Rimmel London: 15 χρόνια με την Kate Moss!

 

kate-rimmel-open

 

Πολλές “γιορτές” αυτό τον καιρό και άλλη μια σήμερα.  Φέτος η Rimmel London γιορτάζει  τα 15 χρόνια αδιάλειπτης συνεργασίας με την  Kate Moss. Tαιριάζουν απόλυτα πάντως, εδώ που τα λέμε.

 

Από τη μια το απόλυτο London it girl και από την άλλη η πιο εμβληματική μάρκα της Αγγλίας και Νο 1 σε πωλήσεις.  London, στο τετράγωνο.

 

To γιορτάζουν λοιπόν, με δυο limited edition συλλογές σε κραγιόν και βερνίκια νυχιών με τις αγαπημένες αποχρώσεις της Kate.

 

 

rimmel-lipstick

 

Kate Lasting Finish Lipstick

 

Η ειδική συλλογή στη σειρά Lasting Finish Lipstick by Kate, περιλαμβάνει 4 αγαπημένες της αποχρώσεις, εμπνευσμένες από  τις πιο διάσημες και εμβληματικές εμφανίσεις της:

 

 

 

  • Muse Red (51)  (α-πί-θα-νο)

 

no-51

 

 

  • Retro Red (53)

 

53

 

 

  • Rock’N’Roll Nude (54)

 

 

54

 

 

 

  • Boho Nude (56)

 

56

 

 

Τα Βερνίκια Νυχιών

 

H limited edition συλλογή  στη σειρά βερνικιών Super Gel by Kate,  περιλαμβάνει  3 αγαπημένες αποχρώσεις της Kate, που συνδυάζονται άψογα με τις αποχρώσεις των κραγιόν.

 

Σημειώστε ότι τα βερνίκια της σειράς Super Gel  χάρη στην ειδική φόρμουλα που περιέχουν εξασφαλίζουν προστασία, περιποίηση και μοναδικό gel χρώμα στα νύχια χωρίς τη χρήση λάμπας. Το αποτέλεσμα διαρκεί 14 μερες ενώ συνδυάζονται ιδανικά με το Super Gel Coat

 

Οι αποχρώσεις τους:

 

  • Guilty Pleasure (071)

 

kate-3

 

  • Boho – Licious (015)

 

kate-1

 

 

  • Rock N’ Sparkle (044) (α-πί-θα-νο)

 

kate-2

 

Όπως έχουμε ξαναπεί, τα προιόντα Rimmel London, μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα Hondos Center.

 

 

 

rimmel-nail-polish

 

 

 

 

Ακούστε τώρα κάτι αστείο. Θυμάστε που πριν λίγα χρόνια, πριν έρθουν τα Rimmel London σε καταστήματα στην Ελλάδα, σας είχα φέρει ένα δωράκι RL, από το Λονδίνο; Σε αυτό το post είχα γράψει  ότι εκτός από Νο 1 μάρκα σε πωλήσεις στην Αγγλία, είναι και η παλαιότερη, αφού πηγαίνει πίσω στο 1824, ενώ το δυνατό της σημείο από πάντα, ήταν  η προτεραιότητα  που έδινε στο μακιγιάζ των ματιών (μολύβια ματιών και μάσκαρα). Είχε γίνει η μάρκα τόσο household name  που όταν μια γυναίκα ήθελε να εφαρμόσει μάσκαρα απλά έλεγε «θα βάλω ρίμελ».

 

Anyway, ανά 5ετία ή 7ετία,  ξαναθυμάμαι τα σταυρόλεξα (μετά τα ξεχνάω, μετά τα πιάνω πάλι σε καμιά 5ετία). Καλά μην φανταστείτε των Times, κάτι σκανδιναβικά λύνω.  Φέτος από τον Αύγουστο περνάω μια σταυρολεξική φάση και τις προάλλες έλυνα ένα σταυρόλεξο και τι βλέπω ως ερώτηση;

 

“Καλλυντικό για τα μάτια” (ξ.λ.)  (ξλ, εννοούν  ξένη λέξη)

 

 

Μαντέψτε τι ζητούσαν..

