθινόπωρο που το δέρμα σας θα σας ευγνωμονεί αφού θα είναι αψεγάδιαστο, θα με θυμηθείτε. Εδώ θα είμαστε και θα μου το πείτε.

 

 

estee-5

 

 

 

11 Σχόλια
  1. ….kαλημέρα,κυρία….ξέρουμε για το ”μηχάνημα”….χαχαχα….αλλά ξέρουμε και για την EL….εθισμένη με Estee….με έχουν καταλάβει όλοι πια!!
    εἰμί
    εἶ
    ἐστί
    ἐσμέν
    estee
    lauder
    ….είστε σίγουρα φιλόλογος;;;

  2. καλημέρα!!! Ως φαν της εστεε το ξέρεις ότι ακολουθώ πιστά το πρωτόκολλο περιποίησης πρωί και βράδυ και τα αποτελέσματα είναι εμφανή στο πρόσωπό μου.Όσες εταιρείες και να αλλάξω πάντα εκεί καταλήγω….Αυτή τη στιγμή είμαι στη δουλειά αν με γυρίσεις ανάποδα θα πέσουν κάτω 12 κραγιόν και μη σου πω πόσα άλλα βαφτικά ακόμη. Σε ποια κατηγορία θα ταίριαζα κυρία Τζούλια???

  3. Καλημέρα!!!
    Το ¨εχω ξαναπεί οι συμβουλές που μας δίνεις ΕΣΥ Τζουλια αλλα και η Στελλα μας ειναι χρυσάφι!!
    Επειδη και εγω παθούσα αν και πρόσεχα πολυ με Φούλ αντηλιακό ¨εχω καταλήξει στο συμπεραςμα οτι το χεράκι τους
    το εχουν βάλει και οι ορμόνες μας μετα τα αγαπημένα 40 κάτι συμβαίνει στο σώμα!!!Εχω κανει ενα σωρό
    αλχημείες που εχουν αποτέλεσμα αλλα οπως αναφέρεις και εσυ τους χειμερινούς μήνες μολις άρχισει
    το καλοκαιράκι τσουπ εμφανίζονται !!! Μονο με sun block ¨εχω δει αποτέλεσμα πουν δεν αφήνει τα μελανό κύτταρα να κάνουν την δουλειά τους.
    Την αγαπημένη estee κυρίως την αντηλιακή σειρα την ¨εχω πάρει πολλές φορές!Αλλα ¨εχω μια μανία να δοκιμάζω νεα προιοντα …… Τωρα αυτήν την περίοδο ¨εχω πάρει να δοκιμάσω αντηλιακό μονο με φυτικά
    φίλτρα.Για να δω προς το παρόν έχει κανει δουλίτσα δεν εχουν κανει την εμφανίσει τους!!

  4. Kalimera!!! I Estee mia sxoli moni tis einai alithia! Kammia fora oi pio aples symvoules einai kai oi pio dyskoles: antiiliako kathe mera, enydatosi kai peripoiisi kathe vrady, apolepisi syxna kai ksekourasi. O oros tis Estee einai apo tous pio agapimenous kai apotelesmatikous kai an apofasisete na ependysete tha sas proteina kai to perifimo Bazaar kalyntikon pou kanei i Estee kathe xrono gia na exete apothema! Mou leipei afto to bazaar, kathe xrono pigaina kai pragmatika epairna polla pragmata para poly ftina!

  5. Καλημερα.Απο τετοιο ποστ δεν θα ελειπα.Επικροτω οσα λεει η Τζουλια για το Advanced Night Repair.Απο τα καλυτερα σερουμ, μαλλον το καλυτερο.Το γνωρισα πριν 18 χρονια οταν πηγα στο Μοντρεαλ και μια ξαδελφη μου ζητησε να της το φερω γιατι τοτε ηταν πολυ φθηνοτερα εξω τα καλλυντικα. Πηρα ενα και για μενα. Το χρησιμοποιω εναλλαξ με αλλα δυο ολο το χρονο πλεον και ολα αυτα τα χρονια.Η λεξη που ακουω οταν το χρησιμοποιουν γνωστες μου ειναι οτι το πρωι το δερμα εχει υφη βελουδου,και εχουν δικιο ειναι ακριβως ετσι. Αυτο που λεει και ο επιστημονας της Estee Lauder οτι τα οφελη φαινονται αργοτερα το εχω διαπιστωσει που ειναι σαν να μην εχουν περασει αυτα τα 18 χρονια

  6. Την παρακολουθώ την estee και έχω μια απορια..Γιατί πάντα βλέπω το advanced να προτείνεται- διαφημίζεται καλοκαιρι Κ όχι χειμώνα? Είναι καταληλοτερο τους θερινους μηνες?

  7. Εχω δοκιμάσει δείγματα από τον ορό της Εstee τον advanced night repair και ομολογουμένως ηταν από τα καλύτερα προϊόντα που εχω δοκιμάσει..συμφωνώ απολύτως οτι δεν πρέπει να παραλείπουμε τη βραδυνή μας περιποίηση χειμώνα καλοκαίρι πιστεύω…

  8. Ειμαι λατρης του ορου της estee τυχαια τον ειχα αγορασει πριν τεσσερα χρονια και δεν τον αλλαζω με τιποτα!!!ειναι φανταστικος!!!ειχα παρει και την κρεμα ματιων τζελ απο την ιδια σειρα αλλα δεν ειδα να κανει κατι το ιδιαιτερο και δεν το ξαναπηρα περιμενα οτι θα ειναι εξισου καλη με τον ορο !!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.