BIG AUTUMN ENERGY: H νέα AW Collection 2024 από τα Marks & Spencer

 

 

Τα Marks & Spencer παρουσίασαν τη νέα συλλογή Big Autumn Energy AW 2024, μια συλλογή με μεταλλικές λάμψεις, ελαφριά μάλλινα και ζεστές αποχρώσεις που αποπνέουν αυθεντικό στυλ  και φθινοπωρινή ανανέωση.

 

Φέτος τα τέσσερα βασικά πρόσωπα της Big Autumn Energy καμπάνιας των M&S, είναι ο Παντελής Τουτουντζής, η Τόνια Σωτηροπούλου, ο Στέλιος Μαλακόπουλος και η Ναταλία Swift.

 

 

 

Μέσα από αυτή τη συνεργασία, τα Marks & Spencer θέλουν να αποτυπώσουν την αποστολή του brand, η οποία υποστηρίζει την ελεύθερη έκφραση της διαφορετικότητας και της μοναδικότητας που ο καθένας αποπνέει μέσα από το στυλ του.

 

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν η γυναικεία, ανδρική, παιδική και lingerie συλλογή της AW 24 Collection. Στη νέα συλλογή Big Autumn Energy των M&S πρωταγωνιστούν οι γήινες αποχρώσεις, του έντονου πορτοκαλί, του μωβ, δίπλα σε τόνους γκρι, μαύρου και λευκού. Η συλλογή προσφέρει έναν συνδυασμό ποιότητας, καθημερινού στυλ και άνεσης Από ζεστά πλεκτά, κομψά πανωφόρια ή casual επιλογές, αυτή η συλλογή καλύπτει  κάθε γούστο.

 

 

 

Η συλλογή περιλαμβάνει μια  σειρά υφασμάτων, όπως tweed ύφασμα, μεταλλικές λάμψεις, ελαφριά μάλλινα και ιριδίζουσες παγιέτες. Oversized σχέδια και ρίγες κυριαρχούν στις επιλογές του φθινοπώρου με τη σειρά “Edit” να περιλαμβάνει βασικά κομμάτια, όπως κομψά jersey tops, ελαφριά πανωφόρια, cropped jackets και tailored maxi φούστες.

 

 

 

Αθλητικά σύνολα, cable knit jumpers, κλασικά slip φορέματα και boyfriend biker πανωφόρια για πιο casual εμφανίσεις ενώ για τους λάτρεις του denim, η συλλογή περιλαμβάνει από midi φούστες έως boilersuits.

 

 

 

 

Η σειρά παπουτσιών εμπνέεται από ρετρό trainers και κλασικές μπαλαρίνες, προσφέροντας άνεση και ανανέωση σε κάθε κοινωνική περίσταση. Κομψά micro boot τακούνια, preppy loafers και combat lace-up αλλά και  δερμάτινες μπαλαρίνες που αποπνέουν μια αβίαστη κομψότητα.

 

 

 

 

 

Στιγμιότυπα από την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στον χώρο, Plexi Space. Εκπρόσωποι από το χώρο της μόδας, των media και influencers είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν από κοντά τη νέα συλλογή και να δημιουργήσουν τις δικές τους tailor made Big Autumn Energy tote bags μέσα από τις ενέργειες που πλαισίωναν το event.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η συλλογή Big Autumn Energy  είναι διαθέσιμη στα καταστήματα M&S και online.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.