Ανασκόπηση 2020: τα καλύτερα της χρονιάς που πέρασε!

 

 

 

 

 

Τι ανασκόπηση να κάνεις για το 2020; Από πού να το πιάσεις και από πού να το αφήσεις;

 

Γι’  αυτό αποφασίσαμε εδώ μέσα,  να κάνουμε τη «δική» μας bb ανασκόπηση και να θυμηθούμε κάποιες στιγμές της χρονιάς που πέρασε,  μαζί σας.

 

 

 

IANOYAΡΙΟΣ 2020

 

Ο Ιανουάριος ήρθε με τους καλύτερους οιωνούς και με τις ευχές Hope, Love, Eternity, Wish. Παρέα με τα υπέροχα κοσμήματα – γούρια από το αγαπημένο brand “Power of Symbol”,  που  ήταν και το δώρο των 10 top commentators της χρονιάς 2019.

 

 

“Power of Symbol” για τις 10 top commentators του bb!

 

 

Το χρώμα της χρονιάς 2020 που ξεκινούσε τη νέα δεκαετία (από τον ειδικό των χρωμάτων Pantone) ανακηρύχτηκε το “καθαρό” μπλε «Classic Blue»,  το χρώμα της ηρεμίας και της αυτοπεποίθησης, της σύνδεσης, της επικοινωνίας, της εμπιστοσύνης, ένα χρώμα που αγαπούν σχεδόν όλοι- γι’ αυτό και κατηγορήθηκε,  ως «ανέμπνευστο»  και  «ασφαλές». (που να ξέραμε – ζούσαμε ακόμα σε έναν κόσμο αγγελικά πλασμένο ).

 

 

Pantone Color of the Year 2020: Χρωματική παρεξήγηση;

 

 

Eκεί κάπου στα μέσα του μήνα επιδοθήκαμε και σε ένα από τα αγαπημένα μας σπορ εδώ μέσα- που δεν είναι άλλο από το να βλέπουμε και να σχολιάζουμε τα red carpet looks όπως αυτά για τις Χρυσές Σφαίρες 2020.

 

 

Golden Globes 2020 οι καλύτερες και χειρότερες εμφανίσεις, στο κόκκινο χαλί.

 

 

Στο τέλος του Ιανουαρίου γιορτάσαμε και την Κινέζικη πρωτοχρονιά “Lunar Year” – πέρυσι ήταν στις 25 Ιανουαρίου- χρονιά του «Αρουραίου»  και είδαμε και τα σχετικά beauty buys. Περισσότερο βέβαια γιόρτασαν την Πρωτοχρονιά τους,  οι ίδιοι οι Κινέζοι,  με διακοπές που περιλάμβαναν  αεροπορικά ταξίδια αναψυχής σε όλη την υφήλιο και με Νο 1 αγαπημένο προορισμό το Μιλάνο για την Εβδομάδα Μόδας και  τα fashion ψώνια τους. (…)

 

 

Lunar Year: Κινεζικη Πρωτοχρονιά με νέα λαμπερά beauty buys!

 

 

 

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2020

 

 

Μεγάλη χρονιά για τον οίκο Armani που τον Φεβρουάριο 2020 γιόρτασε τα 20 χρόνια Armani Beauty.  Ένα brand ομορφιάς που  έχει δώσει εξαιρετικά προϊόντα μακιγιάζ,  αλλά και περιποίησης.

 

 

20 χρόνια Giorgio Armani Beauty.

 

 

 

Τα καταστήματα Sephora άνοιξαν τις πόρτες τους και στο Μοναστηράκι. Η Μαρία Σάκκαρη έγινε brand ambassador της Apivita ενώ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αντικατέστησε τη Βίκυ Καγιά,  ως η νέα μούσα για το μακιγιάζ της Radiant Professional.

 

 

Τι είναι ο Φεβρουάριος αν όχι τα Oscars; Απολαύσαμε για άλλη μια φορά λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί,  συζητήσαμε, σχολιάσαμε,  γελάσαμε – είδαμε και τα εδέσματα από τα Oscar after parties δια χειρός του ξάδελφου- chef,  που είναι το δεξί χέρι του Wolfang Puck και ετοιμάζουν κάθε χρονιά το μενού για τους σταρς.

 

 

Oscars 2020: Εμφανίσεις και νικητές στο κόκκινο χαλί.

 

 

 

Από προϊόντα φροντίδας ξεχωριστή θέση πήρε το διφασικό έλαιο “Plant Gold” της Clarins ένα  προϊόν 100% φυσικής προέλευσης από την αγαπημένη μάρκα, από τις πρώτες στον κόσμο που μίλησε για τα ευεργετικά αποτελέσματα της φύσης και την δύναμη της αρωματοθεραπείας στην επιδερμίδα μας

 

 

 

Clarins Plant Gold: «Χρυσαφένια» φροντίδα από τη φύση.

 

 

Ο μήνας «έκλεισε» με τα «αρωματικά» κεριά της MacDonald – και άντε να κάνεις δίαιτα,  όταν το σπίτι μυρίζει Quarter Pounder.

