Επαγγελματικός καθαρισμός στο σπίτι σε 3 βήματα!

 

Face-Cleansing-and-Skin-Care

 

Σήμερα θα σας περιγράψω την προσωπική μου εβδομαδιαία (ενίοτε και δις εβδομαδιαία) φροντίδα δέρματος,  την οποία εμπνεύστηκα μετά την επιτυχημένη χρήση της μηχανικής συσκευής καθαρισμού όπως σας έγραφα και εχθές.

 

Σε αυτό το πρόγραμμα παντρεύονται αποτελεσματικά, οι δυνατότητες κι οι εξελίξεις της τεχνολογίας με τα αναντικατάστατα οφέλη των φυσικών συστατικών.

 

Τρία βήματα σε μόλις δέκα λεπτά δίνουν στην επιδερμίδα μου καθαριότητα, λάμψη, λείανση, σύσφιξη, σφρίγος, ομοιομορφία τόνου και βαθιά ενυδάτωση. Mε αυτή την τελετουργία επωφελούμαι κι εκμεταλλεύομαι απόλυτα όλα τα θρεπτικά συστατικά των προϊόντων αρωματοθεραπείας που χρησιμοποιώ, μ΄έναν τρόπο που δεν μπορεί να γίνει στην καθημερινή μου ρουτίνα.

 

  1. Βαθύς καθαρισμός δέρματος, με  Clarisonic Mia Fit
  2. Οξυγονοθεραπεία με τις μπάλες από αιθέρια έλαια και οξυγόνο του Rosmarino.gr για διέγερση των κυττάρων και ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου.
  3. Αρωματοθεραπεία με τα δύο θαύματα MIRACLE! by Stella’s Recipy, τις στοχευμένες Overnight Night FACE & Night EYE Masks για σύσφιξη, αντιγήρανση, λάμψη, λείανση ρυτίδων, ομοιογένεια χρώματος, ανόρθωση προσώπου, τόνωση περιγράμματος.

 

Η Άννα το αγαπημένο ΒΒ and Stella’s Recipy girl, εφάρμοσε για σας τα βήματα με την καθοδήγηση μου και σας τα παρουσιάζουμε σήμερα αναλυτικά:

 

Βήμα 1. Έν αρχή ειν’ ο καθαρισμός! Ακολουθούμε τις οδηγίες χρήσης της Clarisonic Mia Fit, αφήνοντας τη συσκευή να κάνει το ενδεδειγμένο πρόγραμμα της στις περιοχές του προσώπου κι εναλλάσσοντας τες βάσει του χρονοδιακόπτη. Δεν σας κρύβω, ότι πολλές φορές ξεπερνώ την ώρα για λίγα δευτερόλεπτα, σε ορισμένα σημεία που θεωρώ, ότι χρειάζονται λίγη περισσότερη επιμονή και φροντίδα. Προσωπικά επιλέγω την ταχύτητα 2, εφ΄όσον η συχνότητα χρήσης είναι συνήθως εβδομαδιαία.

 

 

clarisonic-1

 

Ως προϊόν καθαρισμού προτιμώ τα σαπούνια του Rosmarino.gr της Μένης Χατζηπαναγιώτου, για τα οποία σας έχω μιλήσει αρκετές φορές και δεν τα αποχωρίζομαι εδώ και δεκατρία χρόνια. Είναι η πιστή και μοναδική μου επιλογή για βαθύ αλλά και απαλό, καθημερινό καθαρισμό (ήπιες, ανοδικές κινήσεις με τα χέρια) πρωί βράδυ. Κατά την προσωπική μου γνώμη και αξιολόγηση πρόκειται μακράν για τα πιο αγνά και ποιοτικά φυτικά σαπούνια της ελληνικής αγοράς σήμερα. Μόνο με παρθένο ελαιόλαδο, βότανα κι αιθέρια έλαια, χωρίς φοινικέλαια και αφριστικά, χρωστικές ή χημικά πρόσθετα, γλυκερίνες ή συνθετικά αρώματα.