 

ΡΙΜΕΛ, φυσικά και έπεσαν πάνω μου. Το μόνο που θα ήθελα να ξέρω είναι την ηλικία αυτών που το σκάρωσαν το συγκεκριμένο, τίποτα άλλο. Eίναι δυνατόν να λένε κάποιοι ακόμα τη μάσκαρα Rimmel; (βέβαια η αλήθεια είναι ότι σε κάποιες χώρες η λέξη rimmel, σημαίνει μάσκαρα)

 

Γέλασα πολύ και εκείνη τη στιγμή το τράβηξα φωτογραφία, γιατί σκέφτηκα “αυτό πρέπει οπωσδήποτε να το δείξω στα bb girls!”

 

 

 

rimmel-crossword

 

 

 

London girl, Rimmel London και τι άλλο; London Town.

 

 

…..Uh but the horns they blowin’ that sound
Way on down south
Way on down south
London town…..

 

 

( way on down south εσύ Mark  Knopfler στο Λονδίνο, αλλά  εντελώς south εμείς, σε μια ακόμα υπέροχη ηλιόλουστη μέρα και είναι και Πέμπτη και εύχομαι σε όλους, χωρίς dire straits)

 

 

 

 

66 Σχόλια
  1. Χαχα, γελασα πολυ με το σκανδιναβικο, ειμαι και εγω φανατικη των σταυρολεξων και το εχω συναντησει πολλες φορες! Ομως δεν ειναι κατι που ισχυει μονο στην Ελλαδα, σε αλλες 7 γλωσσες η λεξη “ριμελ” εχει γινει συνωνυμη της μασκαρα(ς) και αυτο γιατι ο Ευγενιος Ριμελ,ιδρυτης της εταιρειας, δημιουργησε την πρωτη μη τοξικη μασκαρα, το προιον που απογειωσε την εταιρεια και την εκανε παγκοσμιως γνωστη. Καπως ετσι φτασαμε να ακουω πολλες φορες απο τη μαμα μου “προσεξε μη κλαψεις και σου χαλασει το ριμελ”…

  2. @Eva Diama: Έτσι έτσι ακριβώς είναι αγαπημένη, ευχαριστώ που συμπλήρωσες και με άλλες λεπτομέρειες το post! Μια χαρά το λέει η μαμά σου! (α και εσύ με σταυρόλεξα; τώρα περιμένω να δω, αν θα το ξανασυναντήσω το ριμελάκι μπροστά μου!)

  3. Καλημέρα!!!!
    Εξαιρετικα!!!! Απίθανα!!! Λάτρεψα ολες τις αποχρώσεις!!!
    Αγαπημενο συγκρότημα!!!!!

  4. Καλημέρα καλή μου φίλη!!!τίποτα δεν είναι τυχαίο!!!Πολύ ωραία φθινοπωρινά χρώματα ειδικά το κραγιόν Rock’N’Roll Nude μ’αρέσει πολύ!!!!

  5. @SofiaT: Είναι μια λίγο δυσκολούλα μέρα για μένα σήμερα (κάνει ο Ντίνος μια επέμβαση) και είπα λίγο με τις αποχρώσεις, λίγο με το γέλιο από το σταυρόλεξο, λίγο με sultans of swing, να στείλω θετική ενέργεια, για να γυρίσει πίσω.

  6. @Τζουλια εχεις απο εμένα όση θετική ενέργεια θέλεις!!!! Σου στέλνω Μεγατονους!!!!!!Μην ανησυχείς για τίποτα ολα τα πανε τέλεια!!!!!

  7. Σαν τρελή θέλω να δοκιμάσω τα νεά κραγιόν της Rimmel και όχι μόνο, αλλά μου πεφτει τόσο άβολα ο Χόντος στην Ομόνοια που όλο το αναβάλω. Ειδικά το Muse Red έχει το όνομα μου δίπλα κι όχι της Kate!!! Κι η γιαγιά κι η μαμά μου πάντως Rimmel έλεγαν το μακιγιάζ ματιών κι εμένα μ΄αρέσει πολύ να το ακούω… κάνει τόσο vintage, τόσο νοσταλγικό….