 

 

“Αρωματικά” κεριά από… McDonald.

 

 

 

ΜΑΡΤΙΟΣ 2020

 

Και τώρα πείτε μου, τι έμπνευση είχα που το πρώτο post του μήνα είχε να κάνει με tips για βαφή μαλλιών στο σπίτι;  Που να ήξερα ότι λίγες μέρες μετά – μόνο στο σπίτι θα βάφαμε τα μαλλιά μας.

 

 

Βαφή μαλλιών στο σπίτι: Πάρτε πινέλο, φορέστε παλιό t-shirt και ξεκινάμε!

 

 

Θυμάμαι ακόμα έντονα το post με τις ομορφότερες βιβλιοθήκες στο κόσμο,  μια πανδαισία αρχιτεκτονικής και φυσικά γνώσης.

 

10 ομορφότερες βιβλιοθήκες του κόσμου.

 

 

Ως τις 13/3 ας πούμε ότι τα πράγματα ήταν ακόμα κάπως φυσιολογικά και «προλάβαμε» και είδαμε και δυο νέες ανοιξιάτικες συλλογές μακιγιάζ την Loud & Clear της Mac και την ανοιξιάτικη συλλογή της Essence 2020.

 

 

Mac Spring 2020: H συλλογή μακιγιάζ “Loud and Clear”

 

 

 

Kαι μετά,  στις 14/3  μας ήρθε ο ουρανός σφοντύλι. Nέοι όροι στο καθημερινό μας λεξιλόγιο πλέον και επίσημα: πανδημία, Covid19, κορωνοϊός, lock down.

 

 

Μέχρι να συνέλθουμε κάπως,  τα posts ήταν «άλλα»…

 

 

 

“Μια διαφορετική Δευτέρα”

 

Μια διαφορετική Δευτέρα.

 

“Μια ταξιδιάρα κούκλα”

 

Μια «ταξιδιάρα» κούκλα.

 

“Ο κόσμος δεν είναι κανενός και είναι όλων μας”

 

Ο κόσμος δεν είναι κανενός κι είναι όλων μας!

 

“Μια πανανθρώπινη οικογένεια”

 

Ίρβιν Γιάλομ: Μια πανανθρώπινη οικογένεια.

 

“Αγαπημένο μου Ημερολόγιο”

 

24 Μαρτίου 2020. Αγαπημένο μου ημερολόγιο…

 

 

Στις 27/3 κάπως έπρεπε να αρχίσουμε να συνερχόμαστε πάλι και μάθαμε για τις ευεργετικές ιδιότητες της Πρόπολης.

 

Πρόπολη: Το θαύμα της κυψέλης.

 

 

Στην εκπνοή εκείνου του «αξέχαστου» μήνα και μια που οι μάσκες προστασίας είχαν μπει για τα καλά πλέον  στη ζωή μας, αλλά επειδή πάνω απ’ όλα είμαστε bb girls με στυλ, επιστρατεύτηκε στη «μάχη» και η fashion minister SofiaT και μας έκανε ένα απίθανο Guest Post:  «Μάσκες με Στυλ».

 

 

Guest Post: Μάσκες με … στυλ.

 

 

 

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2020

 

 

«Αγάπες και ζουμπούλια

Ζωή παραδεισένια»

 

(«ποιηματάκι» που λέει ο μπαμπάς-  Ντίνος,  με κοροϊδευτική διάθεση,  όταν βλέπει ζευγάρια να χαριεντίζονται σε υπερβολικό βαθμό και  σε κοινή θέα)

 

 

Κάπως έτσι όμως ξεκίνησε και εδώ μέσα ο Απρίλιος,  με πολύ ζουμπούλι, πολύ  λουλουδικό για να υποδεχτούμε την Άνοιξη έστω και έγκλειστοι και έστω και αν περιμέναμε το Πάσχα που επίσης το ζήσαμε έγκλειστοι.

 

 

Οι κερασιές θα ανθίσουν και  τον Απρίλιο του 2020

 

Οι κερασιές θα ανθίσουν και τον Απρίλιο του 2020.

 

 

Τα ομορφότερα λουλούδια του κόσμου.

 

 

Τα 10 πιο όμορφα λουλούδια του κόσμου.

 

 

Και αφού είχαμε  εκτεθεί στο περισσότερο blue light ever (τι να κάνεις όταν είσαι έγκλειστη; λογικό και αυτό) ήρθε την κατάλληλη στιγμή η κρέμα περιποίησης T-Zone Balance της Radiant Professional με τεχνολογία κατά του blue light που εκπέμπουν οι ηλεκτρονικές συσκευές. Σωθήκαμε, αδερφές μου.

 

 

Tο Νο 1 πιο σημαντικό προϊόν περιποίησης γι’ αυτή την εποχή.

 

Απρίλιος και αλλαγή γκαρνταρόμπας αρχής γενομένης από αγαπημένα παπούτσια, από την fashion expert SofiaT.

