10 μοβ, που μας τράβηξαν την προσοχή (Summer 2016)

 

purple-post-open

 

Προ- τελευταία μέρα του Αυγούστου  και σήμερα λέω  να αποτίσουμε φόρο τιμής στο δικό μας χρώμα με κάποια μοβάκια,  τα οποία μου τράβηξαν την προσοχή αυτό  το καλοκαίρι.

 

Δεν θα μιλήσω μόνο για προϊόντα ομορφιάς (φυσικά θα δείτε και κάποια τέτοια) αλλά θα δείτε και άλλα.

 

Η λίστα αρχίζει με random σειρά, εννοώ δηλαδή ότι η σειρά είναι τυχαία δεν έχει να κάνει με πιο μου άρεσε περισσότερο ή πιο λιγότερο, αν και στο τέλος του post (μη κρυφοκοιτάξετε)  νομίζω ότι θα είναι ξεκάθαρο, πιο μου άρεσε λιγότερο- δεν είν’ και δύσκολο.

 

Let’s go,  purple thunder!

 

 

Μοβ Prince

 

Δεν ξέρω αν είχε να κάνει με το γεγονός ότι φέτος χάσαμε και αυτόν, πάντως η αλήθεια είναι ότι σε όποιο bar ή bar restau- η club ή ακόμα και σε πιο απλά καφέ, βρέθηκα το καλοκαίρι,  σχεδόν πάντα άκουγα κάποιο τραγούδι του Prince. Συνήθως όταν το κέφι άναβε το “Kiss”και πιο αργά τη νύχτα φυσικά το «Purple Rain». Ο Prince, έκανε το μοβ διάσημο.

 

prince-open

 

Μοβ Korres

 

Θα ξεκινήσω σε λίγες μέρες (δεν είμαι σίγουρη πότε ακριβώς) την διαδικασία δοκιμής του ultra νέου εγχειρήματος της Korres,  το Golden Krocus Elixir. Πρόκειται για  ένα serum do it all,  για το οποίο από ότι έμαθα,  αμερικανίδες συνάδελφοι  δημοσιογράφοι ομορφιάς ήρθαν καλεσμένες all the way από την Γιούσα  στην Κοζάνη, για να μάθουν από πρώτο χέρι τον λόγο που το ελληνικό σαφράν και για την ακρίβεια ο κρόκος Κοζάνης- ο οποίος είναι το βασικό συστατικό στη φόρμουλα του συγκεκριμένου elixir-  είναι ο καλύτερος του κόσμου. Αφού το τελειώσω και δω ιδίοις όμμασι τα αποτελέσματα για τα οποία ορκίζεται η εταιρεία,  θα σας κάνω ενημερωτικό review πάραυτα.  Το μοβ του packaging,  φυσικά με ξετρέλανε, δε χωράει κουβέντα.

 

 

korres-purple

 

 

Μοβ Flower Power

 

Ούτε το μοβ, ούτε το μοβ – φούξια είναι «εύκολα» χρώματα, αφού είναι δευτερεύοντα και όχι πρωτεύοντα. Άρα για να υπάρξουν δυσδιάστατα, σε κάποιον πίνακα ζωγραφικής ας πούμε, πρέπει να δημιουργηθούν με την ανάμιξη άλλων πρωτευόντων  χρωμάτων. Στην περίπτωση του μοβ και του φούξια,  χρειάζονται τα πρωτεύοντα μπλε και κόκκινο αλλά και αυτά μπορεί να  χρειαστεί να αναμιχθούν με λευκό ή κάτι άλλο, για να δώσουν μια πολύ συγκεκριμένη απόχρωση.   Αυτά τα παραπάνω,  ποσώς ενδιαφέρουν τη μητέρα μας, τη  Γη. Όλα τα χρώματα είναι δικά της και μας τα κάνει δώρο μέσα από τη φύση.  Τρισδιάστατα μοβ και φούξια λουλούδια παντού, στο Ελληνικό καλοκαίρι,  τέτοια που θαμπώνουν τα μάτια σου.

 

 

flowers-purple

 

 

Τα μοβ Bond (s) No 9.

 

Το άρωμα της Ιβάνας που με αναστάτωσε φέτος το καλοκαίρι ήταν το Maison Francis Kurkadjian Baccarat Rouge 540. Αδερφάκι μου, το ψέκαζε στο Ασκέλι (προάστιο του Πόρου) και μύριζε μέχρι το Νεώριο (το άλλο προάστιο του Πόρου στην ακριβώς αντίθετη πλευρά του νησιού) Υπερβάλω φυσικά, ποιητική αδεία, αλλά καταλάβατε.  Για το συγκεκριμένο περιμένω άμεσα review από σχετική Υπουργό.

