Grooming: 5 προϊόντα που θα λατρέψει το δέρμα σου

 

grooming-tips-for-men

 

Λόγω δουλειάς αλλά και επειδή μου αρέσει η περιποιημένη εμφάνιση, φροντίζω τακτικά την επιδερμίδα μου και δοκιμάζω διάφορα grooming προϊόντα.

 

Και ψάχνοντας (προσωπικά έχω κατασταλάξει ποια ταιριάζουν στο δέρμα μου) πάντα δείχνω ιδιαίτερη προτίμηση στα έξυπνα ή πολυχρηστικά προϊόντα ή σε αυτά που δουλεύουν και μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες αντρών που δεν έχουν χρόνο ούτε όρεξη να σπαταλήσουν χρόνο.

 

Έτσι, έχω καταλήξει στα παρακάτω 5, τα οποία μπορούν να προσφέρουν κάτι διαφορετικό στο δέρμα σου, τα χρησιμοποιείς βράδυ μετά το μπανάκι σου και βοηθούν στην ανανέωση της επιδερμίδας.

 

Στο Νο.5 είναι ο ορός με βιταμίνη C της Skinetics. Η βιταμίνη C είναι γνωστό ότι είναι απαραίτητη για την ανανέωση του δέρματος (φωτεινότητα, κολλαγόνο κλπ). Σε συνδυασμό με την βιταμίνη Ε προσφέρει εξαιρετική αντιοξειδωτική προστασία ενώ ενισχύει την προστασία του δέρματος από την φωτογήρανση.

 

skinetics-vitamic C- serum

 

 

Στο Νο. 4 είναι το ολοκαίνουργιο Kiehl’s Dermatologist Solutions Nightly Refining Micro-Peel Concentrate. Ένας ελαφρώς ελαιώδης «ορός» με εκχύλισμα από φλοιό Κινόα, σε συνδυασμό με Οξέα Φρούτων, Εκχύλισμα Κάκτου και Φυτικό Οξύ. Ο συνδυασμός των συστατικών έχει απολεπιστική δράση στην επιδερμίδα απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα βοηθώντας παράλληλα στην βελτίωση του ανομοιογενούς τόνου της επιδερμίδας. Είναι ένα προϊόν που ευχαριστήθηκα να φοράω.

 

 

kiehl's

 

 

Το Νο. 3 το είχα αναφέρει ξανά σε προηγούμενο άρθρο. Είναι το Stella’s Recip-Y Mens Complete serum. Ένα πολυβιταμινούχο σέρουμ νύχτας, με 100% φυσική φόρμουλα από ειδικά αιθέρια έλαια για την αντρική επιδερμίδα  ό,τι πρέπει για χρήση από αυτή την εποχή και πέρα,  το οποίο προσφέρει τα απαραίτητα εφόδια στο δέρμα για να αναπλαστεί κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ένα serum που τα κάνει όλα, ιδανικό για μας που βαριόμαστε και δεν έχουμε πολύ χρόνο, αφού απλώνεται και σε όλο το πρόσωπο και φυσικά κάτω από τα μάτια και καταπολεμά κούραση, ρυτίδες, πρήξιμο και μαύρους κύκλους.

 

 

stella's recip-y-men-complete-serum

 

 

Στο Νο.2 είναι ένα από τα προϊόντα που έκαναν στο εξωτερικό τον beauty χώρο να λαλήσει. Είναι η Intensive Revival Masque της Environ. Και τολμώ να πω ότι ακόμα και τίποτα να μην κάνεις στην επιδερμίδα σου, χρησιμοποιώντας μόνο αυτό το προϊόν θα δεις διαφορά. Το έχω δει στα trial tests να αναπλάθει ουλές ακμής, να συσφίγγει το οβάλ του προσώπου, να λειαίνει και να φωτίζει την επιδερμίδα. Περιέχει έναν πολύ αποτελεσματικό συνδυασμό 3 οξέων (Asiatic Acid, Mandelic Acid και Lactic Acid) και πραγματικά ορκίζομαι σε αυτό το προϊόν.

 

Όπως και με το  προϊόν της Kiehl’s, η σύγχρονη προσέγγιση των δερματολόγων ακουμπάει στην εξής απλή αλλά πολύ αποτελεσματική λογική. Αντί να κάνεις 2-3 συνεδρίες χημικού πήλινγκ (το οποίο σαφώς αναπλάθει το δέρμα αλλά είναι απότομο για την επιδερμίδα σαν διαδικασία), χρησιμοποιούμε καθημερινά χαμηλές δόσεις οξέων στον δέρμα. Σε μακροπρόθεσμο διάστημα, έχουμε παρόμοια αποτελέσματα και οφέλη.!

 

 

 

Environ-REVIVAL-MASQUE-blog

 

Στο Νο. 1 είναι το τελευταίο gadget απόκτημα μου και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γι’ αυτό και θα εξηγήσω γιατί. Είναι ιδανικό για όσους βαριούνται να κάνουν το οτιδήποτε στην επιδερμίδα τους πέρα από ένα απλό πλύσιμο. Πρόκειται για το Foreo LUNA™ 2 for MEN 3-in-1 Sonic Face Brush, Pre-Shaving & Anti-Aging Device. Mία συσκευή που αξιοποιεί χαμηλές συχνότητες ήχου και δόνηση, με την οποία πετυχαίνεις 99,5% βαθύτερο καθαρισμό τους προσώπου – 6 φορές καλύτερος καθαρισμός σε σχέση με το απλό πλύσιμο προσώπου με τα χέρια – Ακόμα καλύτερη διείσδυση των ενεργών συστατικών των καλλυντικών προϊόντων.

