Reviews για την “The Ordinary”, τη μάρκα ομορφιάς που συζητιέται πολύ!

the-ordinary-open

 

 

Πριν από λίγο καιρό είχαμε μιλήσει για την εταιρεία “The Ordinary” και σήμερα είμαστε στην  ευχάριστη θέση να δημοσιεύσουμε όχι ένα,  αλλά δυο reviews της μάρκας αυτής, που έχει δημιουργήσει τεράστια αίσθηση με τα προϊόντα και τις φόρμουλές της.

 

Και η MariaA και ο Panos είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν κάποια προϊόντα της μάρκας και παρακάτω με μεγάλο ενδιαφέρον, θα δούμε αν οι απόψεις τους συγκλίνουν.

 

Απολαύστε τους και φυσικά ελάτε να μάθουμε όλοι μαζί περισσότερα για την “The Ordinary”

 

 

To review της Maria A

 

 

Καλημέρα bb girls!!

Πριν από λίγες μέρες μιλήσαμε για μια εταιρεία καλλυντικών που παρόλο ότι βρίσκεται στην αγορά μόλις 4 χρόνια, κερδίζει κάθε χρόνο βραβεία, λανσάρει καινούρια προιόντα σε ασυναγώνιστες τιμές και έχει φανατικό κοινό: The Ordinary – καθόλου συνηθισμένη!

 

Αν μπείτε στο επίσημο site της εταιρείας θα μπορέσετε να βρείτε πολλές πληροφορίες για όλα τα προιόντα και να δείτε και παραδείγματα συνδυασμών προιόντων για μέγιστο αποτέλεσμα ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας αλλά επειδή όλα έχουν απλές συσκευασίες και οι ονομασίες τους είναι πολύ απλά τα κύρια συστατικά τους θέλει και λίγο geeky ψάξιμο για να καταλήξεις στα κατάλληλα για σένα προιόντα.

 

Τα παραδείγματα από το site :

 

Παράδειγμα για αντιγήρανση

 

AM: Buffet, Hyaluronic Acid 2% + B5

PM: Buffet, Advanced Retinoid 2%, 100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil

 

Παράδειγμα για δυσχρωμίες:


AM: Alpha Arbutin 2% + HA, Niacinamide 10% + Zinc 1%, Magnesium Ascorbyl Phosphate Solution 10%;

PM: Alpha Arbutin 2% + HA, Azelaic Acid Suspension 10% or Advanced Retinoid 2%

 

 

Παράδειγμα για αφυδατωμένα δέρατα:


AM: Hyaluronic Acid 2% + B5, Natural Moisturizing Factors + HA;

PM: Hyaluronic Acid 2% + B5, 100% Plant-Derived Squalane

 

 

The Ordinary-3

 

 

Τα bestseller της The Ordinary είναι:

 

Niacinamide 10% + Zinc 1%

Advanced Retinoid 2%

Hyaluronic Acid 2% + B5

100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil

 

 

The Ordinary-5

 

 

Λίγο πιο αναλυτικα ας δούμε κάποια από τα κυριότερα προιόντα της σειράς

 

 

Advanced Retinoid 2% 

 

Πάρα πολλά έχουνε ειπωθεί και γραφτεί για τα ρετινοειδή και το πως βοηθούν στην σύσφιξη του δέρματος, παραγωγή κολλαγόνου και γενικότερα βελτίωση της υφής της επιδερμίδας. Το μειονέκτημα είναι ότι μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμούς οπότε αν δεν έχετε ξαναχρησιμοποιήσει ανάλογα προιόντα καλό είναι να ξεκινήσετε με το 1% Retinol και αν δείτε ότι το σηκώνει το δέρμα σας να προχωρήσετε με το 2%. Φυσικά πάντα ξεκινάμε με εφαρμογή 1-2 φορές την εβδομάδα και αυξάνουμε ανάλογα. Μετά τη ρετινόλη επίσης πάντα χρησιμοποιούμε σέρουμ, ενυδατική, λάδι ή ό,τι προτιμάτε για να αναπληρώσουμε υγρασία.

