Κερδίστε 5 Κολάν Σύσφιξης Nivea Q10 plus!

 

NIVEAQ10 Plus_2

 

Ναι, σιγά μην πιστέψατε χθες την τελευταία μου πρόταση. Αν είναι δυνατόν τέτοιο προϊόν (από αυτά που μου τραβάνε πάρα πολύ την προσοχή και χρησιμοποιώ η ίδια) και να μην κάναμε διαγωνισμό. Αυτό το κολάν είναι πλέον αγαπημένο και αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μου.

 

Όπως έλεγα και χθες, το νέο Κολάν Σύσφιξης & Σμίλευσης ΝΙVEA Q10 Plus μπορεί να φορεθεί όλη μέρα, σε αμέτρητους συνδυασμούς,ενώ κινείστε στο δρόμο ή στη δουλειά, ενώ χαλαρώνετε στον καναπέ ή ενώ αθλείστε. Σε κάθε σας βήμα, οι ενσωματωμένες μικρό-κάψουλες Q10 ενεργοποιούνται με την κίνηση και απελευθερώνουν το περιεχόμενό τους, δρώντας άμεσα και αποτελεσματικά στην επιδερμίδα σας. Για εντυπωσιακά αποτελέσματα, φορέστε το τακτικά, για 6 ώρες την ημέρα.

 

Το νέο Κολάν διατίθεται σε δύο μεγέθη (S– M (EUR 34-38) και L– XL (EUR 40-42)), καλύπτοντας κάθε σωματότυπο. Επιπλέον, είναι κατάλληλο για πλύσιμο στο πλυντήριο, διατηρώντας την αποτελεσματικότητά του για μέχρι και 30 πλύσεις.

 

 

NIVEAQ10 Plus_5

 

 

 

Επιστημονική έρευνα αποδεικνύει την αποτελεσματική δράση σύσφιξης και σμίλευσης του Κολάν Σύσφιξης & Σμίλευσης ΝΙVEA Q10 Plus, όπως και της Βερμούδας που διατίθεται στην ίδια σειρά,ενώ εσείς κινείστε. «Ζητήσαμε από μια ομάδα εθελοντών να μοιραστεί μαζί μας τις εντυπώσεις τους από τη χρήση, αλλά δεν μείναμε μόνο εκεί», υπογραμμίζει η Dr. Yvonne Neumann. «Προχωρήσαμε σε επιπλέον μετρήσεις με ειδικούς σαρωτές σώματος για να αξιολογήσουμε την αλλαγή στη σιλουέτα με τη χρήση της βερμούδας και το ειδικό μηχάνημα Cutometer για τη συσφιγκτική της δράση. Οι μετρήσεις καταδεικνύουν αξιοσημείωτη αλλαγή της εικόνας της επιδερμίδας μετά από δύο εβδομάδες τακτικής χρήσης

 

 

Η συντριπτική πλειοψηφία των συμμετεχόντων (94%) δήλωσε ότι η σιλουέτα τους φαίνεται πιο σμιλεμένη φορώντας τη βερμούδα NIVEA Q10 Plus. 8 στους 10 παρατήρησε πιο επίπεδη κοιλιά μετά από τακτική χρήση, ενώ, 83% και 87%, πιο σφικτούς γλουτούς και μηρούς αντίστοιχα. Τέλος συγκρίνοντας φωτογραφίες γυναικών με τη βερμούδα και χωρίς, απέδειξε ακόμα μια φορά την αποτελεσματικότητα της βερμούδας στην όψη της σιλουέτας.

 

 

 

Και τώρα, 5 από αυτά τα κολάν μπορούν να γίνουν δικά σας! Η διαδικασία είναι απλή και γνωστή: Αφήστε ένα σχόλιο, κάτω από αυτό το post, από σήμερα Τετάρτη 13 Μαΐου, έως την Τετάρτη 20 Μαΐου στις 12μμ. Την Πέμπτη 21 Μαΐου, θα ανακοινώσω με post τις 5 τυχερές νικήτριες.

 

 

 

 

Μην ξεχάσετε να γράψετε νούμερο που προτιμάτε! Εγώ είπα, φοράω το L/XL, με βολεύει πολύ.

 

Καλή επιτυχία bb girls!

 

 

829 Σχόλια
  1. Καλημερα σας και σας ευχαριστουμε πολυ!!! Πιστευω πως ολες οι γυναικες βρισκουν εκπληκτικο το δωρο σας και ευχομαι καλη επιτυχια σε ολες τις διαγωνιζομενες.

  2. Πολύ καλό! Το μέγεθος μου L/XL. Ευχαριστώ!

  3. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ S/M ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ???

  4. Πολυ το χρειάζομαι L/XL

  5. Καταπληκτικο!!! Το θελω τρελά! L XL

  6. τελειο και απαραιτητο!L/XL

  7. Σάς ευχαριστούμε πολύ, πολύ ❤

  8. MOY EINAI AΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΩ !!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.