 

 

rosmarino

 

 

Το δικό μου αγαπημένο είναι το τριαντάφυλλο για αντιγήρανση κι ενυδάτωση, αλλά εσείς μπορείτε να διαλέξετε, όποιο καλύπτει τις δικές ανάγκες δέρματος.  Το χρησιμοποιώ άνετα με το Clarisonic, εφ΄όσον η συσκευή δεν επιβάλλει μόνο το δικό της αφρώδες καθαριστικό.  Εσείς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποιο άλλο καθαριστικό προτιμάτε, αρκεί να είναι αφρώδες.

 

rosmarino-2

 

 

Βήμα 2. Οξυγονοθεραπεία!

 

Τώρα που το δέρμα μας είναι απόλυτα καθαρό και οι πόροι ανοιχτοί, εφαρμόζουμε τα νέα δημιουργήματα της Μένης Χατζηπαναγιώτου με τα οποία δεν σας κρύβω, έχω ξετρελαθεί.  Μπάλες οξυγονοθεραπείας φτιαγμένες μόνο από φυσικά συστατικά σόδα, λεμόνι, λάδια, άργιλο, φύκια (μπάλες σώματος) και αιθέρια έλαια.  Έχουν αντιμικροβιακή και συσφικτική και αντιφλεγμονώδη δράση, τονώνουν, εξισορροπούν το δέρμα και διεγείρουν την κυκλοφορία του αίματος.

 

oxygen-balls-1

 

 

oxygen-balls-2

 

 

 

Με απαλές κινήσεις κάνουμε μασάζ σε όλο το πρόσωπο αφού πρώτα έχουμε κονιορτοποιήσει μια μικρή ποσότητα πάνω στο βρεγμένο πρόσωπο μας και δουλεύοντας παντού, με τα βρεγμένα επίσης ακροδάκτυλα μας.

 

 

photo-8

 

 

photo-9

 

 

Βοηθούν στην αποβολή των νεκρών κυττάρων και τα ενεργοποιούν ως προς την  αναγέννηση και την δημιουργία κολλαγόνου. Οπότε η δράση σύσφιξης γίνεται ακόμα πιο εντατική. Τα συστατικά διευκολύνουν τη διείσδυση του νερού για όση ώρα εφαρμόζουμε τις μπάλες οξυγονοθεραπείας, συγκρατώντας έτσι τη φυσική υγρασία του δέρματος.

 

photo-10

 

 

photo-11

 

Εφαρμόζοντας θα δούμε να δημιουργείται υπεραιμία, η οποία όμως δεν πρέπει να μας φοβίσει. Οφείλεται στην δράση του οξυγόνου που ενεργοποιείται με το νερό και την διείσδυση των συστατικών.  Μόλις η αίσθηση της υπεραιμίας και του οξυγόνου ολοκληρωθεί, μετά από μερικά δευτερόλεπτα, θα ξεπλύνουμε με άφθονο χλιαρό νερό. Η υπεραιμία θα υποχωρήσει αμέσως και η διαφορά θα είναι εμφανέστατη από την πρώτη κι όλας χρήση. Οι πόροι είναι πλέον ανοιχτοί για να δεχθούν το επόμενο προϊόν φροντίδας, ενώ το δέρμα μας είναι ήδη μεταξένιο, ελαστικό και εκρηκτικά λαμπερό από την καθαριότητα και την τόνωση που έχει δεχθεί.

 

Βήμα 3. Αρωματοθεραπεία με τις MIRACLE! Night FACE Mask & Night EYE Mask.

 

Ήρθε η ώρα για το τρίτο και καθοριστικό βήμα αυτό που θα μας χαρίσει ελαστικότητα, σύσφιξη, αντιγήρανση, λάμψη κι ενυδάτωση.  Τα αυστηρά επιλεγμένα και στοχευμένα αιθέρια έλαια των προϊόντων SR ενεργοποιούν την παραγωγή κολλαγόνου και την αναγέννηση των κυττάρων σε μια διαδικασία που λειτουργεί όλη τη νύχτα εφ΄ όσον οι μάσκες είναι “overnight” και δεν χρειάζεται να τις αφαιρέσετε.