 

Shoe Trends SS 2020: Τα μεγαλύτερα trends αυτής της σαιζόν.

 

 

Ο μήνας έκλεισε με ένα από τα πιο ενδιαφέροντα reviews που αφορούσαν στην φροντίδα της επιδερμίδας για το Jade Roller και το Guasha για άλλη μια φορά δια χειρός SofiaT.

 

 

Review: Δοκίμασα το Jade Roller και το Guasha για τέλεια επιδερμίδα!

 

 

ΜΑΙΟΣ 2020

 

Αααα! για να σας πω! Covid – ξε – Covid δεν θα βγούμε και όπως – όπως στις παραλίες! Και ο μήνας ξεκίνησε με dry brushing και αποτοξίνωση για βελούδινο  σώμα.

 

 

Dry Brushing: Άλλος ένας σύμμαχος κατά της κυτταρίτιδας.

 

 

Επιτέλους! Τα Stella’s Recip-y λάνσαραν το προϊόν που περιμέναμε όλο τον χειμώνα! Η Candy Rose Butter Cream μια ισχυρή αντικυτταριτιδική κρέμα σύσφιξης σώματος και στήθους με υπέροχο άρωμα – μια φυσική φρεσκάδα και ευωδιά από αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου και γνήσιο, εκχύλισμα ροδοπέταλων. Ένα 100% φυσικό προιόν  ιδανικό για βαθιά ενυδάτωση, τόνωση, φροντίδα και προστασία στην ξηροδερμία, τις κλιματικές αλλαγές και τις μεταβολές της θερμοκρασίας.

 

 

Candy Rose Body Butter: Με ισχυρή αντικυτταριτιδική δράση!

 

 

Μέσα στο Μάιο δημοσιεύσαμε και το πιο εμπεριστατωμένο post για τα ευεργετικά οφέλη της φαρμακευτικής κάνναβης. Θυμάμαι την Στέλλα Ασκέλη να κάνει έρευνα για πάνω από ένα μήνα,  έως ότου δημοσιεύθηκε το post, για να μην αφήσει καμία απορία.

 

 

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη φαρμακευτική κάνναβη.

 

 

Ανοιξιάτικο mani- pedi από την Essie, ιδέες για μαγιό (-φυσικά-) και κάπου εκεί ήρθε και η πρώτη διαδικτυακή παρουσίαση προϊόντων! Πρωτόγνωρο αλλά το ζήσαμε και αυτό,  όπου μέσω Zoom μάθαμε τα καλοκαιρινά νέα της Korres. (μετά,  μας έγινε συνήθεια…)

 

 

Τα νέα καλοκαιρινά προϊόντα Korres, τα γνωρίσαμε μέσω Zoom!

 

Ο μήνας έκλεισε με τα καλύτερα εκπτωτικά e-shops της αγοράς αφού με κλειστά τα καταστήματα το e commerce μπήκε για τα καλά στη ζωή μας.

 

 

Review: 7 εκπτωτικά e-shops που αξίζει να “επισκεφτείτε”!

 

 

ΙΟΥΝΙΟΣ 2020

 

Είναι ωραίο όταν έχουν κέφια οι εταιρείες,  για να έχουμε  υλικό και εμείς οι- πτωχές- πλην- τίμιες- δημοσιογράφοι ομορφιάς. Συνεργασία Stabilo X Sephora και να’σου τα πιο χαριτωμένα felt tip eyeliners!

 

 

Εσύ θα βάψεις τα μάτια σου με μπλε Stabilo Χ Sephora;

 

 

Τα video calls, τα Zoom meetings, τα διαδικτυακά λανσαρίσματα πήραν κεφάλι και ένα post για να βγαίνεις ευπαρουσίαστη μπροστά σε κάμερα,  επιβαλλόταν.

 

 

Όμορφη και στα video calls.

 

 

Εξίσου χρηστικό και το post για την σωστή φροντίδα του δέρματος όταν φοράμε μάσκα προστασίας.

 

 

Πώς να φροντίσεις το δέρμα σου, φορώντας μάσκα προστασίας.

 

 

 

Να μην κάνουμε και μια συνταγή; Εύκολο και σούπερ νόστιμο banana bread για πρωινό και όχι μόνο!

 

 

Φτιάξτε εύκολο και νόστιμο banana bread!

 

 

Ο Ιούνιος έκλεισε με ένα από τα καλύτερα Ελληνικά κρασιά ever: το 2017 Cuvée No. 15 Assyrtiko από το οινοποιείο Hatzidakis στη Σαντορίνη στέκεται επάξια δίπλα στα σπουδαιότερα λευκά κρασιά του κόσμου. Η θερινή ραστώνη είχε ήδη ξεκινήσει…

 

 

To μεγαλείο του κρασιού 2017 Hatzidakis Winery Cuvée No. 15 Assyrtiko

 

 

ΙΟΥΛΙΟΣ 2020

 

«Θα βάλω μικροσκοπικό bikini φέτος ο κόσμος να χαλάσει! Και μάλιστα προλαβαίνω μέχρι τον Αύγουστο αν τα DNA Centers κάνουν ό ,τι υπόσχονται.»