 

 

Hyaluronic Acid 2%+B5

 

Πολύ ελαφρύ αλλά σούπερ ενυδατικό σέρουμ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο του ή με κάποιο άλλο σέρουμ ή και λάδι για έξτρα ενυδάτωση, ιδίως μετά από απολέπιση ή μάσκα καθαρισμού, η επιδερμίδα το απορροφά άμεσα και έχει εξαιρετικά αποτελέσματα.

 

Niacinamide 10% + Zinc 1%

 

Θαυματουργό ! Βοηθά στη μείωση ρυτίδων, έλεγχο σμήγματος, δυσχρωμίες, κοκκινίλες και αυξάνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Ο πιο απλός συνδυασμός που μπορείτε να κάνετε είναι αυτό το προιόν μαζί με το υαλουρονικό + αντιηλιακό το πρωί και κάποιο έξτρα προιόν ενυδάτωσης ή/και αντιγήρανσης το βράδυ.

 

 

Buffet

Πολυπεπτιδικό σέρουμ με υαλουρονικό στη βάση του. Βοηθά στην ανάπλαση του κολλαγόνου και αναπλάθει την επιδερμίδα. Προσφέρει εξαιρετική ενυδάτωση, λάμψη και είναι τέλεια βάση για μακιγιάζ. Μπορείτε να το βάλετε για σέρουμ ακολουθώντας ενυδατική / αντιηλιακό και να προχωρήσετε με το μακιγιάζ σας.

 

 

the ordinary-2

 

 

Alpha Arbutin 2% + Hyaluronic Acid

Η Alpha Arbutin είναι ένα συστατικό που βοηθά στη μείωση δυσχρωμιών, σημαδιών και προσφέρει λάμψη επίσης. Το καλύτερο είναι να χρησιμοποείται σε συνδυασμό με άλλα προιόντα για μέγιστο αποτέλεσμα.

 

Magnesium Ascorbyl Phosphate Solution 10%

Ακόμη ένα προιόν για λάμψη, πολύ συνήθης συνδυασμός είναι με Alpha Arbutin 2% + Hyaluronic Acid, Niacinamide 10% + Zinc 1%, και αντιηλιακό

 

Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2%

Για όποιον αγαπά τα προιόντα με βιταμίνη C αυτό είναι από τα καλύτερα της αγοράς γιατί προσφέρει λάμψη, τόνωση και εξομοίωση του τόνου της επιδερμίδας. Θέλει όμως και προσοχή γιατί μπορεί να σας τσούξει στην αρχή.

 

100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil

Πολύ δημοφιλές λάδι τριαντάφυλλου για ενυδάτωση, θρέψη και αντιμετώπιση των σημαδιών φωτογήρανσης

 

Υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη πληθώρα προιόντων που μπορείτε να διαλέξετε, και να πειραματιστείτε με συνδυασμούς μέχρι να βρείτε τον κατάλληλο για εσάς. Προσωπικά έχω δοκιμάσει μόνο το υαλουρονικό αλλά μετά από ψάξιμο έχω καταλήξει στο εξής πρόγραμμα που θα εντάξω στην καθημερινή μου ρουτίνα:

 

 

AM

Hyaluronic Acid 2% + B5

Niacimide 10% + Zinc 1%

Ενυδατική (αυτή την εποχή χρησιμοποιώ Zelens)

 

PM

Buffet

Alpha Arbutin 2% + Hyaluronic Acid

Αdvanced Retinoid 2%

100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil

Κρέμα νυχτός (αυτή την εποχή χρησιμοποιώ Elemis)

 

 

Τhe Ordinary-review-end

 

 

 

Τέλος η σειρά περιλαμβάνει δύο εξαιρετικά primer και αναμένω κι εγώ αγωνιωδώς το λανσάρισμα του νέου foundation που έχει ξετρελάνει τα πλήθη και έχει δημιουργήσει λίστα αναμονής δεκάδων χιλιάδων θαυμαστών!

Ελπίζω να σας βοήθησα στην The Ordinary επιλογή σας!

Πολλά φιλιά από το Λονδίνο

MariaA

 

 

To review του Panos και η φωτογραφία των προιόντων που είναι δική του.

 

 

the-ordinary

 

 

Δεν θυμάμαι η για να είμαι ειλικρινής, δεν θέλω να θυμάμαι πόσος καιρός πέρασε από τα μαθητικά μου χρόνια στο δημοτικό σχολείο, άλλωστε ποτέ δεν ήμουν καλός στα μαθηματικά και στους αριθμητικούς υπολογισμούς ( μεταξύ μας καμιά φορά συμφέρει κάτι τέτοιο). Η αγάπη μου ήταν τα φιλολογικά μαθήματα και κυρίως η ιστορία.

