Μαλλιά, Summer Styles!

 

Κοτσίδες, κοτσιδάκια και άλλες κοτσίδες και κοτσιδάκια και κοτσίδες μακριές και χοντρές και λεπτές και κάτω και πιασμένες πάνω και κοτσίδες σαν στεφάνι και κοτσίδες μαζεμένες πίσω σε σινιόν, δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου αλλά όπου γυρίσω τα μάτια μου τον τελευταίο καιρό, κοτσίδες βλέπω..

 

Και είναι αλήθεια, εκτός από ένα hair trend που είδα να “παίζει” πολύ φέτος στις Κάννες, οι κοτσίδες (για όσες έχουν μεσαίου μήκους ή μακριά μαλλιά) είναι ένα από τα πιο ελκυστικά καλοκαιρινά looks.

 

Πάρτε ιδέες!

 

Ξετρλάθηκα και με τα τρια look της Nicole Kidman πολλά μικρά κοτσιδάκια, μαζεμένα πίσω σε ένα άκρως περίτεχνο σινιόν, και κοτσιδάκια μικρά απλά μαζεμένα πίσω σε σχήμα λουλουδιού και μια υπέροχη sleek μακριά κοτσίδα…

 

 

Cheryl Cole

 

 

Carey Mulligan

 

 

 

Freida Pinto

 

Bérénice Bejo

 

 

 

 

Emma Watson (τέλειο και το κόκκινο κραγιόν…)

 

Cara Delevingne (πιο rock chic style και σε μαλλιά και σε μακιγιάζ)

 

 

 

 

Koτσίδες μακριές και  για την (πολύ) εγκυμονούσα Kim Kardashian στις πρόσφατες διακοπές της, στη Μύκονο

 

 

 

 

Πάντως μια που βρίσκομαι σε θέμα μαλλιά, ρίξτε και μια ματιά, στις συμβουλές που ακολουθούν. Τις έχω μαζέψει από κομμωτές και κάποιες από αυτές, τις εφαρμόζω ευλαβικά…(όπως αυτή με το κρύο νερό, στο ξέβγαλμα και το φορμάρισμα της φράντζας μου…)

 

Κόψτε Φιλαριστά τα Μακριά Μαλλιά

 

Τα μακριά ίσια μαλλιά κομμένα όλα σε ένα μήκος δείχνουν βαρετά και χωρίς σχήμα και φόρμα. Αντίθετα το φυλάρισμα τους προσθέτει μια σέξι κίνηση. Το συγκεκριμένο κόψιμο δίνει έμφαση στο σχήμα του προσώπου. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα οι ειδικοί συμβουλεύουν να ξεκινήσετε το φυλάρισμα από το ύψος του στόματος και κάτω. Μην ξεχνάτε ότι το συγκεκριμένο χτένισμα θα σας βοηθήσει τα διατηρήσετε τα μαλλιά σας μακριά και επιπλέον θα σας δώσει και την επιλογή ενός ίσιου ή σπαστού χτενίσματος

 

Καλοκαιρινό Σινιόν!

 

Με λίγα λόγια όταν αποφασίσετε να σηκώσετε τα μαλλιά σας, ξεχάστε οτιδήποτε θυμίζει νύφη, ή  μπαλαρίνα, ή αθλήτρια σε παγοδρόμιο. Διατηρήστε τα σινιόν απλά και όμορφα, αν θέλετε να δείξουν μοντέρνα και αυθόρμητα σαν να μην έχετε προσπαθήσει πολύ (όπως η Nicole παραπάνω, αν και φαντάζομαι τον κομμωτή της, τουλάχιστον τρεις ώρες πάνω από το κεφάλι της…) Για να το πετύχετε εσείς σε … λιγότερη ώρα ένα εύκολος τρόπος είναι να κάνετε λίγες μπούκλες εδώ και εκεί με το ειδικό ψαλίδι και έπειτα να γυρίσετε τα μαλλιά και να τα στερεώστε τα με τσιμπιδάκια στη βάση του λαιμού σταθεροποιώντας με ένα ελαφρύ σπρέι. Αν θέλετε μπορείτε να κρεπάρετε λίγο την κορυφή για να δημιουργήστε έξτρα όγκο.

 

Αντικαταστήστε συχνά το Σαμπουάν σας

 

Όπως και η επιδερμίδα σας αλλά και το σώμα σας έχει διαφορετικές ανάγκες σε διαφορετικές εποχές του χρόνου το ίδιο ισχύει και για τα μαλλιά σας. Γι αυτό είναι καλό να εναλλάσσετε συχνά το σαμπουάν σας ανάλογα. Η επιλογή είναι εύκολη: Όταν αισθάνεστε τα μαλλιά σας σκληρά και ξηρά, λουστείτε με ένα πλούσιο ενυδατικό σαμπουάν Τις μέρες που αισθάνεστε τα μαλλιά σας λιπαρά επιλέξτε ένα σαμπουάν κατά της λιπαρότητας. Αποφύγετε το ξεθώριασμα των βαμμένων μαλλιών με ένα ειδικό σαμπουάν περιποίησης χρώματος (ή ακόμα καλύτερα κάντε τη μάσκα λάμψης και χρώματος Mod’s Hair Masque Couleur) ενώ αν τα μαλλιά σας έχουν βαρύνει από τα διάφορα προϊόντα styling επιλέξετε ένα σαμπουάν για βαθύ καθαρισμό.