 

 

Και κάπως έτσι ξεκίνησε το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου με επισκέψεις, θεραπείες και ειδικευμένα μηχανήματα στα DNA Centers στο Σύνταγμα.  Μέρα με τη μέρα σας έγραφα την εμπειρία μου σε συνεχόμενα posts και reviews μια που ήταν η πρώτη φορά που αποφάσισα να απευθυνθώ σε ειδικούς και όχι να προσπαθώ μόνη μου, τρώγοντας 3 αυγά και 2 μπανάνες τη μέρα και κάνοντας με το ζόρι 20 κοιλιακούς.

 

 

DNA Quick Slim, αδυνάτισμα, σύσφιξη, σμίλευση. Μπορεί να αλλάξει το σώμα σε 15 ημέρες; Part 1.

 

 

Και αφού φτιάξαμε το σώμα να μην κάνουμε κάτι και για το πρόσωπο;  Caviar Treatment που έκανα στα DNA Centers ίσως ήταν η καλύτερη θεραπεία προσώπου που έχω κάνει ever.

 

 

CAVIAR TREATMENT ΒΥ DNA Centers: Η τέλεια θεραπεία για άμυνα του δέρματος κατά της ηλιακής ακτινοβολίας και όχι μόνο.

 

 

Έως το τέλος του Ιουλίου, κάναμε review για 10 αγαπημένα face mists, μάθαμε για τη νέα κολεξιόν σε βερνίκια νυχιών Expressie by Essie και ο μήνας έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο- ένα διθυραμβικό review από το καταξιωμένο international site Fragrantica για τα προϊόντα Stella’s Recip-Y.

 

 

To διθυραμβικό review από το καταξιωμένο Fragrantica για τα προϊόντα Stella’s Recipy και διαγωνισμός

 

 

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2020

 

Μετά από κάποια χρόνια, μάθαμε ότι  η εταιρία  Armani Beauty θα λάνσαρε νέο άρωμα το Φθινόπωρο του 2020. Δεν χάσαμε χρόνο και ορίστε το πρώτο preview για το άρωμα “My Way” by Giorgio Armani.

 

Preview: Ερχεται το νέο άρωμα του Giorgio Armani “My Way”

 

 

 

Στο μεταξύ φτιάξαμε Summer Cocktails,  ήπιαμε Summer Smoothies,  αλλά τι να το κάνεις; Τα ταξίδια ανά τον κόσμο, άρχισαν να μας λείπουν πολύ και ξεκινήσαμε ένα νοητό, αρωματικό ταξίδι σε πολύ αγαπημένους προορισμούς του κόσμου. Και κάπως έτσι,  κάναμε  τα ταξίδια που δεν κάναμε.

 

 

Αρωματικοί Προορισμοί. Ελάτε να «ταξιδέψουμε» τον κόσμο με αγαπημένα αρώματα.

 

 

Βρε καλώστηνα και ας άργησε… Ήταν δυνατόν η JLo, να μην κάνει δική της σειρά μακιγιάζ και περιποίησης; Το κορίτσι- Μίδας, (ό, τι πιάνω γίνεται χρυσός) strikes back!

 

 

Nέα σειρά περιποίησης και μακιγιάζ από τη Jennifer Lopez.

 

 

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2020

 

Ανοιξιάτικα ρουχαλάκια (που έμειναν στις ντουλάπες), καλοκαιρινά σύνολα (που δεν ευχαριστηθήκαμε όσο θα θέλαμε) αλλά ήρθε το Φθινόπωρο με αξεσουάρ –τσάντες και όποια πρόλαβε (να κάνει ψώνια) τον Κύριο είδε.

 

 

Τσάντες. Αγαπημένο αξεσουάρ για την ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας.

 

 

Και ξαφνικά το μακιγιάζ ματιών (αφού τα μάτια μόνο φαίνονται με τις μάσκες) πήρε κεφάλι. Αγαπημένα χρωματιστά eyeliners- δείχνουν υπέροχα, ιδιαίτερα  μετά το ελαφρύ μαύρισμα του καλοκαιριού.

 

 

10 αγαπημένα χρωματιστά eyeliners.

 

 

Το 2020 ήταν η χρονιά που λάνσαρε προϊόντα μακιγιάζ και η Byredo και κάπου εκεί ο ιδρυτής της niche μάρκας αρωμάτων Ben Gorham, άφησε το άρωμα και έπιασε το χρώμα – ωραία χρονιά διάλεξε.

 

 

Νέα σειρά μακιγιάζ από την Byredo (!).

 

 

Τι χαρά στις 21/9! Νομίζαμε ότι τα πράγματα επέστρεψαν στην κανονικότητα όταν η Korres έκανε την πρώτη μετά από 7 μήνες δια ζώσης παρουσίαση στο υπέροχο ομώνυμο φαρμακείο στην καρδιά της Αθήνας για να μας ενημερώσει για τις νέες Φθινοπωρινές κολεξιόν. Η χαρά έμεινε εκεί,  αφού εκείνη η παρουσίαση, εκτός από πρώτη, ήταν και η τελευταία (πάλι).