  8. @Stella: Αφού σου αρέσουν τα νοσταλγικά και τα vintage, κοίτα να πάρεις εσύ το “Retro Red” και να αφήσεις το “Muse Red” στην ησυχία του, διότι γράφει το ΔΙΚΟ μου όνομα! (έλα,έλα, μια ευθεία είσαι από Ομόνοια. Μήπως θες να’ρθω να σου κάνω παρέα;)

  9. @Julia δεν θα λεγα όχι…. αλλά εσυ ειδικά να κατέβεις από τα βόρεια για Ομόνοια….. πιο εύκολα σε βλεπω στο Heathrow…. Μη νομίζεις και το retro red φκλερτάρω…. ορεξη να έχουμε…

  10. Καλή επιτυχία στην επέμβαση, εύχομαι να πάνε όλα καλά.

    Κάποιος να πει στον Χόντο να φέρει πολλά κομμάτια, γιατί φαίνεται ότι αυτό το Κόκκινο της Μούσας γράφει πολλά ονόματα δίπλα…

  11. @Sissy:

    Ευχαριστώ αγαπημένη!

    Θα γίνει της Μούσας φέτος έτσι όπως το πάμε…

  12. Θα σας αφήσω ήσυχα τα της Μούσας αρκεί να μην τελειώσετε τα Boho και Boho μέχρι να εμφανιστώ στην Αθήνα.
    @Τζούλια, στέλνω κι εγώ κύματα θετικής ενέργειας και αγάπης. Αύριο θα μας γράψεις καλά νέα.

  13. @Amalia: Έβλεπα τις αποχρώσεις πριν γράψω το post και μόλις έφτασα στα Boho – Boho,σκέφτηκα “Οk, η Amalia βρήκε την απόχρωσή της και την βλέπω να κάνει απιστίες στα nude της Bobbi Brown”.

  14. @Τζούλια, και δεν είναι και του χαρακτήρα μου η απιστία… αλλά είναι λαχταριστά. Θα κλείσω ραντεβού μαζί τους στο επόμενο ταξίδι και θα δω αν θα εξελιχθεί σε σχέση.

  15. Πραγματικά απίθανο το Muse Red και όπως είμαι φαν του κόκκινου κραγιόν αυτό θα αγοράσω με το που βρεθώ στο Χόντο..αλλά και το Boho Nude δεν ηταν καθόλου άσχημο!

  16. @Maryl: Καλά το είπε η Αμαλία.. μας βλέπω να στριμωχνόμαστε στο stand για Muse. Μπα, δεν είσαι εσύ για Boho.

  17. @Amalia: Να σε ρωτήσω, βρε αγαπημένη, τώρα που το σκέφτηκα.. Καλά το έγραψα το “London στο τετράγωνο;” Έτσι δεν το λέμε στα Μαθηματικά όταν θέλουμε να πούμε για κάτι επί δύο? (μη με κοροιδέψεις, καταλαβαίνεις τι εννοώ…)

  18. @Julia xa xa xa!!!! Να σε διαβαζε τώρα ο Ρωμανός από μια μεριά!!!!

  19. Kalisperaaaaa!!! Edo London!! TO kokkino einai anarpasto sta katastimata edo kai provlepo na ginetai to idio kai ekei!
    @Ju: sto tetragono einai otan pollaplasiazoume to noumeraki me ton eafto tou!!!! Kali epitixya ston ko Ntino!!

  20. kalispera julia bbgirls!!
    trelathika me ta nea kragion prepei na pao sta hondos na rotiso an ta exoun edo!fysika polyagapimenh mou tha epefte se esena ayto to stayrolekso…..!!!filakiaaaaa

  21. Χαχα γέλασα. Και με τα σχόλια απο κάτω γελάω..Πολύ ωραία χρώματα πάντως. Το Muse red μου άρεσε και το Boho Nude μετά απο κραγιόν. Για το νύχια guilty pleasure ψηφίζω.

  22. Καλημερα. Εγω παλι δεν βρηκα το χρωμα που θελω .Ισως λιγο το Retro Red να ειναι κοντα στα χρωματα μου. Σας αφηνω ελευθερο το τοπιο για τα αλλα. Περαστικα θα ειναι Τζουλια ολα Να ειναι ολα καλα απο δω και περα

  23. @MariaA: Ασε το κραγιόν και το Λονδίνο και το χαμό με Rimmel εκεί και πες: Βλακεία έγραψα με το τετράγωνο;

  24. @nansy: Να μια πολύ καλή ερώτηση, για το Νανσάκι μας και την Πάτρα: τα έχουν φέρει εκεί τα Rimmel London ή να βάλω τις φωνές;

  25. @Tassoula: Mmmm.. “Guilty Pleasure”… είναι φανταστικό nude αλλά εγώ μόνο το Rock έχω στο μυαλό μου… άντε να έρθει το φθινόπωρο! Άντε! (ναι είχαμε κέφια σήμερα αγαπημένη και απ ότι φαίνεται η θετική ενέργεια των bb girls απέδωσε!!)