 

Πόσες μνήμες…

 

Ο κύριος Αντώνης ο δασκαλός μου καθισμένος στην έδρα να μας μιλά για την επανάσταση του ΄21 και στους  γαλάζιους τοίχους της σχολικής τάξης τα πορτρέτα των εθνικών ηρώων να ζωντανεύουν στην παιδική  φαντασία…

 

Τα χρόνια όμως πέρασαν…οι εποχές άλλαξαν και από τις ρετρό αναμνήσεις στο μάθημα της ιστορίας βρίσκομαι στο σήμερα, ενήλικας πια, να μαθαίνω για τις σύγχρονες επαναστάσεις του αιώνα που δεν γίνονται με όπλα, φουστανέλα και τσαρούχια, αλλά με μικρά γυάλινα μπουκαλάκια με πολύτιμα συστατικά…τουλάχιστον στον χώρο της κοσμητολογίας.

 

Αχ κύριε Αντώνη πως αλλάζουν οι εποχές…

 

Πριν λίγες μέρες η Τζούλια από την έδρα του bb κόσμου μας μίλησε για μια σύγχρονη επανάσταση στην αγορά των skin care προϊόντων με το όνομα the Ordinary.

 

Η καναδέζικη εταιρεία DECIEM με παράδοση ετών στη δημιουργία skin care προϊόντων αποφάσισε να αλλάξει κυριολεκτικά τον κόσμο της ομορφιάς δημιουργώντας μια νέα ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων περιποίησης δέρματος, αξιοποιώντας και διαθέτοντας στην αγορά όλα τα δραστικά συστατικά που χρησιμοποιούνται από τα μεγάλα BRANDS σε οικονομικές-για την ακρίβεια φθηνές- τιμές .

 

Τα προϊόντα διατίθενται προς πώληση από 5 έως 18 Εuro.

 

Η ιστορία λοιπόν αλλάζει και η μάρκα THE ORDINARY γίνεται ανάρπαστη από τους καταναλωτές.

 

Η αλήθεια είναι πως κυριαρχεί ένα παγκόσμιο φαινόμενο υστερίας για την απόκτηση των συγκεκριμένων προϊόντων που γίνονται sold out από όλες τις ηλεκτρονικές σελίδες πώλησης.

 

Ως καλός μαθητής λοιπόν δοκίμασα μερικά από τα προϊόντα και σας τα παρουσιάζω.

 

”Buffet” Multi-Technology Peptide Serum:

 

Πρόκειται για τη ναυαρχίδα των προϊόντων The Ordinary καθώς όπως μαρτυρεί και η επωνυμία του   συγκεκριμένου ορού ,είναι ένας “μπουφές” με μεγάλη ποικιλία δραστικών συστατικών για την αντιμετώπιση των σημαδιών γήρανσης.

 

Ένας διάφανος ορός με ελαφριά κολλώδη σύσταση που απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα χωρίς αίσθηση λιπαρότητας, προσφέροντάς της, πλήθος ευεργετικών συστατικών και πεπτιδίων όπως:

 

Hyaluronic Acid,γνωστό συστατικό για την ιδιότητά του να συγκρατεί και να διατηρεί τα επίπεδα υγρασίας στη επιδερμίδα,με αποτέλεσμα να έχουμε ένα σωστά ενυδατωμένο δέρμα.

 

Matrixyl , ένα πεπτίδιο με ισχυρές αντιγηραντικές και αντιρυτιδικές  ιδιότητες.

 

-Syn Ake , πεπτίδιο με ιδιότητες εναλλακτικής θεραπείας BOTOX καθώς αποτρέπει τις συσπάσεις των μυών του προσώπου,βοηθώντας στην εξάλειψη των ρυτίδων έκφρασης.

 

Σύμπλοκο προβιοτικών.

