3 νέα serum από την clinéa.

 

Tα νέα serum της clinéa  με συμπυκνωμένες και αποτελεσματικές  φόρμουλες,   στοχεύουν σε τρεις βασικές ανάγκες του δέρματος: ενυδάτωση, αντιγήρανση και λάμψη.

 

Οι προηγμένες συνθέσεις των clinéa serums ενσωματώνουν πρωτοποριακά συστατικά, όπως το bakuchiol, το έλαιο CBD, η βιο-ρετινόλη και το κολλαγόνο φυτικής προέλευσης, και εγγυώνται ορατά αποτελέσματα από την τις πρώτες κιόλας εφαρμογές, που υποστηρίζονται από κλινικούς και εργαστηριακούς ελέγχους.

 

 

 

Πρωταγωνιστής παραμένει το αποκλειστικό σύμπλοκο 4 Balance Boosters. Συνδυάζοντας βιο-ινουλίνη από μπλε αγαύη, υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους και εκχύλισμα κομπούχας, το 4Β συμβάλλει στην προστασία των 4 κρίσιμων πυλώνων ισορροπίας του δέρματος (μικροβίωμα, pH, δερματικός φραγμός και κυτταρική επικοινωνία) εξασφαλιζοντας πριν απ’ όλα μια υγιή επιδερμίδα.

 

Collagen Bounce

Αντιρυτιδικός και συσφικτικός ορός

 

 

 

Περιέχει 5% σύμπλοκο βιομιμητικού κολλαγόνου φυτικής προέλευσης (από καλαμπόκι, σιτάρι και σόγια) και τριπεπτίδιο κολλαγόνου που προέρχεται από φύκια. Ο συνδυασμός τους ενισχύει τη σύνθεση του κολλαγόνου του δέρματος, του δομικού στοιχείου της επιδερμίδας που μειώνεται με το πέρας του χρόνου, βοηθώντας στην αποκατάσταση του χαμένου όγκου, το ‘γέμισμα’ των ρυτίδων και την αναδιαμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου.

 

Hyaluronic  W a t e r  B o m b

Ενυδατικός και καταπραϋντικός ορός

 

 

 

 

Συμπυκνωμένο υπερ-ενυδατικό booster που ‘ξεδιψά’ και αναζωογονεί την επιδερμίδα, πλημμυρίζοντας την άμεσα με μία ισχυρή δόση ενυδάτωσης και καταπραϋντικής φροντίδας. Το 5% σύμπλοκο υαλουρονικού οξέος που περιέχει, αποτελείται από 5 διαφορετικούς τύπους υαλουρονικού οξέος. Αυτός ο αποτελεσματικός συνδυασμός διεισδύει γρήγορα στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, ενώ σχηματίζει ένα προστατευτικό πυκνό φιλμ που μπλοκάρει τη διαδερμική απώλεια νερού. Ταυτόχρονα, το αντιοξειδωτικό έλαιο CBD, γνωστό για την αντιφλεγμονώδη και καταπραϋντική του δράση βοηθά στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

 

Bio-Retinol Reset

Ορός αντιγήρανσης και λάμψης

 

 

 

 

 

Η ισχυρή 2% νιασιναμίδη βοηθά στην εξισορρόπηση του ανομοιόμορφου τόνου και βελτιώνει την ελαστικότητα, με αποτέλεσμα πιο φωτεινό δέρμα. Το Bio-Retinol serum περιλαμβάνει και το νέο  συστατικό  bakuchiol, τη φυσική εναλλακτική της ρετινόλης, που προσφέρει  αντιγηραντική δράση, χωρίς τις ανεπιθύμητες ενέργειες της ρετινόλης. Κάτι που σημαίνει πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και κατά τη διάρκεια της ημέρας.

 

Τα προϊόντα clinéa τα βρίσκουμε  σε φαρμακεία και επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών

 

 

6 Σχόλια
  1. Προσεγμένα συστατικά σε προσιτές τιμές! Το Bio-Retinol Reset είναι must have!

  2. Ένα Reset νομίζω το χρειάζομαι.
    Μουτςς

  3. Ο, τι δείγματα Clinea μου έχουν δώσει από το φαρμακείο έχουν ταιριάξει στο δέρμα μου, έχουν ελαφριά υφή, αυτή ακριβώς που μου αρέσει.. Τη ρετινολη τους θα τη δοκιμάσω οπωσδήποτε

  4. Ο ορός για αντιγήρανση κ λάμψη πιστεύω θα μου ταιριάξει τέλεια!! Αγαπώ όμως ο,τιδηποτε περιέχει υαλουρονικο ν με βοηθάει πολύ σε δέρμα και μαλλιά.. η τιμή τους επίσης είναι πολύ καλή οπότε γιατί όχι κ τα 2?

  5. Ορός αντιγηρανσης & λάμψης για μένα! Είναι αγαπημένα τα clinea έτσι κι αλλιώς!
    xx

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.