 

perfume-Kurkdjian

 

Παρόλα αυτά σκαλίζοντας το νεσεσέρ της όσο ήμασταν μαζί (μια αγαπημένη και  παντελώς αδιάκριτη ασχολία μου)  το δικό μου μάτι (και μύτη) έπεσε πάνω στα δύο  Bond No 9 το Madison Square Park και το Patchouli που είχαν και τη χάρη,  αλλά είχαν και ΤΟ χρώμα.

 

bond-purple

 

 

Ένα μοβ κραγιόν.

 

Ποιος να μου το έλεγε και να τον πίστευα, ότι θα υπήρχε περίπτωση μέσα στο Καλοκαίρι (και σε οποιαδήποτε εποχή εδώ που τα λέμε) ότι θα έβαζα κάποια βράδια στην άκρη τα κοραλοκόκκινα, πορτοκαλοκόκκινα  καρπουζοκόκκινα και όλα τα  εις – όκκινα κραγιόν μου, για χάρη ενός μοβ; Truth is stranger than fiction, αλλά το Radiant Professional Matt Lasting Lipstick  No 32 ήταν τόσο ωραίο, τόσο alternative, τόσο σταθερό κραγιόν, που χαλάλι η απιστία κάποιες φορές.  (αφήστε που με το κόκκινο και όλα τα παρεμφερή του, δύσκολα σε ρωτάνε ποιο κραγιόν φοράς, ενώ με το συγκεκριμένο με ρώτησαν 3-4 φορές)

 

 

purple-radiant-matt-lasting-lipstick

 

 

 

Μοβ και στο μπάνιο.

Ε, καλά εδώ δεν ήταν και τόσο δύσκολο να καταλάβετε, για ποιο μοβ μιλάω. Η μοβ θύελλα του Lux (νέος έρωτας) με συντρόφεψε σχεδόν όλο το καλοκαίρι, είναι απίθανη η μυρωδιά του, το πόσο απαλό κάνει το δέρμα, το πόσο value for money είναι – δε λέω άλλα, τα έχω ήδη γράψει εδώ και δεν έχω πει και λίγα. Aχ, Magical Beauty, indeed.

 

 

LUX-FRAGRANCE-1-304x450

 

 

Μοβ φρούτα

 

Συνήθως τα αγαπημένα μας φαγητά, φρούτα, λαχανικά, νομίζω τα επιλέγουμε μέχρι την πρώτη δεκαπεντατία της ζωής μας, δεν συμφωνείτε;  Tα αγαπημένα μας ( οτιδήποτε σε surf and turf με συνοδεία ρύζι), αυτά που δεν αγγίζουμε (κοκκινιστές μελιτζάνες, μπάμιες,  κουκιά, πατσάς) και αυτά που τα τρώμε μεν,  αλλά μας αφήνουν αδιάφορες, δε.  (παστίτσιο. Μάλιστα παστίτσιο. Πολύ φλυαρία, σε μια μπουκιά).   Μέχρι περίπου τα 15 λοιπόν,  ας πούμε ότι έχουμε καταλήξει και στο αγαπημένο φρούτο (καρπούζι). Εκτός αν είσαι η Τζούλια. Πάντοτε μου άρεσαν πολύ οι βανίλιες (και τα παρεμφερή τους, αυτά με τις περίεργες ονομασίες- τζάνερα- κορόμηλα – κλπ) και επειδή δεν είμαι και σίγουρη (βοηθήστε εδώ) νομίζω ότι είναι τα plumps δηλαδή τα δαμάσκηνα. Oh yes! Φέτος ανακάλυψα ότι το αγαπημένο μου φρούτο δεν είναι το καρπούζι (έρχεται κοντά όμως στο Νο 2) αλλά οι βανίλιες. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. Μέχρι τώρα, πρέπει να έχω φάει κοντά στα 20 κιλά, κάποιες μέρες έτρωγα καμιά δεκαριά και τα έπαιρνα κοντά μου και στην παραλία μπας και μου λείψουν.

