2 αγαπημένα αρώματα για το Φθινόπωρο and more…

 

addtext_com_MDg0NDIyMzI3NTg

 

 

Σήμερα θα μιλήσουμε για δυο αγαπημένα αρώματα, δυο all time classic αρώματα, που ναι μεν έχουμε ξαναγράψει γι’ αυτά εδώ μέσα, αλλά μια που έρχεται το Φθινόπωρο καλό είναι να τα ξαναθυμηθούμε για πολλούς και διάφορους λόγους.

 

 

# 1…..”Αποκαλύπτω”

 

Reveal by Calvin Klein

 

To πολύ αγαπημένο Solar Oriental άρωμα με βασικό χαρακτηριστικό του, μια μυστηριώδη δυαδική φύση, μια απροσδόκητη δροσιά και μια μοναδική αίσθηση θαλπωρής. Ήταν η  πρώτη φορά σε ένα άρωμα, που μια αισθησιακή υπογραφή από ακατέργαστο αλάτι, έκλεινε μέσα της την ερωτική μυρωδιά της ανθρώπινης επιδερμίδας.

 

Το ακατέργαστο αλάτι δίνει τη θέση στην καρδιά από ίριδα, ενώ το αισθησιακό σανδαλόξυλο στη βάση του αρώματος μας ξαναγυρίζει στην βασική αρωματική ταυτότητα του οίκου Calvin Klein. Όπως και η γυναίκα Calvin Klein, το άρωμα Reveal είναι σέξι, γεμάτο σιγουριά, προκλητικό και με μια ιδέα μυστηρίου. Ένα απλό αλλά εκλεπτυσμένο μπουκάλι με τετράγωνη σιλουέτα αλλά και στρογγυλεμένες άκρες που αποπνέουν κομψότητα και στυλ. (πολυαγαπημένο και της MariaA αλλά και της  Stella για το οποίο έχουν ήδη κάνει review εδώ)

 

 

Πρωταγωνίστρια η no other than,  Doutzen Kroes.

 

 

ESTABLISHED-CALVIN-KLEIN-REVEAL-BOX

 

 

 

REVEAL_CalvinKlein_BTS_CH+D

 

REVEAL_CalvinKlein_BTS_DK_A

 

REVEAL_CalvinKlein_BTS_DK_A

 

REVEAL_CalvinKlein_BTS_CH+D

 

 

 

# 2…. “Μια Ιστορία Αγάπης”

 

Love Story by Chloe

 

Ένα αξέχαστο ρομαντικό Love Story, το άρωμα του κυκλοφόρησε  από τον οίκο Chloe το 2014 και υμνεί τα Παριζιάνικα ρομάντζα στη γέφυρα του Pont des Arts, είναι  ένα άρωμα που επίσης αγαπάτε πολύ.  Ένα θηλυκό και τόσο όσο πρέπει, αισθησιακό άρωμα . Δροσερό Neroli,  μαζί με άνθος πορτοκαλιάς, αλλά και γοητευτική  Στεφανωτή (ή γιασεμί της Μαδαγασκάρης)- κάποιοι λένε ότι είναι το άνθος της ευτυχίας-  ενώ ο κέδρος στη βάση δίνει την ανάλογη ζεστασιά στην επιδερμίδα.

 

Ταξιδέψτε μαζί του, μια βραδιά στο Παρίσι…

 

 

 

 

CHLOE-LOVE-STORY-50ML-+-BOX

 

 

Oι χιλιάδες κλειδαριές στην Pont de Arts διακυρήτουν την αιώνια αγάπη των ερωτευμένων…

 

 

CHLOE-Love-Story_bts-13

 

 

CHLOE-Love-Story_bts-1

 

CHLOE-Love-Story_bts-2

 

CHLOE-Love-Story_bts-17

 

CHLOE-Love-Story_bts-14

 

CHLOE-Love-Story_bts-27

 

 

Και αν δεν το καταλάβατε ακόμα, να σας το πω. Δεν τα επέλεξα τυχαία αυτά τα αρώματα, για να είναι το surprise δώρο, για τις 10 τυχερές που σύντομα θα τα κρατήσουν στα χέρια τους. Πέντε Reveal και πέντε Love Story.

 

Βάλτε πλάι- πλάι  τα ονόματά τους… Reveal… Love Story…το νόημα τους είναι όμορφο, δεν συμφωνείτε;

 

Reveal a Love Story.

 

Αποκαλύπτω λοιπόν τα δώρα σας, αλλά επίσης…

 

Αποκαλύπτω,  μια Ιστορία Αγάπης , που κρατάει 7 χρόνια.

 

 

 

 

 

Μη φύγετε ακόμα… θα ακολουθήσει και άλλο post με κάτι πολύ χαριτωμένο.

 

 

 

 

38 Σχόλια
  1. Reveal a Love story!!!Τελειο συμφωνω!!!! Αγαπημένα αρώματα.

  2. καλημερα.πολυ ομορφη παρουσιαση για δυο πολυ ομορφα αρωματα απ΄οτι καταλαβαινω γιατι δεν τα εχω δοκιμασει.

