Merry Christmas Εveryone! (και το Πνεύμα των Χριστουγέννων…)

 

 

Μπορεί πριν από περίπου τρεις μήνες να κλείσαμε τα τρια χρόνια εδώ μέσα, αλλά το bb ξεκίνησε τέλος Σεπτεμβρίου του 2009 πράγμα που σημαίνει ότι φέτος περνάω τα τέταρτα Χριστούγεννα μαζί σας…

 

Και τις προάλλες, έκανα μια μικρή bb αναδρομή.. Θυμήθηκα, το post για τα επεισοδιακά κουλουράκια της θείας Τζίκας, τις Χριστουγεννιάτικες Συνταγές μας, το post για το Ημερολόγιο των Χριστουγέννων, τα posts για τις Λίστες των δώρων, τα post για τα γιορτινά σέξι μακιγιάζ, τα κόκκινα κραγιόν του Ρεβεγιόν, ακόμα και το περσινό Πρωτοχρονιάτικο όπου η ΧριστίναΠ έλαβε απ’ ευθείας από το Λονδίνο ένα σπάνιο μπουκάλι κρασί…

 

Και τώρα, φτάσαμε, πάλι… φτάσαμε στην Παραμονή Χριστουγέννων του 2012… και πολλές από εσάς, είσαστε έξω, κάνετε τα τελευταία σας ψώνια, ετοιμάζετε το αυριανό feast, συναντιέστε με τους αγαπημένους σας, τυλίγετε τα τελευταία δώρα που θα μπουν κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, για να ανοιχτούν αύριο.

 

Και εγώ, ίσως σήμερα, να μην ήμουν εδώ. Θα έκανα, ακριβώς αυτά που κάνετε εσείς.  Θα με ρωτήσετε τώρα, «τότε, γιατί είσαι εδώ μέσα, σήμερα;» και θα σας απαντήσω: Θα ήμουν, έτσι κι’ αλλιώς, μόνο και μόνο για να σας ευχηθώ για αύριο, αλλά για και τις επόμενες γιορτινές μέρες. Αλλά τελικά είμαι και για έναν ακόμα πολύ πιο σημαντικό λόγο:

 

Κάποιες από εσάς, προνοήσατε ερήμην μου και το bb θα «κλείσει» για λίγες μέρες, για τα Χριστούγεννα με χαρά, αισιοδοξία, πολύ αγάπη και ένα αμιγώς, Χριστουγεννιάτικο post!

 

 

 

 

 

 

Η φετινή μου έμπνευσή για τα Χριστούγεννα, είσαστε εσείς και αυτά που συνέβησαν μέσα σε λίγες μέρες. Δεν έχει σημασία, αν αυτή τη στιγμή, εγώ απλά διηγούμαι και γράφω τα συμβάντα.

 

Η αρχή έγινε όταν αρχές του μήνα, έλαβα ένα ειδοποιητήριο για δέμα, στο ταχυδρομείο. Απόρησα, γιατί ειδικά Νοέμβριο και Δεκέμβριο, ήταν η εποχή που λάμβανα αυτά τα ειδοποιητήρια από την γιαγιάκα μου, η οποία όμως δεν υπάρχει πια… Και βέβαια, δεν περίμενα και δεν θα περιμένω τίποτα, πια. Οπότε, τι ήταν αυτό; Όταν πήγα στο ταχυδρομείο και έσκισα (από ανυπομονησία…) το δέμα, με περίμενε μια έκπληξη από την Mous-Mous. Όταν της έστειλα mail για να την ευχαριστήσω της έγραψα αυτά ακριβώς: «Τίποτα, λοιπόν δεν είναι τυχαίο.. Από όλες τις μέρες, από όλους τους μήνες του χρόνου, 3 χρόνια μετά (διότι ξέρω πολύ καλά ότι είσαι από τα πρώτα bb girls…) επέλεξες αυτή την εποχή, αυτό το μήνα για να μου στείλεις κάτι. Κλαίω από χαρά δεν έχω λόγια να σου περιγράψω τη χαρά μου που με θυμήθηκες, ειδικά τώρα… Και με κάνεις να πιστεύω ότι ήταν η γιαγιάκα μου εκεί ψηλά που σε ώθησε να στείλεις αυτό το δεματάκι αυτή τη συγκεκριμένη εποχή και όχι κάποια άλλη.. .»