 

Πρόκειται για μία συσκευή που χωράει στο χέρι, απλά βάζεις στο πρόσωπο το σαπούνι καθαρισμού που έχεις διαλέξεις και την ενεργοποιείς καθαρίζοντας με κυκλικές κινήσεις το πρόσωπο. Η όλη διαδικασία διαρκεί 2 λεπτά, με ειδοποίηση πότε να αλλάξει σημείο και το δέρμα σου λάμπει χωρίς ίχνος ερεθισμού. Το υλικό είναι σιλικόνη ιατρικού επιπέδου το οποίο δεν πιάνει μικρόβια και βακτήρια. Για το anti aging effect θα σας μιλήσω σε άλλο ποστ με πλούσιο υλικό και ίσως και βίντεο… Αυτό που μπορώ να πω με μεγάλη υπερηφάνεια, ότι η συγκεκριμένη εταιρεία, επέλεξε να μπει στην ελληνική αγορά μέσω του www.beautypaths.eu και θα λανσαριστεί μέσα στον Οκτώβριο.

 

 

foreo-grooming

 

 

 

Αυτά είναι κάποια από τα προϊόντα που προτείνω. Τα έχω δοκιμάσει όλα και τα συστήνω ανεπιφύλακτα. Αν έχεις οποιαδήποτε απορία, τα λέμε από κάτω με σχόλιο!

 

 

Θα τα ξαναπούμε σύντομα.

Κ.

 

Είμαι ο Κωνσταντίνος.
Μεταξύ των επαγγελματικών μου δραστηριοτήτων και των πατρικών καθηκόντων μου, ψυχοθεραπεύομαι διαβάζοντας για την αντιγήρανση, τα νέα συστατικά και τις νέες τεχνολογίες στην περιποίηση αλλά και κάθε τι που αφορά το αντρικό grooming και περιποίηση, τις οποίες και παρουσιάζω και στο e-shop www.beautypaths.eu

 

 

 

11 Σχόλια
  1. ΝΑΙ!ΝΑΙ! πες μας για το Foreo! Ακούγεται συναρπαστικό!!!!

  2. Καλημέρα bbsss! Foreo, οέο. Τι να πρωτοπώ. Εξαιρετική αίσθηση καθαρισμού, φοβερό μικρόμασάζ στην επιδερμίδα. Γυναικεία και αντρική σειρά αλλά θα μου επιτρέψετε να κρατήσω λίγο ακόμα την αγωνία (για 2 εβδομάδες)!
    Καλό ΣΚ!

  3. @Konstantinos: Α, preview μας έκανες! Ok, περιμένουμε αναλυτικό post για Foreo, ASAP.

  4. @Konstantinos: Το foreo μας έκανε κάτι…γρήγορα Κωνσταντίνε νεώτερα γι’αυτό το ΄΄διαολάκι΄΄που φαίνεται οτι υπόσχεται πολλά.
    Είδες τελικά τι είναι παιδί μου αυτές οι γυναίκες μη δούν κάτι απολειστικά δικό μας αμέσως να μας το πάρουν.

    @Stella:Το men’s complete serum το έχω βάλει στο μάτι απο προϊγούμενη παρουσίαση.Στέλλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί απο λίγο πιο ευαίσθητες επιδερμίδες…όχι κάτι τρομερό αλλά ξέρεις μετά απο μικροερεθισμούς απο το καθημερινό ξύρισμα?Αν ξυρίζόμαστε το πρωί,το βράδυ το φοράμε άφοβα?

  5. @Panow Μα φυσικα! Είναι δυνατόν να μην είχα μελετήσει το θέμα “ερεθισμών μετά το ξύρισμα” για τα αγαπημένα μου BBboys? Εχει καλέντουλα, αλόη και λεβάντα (και όχι μόνο….) ειδικά γι’ αυτόν το λόγο. Επίσης είναι τόσο αγνό και φυσικό, χωρίς ίχνος συντηρητικου ή άλλου χημικού πρόσθετου που είναι μια “βόμβα βιταμινών” για το δέρμα σας! Φοριέται όμως μόνο βράδυ όπως όλα τα σερουμ των SR. Δες εδώ αναλυτικά:
    http://beautyblog.gr/2016/07/12/review-stellas-recip-y-mens-complete-night-serum/

  6. …ωραίο γκατζετάκι το foreo αλλά η τιμούλα του καίει…χαχαχα….μη στενοχωριέστε,κορίτσια …εμείς έχουμε το Clarisonic mia2….αφήστε τα αγόρια να χαρούν κι αυτά λίγο τα καημένα!!!

  7. Όλα τα παραπάνω προϊόντα τα βρίσκω ένα και ένα..αλλά βέβαια το καλύτερο οφείλουν να χρησιμοποιούν τα αγόρια μας!

  8. αυτό το προϊόν με δονήσεις για τον καθαρισμό του προσώπου ακούγεται πολύ ενδιαφέρον!!!!! ποια ειναι η τιμούλα του όμως?

  9. Κων/νε καλησπερα,
    ανάλογα με το μοντέλο και το μέγεθος οι προτεινόμενες τιμές είναι 99€, 139€, 149€ και 199€. Το προϊόν της φωτογραφίας είναι το 3 σε 1 και κοστίζει 199€.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.