 

stellas-recipy-1

 

 

stellas-recipy-2

 

 

stellas-recipy-3

 

 

stellas-recipy-4

 

 

Με πάντα ανοδικές κινήσεις και χρησιμοποιώντας το πίσω και μέσα μέρος της παλάμης μας, όπως στο μασάζ για να μην τραυματίσουμε, απλώνουμε καλά την MIRACLE! Night EYE Mask στα μάτια. Δέκα φορές από τις κόγχες προς τους κροτάφους και πάνω στα ζυγωματικά, αλλά και στο τόξο των φρυδιών (εκτός από την περιοχή των βλεφάρων).  Αποτελεσματική δράση για μαύρους κύκλους, σακούλες, πόδι της χήνας.

 

19-

 

 

20

 

 

Απλώνουμε και στο υπόλοιπο πρόσωπο την MIRACLE! Night FACE Mask εστιάζοντας στα σημεία που υπάρχει πρόβλημα ή προδιάθεση ρυτίδων και χαλάρωσης π.χ προγούλι, περίγραμμα, μέτωπο, ρινοπαρειακές, περίγραμμα χειλιών.  Τα επιλεγμένα φυσικά συστατικά των MIRACLE! δίνουν θεαματικά αποτελέσματα.

 

 

 

 

17-

 

 

18-

 

 

21-

 

 

 

Μια πάντα βραδινή περιποίηση και το επόμενο πρωί ξυπνάμε με το πιο λαμπερό, αψεγάδιαστο και φρέσκο δέρμα!  Μόνο δέκα λεπτά δυο φορές την εβδομάδα κι έχουμε ένα τέλειο spa treatment στο μπάνιο μας με τη δύναμη της φύσης και τις τεράστιες δυνατότητες της τεχνολογίας.

 

 

Καλή επιτυχία BBgirls!

 

Stella

 

 

21 Σχόλια
  1. Καλημέρα, Στέλλα είσαι φοβερή όπως πάντα. Κοντεύεις να ξεπεράσεις και τη δασκάλα μας!!!! Και με το χτεσινό αλλά και με το σημερινό σου post μας έστειλες. Προσωπικά προτιμώ τις προσωπικές εμπειρίες από ένα στεγνό δελτίο τύπου της εκάστοτε εταιρείας. Τρέχω για rosmarino.Φιλιά πολλά

  2. Τι ωραίο beauty regime και τι όμορφο το μοντέλο σου Στέλλα!! Ζήλεψα. Νομίζω σήμερα θα αφιερώσω το βράδυ σε βαθύ at home καθαρισμό- spa.

  3. @Stella: Ερώτηση: Tα σαπούνια Rosmarino, μπορείς να τα επιλέξεις ανάλογα με τον τύπο δέρματος; Υπάρχει αυτή η δυνατότητα;

  4. @ΕΛΕΝΗ: Σε αυτά τα post, όχι απλά με ξεπερνάει η Stella, είναι κλάσεις ανώτερη και ευτυχώς κάτι μαθαίνω και εγώ – το chemistry girl.

  5. @EΛΕΝΗ 2: Για τα “στεγνά δελτία τύπου” διάβασε το τελευταίο σχόλιο του χθεσινού post.

  6. Ελάτε τωρα βρε κορίτσια! Μόνο τον εαυτό μου θέλω να ξεπερνώ και κανέναν άλλο. Είναι χαρά μου να μαθαίνω νεα πράγματα και να τα μοιράζομαι μαζί σας. Κι όσο η ζωή προχωράει και γίνομαι καλύτερη μαθήτρια, μεγαλώνει κι η αγάπη μου για το αληθινό και το ουσιαστικό. Τα φυσικά καλλυντικά κι οι άπειροι τροποι φυσικής περιποίησης του δέρματος με συγκινουν ολο και περισσότερο, γιατι δεν βασίζονται σε ψεύτικες υποσχέσεις και φρούδες ελπίδες. Τόσο – όσο! Την τεχνολογία επιβάλεται δε να την χρησιμοποιούμε υπέρ μας. Είπαμε και χθες, δεν δαιμονοποιούμε τίποτα… μακριά απο μας αυτη η προσέγγιση.