 

Πριν κάποιες μέρες,  έγραψε η Mako, στην προσωπική της σελίδα του facebook υπέροχες λέξεις για τους φίλους της (η γραφή της είναι ανεπανάληπτη..) και μέσα σε αυτούς συμπεριέλαβε και μένα… αν είναι δυνατόν.. εμένα… στην αρχή, νόμιζα, ότι διάβασα λάθος… διάβασα 2-3 φορές για να συνειδητοποιήσω, ότι ναι! Έγραψε για μένα!

 

 

 

Και τα ειδοποιητήρια, από τις «γιαγιάδες» μου, συνέχισαν να καταφτάνουν φέτος στο σπίτι μου…Φέτος, που δεν είχα να περιμένω πια τίποτα…

 

Και, όμως, είχα τελικά…

 

Η Ioanna και ένα μεγάλο κουτί με καλούδια, από αυτά που σας έχω πει ότι αγαπώ, πολλές φορές εδώ μέσα.. Άνοιγα, έβγαζα, φώναζα γέλαγα από χαρά.. καλούδια για μένα για όλη την οικογένεια μου, για τον κύριο Ρωμανό.. Τα άλλα αγαπημένα μου κορίτσια, η Demi και η Χριστίνα.. ένα πανέμορφο Χριστουγεννιάτικο κουτί, στολίδια που ήδη βρίσκονται πάνω στο δέντρο μου, κάρτα προσωπική, γραμμένη ιδιόχειρα με αγάπη..

 

Συνεχίζω…

 

Ένα βράδυ πριν από 15 μέρες περίπου, η Αλεξάνδρα, μου είπε να περιμένω κάτι στο σπίτι μου, από το ταχυδρομείο. Όχι για μένα. Για τον κύριο Ρωμανό! Ένα γράμμα, σταλμένο απ’ ευθείας από τον Santa Claus από τον Αγιο Βασίλη από το Suomi (Φινλανδία) από το χωριό του! Το λάβαμε! Το διαβάσαμε!! Το έχουμε κάτω από το δέντρο μας και ο μικρός μου, τόσο ξετρελαμένος, το είπε σε όλους του, τους φίλους στο σχολείο! (και θα το κρατήσουμε, βέβαια για πάντα και ίσως μια μέρα, ο ίδιος, το διαβάσει στα δικά του παιδιά..)

 

 

 

Και πριν από μια εβδομάδα έλαβα, το ομορφότερο δώρο της μέχρι τώρα ζωής μου. Υπερβάλω ε;  Όχι, μην με συγχύζετε, δεν υπερβάλω καθόλου. Όταν λέω κάτι, το εννοώ. Εδώ μια ζωή έκοβα τα υπερβολικά και τα κοσμητικά επίθετα από τα  Δελτία Τύπου Ομορφιάς, νομίζετε, τώρα εδώ μέσα ειδικά, κάθομαι και γράφω υπερβολές; Το ξαναλέω. Το ομορφότερο Χριστουγεννιάτικο δώρο, κάτι που με έκανε να ξανανιώσω πέντε ετών, μόνο τότε, απ’ όσο θυμάμαι, χοροπήδαγα, σαν χαζό, γύρω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο για δώρο. Και μου ξανασυνέβη. Προχθές. Μετά από πολλά χρόνια.

 

Ο Santa, μιλάει, σε μένα!!!! Σε μένα!!! Το καταλάβατε??? Και μου δίνει και δώρο!! Και μου προτείνει αυτή τη χρονιά να κάνω μαθήματα Salsa!!!

 

Είναι το δώρο μου από την Elena μας. Tην Υπουργό μας Φροντίδας  Μαλλιών. Kάντε το link, copy-paste.  Δείτε το.  Ζητήστε της πληροφορίες. Τώρα! Μόλις προλαβαίνετε, για να το στείλετε και εσείς σε κάποιον αγαπημένο, αλλά ευτυχώς, έχουμε και την Πρωτοχρονιά!

