Summer essentials: Estee Lauder Advanced Night Repair.

estee-30

 

 

Πολλά είναι φυσικά τα essential  must-have των διακοπών και όχι μόνο ένα. Αέρινα φορέματα, σανδάλια, μαγιό, ρούχα παραλίας, αντηλιακά, το νεσεσέρ με το καλοκαιρινό μας μακιγιάζ.

 

Αλλά τελικά τίποτα από τα παραπάνω δεν μετράει , αν αφήσουμε τον ήλιο να κουράσει και να θαμπώσει την επιδερμίδα μας.

 

Γιατί το βασικότερο των διακοπών και όχι μόνο, θα έλεγα το βασικότερο καθ’ όλη  τη διάρκεια του ελληνικού καλοκαιριού,  είναι η σωστή φροντίδα της επιδερμίδας μας με τα κατάλληλα προϊόντα που θα την βοηθήσουν το πρωί να αντέξει τις βλαβερές καυτές ακτίνες του ήλιου και το βράδυ να «θεραπευτεί» και  να επανέλθει σε άριστη κατάσταση για να είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει άλλη μια μέρα σε extremely hot weather conditions.

 

Κατά την ταπεινή μου άποψη, η επιδερμίδα το καλοκαίρι θέλει ακόμα μεγαλύτερη προσοχή από ότι τον χειμώνα- τουλάχιστον στην δική μας μεσογειακή χώρα.  Δεν ξέρω ποια είναι η δική σας ρουτίνα ομορφιάς αλλά όσο αφορά τη δική μου-  έχω ξαναγράψει ποια προϊόντα έχουν την πρωτοκαθεδρία (με πρώτο και καλύτερο το Advanced Night Repair Recovery Serum)  και το σχετικό  post μπορείτε να το  δείτε εδώ.

 

Δεν ξεκινάει καλοκαίρι χωρίς την “οικογένεια”. Και σε αυτή τη φάση δεν μιλάω για τη δική μου οικογένεια. Μιλάω για την οικογένεια προιόντων Advanced Night Repair. Εκτός φυσικά από το serum, φέτος είχα την ευκαιρία να  δοκιμάσω και τις Αmpoules αλλά και την υπέροχη Mask -in-Oil.

 

Πριν δούμε ξεχωριστά ένα ένα τα προιόντα της οικογένειας κάποια δικά μου tips. Aν και η Mask-in Oil, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κάθε βράδυ για να μεγιστοποιήσει τα οφέλη του serum. εγώ τη χρησιμοποιούσα μέρα παρά μέρα. Δηλαδή το ένα βράδυ άπλωνα το serum και επόμενο βράδυ για ακόμα πιο εντατική θεραπεία την Mask in Oil. Την ερωτεύτηκε και η Lydia που είμασταν μαζί και φυσικά κάθε βράδυ την φόραγε και εκείνη. (τώρα πήγε να την αγοράσει, γιατί δυστυχώς δεν της την έκανα δώρο, έχουμε πολύ καλοκαίρι ακόμα μπροστά μας και τη χρειάζομαι).

 

Οι Ampoules πάλι είναι για δύο εβδομάδες  δραστικής περιποίησης. Ιδανική εντατική περιποίηση είτε πριν πάτε διακοπές για να ισχυροποίησετε την επιδερμίδα σας, είτε αφού επιστρέψετε για να την επαναφέρετε από την ταλαιπωρία. Σημειώστε ότι οι Ampoules  μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως pre-treatment για μία εβδομάδα πριν από έκθεση σε στρεσογόνες συνθήκες για το δέρμα – όπως είναι τα ταξίδια και φυσικά ο καυτός καλοκαιρινός ήλιος

 

Advanced Night Repair Mask in Oil

 

Advanced-Night-Repair-Recovery-Mask-In-Oil

 

H Advanced Night Repair Recovery Mask-In-Oil  ‘’κλειδώνει την διαδικασία επιδιόρθωσης’’, βοηθώντας να σφραγίσει τα οφέλη του νυκτερινού ορού, ενθαρρύνοντας την επιδιόρθωση κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ συγχρόνως προστατεύει και προετοιμάζει το δέρμα για την ημέρα που έρχεται.