    Ολες τις πληροφορίες για τα σαπούνια rosmarino και τις μπάλες οξυγονοθεραπείας (προσώπου και σώματος) θα τις βρείτε τόσο στο site rosmarino.gr όσο και στο προφιλ “Ροζμαρίνο” στο Facebook. Εχω ήδη συμπεριλαβει ενεργά Links στο post προς διευκόλυνση σας. Και μπορείτε παντα να απευθυνθείτε στη Μένη Χατζηπαναγιώτου, για καθε ερώτηση.

    @Julia ΝΑΙ! ΝΑΙ! ΝΑΙ Αυτό ειναι το πλεονέκτημα. Τα σαπούνια του Ροζμαρίνο είναι ανάλογα τον τύπο δέρματος και τις ανάγκες π.χ με λεβάντα για λιπαρή ή ακνεική επιδερμίδα, με μύρο και γάλα για ξηρή και αφυδατωμένη, με τριαντάφυλλο για αντιγήρανση… Απειρες επιλογές…
    Ειδικά οι μπάλες οξυγονοθεραπείας είναι άλλες για πρόσωπο και άλλες για σώμα και μάλιστα υπάρχουν και ειδικές αντιβακτηριδιακές για πεντικούρ και δερματικά προβλήματα π.χ ψωρίαση.
    Στην παρακάτω ανάρτηση θα δείτε τα πάντα.

    https://www.facebook.com/265754316806387/photos/a.514582771923539.1073741825.265754316806387/1120773731304437/?type=3&theater

  7. Θέλω πολύ να ευχαριστήσω με αυτή την ευκαιρία την Αννα, που δέχθηκε να κάνει αυτη τη φωτογράφιση αφιερώνοντας ένα ολόκληρο απόγευμα από το χρόνο της, με πολυ υπομονή και τεράστια συμβολή στις ιδέες και τα πλάνα, ανέχθηκε δε τις δικές μου παρατηρήσεις και επαναλήψεις και οτι άλλο είχα στο μυαλό μου να σας παρουσιάσω, προκειμένου να βγει το αποτέλεσμα που θα ήταν χρήσιμο και ουσιαστικό για σας. Χωρίς αυτην το post αυτό δεν θα ήταν το ίδιο. Σ΄ευχαριστώ Αννα!

  8. Καλημέρα!!! Ξεπέρασες τον εαυτό σου Στέλλα και πολύ χαίρομαι γι’ αυτό γιατί κι εμείς μαθαίνουμε μαζι! Τέλος Μάρτη θα πάω Θεσσαλονίκη και θα φροντίσω να κάνω μια παραγγελία στο Ροζμαρίνο να τα πάρω μαζί μου γιατί θέλω να δοκιμάσω τα σαπούνια αλλά ιδίως τις μπάλες οξυγονοθεραπείας!!
    Επιτέλους έχω ρεπό και θα πάω μια βόλτα. Μόλις γυρίσω θα ξαναδιαβάσω το ποστ! Η Άννα καταπληκτική στις φωτό!!!
    φιλιά πολλά!!

  9. @Τζούλια, το διάβασα πριν γράψω το σχόλιο μου

  10. @Στελλα μου …. Ποσά να αντέξω η γυναικα!!!! Πάλι έμεινα με το στόμα ανοιχτό! Χαχαχαχαχ
    Ήξερα για μπάλες μου βάζουμε στη μπανιερά και ενεργοποιούνται με το νερο!!! Αλλα για μπάλες
    οξυγόνου που κάνουν για το προσωπο με τίποτα!!!! Και ότι ειναι της εξαιρετικής Rosmarino!!!! Δεν θες κάτι άλλο!!!
    Τρέχω να δω το σάιτ ……..
    Φιλάκια

  11. @SofiaT Είναι κι αυτές της ίδιας λογικής. Αλλά τα συστατικά έχουν τεράστια αξια και κάνουν τη διαφορά.
    @MariaA Με το καλό να μας έρθεις!