 

 

Nέα προϊόντα Korres, Φθινόπωρο 2020 (αυτή τη φορά από κοντά)

 

 

 

LAST BUT NOT LEAST για τον Σεπτέμβριο:

 

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Η  κρέμα χεριών- θαύμα, η κρέμα – χεριών θεραπεία, η κρέμα χεριών που επανέφερε τα ταλαιπωρημένα μας χέρια από τα αντισηπτικά και τα απολυμαντικά  έκανε την παρθενική της εμφάνιση! Η SOS Hand’s Therapy από τα Stella’s Recip-Y με επουλωτικό και αναπλαστικό έλαιο κάνναβης  αλλά και βιταμίνη Ε, πανθενόλη-προβιταμίνη Β5. Όσες την δοκιμάσατε την λατρέψατε και φάνηκε και από τα review σας.

 

 

Stella’s Recip-y S.O.S HAND’S THERAPY: Δεν είναι απλά κρέμα χεριών. Είναι εντατική θεραπεία.

 

 

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2020

 

Και αφού τα αντισηπτικά μπήκαν για τα καλά στην ζωή και την καθημερινότητά μας και όχι μόνο όταν ταξιδεύουμε με αυτοκίνητο/ αεροπλάνο/ τρένο/ πλοίο και βαπόρι/  είχε έρθει η ώρα να δούμε και κάποια πιο θηλυκά/ φιλικά/ αρωματικά, βρε παιδί μου, να χαίρεσαι ας πούμε να τα ψεκάζεις αφού δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά. Radiant και Seven7een, to the rescue!!

 

 

Radiant και Seven7een: 2 αντισηπτικά για bb girls.

 

 

Στον διαγωνισμό για την σούπερ θεραπεία λάμψης και αναδόμησης της επιδερμίδας NANO2GLOW των DNA Centers, νικήτρια ήταν η Elena και μας έγραψε ένα πολύ ενδιαφέρον review για την εμπειρία της.

 

 

Review: Η Έλενα, νικήτρια του διαγωνισμού, δοκιμάζει τη θεραπεία ΝΑΝΟ2GLOW στα DNA Centers και γράφει την εμπειρία της

 

 

Λίγο ακόμα trend ποτέ δεν έβλαψε καμία, σειρά είχαν τα καλσόν– ένα από τα μεγαλύτερα fashion trends Fall 2020, κάπου εκεί είδαμε και γκρινιάξαμε και λίγο για το Netfilx series “Emily in Paris” και τα σύνολα της STC Patricia – circa 1998 και όχι 2020, αλλά τα πιο αγαπημένα posts δεν ήταν άλλα από τα posts για τα Advent Calendars for X-Mas 2020!

 

 

Beauty Advent Calendars: Από το πιο προσιτό, στα πιο ακριβά της αγοράς.

 

 

 

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2020

 

Πανδημίας συνέχεια,  δεύτερο lockdown μέσα σε λίγους μήνες,  αλλά παρόλα αυτά, ο Νοέμβριος όφειλε να έρθει με λάμψη όπως του αξίζει. Υπάρχει περισσότερη λάμψη και glamour από τη xmas συλλογή μακιγιάζ Golden Nights by Dior;

 

 

Dior X- Mas 2020. To μακιγιάζ “Golden Nights”.

 

 

Η λάμψη συνεχίστηκε με την συνεργασία του ιδρύματος Andy Warhol και της Estee Lauder. Αυτοί οι δύο συμπαθούσαν πολύ ο ένας τον άλλον και εμείς απολαύσαμε το  άρωμα των «χιλίων λουλουδιών» που το 2020 έκλεισε 35 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας και το γιόρτασε με το limited edition Beautiful Absolu.

 

 

Ο Andy Warhol αγαπούσε την Estee Lauder.

 

 

Ταξιδάκι κάποιος;  “Φύγαμε” έστω και νοητά,  για τον «Κοσμά» Κυνουρίας ένα μοναδικό χωριό με εκπληκτική ιστορία.

 

 

Ένα ταξίδι στον Κοσμά, Κυνουρίας.

 

 

Skin tech: Η τάση που έχει πάρει κεφάλι στο contemporary beauty όσο αφορά το at home skincare. Foreo and more,  μας κράτησαν σε εγρήγορση, μας έκαναν να ανταλλάξουμε φοβερές απόψεις, μάθαμε, διαβάσαμε, συμφωνήσαμε, διαφωνήσαμε, αλλά ένα είναι σίγουρο: η επιστήμη το 2020 για όλους τους λόγους που γνωρίζετε, έκανε συγκλονιστικά άλματα προς τα μπρος και το μόνο σίγουρο είναι ότι τα παιδιά μας θα ζήσουν σε έναν πολύ καλύτερο κόσμο από τον δικό μας, όπως άλλωστε και εμείς σήμερα (με όσα και αν έχουν συμβεί) ζούμε σε έναν πολύ καλύτερο κόσμο από τους δικούς μας γονείς, και οι δικοί μας γονείς,  από τους δικούς τους.