  26. @rania: έχεις καταλάβει ότι γράφω ακατάπαυστα από το άγχος μου, έτσι;

  27. Λοιπόν.
    London στο τετράγωνο ή London επί London. Κυριολεκτικά ο πολλαπλασιασμός του Λονδίνου με τον εαυτό του προκαλεί σύγχυση για το αποτέλεσμα και μάλλον θα χαρακτηριζόταν απροσδιόριστη μαθηματική μορφή. Μεταφορικά η φράση δικαιολογείται λόγω της υπερβολής, η οποία διακατέχει τη γράφουσα όταν έχει μεγάλο βαθμό οικειότητας με το αντικείμενο του θέματος.

  28. …καλημ΄ραααα…ψηφίζω nudes για χείλη και νύχια….Boho Nude (56)και Boho – Licious (015)….ΡΙΜΕΛ με ένα ”Μ” στο σταυρόλεξο,ιεροσυλία…χαχαχαχα…
    @julia: Κυρία,μηδενίζεστε…χοχοχοχο…εμ,τι…όλο εσείς θα μας μηδενίζετε τις κόλλες;;;;Στο τετράγωνο ένας αριθμός δεν είναι επί δύο αλλά επί τον εαυτό του,καλέ….θα τρίζουν τα κόκαλα του Einstein….lol….σας αγαπώ….

  29. Ωωωωω! Προσυπογράφω, το Muse Red είναι απίθανο, και το Retro red το ίδιο. Τα τίμησα δεόντως τα κραγιόν της, ειδικά το Lasting Finish no10 εδώ και ένα μήνα που το αγόρασα δεν το αποχωρίζομαι! Και μέχρι το bb να με ενημερώσει, δεν την ήξερα καν την εταιρεία, το ομολογώ!
    Υ.Γ. Περαστικά, εύχομαι όλα να πάνε καλά!

  30. @Amalia: Αφού το διάβασα 10 φορές το σχόλιο για να καταλάβω την έννοια του τετραγώνου (είσαστε πάρα πολύ μεταδοτική κυρία Μαθηματικέ μας, γι’ αυτό οι μαθητές σας, σας λατρεύουν- αυτό το μαθηματικό τετράγωνο το κατάλαβα γρήγορα) μετά ξαναδιάβαζα την τελευταία πρόταση αλύπητα, απολαμβάνοντας την εννοιολογική γραφή, τις εννοιολογικές μεταφορές, συν την τετράγωνη λογική, αλλά και την πηγαία ευαισθησία προς το πρόσωπο της γράφουσας, για να καταλήξω, ότι όλο το σημερινό post -φυσικά με τα σχόλια μαζί- αν γινόταν θεατρικό μονόπρακτο, θα βγάζαμε πολλά λεφτά.

    (δεν το περίμενες αυτό, έτσι; )

  31. @Celia: Εχω ήδη μηδενίσει τον εαυτό μου, αλλά μη νομίζεις, κάτι κατάλαβα θολά, θολά, μέσα στον οίστρο μου και γι’ αυτό ρώτησα την Μαθηματικό μας.

    Ο μηδενισμός μου στα Μαθηματικά, δεν σημαίνει ότι θα είμαι πιο ελαστική στα δικά σας τέστ. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Και έρχονται γρήγορα τα πρώτα τεστ της χρονιάς, just to let you know…

    Πως και ψηφίζεις nude? Για red σε πήγαινα εσένα..

  32. @julia: Θα σε μαλώσω …δε με παρακολουθείς….χοχοχοχο…είμαι λάτρης nude…σε χείλη,μάτια,νύχια …παντού…Τεστ,ακούω….ωωωωχ!Προειδοποιημένο να είναι,εεε;;;;

  33. @Sheena: Αυτό είναι το απόλυτο impromptu review για τα Lasting Finish by Kate! Αν θυμάμαι καλά κόκκινο δεν είναι και αυτό, το Νο 10?