 

http://magicsanta.ca/gateway.html?code=Q2Q61T

 

Θα τελειώσω με κάτι που έγινε προχθές.. στην εκπνοή δηλαδή… Κατέφθασε, περίχαρος και περήφανος ο κύριος Ντίνος aka μπαμπάς, ένα απόγευμα για να δει τον Ρωμανό του και έβγαλε με στυλ από την τσέπη, χειρόγραφο σημείωμα.

 

Ακολουθεί, οικογενειακός, διάλογος:

 

Aka μπαμπάς: Τι νομίζεις, επειδή, δεν μιλάω, δεν είδα τις ευχές, για τα γενέθλια μου τις προάλλες και στο bb και στο facebook?

 

(“προχωρημένος”, ο aka…)

 

Εγώ: Αλήθεια; Τα διάβασες τα σχόλια; Χάρηκες με τις ευχές;

 

Aka μπαμπάς: Όχι μόνο χάρηκα, εμπνεύστηκα κιόλας από τις πανέμορφες και υπέροχες αναγνώστριές σου!

 

(πολύ έμπνευση έχει πέσει σε αυτή τη φαμίλια, να δούμε που θα μας βγάλει..)

 

Εγώ: Και;

 

Aka μπαμπάς: Τι και; Έγραψα κάτι, αφιερωμένο στα αγαπημένα σου bb girls. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ;;;; Και μετά γράφεις ότι το ταλέντο στο γράψιμο, το πήρες από μένα;;

 

(να, τα μας.. ώρα είναι να ξεκινήσει και κανένα blog…μη γελάτε, δεν τον ξέρετε, καλά…)

 

Eγώ:  (…..άφωνη…. και η μαμά (πιο προσγειωμένη…) με νοήματα, πίσω από την πλάτη του, του στυλ, «πες του ναι, για αρχή, μη του χαλάς το χατίρι και μετά εσύ κάνε ότι θες…»)

 

Ναι, Ok.. αλλά μήπως να το δω κιόλας.. ξέρεις δεν είναι οικογειακό, είναι  επαγγελματικό, το beautyblog..

 

Aka μπαμπάς: …… (σιγή, με μούτρα…)

 

Οk, Ok, καλός είναι, αλλιώς δεν θα τον λάτρευαν όλες μα όλες οι φίλες μου, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου…

 

 

Ιδού λοιπόν (και σε φωτογραφία το χειρόγραφο διότι προχώ, ξε-προχώ, κάποια πράγματα δεν αλλάζουν και βέβαια κείμενο πολυτονικό και όπου δείτε «να», «θα», το ρήμα, τελειώνει με ήτα…στα 60’s, μεγάλωσε κορίτσια, τι περιμένατε, δηλαδή…)

 

 

“Απευθύνω ζεστό χαιρετισμό στις αναγνώστριες του bb. Σας αγαπώ όλες! Σας ευχαριστώ, γι’ αυτά που γράψατε για τα γενέθλιά μου, σας ευχαριστώ, μέσα από την καρδιά μου. Κατά καιρούς, έχω διαβάσει αυτά που γράφετε, στο bb. Λοιπόν, σας λέω πως η μπιμπίκα, bb-ίκα (Τζούλια) δεν σας ενέπνευσε 100%. Βέβαια, σας έδωσε το ερέθισμα και εσείς ανταποκριθήκατε. Μπορώ να πω, πως εσείς ανεβάσατε το bb, στη θέση που βρίσκεται σήμερα. Γιατί ανοίξατε την ψυχούλα σας. Στους άσχημους καιρούς που ζούμε, στην αβεβαιότητα και στις χαμένες δυστυχώς αξίες μας, τουλάχιστον έχετε βρει μια διέξοδο στο bb. Εξακολουθήστε να ανοίγετε την ψυχή σας και να μιλάτε. Στο bb, δεν μπορεί κανένας να σας φιμώσει. Μην το βάλετε κάτω. Συνεχίστε. Αντισταθείτε. Υπάρχει για εσάς τους νέους ΕΛΠΙΔΑ! Πιστέψτε με. Σας αγαπώ όλες, με μεγάλη εκτίμηση, ο μπαμπάς της Μπιμπίκας, Dinos.