 

 

Το Buffet είναι ένα serum που λειτουργεί προληπτικά αλλά και θεραπευτικά προσφέροντας στην επιδερμίδα την απαραίτητη καθημερινή της τροφή. Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες. Εφαρμόστε το, πρωί και βράδυ, λίγες σταγόνες μετά τον καθαρισμό της επιδερμίδας και πριν τη χρήση της ενυδατικής η αντιγηραντικής κρέμας που χρησιμοποιείτε. Αν χρησιμοποιείτε έλαια στη βραδινή περιποίηση, βάλτε τον ορό πριν την εφαρμογή του ελαίου.Αν λοιπόν πρέπει να επιλέξετε ένα  μόνο προϊόν από τον ΄΄μπουφέ΄΄ των προϊόντων the ordinary, κάντε τη συγκεκριμένη επιλογή και δώστε στην επιδερμίδα σας την καθημερινή της τροφή.

Η τιμή του είναι 14,80 Ε.

 

 

-Matrixyl 10%:

 

Ένας διάφανος ορός,σχεδόν σαν νερό,που απορροφάται αμέσως χωρίς να αφήνει την αίσθηση ότι φοράτε κάτι στο δέρμα σας.

 

Το πεπτίδιο Matrixyl βοηθά στην αύξηση παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης στην επιδερμίδα που με το πέρασμα των χρόνων μειώνονται δραστικά από τον ανθρώπινο οργανισμό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ορό πρωί και βράδυ μετά τον καθαρισμό της επιδερμίδας. Θα σας χαρίσει ένα δέρμα ελαστικό, λιγότερο εύθραυστο, χωρίς ρυτίδες.Το πεπτίδιο Matrixyl υπάρχει και στον ορό Buffet σε μικρότερη συγκέντρωση.

 

Η τιμή του είναι 11,50 E.

 

 

– Caffeine solution 5% +EGCG:

Ο συγκεκριμένος ορός σε ελαφριά μορφή ελαίου που περιέχει υψηλή συγκέντρωση καφείνης 5% καθώς και συστατικά από φύλλα πράσινου τσαγιού, βοηθάει στην αντιμετώπιση του πρηξίματος και των μαύρων κύκλων γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

Αν και είναι σε μορφή ελαίου απορροφάται  γρήγορα από την επιδερμίδα και στην συνέχεια χρησιμοποιούμε την κρέμα ματιών της επιλογής μας. Αν λοιπόν και εσείς ξυπνάτε το πρωί με πρησμένα μάτια και μαύρους κύκλους, η λύση βρίσκεται σε αυτό το μπουκαλάκι.

Από την πρώτη χρήση θα δείτε πιο φωτεινή την επιδερμίδα σας κάτω από την περιοχή των ματιών.

 

Η τιμή του είναι 6,70 Ε.

 

 

-Hyaluronic Acid + B5:

Ένας διάφανος ορός  υαλουρονικού οξέως με αρκετά κολλώδη σύσταση  που κάνει θαύματα στην ενυδάτωση της επιδερμίδας . Για την ακρίβεια το υαλουρονικό οξύ έχει τη δυνατότητα να συγκρατεί έως και 1000 φορές το βάρος του σε νερό στην επιδερμίδα μας, με αποτέλεσμα να διατηρεί τα σωστά επίπεδα υγρασίας στο δέρμα μας .

Ο συγκεκριμένος ορός περιέχει τριών ειδών υαλουρονικού οξέως, χαμηλού-μεσαίου και υψηλού μοριακού βάρους ,εξασφαλίζοντας έτσι την εισχώρηση του συστατικού στη βαθύτερη στιβάδα της επιδερμίδας.

Χρησιμοποιήστε τον ορό μετά τον καθαρισμό της επιδερμίδας,πρωί και βράδυ πριν τη χρήση της κρέμας. Λόγω της παχύρευστης σύστασης του ορού κάντε χρήση μικρής ποσότητας, λίγες σταγόνες είναι αρκετές για να σας χαρίσουν απίστευτη ενυδάτωση όλο το 24ωρο.

 

Η τιμή του είναι 6,80 Ε.

 

 

Οι συσκευασίες όλων των προϊόντων είναι απλές με δοσομετρητή – σταγονόμετρο και θυμίζουν μπουκαλάκια που συναντάμε σε ιατρικούς χώρους.