  3. @Ελευθερία: Έχουν δημιουργήσει τη δική τους σχολή, το καθένα από αυτά, Ελευθερία μου.

  4. @ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΣΟΥΚΑΛΟΥ: Πριν προβείς σε αγορά πάντως, κάνε αυτό που λέμε πάντα εδώ μέσα. Δοκίμασέ τα (διαφορετικές μέρες το καθένα) και “ζήσε” λίγο μαζί τους, πριν πάρεις την τελική απόφαση.

  5. Εμένα μου επιτρέπεται να βογγήξω τουλάχιστον? 😉

  6. Δηλώνω Α.Α (ανώνυμη αρωματολάτρις). Αυτές οι παρουσιάσεις, με παρασέρνουν σε αμαρτίες!

  7. @MariaA: Υπουργέ, έχω την εντύπωση ότι μετά το ΑΑ της Αλκμήνης, ίσως θα πρέπει να σκεφτείς σοβαρά, να την εντάξεις, στο Υπουργικό Συμβούλιο. (ένας Γενικός Γραμματέας, χρειάζεται, δεν συμφωνείς;)

  8. Πόσο όμορφες εκπλήξεις μας επιφυλάσσετε τόσο συχνά μέσα στο χρόνο…! Δε θα πω όχι!

  9. Διαβαζα το παλιό review και ομολογώ πως μου γαργάλισε τη μυτούλα μου.Μπράβο σου κορίτσι!!!!!!!Ο τρόπος γραφής σου μου θύμησε μια παλιά ταινία όπου η Meg Ryan περιέγραφε την υφή και τη γεύση ενός αχλαδιού, στον Nicolas Cage…

  10. Kalimera!! To AA einai to proto stadio!! Kati tetoia vlepo Kai enthousiazomai!! Thelo fysika geniko grammatea to ypourgos eimai without one? ??

  11. Reveal a love story………. <3 pragmatika sygkinithika apo ton titlo, 2 agapimena arwmata mou toso ma toso xexwrista oso kai oi istories agapis pou zoume <3

  12. Καλημερα σε ολες. Υπεροχα και τα δυο αρωματα εχω ομως αδυναμια στο Love Story Ολα τα αρωματα που εβγαλε η Chloe παρολο που ειναι παραπλησια ειναι τοσο ξεχωριστα το καθενα. Ειναι ενα αρωμα που μου ταιριαζει πολυ και κραταει ολη την μερα. Το αγαπησα και το φορω απο την πρωτη στιγμη. Γεια σας

  13. Love Story και ξερό ψωμί! Ή μάλλον… και λουκέτα στην Pont des Arts!

  14. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣΣ…ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΟ LOVE STORY ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ CHLOE..EYXOMAI ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΥΡΙΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ,.,,ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

  15. @Sissy:Αχ τα βλέπαμε τα λουκέτα πέρυσι με τη Βίκυ γιατί το ξενοδοχείο ήταν δίπλα και τα τραβήξαμε και φωτογραφία, αλλά δεν μπορούσα να τη βρω για να την ανεβάσω…

  16. Καλο μεσημερι!!!μας ξετρελαινεις καλη μας φιλη Τζουλια !!!με τετοια ζωντανη περιγραφη νομιζω οτι νιωθω το αρωμα τους !!!!

  17. Γεια σας κορίτσια! Δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά θα το ήθελα,γιατί όχι; Τελευταία, βέβαια, μου την έχει καταδώσειε τα jomalone!

  18. Καταπληκτικά αρώματα!! Ζηλεύω ήδη τις τυχερές που θα τ’απολαύσουν…αχ!Επίσης θα κάνω και μια μικρή απιστία στον αγαπημένο μου CK και θα πω ότι λατρεύω το άρωμα Love Story ❤❤

  19. Εχω μια αδυναμια στα λουλουδενια αρωματα …….ειναι μια αρωματικη ιστορια αγαπης ….. το Reveal by Calvin Klein …..το λατρεψα …..εγω θα πω να δωσουμε χρωμα και αρωμα στην αγαπη μας ….περιμενουμε την συνεχεια της ιστοριας ❤❤

  20. …αααχ,γιατί να μην είμαι ανάμεσα στις 10 τυχερές;;;Το love story,λατρεμένο…

  21. Εγώ έχω κολλήσει με το Love της Chloe, το οποίο δεν το βρίσκω εύκολα!! Στην ίδια φιλοσοφία είναι και το ove story; ΄Από ότι διαβάζω, ναι, οπότε θα το δοκιμάσω!!!

  22. Μόλις παρέλαβα το δώρο μου, το υπέροχο Love Story!!! Έξω μπορεί να βρέχει, αλλά η μυρωδιά του Love Story έφερε την άνοιξη και μου έφτιαξε τη διάθεση!! Δεν το είχα δοκιμάσει και έχω ξετρελαθεί!! Σας ευχαριστώ πολύ πολύ!!

  23. Αγαπώ chloe και μόλις παρέλαβα το δωράκι μου!
    Πραγματική ιστορία αγάπης το beauty blog !!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.