 

purple-fruit

 

 

Το μοβ της Geo

 

Και για να μη χάσω και δεν βάλω σε εφαρμογή την αδιάκριτη ασχολία μου που σας έλεγα παραπάνω, όταν ήμουν διακοπές με τη Geo, σκάλισα φυσικά και το δικό της νεσεσέρ και τσουπ! Νάτο το μοβάκι! Αυτή τη φορά με τη μορφή της κρέμας ματιών Lancome Renergie Yeux Multi Lift.  Είναι γνωστή η αδυναμία της Geo στα προϊόντα Lancome (τα αγαπά, τι να κάνω τώρα;) Φανταστείτε ότι εδώ και ( σχεδόν) 7 χρόνια,  στον μόνο  διαγωνισμό του bb που πήρε μέρος ever , ήταν για ένα νεσεσέρ με προϊόντα Lancome. Δεν ξέρω αν τον θυμάστε εκείνον τον διαγωνισμό, αλλά εγώ θυμάμαι ότι όταν είδα το σχόλιο της -είπαμε, είναι το χομπυ μου να διαβάζω πάνω από 1000 σχόλια κάποες φορές –  έκανα προσευχές να το κερδίσει εκείνη, αλλά η κλήρωση, έδειξε τότε άλλη νικήτρια. Σνιφ, ξαδέρφη…

 

 

lancome-purple

 

 

Το μοβ Kenzo Jeu d’ Amour L ‘Elixir

 

Στην ερώτηση μου σε σχόλιο για το πρόσφατο post Kenzo Jeu d’ Amour L ‘Elixir, έχω να πω τα εξής:

Υπουργέ, Maria A, περίμενέ με, στα ιδιαίτερα.

Celia, καλή μου μαθήτρια,  έδωσες πολλές απαντήσεις,  αλλά δεν μπορώ να βαθμολογήσω την κόλλα σου – είναι νωρίς για τα διαγωνίσματα του νέου ακαδημαϊκού έτους.

Stella, spot on! Φυσικά και εννοούσα ότι εκτός από τον χυμό του (που ξέρω ότι πολλές από εσάς αγαπάτε πολύ) αυτό που μου τράβηξε την προσοχή στο συγκεκριμένο άρωμα, ήταν το σέξι, βαθύ μοβ χρώμα του.

Τέλος, πολυαγαπημένη μου alter ego, Υδροχόε Maryl, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, φυσικά και ξετρελάθηκες με τη συσκευασία είναι «δικό» μας, είναι  ΜΟΒ! Και για να ξέρεις,  ούτε εγώ το έχω μυρίσει ακόμα, αλλά θα το ήθελα πολύ και ελπίζω να συμβεί σύντομα!

 

 

kenzo-purple

 

 

Μια μοβ… ανάρρωση.

 

To last και εντελώς least,  της μοβ λίστας (τύπου, τα- χάλια- μας- τα- μαύρα).

Όλα ωραία και καλά και τέλος Ιουλίου έπαθα κάτι που είχα να πάθω εδώ και 13 χρόνια. Περί-αμυγδαλίτιδα. Η συγκεκριμένη –ίτιδα,  είναι αφάνταστα χειρότερη από μια οξεία (ας πούμε) αμυγδαλίτιδα, αφού αν δεν έχεις βγάλει τις αμυγδαλές σου (mois) μαζεύεις ένα θαυμάσιο πύον στις αμυγδαλές  και  η διαδικασία ίωσης και ανάρρωσης περιλαμβάνει εξαιρετικές γκραν γκινιόλ και σπλάτερ λεπτομέρειες,  που φυσικά δεν θα αναλύσω εδώ στο αγαπημένο μου bb και στον bb κόσμο. Θα πάω λοιπόν απ’ ευθείας στην αρχή της ανάρρωσης η οποία φυσικά περιλάμβανε turbo διπλή αντιβίωση. (φανταστείτε, ούτε καν ήξερα τι είναι «διπλή αντιβίωση» αλλά η επιλογή μου  ήταν,  ή νοσοκομείο 3 μέρες με ενδοφλέβια αντιβίωση, ή διπλή δια στόματος αντιβίωση για 15 μέρες και όπως φαντάζεστε επέλεξα την δεύτερη).

But… every cloud, όσο σκοτεινό και να είναι, has a silver lining. Nαι,  ναι. Ακόμα και στην περι-αμυγδαλίτιδα. Αφού πήγα στο φαρμακείο και προμηθεύτηκα τις αντιβιώσεις μου τις καλές, γύρισα σπίτι για να τις ξεκινήσω σιγά – σιγά.