 

Και τέλος, ένα μικρό ποιηματάκι αφιερωμένο σε σας:

 

Κορίτσια, ανεπανάληπτα

Κορίτσια του bb,

Είστε μεγάλη δύναμη

Είστε ξεχωριστές

Είστε μεγάλη δύναμη

Είστε μοναδικές

 

Μα, και αυτή που σας «τσιγκλά»

Σας κάνει να μιλάτε

Είναι κι αυτή δυναμική

Σας κάνει και γελάτε

 

 

Μπιμπίκα είναι δυνατή,

Όλη σου η ομάδα.

Μπιμπίκα προχώρα ακάθεκτη

Κράτα γερά τη δάδα.

 

 

 

 

(…μην τολμήσει καμιά σας, και αρχίζει την καζούρα με το bb-ίκα, σας έφαγα!!!)

 

 

Kλείνω, με περιμένει η γαλοπούλα (και εσάς, είμαι σίγουρη…)

 

 

Αν αυτό, δεν είναι αγάπη, αν αυτά που διαβάσατε παραπάνω δεν είναι το πραγματικό, ουσιαστικό, ειλικρινές και απολύτως αληθινό, αυτό που βρίσκεται δίπλα μας, Πνεύμα των Χριστουγέννων, τότε, ειλικρινά, δεν ξέρω τι είναι.

 

 

«Ψάξτε» λίγο τις προηγούμενες μέρες. Δώστε προσοχή σε κάτι που έγινε και δεν το περιμένατε, κάτι που σας έκανε και αισθανθήκατε  όμορφα, κάτι που χωρίς λόγο σας έδωσε ανέλπιστη χαρά. Κάτι μικρό. Κάτι ασήμαντο για κάποιους άλλους.

 

Δεν ξέρω αλήθεια, πως το γνωρίζω, αλλά είμαι απολύτως σίγουρη ότι κάτι όμορφο, συνέβη σε όλες σας πριν λίγες μέρες…

 

Kαι ξέρω επίσης, ότι τα θαύματα, είναι καθημερινά, μην περιμένετε να ανοίξει η θάλασσα στα δυο. Ναι, το ξαναλέω. Είναι καθημερινά. Είναι δίπλα μας. Αρκεί να τους δώσετε την προσοχή, που τους αξίζει. Σε μένα, τα θαύματα, ήρθαν. Και αυτά, είσαστε εσείς.

 

Καλά Χριστούγεννα πολυαγαπημένες μου!

 

Merry Christmas Everyone!

 

 

(Ναι, σήμερα, σίγουρα “πάει” τραγούδι στο bb… τι να πρωτοδιαλέξω.. από το White Christmas του Bing Crosby; Last Christmas των Wham? All I want for Christmas, της Mariah; To Jingle Bell rocks;  To Santa Claus is coming to town του Frankie; To Here comes Santa Claus; Tα άπαντα από την ταινία Love Actually;  Τα παραδοσιακά, Jingle Bells, Rudolph, Silent Night, Christmas Tree, Deck the halls (fa, la la, la, la)  We wish you a Merry Christmas, ή αυτό που προσπαθεί να μου μάθει η μαμά μου εκατομμύρια χρόνια και ακομα κάτι ξεχνάω.. το απολύτως αγγλικό παραδοσιακό, 12 Days of Christmas… (δύσκολο φίλη μου.. πολύ δύσκολο…) my true love gave to me…

 

Επιλέγω ένα, που κάθε φορά που το ακούω, νιώθω απόλυτα ευτυχισμένη, ακόμα και αν δεν είμαι. Και χορεύω, βέβαια.. Swing, baby swing!  Let’s Go! For a Sleigh Ride (with you!)

 

 

 

 

Μμμμ.. και ένα ακόμα… please… Rock&Roll αυτή τη φορά, άντε για να κάνω και το χατίρι του aka, που σίγουρα θα διαβάσει αυτό το post σήμερα.. Στο αφιερώνω, dad… ήσουν rockabilly, και ξέρω ότι ο από κάτω, είναι ο απολύτως αγαπημένος σου…

 

 

 

O….. aka….μμμ.. καλό ήταν το rocabilly, πριν κάποια, αρκετά, πολύ αρκετά, θα έλεγα, χρόνια…(ναι, ναι, σας προλαβαίνω… μοιάζουμε… κοιτάξτε το χαμόγελο, πολλά χρόνια, μετά…)

 

 

 

 

 

(Ωχ, μη μου κάψετε τη γαλοπούλα… εντάξει τέλος, εδώ. I swear!)