Με τη δύναμη μιας συμπυκνωμένης μάσκας, αυτή η ελαφριά, μάσκα λαδιού θρέψης, προσφέρει ένα εξιδεικευμένο σύμπλεγμα ενδυναμωτικών παραγόντων για να προστατεύσουν και να ενδυναμώσουν το δέρμα.
Χρησιμοποιώντας το κάθε βράδυ, ως το τελευταίο βήμα στην νυχτερινή περιποίηση, η επιδερμίδα έχει πιο υγιή όψη με ανανεωμένη νεανική λάμψη.

Ισχυρά αντιοξειδωτικά, μεταξύ άλλων κόκκοι από σπόρους καφέ, Βιταμίνες C και E, προετοιμάζουν το δέρμα για την ημέρα που έρχεται, ενισχύοντας σημαντικά την φυσική του αντίσταση στις περιβαλλοντολογικές επιθέσεις. Αυτά τα αντιοξειδωτικά βοηθούν να μειωθεί η φθορά στα κύτταρα που δημιουργείται από επιθέσεις και ελεύθερες ρίζες, τα οποία επιταχύνουν την ορατή γήρανση.

Η σύνθεση του Advanced Night Repair Recovery Mask-In-Oil περιέχει απαλυντικά εκχυλίσματα, τα οποία λειτουργούν έτσι ώστε να ηρεμίσουν και να ανακουφίσουν το ερεθισμένο δέρμα.

 

Advanced Night Repair Intensive Recovery Ampoules.

 

advanced-night-repair-ampoules

 

 

Κάθε συμπυκνωμένη δόση είναι 100% δραστική σύνθεση και προσφέρει ταχεία ανακούφιση στο δέρμα που είναι ιδιαίτερα στρεσαρισμένο από τις εντατικές επιθέσεις της καθημερινότητας μας. Παρουσιάζοντας την νέα διπλής δράσης ChronoluxAI Technology, αυτές οι δραστικές αμπούλες βοηθούν το δέρμα να αντιμετωπίσει όλες τις φάσεις ερεθισμού που προκαλούν πρόωρη γήρανση.

 

Υποστηρίζουν συγχρόνως τον φυσικό συγχρονισμό του δέρματος στην νυχτερινή επιδιόρθωσή του και το βοηθούν να ενισχύσει την αντίστασή του σε μελλοντικές επιθέσεις. Αυτή η ταχείας δράσης, στοχευμένη σύνθεση υποστηρίζει την φυσική δυνατότητα του δέρματος να αντιδρά ανακτώντας και ανακουφίζοντας το από ερεθισμούς και ερυθρότητας. Το δέρμα ανακτά την υγιή, λαμπερή και νεανική εμφάνισή του.

 

Καλό είναι να γνωρίζετε ότι ο συνεχής ερεθισμός που δεν αντιμετωπίζεται μπορεί να δημιουργήσει μια σειρά από βλάβες ή φθορές που επιταχύνουν τα ορατά σημάδια γήρανσης σε βάθος χρόνου. Επιπλέον το δέρμα χάνει την δυνατότητά του να αμυνθεί και να επανέλθει μετά από εξωτερικές επιθέσεις καθώς γερνά. Ο ερεθισμός συσσωρεύεται καθώς η φυσική δυνατότητα επιδιόρθωσης μειώνεται και αποδυναμώνεται. Είναι σημαντικό να αντιμετωπιστεί ο ερεθισμός άμεσα και δραστικά, υποστηρίζοντας την φυσική αντίδραση και ανάκτηση.

 

Η νέα τεχνολογία ChronoluxAI, σε συνδυασμό με ισχυρά αντι ερεθιστικά  στοιχεία που παρουσιάζεται στις  Advanced Night Repair Intensive Recovery Ampoules, είναι μια διπλής δράσης Αντι-Ερεθιστική τεχνολογία που βοηθά το δέρμα να αντιμετωπίσει όλες τις φάσεις του ερεθισμού και υποστηρίζει τον φυσικό συγχρονισμό του. Ο ορατός ερεθισμός μειώνεται άμεσα και το δέρμα είναι πιο δυνατό και πιο ανθεκτικό σε μελλοντικές επιθέσεις.

 

 

 

To είπα και θα το ξαναπώ. Ειδικά το καλοκαίρι, δεν κάνω βήμα χωρίς την “οικογένειά” μου.