Ανοίγοντας το κουτί, τι να δω; Πανέμορφα μοβ χαπάκια! What were the chances!  Κοντά μου εκείνες τις μέρες και ο κύριος Ρωμανός, ο οποίος έριξε μια ματιά στα χαπάκια, για να μου πει (το ορκίζομαι). «Καλά βρε μαμά, ακόμα και στον γιατρό είπες να σου δώσει μοβ χαπάκια; Πόσο πια αγαπάς το bb και τα bb girls σου;” (σα να παραμεγάλωσε τούτος, βοήθεια)

 

Γέλασα και δεν απάντησα.

 

Αλλά να λοιπόν, που και η ιατρική, τη θέλει την  (μοβ)   αισθητική της.

 

 

purple-medicine

 

 

 

 

 

Michael,  για σήμερα, αφού χθες είχε και τα γενέθλιάτου. Και αν ζούσε θα γινόταν 58 ετών.

 

You wanna be startin’ somethin’? I wan September to start.

 

 

 

 

 

 

 

 

22 Σχόλια
  1. Μωβ! Μωβ! Μώβ που λάτρευα από κοριτσάκι όταν τα άλλα λάτρευαν το ροζ… Καρμικό!!!
    Μία επισήμανση μόνο αν μου επιτρέπετε αγαπημενα μου μωβ κορίτσια. Το πρώτο καλλυντικό προιόν(και δεν κάνω λάθος γιατι το έψαξα τρελλά τότε, τις εποχές των αλεπάλληλων δοκιμών) που συμπεριέλαβε τον θαυμάσιο και θαυμαστό κρόκο Κοζάνης για τον οποίο είχαμε γράψει εδω
    http://beautyblog.gr/2016/01/27/krokos-h-safran-pio-politimos-ke-ap/

    ήταν η Golden Night Face & Eye Cream Stella’s Recip-Y http://beautyblog.gr/2013/12/12/beauty-video-review-stellas-recip-y-h-politimh-sira-ton-proiont/

    Ο λόγος που το αναφέρω, είναι γιατί ακόμα νιώθω πολύ περήφανη για την δημιουργία και το αποτέλεσμα.
    Δημιούργησα πολλά άλλα ακόμα στη συνέχεια, αλλά η Golden γι΄αυτον ακριβως τον λόγο είναι το πιο αγαπημένο μου “παιδί”.

    ΥΓ @Julia Φέτος το καλοκαίρι (και συνεχίζω ακάθεκτη) μωβάκι ήταν και τα μαλλιά μου αγαπημένη! 🙂

  2. Ηδη το υπέροχο μωβ άρθρο εκτυπώνεται και μάλλον θα το κορνιζάρω κιόλας! Η αλήθεια είναι ότι το μωβ στην εφηβεία το είχα συνδυάσει με το purple rain και από τότε είχε γίνει το αγαπημένο μου χρώμα..Το Lux είναι το φετινό φετίχ του καθημερινού μας μπάνιου και όσο για φρούτα φέτος ανακάλυψα ένα μωβ φρούτο που το είχα υποτιμησει πόσο γλυκό και νόστιμο είναι:το σύκο! Περαστικά σου αγαπημένη μου Τζούλια και γρήγορα~!!

  3. Τζούλια, όταν τελειώσεις με την super girly αντιβίωσή σου, να βγούμε για ένα(?) ποτάκι:εσύ ένα τζιν με τόνικ, 3 παγάκια, καλαμάκι και lime κι εγώ μία βότκα σε χαμηλό, με δύο παγάκια και ένα καπάκι (έτσι μου έλεγε να το ζητάω ένας έμπειρος ex-boyfriend μπάρμαν, για να πετύχω τη σωστή ποσότητα!)στυμμένο λεμόνι! Με μουσική υπόκρουση το Purple rain, φυσικά!

    P.S.: Ως Kenzomaniac, ανυπομονώ τρελά να μυρίσω το καινούργιο άρωμα!

  4. @Μaryl: Ειμαι μια χαρά αγαπημένη, αυτό συνέβη τέλος Ιουλίου και είχω ξεμπερδέψει με την αντιβίωση, είμαι μια χαρά, fit as a fiddle!

  5. @Debbie A. : Είμαι έτοιμη αγαπημένη, μια που έχω τελειώσει εδώ και πολύ καιρό την αντιβίωση! Όπως πολύ σωστά έγραψες ένα ποτάκι δεν είναι αρκετό και η συμβουλή του ex boyfriend bar- tender, άψογη. Είπαμε όμως: Εσύ βότκα, εγώ τζιν!