 

 

 

 

 

24 Σχόλια
  1. Merry Christmas Julia…εύχομαι όλα τα κορίτσια του BB να έχουν έναν τόσο γλυκό και υπερήφανο μπαμπά σαν το δικό σου!!! Καλή χρονιά <3.

  2. εγω τωρα κλαιω με το γραμα του μπαμπα ειναι πολυ συγκινιτικο σ`αγαπει πολλυ.εγω για το μπιμπικα δεν θα πω τιποτα γιατι ο μπαμπακας μου με φωναζε μπουμπου και δυστηχως τον εχασα και μου λειπι πολλυ.

  3. Μπιμπίκα μας Χρονια Πολλά και να ‘ναι καλα κι ευτυχισμένα, αισιόδοξα, ήρεμα, γαλήνια και ασφαλή για σένα, τους δικούς σου, το ΒΒ και μας ως Μπιμπικόριτσα! Για δικούς μου προσωπικούς λόγους, επιτρέψτε μου να μη συμμερισθω όλο αυτο το ψυχαναγκαστικό festivity των Χριστουγεννων που με ζορίζει πολύ συναισθηματικά και με κανει να βγάζω το Σκρουτζ που κρύβω μεσα μου! Για δικους μου προσωπικούς λόγους αδυνατω να βλεπω φάτνες, αγγελάκια και άρπες σε ροζ συνεφάκια, ωστόσο στέλνω σε όλους σας ευχες μέσα απ΄την καρδιά μου κι οι ευχες ειναι παντα ευχες, με οποιαδηποτε αφορμή κι αν δίνονται! Πολλά Φιλιά!

  4. merry christmas bb girls/boys!!!αχ εγω δουλευω σημερα αλλα ελπιζω να φυγω λιγο νωριτερα για να κανω και εγω τα ψωνια μου!χθες μονο φαγητα προλαβα να παρω..

    @μπαμπα Τζουλιας τι ωραια που τα λετε(μαλλον γραφεται χιχιχι!)και το ποιηματακι ειναι τρελο τραγουδακι 🙂
    @τζουλια τι κανεις bbικα(αα γιορταζω αυριο και δικαιουμαι να πειραξω λιγουλακι!!)?αν μπορεις βαλε και το rudolf αυτο το τραγουδακι το λατρευω!οσο για το 12 days παντοτε μπερδευω τα δωρα αλλα παντοτε!ειδικα μετα τη πεμπτη μερα τα κανω σαλατα χαχαχχαχχααα!

  5. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!
    Η χαρουμενη εκπληξη σημερα ησουν εσυ Τζουλια με αυτο το υπεροχο ποστ
    και τον καταπληκτικο μπαμπα σου!!που με τοσο υπεροχα λογια μας ευχαριστησε!!
    Στην δικια μου περιπτωση ισχυει το αντιθετο δεν με φωναζει ο μπαμπας μου με καποιο γλυκο χαρακτηρισμο αλλα εγω!Παντα οταν θελω να τον καλοπιασω τον
    φωναζω “Πιπι”χαχαχα το εχω βγαλει απο το Σπυρος που ειναι φυσικα το ονομα του!!
    Και να ξερεις κατι Τζουλια αυτο το πιστευω με ολη μου την καρδια ειναι “οταν κανεις κατι καλο οτι ειναι αυτο θα γυρισει πισω σε σενα!!σε μενα δεν μου κανει εντυπωσει ολη αυτη η Αγαπη που παιρνεις πισω γιατι την εχεις προσφερει απλοχερα πρωτη εσυ!!!Ο καθενας μας εχει τον τροπο του να την εκφραζει διαφορετικα αλλος με ενα χαμογελο με μια αγκαλια με μια λεξη αλλα και με ενα δωρο ολα εκφραζουν την αγαπη που εχουμε για εσενα και αυτο το υπεροχο μπλογκ
    που ειναι ενα κομματι της ζωης μας!!
    Σε φιλω γλυκα αλλα και τον υπεροχο μπαμπα σου βεβαιως και την γλυκητατη μαμακα σου οπως και το κουκλι σου το κυριο Ρωμανο!!
    Καλα Χριστουγεννα!!!!