 

Υπάρχουν αρκετά προϊόντα στην εταιρεία για ενυδάτωση, καθαρισμό-χημικό πήλινγκ, για αντιγήρανση ,όπως ρετινοειδή και προϊόντα ρετινόλης, αλλά γι’αυτά θα μιλήσουμε από Σεπτέμβρη καθώς μπαίνουμε σε θερινή περίοδο με έντονη ηλιοφάνεια και καλό είναι να μην χρησιμοποιούμε τέτοια προϊόντα που ευαισθητοποιούν το δέρμα μας και το κάνουν ευάλωτο στην ηλιακή ακτινοβολία.

 

Τα προϊόντα που επέλεξα να δοκιμάσω και σας παρουσιάζω είναι κατάλληλα για χρήση όλο τον χρόνο και το αγαπημένο μου είναι ήδη το Buffet που πιστέψτε με δεν θα πρέπει να λείπει από τον μπουφέ των skin care προϊόντων που χρησιμοποιούμε.

 

 

Αν θέλετε να παραγγείλετε κάποιο από τα προϊόντα The Ordinary μην επιλέξετε το επίσημο site  της εταιρείας καθώς εξ’αιτίας του απίστευτου όγκου παραγγελιών που δέχονται θα καθυστερήσουν την  αποστολή τουλάχιστον ένα μήνα. Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα σε αρκετά ηλεκτρονικά καταστήματα. Εγώ επέλεξα να κάνω την δική μου παραγγελία από το Victoriahealth ένα αξιόπιστο ηλεκτρονικό κατάστημα στον χώρο του skin care και σε 4 μέρες είχα τα προϊόντα στα χέρια μου.

 

 

Τι σημασία έχει λοιπόν αν στα μαθηματικά δεν έγινα ποτέ καλός; Στην ιστορία και ειδικά στο κεφάλαιο ΄΄ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ΄΄ είμαι ακόμα ο καλύτερος μαθητής. Από την Ελληνική επανάσταση του ’21 μέχρι την  Διεθνή επανάσταση The Ordinary στο skin care έχουν αλλάξει πολλά…πάρα πολλά, αλλά η δίψα για μάθηση ευτυχώς υπάρχει ακόμα!

 

Κύριε Αντώνη,αγαπημένε μου δάσκαλε, όπου και αν βρίσκεσαι να είσαι περήφανος για τον μαθητή σου…

 

Μαθηματικός δεν έγινα…αλλά σίγουρα έμεινα ένα ανήσυχο πνεύμα που διαρκώς μαθαίνει και αναζητά!!!

 

Συμμαθητές μου σας χαιρετώ!!!

 

 

 

 

 

 

MariaA και Panos, σας ευχαριστούμε θερμά και τους δυο! Είσαστε απίθανοι.

 

 

 

 

29 Σχόλια
  1. Εξαιρετικά reviews με πάρα πολλές πληροφορίες αν δεν ξέρεις αρκετά πράγματα για τη μάρκα. Ευχαριστούμε MariaA και Panos και το Buffet μπαίνει σε λίστα άμεσης αγοράς!

  2. Εξαιρετικά reviews! To the point! Ευχαριστούμε αγαπημένοι!

  3. Stella: Πάντως μετά τον κυρ’Αντώνη τον δασκαλό μου στο δημοτικό έχω ήδη βρεί τους καλύτερους δασκάλους στα beauty θέματα…Julia, Stella να είστε καλά να ομορφαίνετε με τα νέα και τις γνώσεις σας τις μέρες μας!

  4. Kalimera!! Symmathiti Pano xairomai poly pou ki ena bbboy dokimase kai exei emperistatomeni apopsi gia ta eksairetika afta proionta!!
    To pos to syndyases me tin epanastasi kai ton Ko Antoni einai katapliktiko!!
    Eimai sti lista anamonis kai gia to foundation opote pistevo tha to lavo syntoma kai tha sas grapso kai gia afto!
    filia polla kai kali evdomada!!

  5. MariaA:Ε μα μη μου πείς οτι δεν είναι πραγματική ΄΄επανάσταση΄΄ αυτά τα προϊόντα,με τέτοια δραστικά συστατικά, και τέτοιες τιμές…μέχρι και ο Καραϊσκάκης θα έκανε review!!!
    Συμμαθήτρια κράτα μου θέση στο θρανίο γιατί στα διαγωνίσματα άλγευρας,φυσικής,χημείας δεν την παλεύω.
    Σε χαιρετώ και να μας ενημερώνεις πάντα για ότι καινούργιο με τον ωραίο δικό σου τρόπο!