  6. Καλημερα. Εμεινα και εγω στα μωβ χαπακια αντιβιωσης περαστικα Τζούλια, και να μην ξαναχρειαστεις ποτε την βοηθεια τους. Ενα ακομη που τραβηξε την προσοχη μου ηταν το σερουμ ΚΟΡΡΕΣ ανυπομονω να διαβασω εντυπωσεις @Μaryl:ναι το συκο ειναι ενα εξαιρετικο φρουτο εφαγα αμετρητα φετος ηταν η καλυτερη χρονια για τις συκιες

  7. @Julia:Ο Ιούλιος προς το τέλος του ήταν χάλια για τους Υδροχοους..Αν σου στείλω inbox κάποια στιγμή τι μου συνέβη από 25/07 και μετά δεν θα με πιστεύεις..Ανυπομονώ για το επόμενο καλοκαιράκι και να πω οτι το καλοκαίρι του 2016 η για να είμαι ειλικρινής ο Ιούλιος του 2016 δεν υπήρξε! Φιλιά!

  8. Καλημέρα!!!!
    Θα σου εξομολογηθώ κάτι @Τζουλια το μονο αγαπημενο μου μοβ ειναι το μοβ του BB!!!! Δεν γνωριζω το λόγο αλλα παντα είχα μια συστολή προς το χρωμα αυτο!! Αγαπώ το μπλε λατρευω το πράσινο τωρα τελευταία αλλα το μοβ δεν με ειχε συγκινήσει ποτέ μέχρι που γνώρισα το bb!!! Τότε ειναι που άρχισα σιγά
    σιγά να κάνω κάποιες προσπαθειες να το δω με άλλο μάτι και αυτο Κυρία υπεύθυνη είσαι ΕΣΥ!!! Χαχαχαχα
    Τωρα απο την λίστα σου θα συμφωνήσω απόλυτα μετα δαμάσκηνα/ βανίλιες (παντα τα μπέρδευα) ειναι τα αγαπημένα του άντρα μου και δεν λείπουν ποτέ απο το ψυγείο!!!
    Όσο για το νέο ελιξίριο του Κορρέ το πρωτοδιάβασα σε ενα ξένο σάιτ και εντυπωσιάστηκα πολυ!! ¨Εχω μια εντύπωση οτι κάποια προιοντα της εταιρίας βγαίνουν μονο στο εξωτερικό η εχουν άλλη συσκευασία και δεν τα βρίσκω ποτέ στην χώρα μας!!! Βέβαια εδώ ήμαστε υπερ τυχεροί γιατι είδα ποσό μεγαλη διαφορά έχουμε στις τιμές!!
    Φιλια

  9. @Maryl: Ναι, κάτι έγινε φέτος, με μας τους Υδροχόους, συμφωνώ απόλυτα. Αυτό που έγραψα, το έγραψα περισσότερο γιατί γέλασα με την σύμπτωση στο χρώμα της αντιβίωσης, αλλά ούτε εσύ θέλεις να σου πω και τι άλλα συνέβησαν. Γι αυτό δεν βλέπω την ώρα να φύγει ο φετινός Αύγουστος και να έρθει ο Σεπτέμβριος..Σε αγαπάμε Αυγουστάκο, αλλά θα περιμένουμε τον επόμενο..

  10. @rania & sofiaT: Ναι έχει γίνει χαμός στην Αμερική με αυτό το serum-elixir και έχει πάρει πολύ καλές κριτικές. Απλά δεν έχω να σας γράψω κάτι περισσότερο αυτή τη στιγμή, μέχρι να το δοκιμάσω και εγώ η ίδια.

  11. @SofiaT: Κοίτα δεν έχεις άδικο.. είναι “δύσκολο” χρώμα το μοβ. Και εγώ αγαπώ κάποιες και όχι όλες του τις αποχρώσεις. (θα κάνουμε συναγωνισμό με τον άντρα σου τα κιλά τις βανίλιες που φάγαμε φέτος να δούμε ποιος θα νικήσει)

  12. Συμφωνω απόλυτα με τη μοβ λίστα.Και να προσθέσω το δικό μου αγαπημένο μοβ για φέτος,το σαμπουάν Supersoft Keratin Strong της Schwarzkopf.
    Μουτςς

  13. Αγαπημένη Τζούλια, σίγουρα θα είσαι πλέον καλά αλλά κι εγώ φέτος πήρα πολλή αντιβιωση.Από τη μία η εξαγωγή φρονιμίτη από τη άλλη μια φλεγμονή, πήρα τη δόση μου και μάλιστα μου κακοφανηκε πολύ γιατί είχα χρόνια να πάρω. Και για το μωβ,και πριν γνωρίσω το bb ήταν από τα αγαπημένα μου,οπότε ένας λόγος παραπάνω.

