Κερδίστε 3 Αρώματα Calvin Klein Eternity Summer!

 

CALVIN-KLEIN-Eternity-Summer-for-women-diagonismos

 

 

Δε λέω, δίκιο είχαν η Debbie και η MariaA. Ωραία θα ήταν στο εξωτικό νησί, μαζί με το Calvin Klein Eternity Summer να πακετάραμε και έναν Justin για να μας τραγουδάει το Can’t stop the feeling.

 

Και αν τα δυο από τα τρία της παραπάνω πρότασης μάλλον δύσκολο να συμβούν (το εξωτικό νησί και ο Justin) το ένα από αυτά είναι εύκολο. Και 3 από εσάς, θα πακετάρετε το άρωμα.

 

Όπως πολύ σωστά έγραψε χθες η Υπουργός Αρωμάτων, πράγματι στη σειρά Eternity ο οίκος  κάθε χρόνο βγάζει κι ένα καινούριο άρωμα με ένα μικρό twist πολύ καλοκαιρινά και χαρούμενα.

 

Το 2016 edition είναι exotic floral με νότες από άνθη αχλαδιάς και περγαμόντο, frangipani, γιασεμί , tuberose, μόσχο, βανίλια και ξανθά ξύλα.

 

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό και να κερδίστε η διαδικασία είναι απλή: Αφήστε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post από σήμερα Τετάρτη 3 Αυγούστου έως την Κυριακή 7 Αυγούστου. Την Δευτέρα 8 Αυγούστου θα ανακοινώσουμε με post τις  3 τυχερές νικήτριες.

 

Good luck bb girls!

 

 

 

 

Κοιτάξτε τώρα.. αυτός ο Justin σίγουρα δεν είναι σαν τον άλλο, τον χθεσινό αλλά το τραλαλά τραγουδάκι είναι σούπερ καλοκαιρινό και δεν είμαστε και για βαριά, Aυγουστιάτικα. Eλαφρύ, ελαφρύ, ό,τι πρέπει.

 

 

 

 

 

1,021 Σχόλια
  1. Ωραιοτατο αρωμα.Μακαρι να κερδισω

  2. το καλυτερο καλοκαιρινο δωρο!!! καλο υπολοιπο καλοκαιιρου σ’ ολους!!!

  3. Θα ηθελα πολυ να ειμαι μια απο τις τυχερες!!!

  4. Σας ευχαριστούμε!!!
    Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!

  5. Τέλειο δώρο! !!!θελω πολυ να ειμαι μια απο τις τυχερες !!!

  6. ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! <3

  7. Ευχαριστούμε πολύ για το διαγωνισμό!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.