  6. Καλημερα Τι εξαιρετικα ποστ ηταν αυτα Θα πω το κλασσικο οτι τα θελω ολα. Θα μου πειτε αφου εισαι κοντα στν ηλικια του k Αντωνη του δασκαλου του @Panos πιστευεις οτι θα ερθεις στην ηλικια του κ Ρωμανου, Ναι μετα απο αυτα που διαβασα. Ευχαριστω πολυ και τους δυο για τις πολυ κατατοπιστικες πληροφοριες. Καλη εβδομαδα να εχουμε ολοι

  7. Σας ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ. Το εξαιρετικό, αναλυτικό ύφος γραφής της MariaA το ξέρουμε και το αγαπάμε, αλλά και ο Panos σήμερα με άφησε με χαμόγελο στα χείλη. Θα τα ψάξω καλύτερα τα προϊόντα.
    @Panos, από τη δομή του κειμένου σου είμαι σίγουρη ότι αν θελήσεις θα μάθεις και μαθηματικά. Και χωρίς να θέλω να υποτιμήσω το έργο του κυρίου Αντώνη, τώρα που ωρίμασες -μόνο στο μυαλό, γιατί εξωτερικά είσαι στα 20-, προσφέρομαι για διαδικτυακή μαθηματική εκπαίδευση.

  8. @Rania γελάω ακόμα…είσαι απίστευτη…το σχόλιο της ημέρας φίλη Ράνια!!!

    @Αμαλία Α μπα φρούδες ελπίδες…αλλά ποτέ δεν ξέρεις βέβαια…
    Λοιπόν ας αρχίσουμε απο τα βασικά…επιτέλους θα μάθω την προπαίδεια τώρα στα 20 κυρ’Αντώνη!!! Αμαλία γι’αυτό το 20 σε λατρεύωωωω!

  9. Σε ευχαριστω @Panos μου αρεσει να γραφω κατι εξυπνο και πολυ περισσοτερο οταν και οι αλλοι το εκλαμβανουν ετσι .Αλλα θα πω για τα προιοντα πραγματικα με ενθουσιασαν Περιμενω το καλοκαιρι καποιες γνωστες μου απο το Μοντρεαλ θα τους στειλω το ποστ και ελπιζω να μου φερουν οτι τους πω

  10. Απίστευτα κατατοπιστικά reviews!!! Οι τιμές δεν υπάρχουν,θα παραγγείλω το Hyaluronic Acid + B5 και το Niacinamide 10% + Zinc 1% από το site που ανέφερε ο Panos για να τα έχω σύντομα..

  11. Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση!Νομίζω οτι θέλω να τα δοκιμάσω όλα… Καλή εβδομάδα σε ολους!

  12. …το σέρουμ καφε’ί’νης το χρησιμοποιώ κι εγώ γύρω από τα μάτια εδώ και μια εβδομάδα περίπου και μπορώ να πω πως είμαι αρκετά ευχαριστημένη…και το buffet με τον συνδυασμό όλων αυτών των συστατικών είναι ένα value for money προ’ι’όν…tip:το υαλουρονικό χρησιμοποιήστε το αν έχετε αδύναμα κι άτονα μαλλιά στο στεφάνι(μέχρι το ύψος των αυτιών)και στις άκρες,κάνοντας ένα ελαφρύ μασάζ ή τρίψιμο αναλόγως….περίεργο αλλά έκτός από την λάμψη και την απαλή υφή δίνει κι έξτρα όγκο….καλή εβδομάδα σε όλα τα bb girls and boyzzz!!Σας φιλώ!!

  13. @Celia: τι ωραίο tip αυτό με το υαλουρονικο!! Δεν το είχα ξανακούσει, θα το κάνω με την πρώτη ευκαιρία!

  14. @MariaA και Panos:

    Εξαιρετική δουλειά, πρέπει να το πω και από εδώ. Χίλια μπράβο και στους δυό σας!