 

 

UFO2: Ακόμα πιο εξελιγμένο FOREO.

 

 

Ίσως η πιο όμορφη, «ταξιδιάρα», ρομαντική, χριστουγεννιάτικη φωτογράφηση ήταν για τα x-mas gift boxes  της L’Occitane en Provance. Ακόμα και να μην έχεις σαν όνειρο ένα ταξίδι στην Προβηγκία, θες να πας και με το ζόρι.

 

 

L’OCCITANE en Provence: Μύρισε Χριστούγεννα και στην Προβηγκία.

 

 

Αναμφίβολα, το ομορφότερο γούρι της νέας χρονιάς ήταν το υπέροχο κόσμημα των Stella’s Recip-y ένα χειροποίητο μενταγιόν από το brand “Kypseli”.

 

 

Stella’s Recip-y: Ανακαλύψτε το πιο stylish γούρι της χρονιάς!

 

 

Στο bb,  όλο τον χρόνο γίνονται διαγωνισμοί. Όχι με υπερβολή,  γιατί στο τέλος αντί να ενημερωνόμαστε,  απλά θα παίρνουμε μέρος σε διαγωνισμούς και όποιον πάρει ο χάρος.  Θα σας πω την ιστορία γι’ αυτόν τον διαγωνισμό: λίγες μέρες μετά το post για το Advent Calendar της Catrice αρχίσαμε να λαμβάνουμε διάφορα μηνύματα και από παντού: μέσω emails στο info, μέσω της σελίδας μας  στο facebook, μέσω της σελίδας μας στο Instagram. Όλα τα μηνύματα έλεγαν το ίδιο «το είδαμε, το διαβάσαμε, αλλά δεν μπορούμε να το βρούμε!»

 

Επειδή και εγώ δεν ήξερα τι να απαντήσω (που να φανταστώ ότι θα «εξαφανιζόταν» το Advent πέντε ημέρες μετά την δημοσίευση του post) ήρθα σε επαφή με την εταιρία η οποία επιβεβαίωσε τις δικές μου υπόνοιες: «Ναι, Τζούλια. Το Advent εξαντλήθηκε. Πρώτη φορά συνέβη αυτό, μέσα σε τόσο λίγο διάστημα και δεν μπορούμε και εμείς να το καταλάβουμε…».

 

Τι να απαντήσω τώρα εγώ στα μηνύματα σας; Λίγη ώρα μετά έλαβα τηλεφώνημα από την εταιρία. Όχι ένα, αλλά δυο Advent Calendars by Catrice, θα δίνονταν σε διαγωνισμό αποκλειστικά γα το bb! Και κάπως έτσι τα μηνύματα ήταν μεν χιλιάδες (πάνω από 8,500 χιλιάδες  μόνο στο Instagram) αλλά δυο από εσάς κέρδισαν το Advent και μάλιστα το λάβατε έγκαιρα για την 1η Δεκεμβρίου, πριν ανοίξει αυλαία  το  σήριαλ «Τhe Greek Courier Drama Show», που παρακολουθήσαμε και εξακολουθούμε να παρακολουθούμε,  όλες και όλοι μας.

 

 

Διαγωνισμός! Το απίθανο Advent Calendar της Catrice μπορεί να γίνει δικό σου!

 

 

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2020

 

(ήθελα να ανεβάσω ένα post για την φοβερή μου συνταγή για τα νοστιμότερα και ευκολότερα Yorkshire Puddings – σπιτικά ψωμάκια- αλλά δεν πρόλαβα- του χρόνου. )

 

anyway…πάμε, bb girls!

 

Η αρχή του μήνα ήρθε με ευχές και χιόνια στο bb. Ο Δεκέμβριος εξάλλου είναι ο αγαπημένος μας μήνας εδώ μέσα, οι «παλιές» το ξέρετε καλά.

 

 

Δεκέμβριος 2020: Καλό Μήνα!

 

 

 

Μάλιστα κυρίες μου. Κυριακή με x-mas coffee από τα Starbucks- έγιναν και “θαύματα” το 2020 τελικά.  (εγώ η «τσαγού» να ανεβάζω post για καφέδες. Pοζ-nude κραγιόν, καφέδες το πρωί, Μέγας Είσαι Κύριε και θαυμαστά τα Έργα Σου)

 

 

Κυριακή, με απολαυστικό χριστουγεννιάτικο καφέ.

 

 

Nέο αρωματικό λανσάρισμα από τον Tom Ford  το λαμπερό άρωμα  “Bitter Peach”, είχαμε και xmas deco για να πάρουμε ιδέες, είδαμε και κάποια από τα πιο χαριτωμένα packaging σε beauty προϊόντα και σας την έσκασα άσχημα με το Chateau Labiotte. Εκεί που περιμένατε κρασί (ιδανικό post για την εποχή) είδατε lip tints και κραγιόν και διασκέδασα αφάνταστα εκείνη τη μέρα!