  6. sorry για το ορθογραφικό του rudolph..
    @Stella ειναι λιγο περιεργο αυτο το συναισθημα το οτι ειναι γιορτες και πρεπει να αγορασουμε..προσωπικά παιρνω κανα καλλυντικουλι ή κανα χαζοπαιχνιδακι ποτε δεν αγοραζω ρουχα παπουτσιες με το κιλο οπως βλεπω πως κανουν γνωστοι μου αλλωστε το πνευμα των χρηστουγεννων μπορει να ερθει και με ενα αρκουδακι να εχει ενα gloss αγκαλια ασε που τετοια δωρα τα συμπαθω ποιο πολυ.σου ευχομαι να φτιαξει ποιο πολυ η διαθεση σου για τη πρωτοχρονιά 😉

  7. πωπωπω ειμαι αδιόρθωτη!οποτε παταω το send βλεπω καινουργια ορθογραφικα χαχχχααα τα παραταω!το μυαλο μου πεταει..

  8. @christie Δεν αναφερομαι στις αγορές σε καμμια περιπτωση, αναφερομαι στα συναισθηματα… στο σωνει και καλα γιορταζουμε τωρα ολοι μαζι και τραγουδαμε τα καλλαντα κι ειμαστε ευτυχισμενοι και διαφορα αλλα… που δεν ειναι της παρουσης.. Μιλαω για τον ψυχαναγκασμό “πατάω το κουμπί και… πλεκω τουλι για το Χριστούλη…”

  9. Χρόνια πολλά μπι-μπι-κάκι μας καλο!! (όχι που θα το άφηνα, χι, χι, χι!) Χαρούμενα Χριστούγεννα σε σένα και στην οικογένεια σου, πανω απ’όλα με υγεία και πολύ ευτυχία!
    Φιλάκια πολλά

  10. Καλημέρα γλυκά μου κορίτσια!

    Γελάω και κλαίω με το σημερινό ποστ…

    Σας ευχαριστώ που μου έχετε προσφέρει τέτοιες και τόσες στιγμές, κάνοντας με μέλος της παρέας σας.

    Σας αγαπάω όλες και εύχομαι ολόψυχα να αναγνωρίζουμε τα μικρά θαύματα που γίνονται καθημερινά ολόγυρα μας, ώστε να αναπτερώνεται το ηθικό μας και να χαρίζουμε ευτυχία παντού γύρω μας. Έτσι θα είμαστε ευτυχισμένες κι εμείς!

    Καλά Χρισούγεννα σε όλες!

    Καλά Χριστούγεννα κ.Ντίνο! Έχετε μεγαλώσει a true jewel!

  11. @Stella ααα νομίζω πως κατάλαβα.οκ γι’αυτό δεν έχω να πω κάτι μιας και μου αρέσει αυτό το ποιο ευχάριστο mood ακόμα και από άτομα που δν τα πολυπάω ναι το ξέρω ότι είναι υποκρισία αλλά το βλέπω σαν ανακωχή για λίγες μέρες.άσε που είμαι χαρούμενα χριστούγεννα όλο το χρόνο άρα δεν το βλέπω σαν ψυχαναγκασμο αλλά κατανοώ ότι δεν μπορούν να είναι όλοι έτσι.αυτά…

  12. Δεν έχω λόγια. Και αυτή τη φορά το εννοώ. Η περίσσια αγάπης που έχεις δεχτεί και δέχεσαι -από προγόνους και απογόνους- είναι ένα από τα βασικά στοιχεία επιτυχίας του beautyblog μας.
    Καλές γιορτές σε όλους σας.