 

 

Estee-lauder-advanced-night

 

 

 

Kαι θα κλείσω το post με αυτό: στον πρόσφατο καύσωνα όπου το θερμόμετρο στη χώρα μας έφτασε σε πολλές περιοχές τους 43-45Ο C, έτυχε να βρεθώ με έναν αγαπημένο very English φίλο.  Κάποια στιγμή λοιπόν, εν μέσω του καύσωνα,  του είπα:

 

“Oh my…! I am sweating so much!’ (και φυσικό ήταν…)

 

Για να λάβω την εξής απάντηση:

 

 

“Dear Julia. Never say that again!”

“Horses,  sweat” , (τα άλογα ιδρώνουν)

“Gentlemen,  perspire”, (η ευγενική αγγλική λέξη για τον ιδρώτα…)

“Ladies…  glow!”

 

 

 

Αγαπημένα bb girls.. ακόμα και σε καύσωνα, εμείς πρέπει να λάμπουμε και οφείλουμε να λάμπουμε!

 

 

Right?  Right.

 

 

14 Σχόλια
  1. Πολύ μου αρεσε η απάντηση του φίλου σου (πραγματικός Εγγλέζος)και θα την υιοθετήσω κ εγω,από εδώ και στο εξής..κάθε φορά που θα “λάμπω” από ιδρώτα λόγω ζέστης θα λέω σκέτα λάμπω!! Και αν αγοράσω τη Advanced Night Repair Mask in Oil ελπίζω να λάμψω από νεανική φρεσκάδα 😉

  2. χαχαχαχα, θεός ο English friend! Το serum είναι λατρεμένο εδώ και χρόνια και οι Advanced Night Repair Intensive Recovery Ampoules μου κίνησαν ιδιαίτερα την προσοχή…η Advanced Night Repair Mask in Oil όμως φοβάμαι μήπως είναι επιβαρυντική για την μικτή επιδερμίδα μου (κοινώς, όπου βλέπω “oil”, φοβάμαι!).

  3. @Maryl: Ναι και μένα μου άρεσε πολύ αυτό και για είμαι ειλικρινής όλως περιέργως δεν το είχα ξανακούσει!

  4. @DebbieA: Δεν είναι παχύρευστο, ούτε βαρύ σαν λάδι. Γι αυτό εξάλλου μπορεί να φορεθεί και καθημερινα χωρίς να επιβαρύνει την επιδερμίδα. Παρόλα αυτά, όπως λέω πάντα, ποτέ δεν αγοράζουμε προιόν περιποίησης αν πριν δεν παρουμε δείγμα για να το δοκιμάσουμε.

  5. Καλησπέρα!!
    @Τζουλια θα συμφωνήσω απόλυτα μαζι σου !!! Το καλοκαίρι και εγώ νιώθω το δερμα μου
    οτι χρειαζεται περισσότερη περιποίηση!!
    Στα λαδακια ξέρεις πια οτι εχω αδυναμία και η advance nigth repair mask oil μου τράβηξε αμεσως
    την προσοχή!!
    Το ΣΚ που έρχεται ξανά άνοδος της θερμοκρασίας βλέπω τα bbgirl θα Λαμψουν!!

  6. Και μιας που ανεφερες την λεξη δειγμα…στην συγκεκριμενη εταιρεια δεν νομιζω να μας το αρνηθουν καθως η ιδια η Estee ηταν η πρωτη που καθιερωσε τα δειγματα, προτρεποντας τις γυναικες να δοκιμασουν τα προϊοντα της.

  7. Oφειλουμε να λαμπουμε παντα Τζουλια μας. Εσυ στην φωτο εισαι σαν να ξαναγεννηθηκες Φωτεινη ξεκουραστη πανεμορφη…Εξαιρετικα τα προιοντα Advanced Night Repair τα λατρευω και εγω. Καλο απογευμα

  8. Το post των κλασικών αξιών. Η κλασική αξία της βελούδινης αίσθησης του advanced night repair, η κλασική αξία του αγαπημένου φίλου που ξέρει πότε και τι να πει και η κλασική αξία του προσώπου της Τζούλιας μας.

  9. “πες μου το φίλο σου για να σου πω ποιος είσαι ” !!!
    Οι φίλοι σου εξαιρετικοί , ένας και ένας , σοφοί θα έλεγα και εσύ σοφότερη και μοναδική που τους έχεις δίπλα σου !
    let’s glow this summer!
    Να χαρείς το Σαρωνικό και τους δικούς σου ανθρώπους !

  10. ….η καλύτερη σειρά μακράν και για μας τις ”μεγαλοκοπέλες”…χοχοχο….value for money product!!

  11. φανταστικο το θελω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.