 

 

Chateau Labiotte: Μια σταγόνα grand cru … στα χείλη.

 

 

Όμως αυτός ο Δεκέμβριος του 2020, θα μας μείνει αξέχαστος για ένα μοναδικό αφιέρωμα,  το πιο εμπεριστατωμένο που έχει γίνει έως τώρα και το οποίο είχε σαν θέμα  την Ελληνική αρωματοποιία και τους Έλληνες αρωματοποιούς που διαπρέπουν και εδώ αλλά και στο εξωτερικό και μας κάνουν περήφανους. Άλλος ένας μήνας έρευνας από  την Στέλλα Ασκέλη για να μας γνωρίσει, να μας μάθει, να απολαύσουμε γνώσεις , να διαβάσουμε συνεντεύξεις,  να “ρουφήξουμε”  μοναδικά reviews αρωμάτων και σχεδόν να μυρίσουμε τα αρώματα, μέσα από μια οθόνη.

 

 

 

Αφιέρωμα: Ελληνική Αρωματοποιία

 

 

 

Από τα αρώματα της χρονιάς, αγαπήσαμε το “I AM BEAUTIFUL” by THEODOROS KALOTINIS PERFUMER. Αυτό ήταν και το δώρο των  10 πρώτων commentators του 2020.

 

 

bb girls, YOU ARE BEAUTIFUL!

 

 

 

Η  χρονιά 2020 στο bb,  τελείωσε με συναίσθημα. Γιατί μπορεί το τελευταίο post του 2020 να ήταν διαγωνισμός, αλλά ο διαγωνισμός ήταν για το all time classic oriental άρωμα της Estee Lauder “Cinnabar”, που για μένα είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένα ακόμα άρωμα. Είναι ένα κεφάλαιο από το βιβλίο της ζωής μου.

 

 

X-Mas Δώρο: Κερδίστε το υπέροχο άρωμα Cinnabar by Estee Lauder!

 

 

 

5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ του 2021 και μετράμε ανάποδα bb girls.

 

 

12 Σχόλια
  1. 😊😊τι ωραία…. σαν χθες τα θυμάμαι ένα προς ένα, κάθε ένα που έβλεπα έλεγα α! Κι αυτό ήταν? Α! Και αυτό φέτος?Όντως σαν να μην πέρασε μια μέρα💞💕💋❤ Ομολογώ πως ο κόσμος του bb είχε περισσότερο ενδιαφέρον απ όσα συνέβησαν το 2020! Πιστεύω το 2021 να είναι πιο ενδιαφέρον κ πιο δραστήριο και στην καθημερινότητα μας γιατί εδώ είμαι σίγουρη θα έχουμε πολλές ανακαλύψεις, ενδιαφέροντα κ εκπλήξεις!!

  2. Καλημέρα!Τι όμορφη και γεμάτη χρονιά για το beautyblog μας,το ίδιο εύχομαι,και είμαι σίγουρη,για την επόμενη.Αυτό που μου έχει μείνει από την περσινή χρονιά,παρόλο που ήμουν πολύ κοντά με τα παιδιά στο σπίτι,είναι μια πικρή γεύση.Ο περιορισμός της ελευθερίας είναι καταπιεστικός.Μείναμε στο σπίτι πολύ ,μαγειρέψαμε,διαβάσαμε,γελάσαμε,μαλώσαμε κάποιες φορές,μας άρεσε με το κρύο που ήμασταν μέσα.Ομως,δεν είχαμε τους φίλους μας και δεν αισθανόμασταν ελεύθεροι.Πολλές απορίες,ανασφάλειες και άνθρωποι με διαφορετική άποψη από εμας.Όμως είχαμε και πολύ καλές στιγμές.Δεν μειώθηκαν τα εισοδήματά μας,ασχοληθήκαμε με τον εαυτό μας περισσότερο,μάθαμε πράγματα,εκτιμήσαμε ανθρώπους.Και για το τέλος,περάσαμε ένα πανέμορφο καλοκαίρι δίπλα στη φύση.Έχουμε ένα δύσκολο εξάμηνο μπροστά μας ακόμα αλλά μετά τα πράγματα θα είναι καλύτερα.Θα αρχίσουμε τη ζωή μας ξανά.Πολλά φιλιά!

  3. @julia,”αγάπες και ζουμπούλια” ε;;χαχα πολύ γέλιο!Εμείς το λέμε ‘αγάπες και λουλούδια”!!

  4. @Marianna Συμφωνώ ότι η χρονιά που μας πέρασε μας δίδαξε πολλά κ είδαμε τις πραγματικές αξίες της ζωής όμως υπάρχουν άνθρωποι που δυστυχώς δεν τα κατάφεραν από αυτόν τον ιο,τα οικονομικά πολλών(κ τα δικά μου) μειώθηκαν σημαντικά σε σχέση με το πριν κ άλλοι ακόμα χειρότερα μείνανανε χωρίς δουλειά, άλλοι επλήγησαν πολύ ψυχολογικά με αρνητικά αποτελέσματα προσωπικά αλλα κ με τις οικογενειές τους! Εύχομαι ενα καλύτερο νέο έτος σε όλους!!