  13. αγαπημενη μας τζουλια,σ’ευχαριστουμε που μοιραζεσαι αυτα που αισθανεσαι μαζι μας!καλα χριστουγεννα κι ευτυχισμενα!
    τα λογια σου με συγκινησαν καθως κα τα λογια του μπαμπακα.εχασα τον μπαμπα μου 4 χρονια πριν κ καταλαβαινεις,δεν μπορω να μιλησω πολυ για τους μπαμπαδες.παντως,πρεπει να εχεις λαβει πολλη αγαπη απο τους γονεις σου κ ειναι καταφανεστατο.
    στις 23 του μηνα ειχα κι εγω τα γενεθλια μου κ σιγουρα μου συνεβη κτ πολυ καλο!η αγκαλια με λουλουδια που μου εφερε ο καλος μου λεγοντας λογια γλυκα.δακρυσα,ηθελε να με κανει να νιωσω χαρα γτ περασα δυσκολα φετος λογω ενος προβληματος υγειας.ενοιωσα την ευτυχια βαθια μεσα μου.γτ ομως;γτ καταλαβα οτι μ’αγαπουν.υπαρχει τπτ καλυτερο;ετσι κι εσυ,μοιραζεις αγαπη κ λαμαβανεις αγαπη.ο κυκλος δεν θα κλεισει ποτε.κι ας μου ειπε να μου παρει δωρα,εμενα τα λουλουδια με αγγιξαν.
    @κ.ντινος,ειστε πολυ ευγενικος κ σιγουρα δημιουργησατε μια ευγενικη κ γενναιοδωρη στα αισθηματα ψυχη!αιντε ΤΖΟΥΛΙΑ,εχεις πολυ σκληρη δουλεια:το “καλουπι δεν πρεπει να σπασει.κι ο κ.ρωμανος πρεπει να γινει κι αυτος ευγενης κ γενναιοδωρος”στελνω τα φιλια μου σε ολη την οικογενεια σαν να σας ξερω χρονια!

  14. Καλησπέρα Τζούλια aka μπιμπίκα!!, καλησπέρα bbgirls akaμπιμπίκες!! τι καταπληκτικός ο μπαμπάς σου Τζούλια (αλλά και η μανούλα για να μη ξεχνιόμαστε!!) Πάντα αυτές τις ημέρες τα post σου έχουν το κάτι παραπάνω! Χρόνια Πολλά κι από μένα και σας στέλνω ευχές για αγάπη, υγεία και ευτυχία! Ελπίζω η γαλοπούλα να είναι επιτυχημένη Τζούλια!!
    Φιλάκια πολλά!!!

  15. Καλησπέρα, κορίτσια! Πόσο γλυκό και τρυφερό το μήνυμα της σημερινής ανάρτησης!
    @Julia: Ο μπαμπάς σου είναι εξαιρετικός. Ευτυχώς έχω κι εγώ έναν τέτοιο πατέρα και ξέρω πώς είναι. Να μην αφήσω παραπονεμένη και τη μανούλα. Νιώθω ευλογημένη που έχω τους συγκεκριμένους ανθρώπους δίπλα μου, γιατί απλούστατα χωρίς αυτούς δεν θα είχα καταφέρει απολύτως τίποτα.
    @Stella: Σε νιώθω, καλή μου. Η μαμά μου απορεί πώς δεν με αγγίζει καθόλου το πνεύμα των Χριστουγέννων. Δεν πειράζει, ας χαίρονται οι άλλοι!
    Καλά και ευτυχισμένα Χριστούγεννα σε όλες!

  16. Τζα!!!Τι ήταν κι αυτό το σημερινό;;;Κλαίω και γελάω μαζί.Τι γλυκά και τρυφερά λόγια.Σας εύχομαι να περάσετε όσο πιο καλά μπορείτε,να διασκεδάσετε και να γελάσετε μέχρι δακρύων.Και όταν με το καλό επιστρέψουμε πόσα θα έχουμε να λέμε;;;Φιλάκια ΜΠΙΜΠΙΚΑ μου(χεχεχε)

  17. Kαλά Χριστούγεννα κ ευτυχισμένη Πρωτοχρονιά!!!!! Πραγματικά υπέροχα τα λόγια του πατερούλη σου Τζούλια μου!!!!!Απόλυτα τρυφερό και συγκινητικό άρθρο!!!!!!Να περάσετε όλες τέλεια και με χαμόγελο!!!!