  34. Καλέ, είμαστε πολλές καθηγήτριες στο bb….Ki η Αμαλία μας καθηγήτρια διαβάζω…

  35. @Julia δεν νομίζω ότι λειτούργησε η μεταδοτικότητά μου αν χρειάστηκε 10 φορές ανάγνωση. Όσον αφορά στο μονόπρακτο πιστεύω ότι είμαστε βαθιά επηρεασμένες από το Θέατρο του Παραλόγου. Λες να φταίει που από μικρή διάβαζα έργα του Πιραντέλο;

  36. @Amalia: 10 φορές – γιατί σου το έχω πει εδώ και χρόνια- δεν χορταίνω να σε διαβάζω. Και τα έχω τα δίκια μου, Πιραντέλο- ξε- Πιραντέλο.

  37. @Celia: Σε αυτό το σχόλιο, νόμιζα ότι αστειευόσουν… για τα κόκκινα πάλι, έχω δει πολύ κόκκινο στο fb.. λάθος κάνω;

  38. Εεεεε,ροζοκόκκινα …όχι κατακόκκινα…κατά σειρά αγαπώ nude/pink/lilac-mauve/black/red!!!!

  39. …μήπως έχεις δει κόκκινο σε ρούχα,αξεσουάρ,μαλλιά;;;

  40. ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΚΟΡΙΤΣΙΑ ! ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ! Λοιπόν πήρα τα ποδαράκια μου και το μετρό και πήγα Ομονοια τελικά, να χτυπήσω τα Rimmelοκόκκινα κραγιόν πριν μου τα φάτε οι υπόλοιπες και δεν προλάβω. Κατ΄αρχήν στο Χόντο της Ομόνοιας δεν έχουν φθάσει ακόμα, από Δευτερα αναμένονται. Δεύτερον: Με εξυπηρέτησε μία καταπληκτική κοπέλλα, ευγενέστατη και κατατοπιστικότατη η Γεωργία (κι αν διαβάζει η Εταιρεία μπράβο σας Rimmel Greece για την Γεωργία!), η οποία μου πρότεινε την επόμενη φορά που θα παω να μου κάνει και μακιγιάζ για να γνωρίσω καλύτερα τα Rimmel. Φυσικά δεν γινόταν να φύγω έτσι μετά από τέτοια ωραία παρουσίαση και χτύπησα ένα καταπληκτικό φθινοπωρινό σάπιο μήλο, ξέρετε αυτό των “καλών κοριτσιών”, σε ματ κραγιόν το Νο 700 Naughty Nude (ονομα και πράμα γιατί μόνο βαρετό nude δεν το λες) στην καταπληκτική τιμη των 8€, καθώς και το αγαπημένο μου προιόν, που δεν έβρισκα παρά μόνο στην Benefit (στην τετραπλάσια φυσικά τιμη). Τουτ΄έστιν ένα υπέροχο μολύβι για το τόξο των φρυδιών Brow this way Ηighlighting pencil, το οποίο είναι, ότι χρησιμοποιώ πιο πολύ στο μακιγιάζ. Η Γεωργία με συμβούλεψε να το βάζω και στο waterline των ματιών για μοναδική λάμψη και ξεκούραστο βλέμμα. Εχει δυο αποχρώσεις και κοστίζει μόνο 4€. Επίσης υπάρχει προσφορά στις μάσκαρες (πάλι η Γεωργία μου έδειξε μία που μπήκε στην wish list, με το πιο καταπληκτικό βουρτσάκι που έχω δει, την rockin’ curves) όπου με μία μάσκαρα παίρνεις δώρο το eye liner. Αυτην δεν την πήρα γιατι πρεπει να τελειώσω και το stock… οποτε…. Πάντως απο Δευτερα θα ξαναπάω να τσεκάρω τα πολυπόθητα κόκκινα πριν μου τα πάρετε…. χι χι χι 😉

  41. @Julia: Oui, oui, κόκκινο είναι το νο.10 και έχει και καταπληκτική απόχρωση και μεγάλη διάρκεια! Τα αγόρασα από το ταξίδι (γι’αυτό σου είχα πει ότι πήγα στο mall και σε θυμήθηκα)!

