Οι νικήτριες των 4 αντηλιακών Beatific Sun Guard SPF 30!

winners-beatific-sun-guard

 

 

Είναι δύσκολο να μην συσχετίσεις τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο, με χαρούμενες στιγμές. Παιδικές αναμνήσεις με τους καλύτερους μας φίλους. Βουτιές στη θάλασσα και παιγνίδια στην παραλία. Ένα λαχταριστό παγωτό  κάτω απ’ τη σκιά ενός δέντρου.  Ένας ρομαντικός καλοκαιρινός έρωτας.

 

Αλλά όλες αυτές οι ειδυλλιακές εικόνες θαμπώνουν και χάνουν την λάμψη τους, όταν σκεφτείς την σκληρή πραγματικότητα των βλαβερών επιπτώσεων του ήλιου.  Τις ρυτίδες, τα εγκαύματα και σε κάποιες ακραίες περιπτώσεις τον καρκίνο του δέρματος.

 

Σχεδόν, νιώθεις την απόλυτη προδοσία. Πως γίνεται, κάτι που μας κάνει να νιώθουμε τόσο όμορφα, να μας κάνει κακό; Λοιπόν, τα πράγματα δεν χρειάζεται να είναι έτσι. Προστατευτείτε σωστά με τα κατάλληλα προϊόντα και απολαύστε μόνο την καλή πλευρά του ήλιου.

 

Το Beatific Sun Guard SPF 30 θα σας προστατέψει απόλυτα από τις συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας.

 

Και οι νικήτριες είναι:

 

Ευγενία 12

Stavriani

Κατερίνα Οικονόμου

Debbie A.

 

 

Συγχαρητήρια και καλές βουτιές bb girls! Σας έχουμε ήδη στείλει email για τα στοιχεία σας.

 

 

8 Σχόλια
  1. Μα πόσο χαρούμενη με κάνατε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ για το δώρο πολλά φιλιά σε όλους.. ανυπομονώ να το παραλάβω! Ευχαριστώ και πάλι Καλές διακοπές και καλές βουτιές!!????

  2. Καλύτερο δώρο δεν θα μπορούσε να υπάρξει τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο! Χίλια ευχαριστώ, dearest Julia! Πολλά φιλιά!

  3. Τζούλια, σ’ ευχαριστώ πολύ πολύ. Ήθελα πολύ να δοκιμάσω τη συγκεκριμένη αντηλιακή. Πραγματικά, χάρηκα…Εύχομαι σε όλους ένα γελαστό καλοκαίρι!!!

  4. @Κατερίνα Οικονόμου: Κατερίνα, ενημερώθηκα ότι δεν έχεις στείλει ακόμα τα στοιχεία που σου ζητήθηκαν με e mail, στο [email protected]. Κάντο άμεσα, για να λάβεις το αντηλιακό σου σύντομα!

  5. μπράβο κοριτσια!καλο καλοκαίρι σε ολες σας καλες βουτιες!!!

  6. Μπράβο στις τυχερές,να τα ευχαριστηθούν!

  7. Το παρέλαβα και είναι τόσο απαλό!! Το βάζω κάθε μέρα και το έχω καταχαρεί! Ευχαριστούμε πολύ για τα ιδιαίτερα δώρα σας! Καλές βουτιές !! <3

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.