  18. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ.
    ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΗΤΗΣ?
    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΥΓΕ Η ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΛΟΝΔΙΝΟ ΓΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ(ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ)ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ.ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΧΑΛΙΑ(Η ΜΑΜΑ ΠΟΛΥ)
    ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΟΛΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΟΣΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΦΙΛΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΡΩΜΑΝΟ!!!!

  19. Χρόνια πολλά και καλές γιορτές! Εύχομαι σε όλες (και όλους) υγεία πάνω από όλα, χαρά, αγάπη, αισιοδοξία και πολλά – πολλά χαμόγελα! Πόσο συγκινητικό αυτό που έγραψε ο μπαμπάς σου (και το ποιηματάκι απίθανο), αλλά πιο πολύ από όλα μου άρεσε το “μπιμπίκα”! Σας φιλώ, να περάσατε όμορφα!

  20. Χρόνια πολλά και καλές γιορτές! Εύχομαι σε όλες (και όλους) υγεία πάνω από όλα, χαρά, αγάπη, αισιοδοξία και πολλά – πολλά χαμόγελα! Πόσο συγκινητικό αυτό που έγραψε ο μπαμπάς σου (και το ποιηματάκι απίθανο), αλλά πιο πολύ από όλα μου άρεσε το “μπιμπίκα”! Σας φιλώ, να περάσετε όμορφα!

  21. Ευχομαι απο τα βάθη της ψυχής μου καλά χριστούγεννα σε όλες σας… Αγάπη και υγεία στη ζωή σας… Πολύ όμορφο το γράμμα του μπαμπά σου τζούλια. Πολύτιμη μια αντρικη φωνή σε ενα μπλογκ ομορφιάς. Τζούλια μου εμένα TA χριστούγεννα ME βρήκαν ΛIΓO στενοχωρημενη… Ελπίζω αύριο NA συμβεί KAI ΣE μένα KATI όμορφο, NA AΛΛAΞEI η διάθεση μου ΓIATI ειναι κρίμα… ΦIΛAKIA πολλά πολλά!

  22. BBleader and bbgirls, χρόνια πολλά με υγεία, αγάπη και ομορφιά!!! Πολλά πολλά φιλιά σε όλες!!!
    Πολύ πολύ αγάπη σε όλους τους υπέροχους μπαμπάδες!!!
    (Sorry για τις μαμάδες αλλά αφού υπάρχει μια τόσο δυνατή παρουσία, ο ΜΠΑΜΠΑΣ στο άρθρο δεν μπορεί να επισκιαστεί ή να μοιραστεί από την μαμά!!)

  23. Καλημέρα Τζούλια μου, BBGirls και Καλά Χριστούγεννα με υγεία, ευτυχία και ότι καλύτερο μέσα από την καρδιά μου! Ομολογώ ότι με δυσκολία διάβαζα σήμερα αυτή την ανάρτηση, αφού τα μάτια μου είχαν βουρκώσει και όλα αυτά που διάβαζα γέμισαν την καρδιά μου με μια γλυκιά μελωδία…..
    @κ.Κωνσταντίνε: Είστε ένα υπέροχος και ευγενικός άνθρωπος, γεμάτος από αγάπη…. Σας ευχαριστούμε πολύ για τα όμορφα λόγια σας! Να’σαι πάντα γερός και να χαίρεστε όλη την οικογένειά σας!
    @Όλες: Μπορεί να μην σας γνωρίζω προσωπικά, αλλά τόσο καιρό εδώ στο αγαπημένο μας Beauty Blog, σας αγαπώ πολύ και είστε ο λόγος που έχει γεμίσει η ζωή μου με χαρά και ελπίδα! Χρόνια πολλά και κάθε ευτυχία σ’όλα τα κορίτσια που γιορτάζουν αυτές τις μέρες!
    @Τζούλια μου, να χαίρεσαι την οικογένειά σου και να καμαρώσεις τον γιο σου όπως επιθυμείς! Είσαι η δικιά μας αγαπημένη bb-ίκα και να ξέρεις ότι θα’χεις πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου!
    Πολλά φιλιά! 🙂

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.