  42. @Stella: Αμμμμ… γι’ αυτό “χάθηκες” τόση ώρα και έλεγα, που είναι, που είναι; Στας Ομόνοιας γύρναγες…. στας Hondas.. (ποιητική αδεία το a…)

    Διαβάζουμε με πολύ προσοχή όσα γράφεις, αλλά όσο αφορά εμένα, μένω σε ένα: στο γεγονός ότι ήθελα να πω (αλλά με τα πολλά τα μαθηματικά και τα σταυρόλεξα το ξέχασα) ότι πέραν του London, της Kate, των αποχρώσεων κλπ κλπ, το No 1 τελικά της Rimmel London,είναι οι απίστευτες value for money τιμές, για τα συγκεκριμένα προιόντα. (άντε, ψώνισες, ψώνισες, καιρός να γυρνάμε σπίτι σιγά -σιγά)

  43. @Sheena: Gotcha!!! (αν και έχεις και west coast ταξιδιωτικό από ότι θυμάσαι…. χιχιχι….)

  44. @Stella βλέπω δεν έφυγες με άδεια χέρια!!! Χαχαχα σιγά μην γίνονταν αυτο!!! Rimmel ειναι αυτη
    παντα θα εχει κάτι που θα το θέλεις!!!
    Εγώ εχω ενα παράπονο όμως!!Να πείτε στον Κύριο Χοντο να φέρει τα Rimmel και στα υπόλοιπα καταστηματα………
    Οπως πχ Παγκράτι ειναι αδικία να μου κόβεται βόλτες αγαπημένες με τα τέλεια κραγιονακια και εγώ
    τίποτα!!!

  45. @SofiaT Θέλω κι εγω να συμφωνήσω μαζί σου και να ενώσω τη φωνή μου, γιατί πραγματικά αυτη η Ομόνοια δεν είναι και το καλύτερο μου…. Μα χάθηκε να τα φέρουν σε περισσότερα Χόντος?
    @Julia Τόσο εξαιρετικές τιμές (για την ποιότητα δεν αμφιβάλλω, τα εγγυαται το ΒΒ) που σκεφτόμουν χωρίς πλάκα, όλα τα κορίτσια (σορυ Τζούλια, θα το γράψω δεν μπορώ) και δεν εξαιρώ τον εαυτό μου κι εγω μέσα, που τον παλιό καιρό προ capital control… ξεσκιζόμασταν στις ιντερνετικές παραγγελίες με ELF, Sleek κ.λ.π. Τότε υπηρχε η δικαιολογία των εξαιρετικών τιμών σε σχεση με τα ελληνικά δεδομένα και σε κάποιες (όχι όλες) τις εταιρείες αυτές και της καλής ποιότητας. Τωρα δεν λυπάμαι καθόλου για την αδυναμία παραγγελίας ιντερνετικα, όταν έχω μάρκες σαν την Rimmel μέσα στα πόδια μου.

  46. Α-πί-θα-να χρώματα!!!! Ιδιαίτερα το κραγιόν Rock’N’Roll Nude (54) το αγαπώ – το αγαπώ!! Τζούλια μου εύχομαι όλα να πάνε καλά και γρήγορα σιδερένιος. Φιλιά σε όλες 🙂

  47. @Stella: Elf?? Sleek?? κλπ κλπ κλπ… Αγαπημένη… αγαπημένη… μπήκατε στην Α’ Γυνασίου σιγά – σιγά… δεν φαντάζεσαι τι σας περιμένει… Just wait a bit…

  48. @Elena: Ευχαριστώ γλυκό μου κορίτσι,”τριανταφυλλάκι” μας.. Όλες οι δικές αας ευχές, να το ξέρεις μετράνε διπλά και τρίδιπλα.