  5. @ΤΖΕΝΗ ΚΑΣΑΠΙΔΟΥ,ακριβώς,όταν σκέφτομαι ανθρώπους που έχασαν δικούς τους ή έχασαν τη δουλειά τους στενοχωριέμαι πάρα πολύ.Ευτυχώς,δεν γνωρίζω προσωπικά κάποιον νέο άνθρωπο που να έχασε τη ζωή του,δυστυχώς αυτό είναι το χειρότερο.Έφυγε αυτός ο χρόνος,μακάρο ο νέος χρόνος να είναι λυτρωτικός για όσους υποφέρουν.

  6. Καλημερα Τζουλια, καλημερα κοριτσια
    Ενα και ενα τα θεματα που παρουσιαστηκαν
    Με τιποτα δεν ηταν βαρετα οπως πολλα αλλα που ζουσαμε στην καραντινα
    Μας κρατησε ζωντανο το ενδιαφερον να μπαινουμε στο bb να διαβαζουμε να λεμε την γνωμη μας και κυριως να βλεπουμε πως σκεφτονται αλλοι ανθρωποι που ζουν εξω απο τον δικο μας κυκλο
    Εμενα αυτο με εξιταρει περισσοτερο. Να βλεπω για το ιδιο θεμα πως το βλεπουν διαφορετικοι ανθρωποι
    Σιγουρα ομως δεν ειχα αυταπατες η δεν εθελοτυφλουσα οτι ολα καλα
    Τιποτα δεν ταν καλο ειδικα τις γιορτες.
    Την διαθεση δεν την φτιαχνει ο στολισμος αλλα η ζωη, η κινηση
    Δεν ειχα τιποτα πιο μελαγχολικο απο το να βλεπω σκοτεινα μαγαζια και στολισμενους δρομους χωρις ζωη

  7. Τι υπέροχη, γεμάτη από αναγνωστικες αναμνήσεις, αναδρομή!!! Όλα, μα όλα τα θυμάμαι!…..και πως θα μπορούσε να συμβεί διαφορετικά; Η παρέα του bb σημαίνει προσμονή, αποδοχή , ανταλλαγή απόψεων σε ένα ανοιχτό παράθυρο επικοινωνίας για μένα! Σίγουρα το 2020 ήταν δύσκολη χρονιά. Αλλά, να θυμηθούμε, πως μέσα από τις δυσκολίες, μαθαίνουμε, επιβιώνουμε, εξελισσομαστε… Από το ’20 κρατώ τα καλά ( πάντα κάποια θα υπάρχουν!) και χαράζω πορεία , με προσοχή πάντα, αλλά με αισιοδοξία και ένα πλατύ χαμόγελο για το 2021
    xx

  8. Πωπω…αναμνήσεις…αυτά τα κεριά απο mc donalds ούτε που τα θυμόμουν…
    Νιώθω επίσης μεγάλη χαρά αλλα και τιμή που ήμουν στο top10 των σχολιαστων και περυσι και φέτος…. το eternity κρεμαστό από power of symbol το τίμησα δεόντως την χρονιά που μας πέρασε …το ίδιο ειμαι σίγουρη πως θα γίνει και με το you are beautiful (όταν με το καλό το πάρω στα χέρια μου…η STELLA θα καταλάβει…χαχα…. Θεού θέλοντος και κούριερ επιτρέποντος)

  9. Σαν νεράκι έφυγε ο χρόνος. Κρατάμε τα θετικά και πάμε παρακάτω.
    Μουτςς

  10. Ευτυχώς μέσα στο 2020 δεν συνέβησαν μόνο αρνητικά πράγματα, και ευτυχώς αυτή η ανασκόπηση μας θύμισε ότι πρέπει να έχουμε, όσο μπορούμε, αισιοδοξία και ελπίδα ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά., Μπορεί να στερήθηκαμε βασικά πράγματα και ελευθερίες μας αλλά την ελπίδα δεν μπορεί κανείς να μας τη στερήσει 💚

  11. Πάλι καλά που το 2020(και όχι μόνο!) είχαμε συντροφιά το bbblog μας και περνούσε ευχάριστα ο περίεργος αυτός χρόνος!!!! Παρόλο που δεν πήγα στα μαγαζιά(Όχι όσο θα ήθελα) νιώθω ότι με ταξιδεψατε και με ενημερώσετε για όλα!!!! ❤💜💛💜💚💜💙❤💜💙💜💚💜💛💜💜💛💜💙💙💜❤ Εύχομαι να τελειώσουν όλα σύντομα!!!!!

  12. Καλή χρονιά και πάλι κορίτσια Μου!!!!!! ❤💜💛💜💚💜💙💜❤❤💜💜❤💜💙💜💙💚💜💚💜💛💜💛💜💛💜💛💜💚💜💚💜💙💜💙💜❤💜❤💜 ΥΓΕΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΓΕΙΑ

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.