Δοκιμάζουμε και Προτείνουμε: 10 αγαπημένα υγρά highlighters

 

 

 

Τα υγρά highlighters εκτός του ότι δίνουν στο δέρμα μια άμεση και σέξι λάμψη, μπορούν επίσης να αναμιχθούν με οποιοδήποτε προιόν προσώπου για πιο διακριτικό αποτέλεσμα.

 

Δυο τρεις σταγόνες στο ρουζ, στο foundation, ακόμα και στην ενυδατική σας κρέμα αρκούν για ένα αποτέλεσμα διακριτικά λαμπερό, ιδανικό μάλιστα γι’ αυτη την εποχή που σιγά -σιγά χάνουμε τη λάμψη του καλοκαιριού από την επιδερμίδα μας.
Και επειδή ακόμα είναι πολύ νωρίς για πιο βαριά προιόντα κάλυψης ή contouring,  αυτά είναι κάποια από τα πιο αγαπημένα υγρά highlighter που κυκλοφορούν στην αγορά.

Revolution Liquid Highlighter 9,95E

NYX California Beaming 15,81E
L’Oreal Glow Mon Amour 15,18
Korres Wild Rose Highlighter   16,27E
Kiko Glow Fusion Highlighting Drops 19,90E
Benefit High Beam 29,50E
MUA Luxe Liquid Highlighter 8,50E
Dust ‘n Cream Highlighter 14,30E
Seventeen Magic Glow Drops 15,90
Καλή εβδομάδα και μια ερώτηση: έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά;
6 Σχόλια
  1. Καλημέρα, καλή μας εβδομάδα 🫶 της Loreal έχω δοκιμάσει, πολύ καλό φωτεινο αποτέλεσμα 👌👌βέβαια αυτό που χρησιμοποιω το τελευταίο διάστημα και το βρίσκω εκπληκτικό δεν είναι στην παραπάνω λίστα ίσως γτ πρόκειται για προϊόν κατευθυνομενης πώλησης

  2. Αγαπώ το highlighter , ιδανικά σε πουδρέ τζελ υφή με εφαρμογή με πινέλο! Απο τα παραπάνω υγρά highlighter έχω δοκιμάσει το Benefit High Beam, με είχαν βάψει στα Sephora με αυτό και ήταν υπέροχο!

  3. @Maryl: Μα πόσο Κυρία είσαι; No worries αγαπημένη, δεν κάνεις «διαφήμιση» αν μας πεις κάποιο προϊόν που έχεις δοκιμάσει και έχεις μείνει ευχαριστημένη! Να μαθαίνουμε όλες! ❤️😘❤️

  4. Καλή εβδομάδα! Πολύ τo αγαπώ τo highlighter. Έχω δοκιμάσει της Dust n’ cream. Από το post μου αρέσει πολύ πολύ η απόχρωση που έχει η KIKO -brand που ταιριάζει στις κόρες μου- και λέω να το δοκιμάσω.
    xx

  5. Της Seventeen έχω αλλά για την επόμενη αγορά μου είμαι ανάμεσα σε Kiko και L’Oreal.
    Μουτςς

  6. @ΒΒ: είναι το highlighter Illuskin the One της Οριφλειμ, με ειδικη τεχνολογία που αντανακλά το φως.. Απλά το έχω ερωτευτεί, έχω κ μια αδυναμία στα highlighter 😉σευχαριστω πολύ Τζούλια μου για τα καλά σου λόγια

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.