  15. Αγαπημενο πλεον και καθολου “συνηθισμενο”, το brand The Ordinary εχει κανει την επανασταση στο χωρο και εχει δημιουργησει σιγουρα καποια αναστατωση στα μεγαλα brands που ισως θα ηταν καιρος να μειωσουν καπως τις υπερβολικες τιμες τους. Με λιγα λογια τους εβαλαν τα γυαλια γιατι καταφεραν να βγαλουν μια σειρα που ειναι οικονομικη και ταυτοχρονα πολυ αποτελεσματικη. Μπραβο τους! Ανυπομονω και εγω να δοκιμασω τα foundations τους.
    Επισης, ενα αλλο αξιολογο brand στην ομπρελλα της Deciem ειναι το Τhe Chemistry, με τη φανταστικη αντιγηραντικη κρεμα χεριων της Hand Chemistry. Καθε λεπτο στα αγγλικα boots πωλειται και μια τετοια κρεμα και καποιες την χρησιμοποιουν και στο προσωπο.
    Πιστευω γενικα οτι η Deciem θα μας απασχολει συχνα τα επομενα χρονια! (Αυτο φυσικα αν διατηρησει το concept της και δεν απορροφηθει απο καποιο μεγαλο ομιλο οπως L’oreal/Estee Lauder κλπ.)

  16. @MariaA @Panos ειναι λίγο να πω οτι περιγράψατε ολα τα προιοντα καλητερα και απο
    τον ίδιο τον δημιουργο τους!!!! Εύγε!!! Και στους δυο!!!
    Ενόηται οτι μετα απο αυτο το πόστ θελω να τα δοκιμάσω ολα!! Αχχχχχχχ τι μου κάνατε…..

  17. Τέλεια reviews,μας έχετε ξετρελαίνει με την the ordinary!Τόσο οικονομικά και αποτελεσματικά!Θα τα μελετησω και θα ψωνισω.Προβλεπω να μαζεύονται πολλά reviews.

  18. @SofiaT & όλες: είναι όντως καταπληκτικά προιόντα και πολύ αποτελεσματικά + πολύ οικονομικά γι’ αυτό και εχουν αποκτήσει τεράστια φήμη. Προσοχή όμως μην παρασυρθείτε και τα αγοράσετε όλα με τη μία και τα εφαρμόσετε στο πρόσωπό σας. επειδή έχουν πολύ ενεργά συστατικά θέλει σταδιακή ενσωμάτωση στη ρουτίνα σας για να μπορεσουν να απελευθερώσουν τα υστατικά τους και να κάνουν το καλό που διαφημίζουν!!
    Φιλιά πολλά bbgirls!!!

  19. @Eva Diama: Εξαιρετική η παρατήρησή σου όσο αφορά την απορρόφηση της μάρκας κάτω από άλλες «ομπρέλες.» Ένα post από μόνη της, για να μην πω- πολλά posts. Την τελευταία φορά που μια μάρκα περιποίησης δημιούργησε τέτοιο buzz, ήταν η La Mer…

  20. @the bb world:

    Eλάτε αγαπημένες/ οι να κάνουμε το δικό μας buzz για τη μάρκα, μπας και μας καλέσει να μας γνωρίσει από κοντά και ο ιδρυτής της..

    Και σε περίπτωση που σας έχει “ξεφύγει” ο ιδρυτής, ιδού:

    http://deciem.com/founder

    Χε,χε,χε,χε…

  21. @Ju το χεχεχεχεχεχεχ συνοδεύεται και απο κούνημα της ουράς!!! Ξερεις αυτής με το βελάκι
    στο τέλος!!!

  22. @SofiaT: Τίποτα δε σου ξεφεύγει!!

    “Βελζεβούλες του bb ενωθείτε!!”

    Αχαχχχχαχχαχαχχαχα!!

  23. Πολυ καλα δομημενα τα reviews.Εγω πηρα απο το asos το buffet και το advanced retinoid.Ηρθανε γρηγορα.οποτε αν βρειτε αυτο που θελετε στο ασος προτιμηστε το για ταχυτητα.τα εχω καμαι δεκαρια μερες για βγαλω μια γνωμη αλλα δεν εχω κατι αρνητικο να πω ολα καλα μεχρι στιγμης.

  24. Σήμερα παρήγγειλα από sephora greek….το buffet…και δύο ρετινολες 1% και 2%…..θα τις χρησιμοποιήσω σταδιακά….ναστε καλα με βοηθήσατε πολύ ειδικά με το buffer

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.