  12. Αν και chemistry girl όπως η δασκάλα μας ενθουσιαστηκα με αυτήν την εκπληκτική παρουσίαση των υπέροχων προϊόντων και ειδικά με τις μπάλες οξυγονοθεραπειας..μου θύμισαν κάτι φοβερές μπάλες που έπαιρνα παλιά από τα fresh line..

  13. Αχ Στέλλα μου, τι μου κάνεις τώρα και δεν είμαι για τέτοια!! Την Clarisonic που την είχα βγάλει από το μυαλό μου, ήρθες και μου την σφήνωσες! Μπάλες οξυγονοθεραπείας που δεν τις ήξερα ήρθες και μ’ αποτελείωσες!! Τα σαπούνια τα ξέρω, τα γοράζω και είναι πραγματικά εξαιρετικά. Για τις υπέροχες κρέμες σου που χρησιμοποιώ εδώ και πόσα χρόνια, δεν έχω λόγια. Η αφοσίωσή μου νομίζω τα λέει όλα. Άρα έχω 1 στα τέσσερα για να κάνω αυτό το υπέροχο home spa, γιατί αυτή την στιγμή δεν έχω μάσκα. Μου έχει τελειώσει. 1 στα 4??? Τι μου κάνεις τώρα!!!!!!????

  14. Kαλησπερα Διαβασα το ποστ και σημερα και μου γεννηθηκε μονο μια απορια. Υπαρχουν κοπελες που δεν κανουν αυτη την ιεροτελεστια με οποια προιοντα χρησημοποιουν. Ελπιζω πως οχι. Ειναι πραγματα που ολες οφειλουμε να κανουμε Το μονο νεο που διακρινω ειναι η χρηση καποιων εναλακτικων προιοντων που δεν ειναι γνωστα και καλο ειναι να τα γνωρισουμε και αν μας ταιριαξουν οπως στην @Στελλα να αλλαξουμε τα προιοντα που εχουμε. @Τζούλια διαβασα το τελευταιο ποστ και συμφωνω ειναι αδυνατον να εχεις τοσες βιωματικες εμπειριες εχει μονο 365 μερες ο χρονος.

  15. @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, Maryl, Rania, SofiaT και όλες τις υπόλοιπες… Αναλαμβάνω την ευθύνη του “ξελογιάσματος” για νέα προιόντα και ρουτίνα περιποίησης αλλά αξίζει τον κοπο. Και σιγά σιγά να προσθέσετε τα νεά προιόντα αντικαθιστώντας τα ήδη υπάρχοντα κάποια στιγμή θα βρείτε τους καλύτερους συνδιασμούς που σας ταιριάζουν.

    @Ολες Σας ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή, τα σχόλια και τα υπέροχα λόγια σας. Πάντα, ότι γράφω είναι με αγάπη και φυσικά δοκιμασμένο σε μενα.

  16. …παρόμοιες σαν κι αυτές τις μαγικές μπαλίτσες που απελευθερώνουν οξυγόνο έχω χρησιμοποιήσει κι εγώ αλλά δεν θυμάμαι ποιας εταιρείας…η τεχνική του μασάζ σε πρόσωπο και περιοχή γύρω από τα μάτια,απαράμιλλη!!!Πάω κι εγώ για την εβδομαδιαία περιποίηση με τη βοήθεια του clarisonic και λοιπών ”μαγικών” προ’ι’όντων…καλό βράδυ Παρασκευής,bbgirls!!!

  17. Μπάλες οξυγονοθεραπείας για το πρόσωπο??Έχω μείνει λίγο πίσω νομίζω.Υπέροχο post Στέλλα και μια γλύκα η Άννα 🙂
    Μουτςς

  18. Τρελάθηκα με τις μπάλες, θα σκολουθησω το τελετουργικό!

  19. @Stella και φυσικά Άννα, υπέροχο το αποτέλεσμα.
    Και για να μην το ξεχάσω, θέλω οξυγονοθεραπεία τώρα!

  20. @Celia @Litsa @Marianna @ Amalia Μην τις χάσετε! Καταπληκτική εμπειρία. Σας ευχαριστώ όλες για τα καλά σας λόγια!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.