  14. @Marianna: Περαστικά και σε σένα αγαπημένη! Και μένα μου κακοφάνηκε πολύ η αντιβίωση, αλλά και τι να κάνουμε; Χρειάζεται και αυτή, πότε – πότε.

  15. @τζουλια ξεκινάω την καταμέτρηση!!! Χαχαχαχα

  16. Mauve mauve akoma kai I antiviosi!!! Ego eimai I sxetiki ypourgos pou prepei na grapso gia to Baccarat Rouge 540? Exo na po oti sou arese toso poly Ju giati exei saffron – kroko – sti synthesi tou mazi me ta “magika” retsinia pou to kanoun na myrizei se aktina xiliometron!Agapo oles tis dimiourgies tou Francis, idios to Lumiere Noire einai erotas!anameno to Petit Matin & to Grand Soir me agonia!
    Sxolio gia to fagito : mi trote koukia – an den diathetete to sxetiko enzymo mexri kai ta tinazete epitopou!
    Sto pastitsio pantos tha malosoume!
    Tha synexiso (se ellinika) apo to spiti!!
    filia polla!!

  17. Απλωνόμαστε στα εντός και στα εκτός και στα παντού εμείς τα ΒΒgirls <3
    ΟΛΑ ΜΩΒ και παντού τελικά γιατί έτσι γουστάρουμε!!!
    Τα ζήλεψα όλα,ένα τι παραπάνω τους ψεκασμούς στον Πόρο 😀
    Τα φιλιά μου και την summer love μου,λατρεμένες από την ακροθαλασσιά <3

  18. @MariaA: Φυσικά για σένα μιλάω, γιατί ξέρεις καμμιά άλλη Υπουργό Αρωμάτων; Review και σύντομα παρακαλώ! Νομίζω θέλω να γίνει το signature άρωμά μου, αλλά μετά η Ivana θα λέει ότι την αντιγράφω. Εχω και τα θέματά μου. (θέλουμε και review για τα lip stains, αν θυμάσαι..)

    ΥΓ: Αν φας το παστίτσιο του Ντίνου, μετά θα θέλεις να τον παντρευτείς και εσύ, όπως μου είπε μια φίλη μου, σε dinner party που το δοκίμασε. Με ρώτησε επί λέξη: “Μήπως τον παντρεύεις; Θέλω να του κάνω πρόταση γάμου”…

  19. @Jazzy: Welcome our beloved jazzy girl! Μη σου πω, ότι λίγο ακόμα και το άρωμα θα το μύριζες στη Γλύφα.

  20. OK ok, Μη μας πιάσεις κι από το λαιμό!!! Θα το έχεις σύντομα το review!! και τα lipstains επίσης!!
    Τα μεγάλα τοξοτικά πνεύματα συναντώνται στο παστίτσιο! Είμαι σίγουρη ότι το παστίτσιο του Ντίνου ισοδυναμεί με πρόταση γάμου αλλά και το δικό μου είναι καλλιτέχνημα! Έχει και διάφορα twist ανάλογα με την εποχή όπως και ο περίφημος μουσακάς μου (και το stir fry μου). Γενικώς το τρώμε το φαί μας!!
    Και το γλυκό μας επίσης!!
    Η μέρα ήταν εξαιρετικά δύσκολη στη δουλειά σήμερα και πραγματικά χαλάρωσα τώρα!! φιλιά πολλά!!

  21. Επιτρεψτε μου να προσθεσω στη λιστα και το αστειο, μικρο,μοβ,στρογγυλο καλαμαρι που ανακαλυψε φετος το ερευνητικο σκαφος Nautilus στον Ειρηνικο και εχει Ακριβως Αυτο το μοβ του blog!! Πιστεψτε με,ειναι το ιδιο!! (Αν βρεθειτε προς Πηλιο πλευρα και θελετε να φατε βανιλιες,τις λεμε σανταροζες)

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.