  49. Καθηστερημενα απαντω Τζουλια οτι φαινονταν το αγχος σου. Απαντουσες σε ολες Σε φανταζομαι σημερα αγκαλια με το κομπιουτερ σου. Ειδες τι λογοδιαροια μας επιασε . Εγω σε αντιθεση με την Stella πηγα Συνταγμα για καθαρισμο και ενυδατωση προσωπου. Ξεχασα στο σπιτι το νεσεσερ καλυντικων και μπηκα στο ΑΤΤΙΚΑ για κατι γρηγορο. Πηγα στο σταντ της DIOR. Εβαλα ενα αγαπημενο μπορντω κραγιον τα γυαλια ηλιου και εφυγα αφου σχολιασα με τις κοπελες την πρωτια που ειχε ο οικος στην εξυπηρετηση εδω στην Ελλαδα, παρακαπτοντας χωρες οπως Γαλλια αγγλια κ.π

  50. Αααα μέχρι να γυρίσω σπίτι βλέπω τα σχόλια πολλαπλασιάστηκαν!!! Επίσης ευτυχώς η Amalia εξήγησε πλήρως τα μαθηματικά του ποστ και η Stella ήδη επισκέφθηκε τον Hondo και βλέπω από βδομάδα να δημιουργείται έλλειψη με τη μία! Δοκιμάστε Rimmel οπωσδήποτε και τα make up, mascara, και για εσάς που τα καταφέρνετε στο contouring, την Kate sculpting palette.
    Όλα καλά με κο Ντίνο?

  51. Τζούλια μου σιδερένιος ο κ.Ντίνος,σου εύχομαι ότι καλύτερο!Καλό σας βράδυ..

  52. @όλες Νο 1: Σας ευχαριστώ αγαπημένες για την χθεσινή θετική ενέργεια η οποία απέδωσε 100% – ο Ντίνος δείχνει να αναρρώνει μια χαρά και σας στέλνει τα φιλιά και την αγάπη του.

  53. @όλες Νο 2: Απλά ανεπανάληπτη η χθεσινή μέρα με απ’ευθείας συνδέσεις από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πάτρα, Ζάκυνθο, και….. Λονδίνο (!) από Αθηναικά stand ομορφιάς, η Stella, να φεύγει σφαίρα από το γραφείο για Χόντο και Rimmel London, η rania να κάνει make over στον Dior, κάποιες από εμάς να αναλύουμε το μαθηματικό τετράγωνο – έχω άδικο που είπα αν όλο αυτό γινόταν θεατρικό ή ταινία, θα βγάζαμε πολλά λεφτά;

    bb girls, you are simply unique in the whole wide world!!

    Love you, to pieces.

  54. @Julia Α ρε Καπουτζίδη χάνεις ευκαιρία για το σενάριο του νεου σου σήριαλ!!!! Μεγάλες επιτυυχίες θα κάνεις….

  55. Καλημερα Τζουλια! Πριν απο μερικες μερες επισκεφτηκα τον Χοντο Αγιας Παρασκευης οπου εχει και εκει Rimmel! Πηρα και εγω το Naughty nude που πηρε η Stella, καταπληκτικο χρωμα και το 077 Asia που ειναι ενα υπεροχο nude ροζ για καθε μερα. Επισης, μπηκα στον πειρασμο να παρω καποια απο τα βερνικια super gel που κυκλοφορησε η Rimmel αλλα συγκρατηθηκα με νυχια(!!!) και με δοντια…Καλο Σαββατοκυριακο σε σενα και σε ολα τα bb girls!

  56. @Eva Diama Μα δεν είναι υπέροχο το Naughty Nude? Απίθανο, passe-partout και σούπερ υφή που ενυδατώνει τα χείλη σαν lip butter! οτι πρέπει για κάθε μέρα στο Γραφείο (κι όταν δεν έχεις διάθεση για κάτι πιο τολμηρό) 😉

  57. καλημερα εσυ Τζουλια μας δεν εχεις αδικο σε ιιποτα απο οσα λες φιλια

  58. Καλά,τι χαμός είναι αυτός;Ξεσηκώθηκα,θέλω ανανέωση, πάω για ψώνια αααα!

  59. @ Eva Diama: Εσύ, (παρέα με τη Stella) έχω την εντύπωση ότι θέλετε να με πείσετε να απιστήσω και αντί για τα αγαπημένα μου “Muse” κόκκινα, να δώσω μια ευκαιρία σε… “naughty” Nude. Και αναρωτιέμαι.. Μπορεί ένα nude να είναι naughty? Για να το λέτε, προφανώς μπορεί. Άντε να δούμε.. άντε να δούμε.. (αν το φορέσω τελικά, θα το πάρω φωτογραφία)

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.