 

Κάντε το ίσιωμα να κρατήσει περισσότερο από μια μέρα!

 

Οι περισσότεροι επαγγελματίες κομμωτές, συμφωνούν ότι όταν το ίσιωμα με το πιστολάκι έχει γίνει σωστά, τα μαλλιά πρέπει να διατηρηθούν για τουλάχιστον τρεις μέρες ακόμα και μετά τον ύπνο και το γυμναστήριο. Να σηκώνετε τα μαλλιά σας σε χαλαρή αλογοουρά όταν κοιμάστε ή να κάνετε μια χαλαρή κοτσίδα (αν θέλετε την επόμενη μέρα να ξυπνήστε με ένα ελαφρύ σπάσιμο). Το πρωί ψεκάστε λίγο νερό  στα σημεία που έχουν χαλάσει και ισιώστε πάλι λίγο με το πιστολάκι. Πριν την γυμναστική τραβήξτε τα μαλλιά σε χαμηλή αλογοουρά και βάλτε μια υφασμάτινη κορδέλα στο μέτωπο κατά μήκος της γραμμής τω μαλλιών που θα απορροφήσει τον ιδρώτα και την υγρασία.

 

Καλύτερη η φράντζα στο πλάι αντί για αφέλειες

 

Αντίθετα με τις αφέλειες που δεν ταιριάζουν στα περισσότερα σχήματα προσώπου, η λίγο μακριά φράντζα στο πλάι δείχνει πάντα σέξι και κολακεύει όλες τις γυναίκες. Για την τέλεια φράντζα ψεκάστε με ένα ελαφρύ σπρέι μαλλιών και έπειτα δώστε της σχήμα ελαφρά προς τα έξω με την βοήθεια ενός μεγάλου ψαλιδιού για μπούκλες. Βάλτε όλη τη φράντζα στο ψαλίδι μετρήστε πέντε δευτερόλεπτα και τραβήξτε. Το αποτέλεσμα θα είναι τέλειο.

 

Πείτε ναι, στα ελαφρά σπρέι μαλλιών

 

Τίποτα χειρότερο και πιο παλιομοδίτικο από τα κοκαλωμένα με λακ μαλλιά. Ευτυχώς οι σημερινές φόρμουλες στα σπρέι φιξαρίσματος περιέχουν λίγη ποσότητα οινοπνεύματος ενώ ο ψεκασμός τους δημιουργεί ένα όμορφο πέπλο καθώς και φυσικό κράτημα  στα μαλλιά. Κρατήστε το μπουκάλι τουλάχιστον 15 με 20 εκατοστά μακριά από τα μαλλιά και αφού τα ψεκάστε περάστε τα δάκτυλά σας μέσα από τις τούφες για να διανεμηθεί σωστά το προϊόν και να μην στεγνώσει σκληρά.

 

To κρύο βοηθάει στη λάμψη!

 

Όταν το κρύο νερό έρχεται σε επαφή με τα μαλλιά, η κερατοειδής στοιβάδα (δηλ. τα λέπια στην επιφάνεια των μαλλιών) συστέλλεται. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι άκρες να είναι επίπεδες και σφικτές, να αντανακλούν περισσότερο φως και τα μαλλιά να δείχνουν πιο λαμπερά. Για να πετύχετε αυτό το αποτέλεσμα, μετά το λούσιμο ξεβγάλετε τα μαλλιά σας με όσο το δυνατόν πιο κρύο νερό αντέχετε. Ειδικά το καλοκαίρι αυτό είναι πολύ εύκολο. Επίσης αφού έχετε ισιώσει μια μια τούφα μαλλιών, βάλτε το σεσουάρ στην κρύα ένδειξη για πέντε δευτερόλεπτα

 

Μην αγγίζετε τα σγουρά μαλλιά μετά τη εφαρμογή προϊόντων styling!

 

Η θερμότητα και η υγρασία από τις παλάμες σας μπορεί να δημιουργήσουν φριζάρισμα στα σγουρά μαλλιά γι’ αυτό κρατήστε τα χέρια σας μακριά από τα μαλλιά σας. Απλώστε ένα ειδικό προϊόν styling σε νωπά μαλλιά και αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά με τον αέρα. Όταν έχουν στεγνώσει εντελώς  χρησιμοποιήστε μια κρέμα styling για να τα τιθασεύσετε. Τρίψτε την κρέμα στις παλάμες σας και σπρώξτε απαλά τις μπούκλες προς το κεφάλι. Κρατήστε χαλαρά έτσι για πέντε δευτερόλεπτα και αφήστε τα. Τώρα όπως ξέρετε, και τα δικά μου μαλλιά είναι φυσικά σγουρά και προχθές δοκίμασα για πρώτη φορά το Spray a Porter, που δίνει αυτό το χαλαρό beach look,  από την ολοκαίνουργη σειρά styling της Kerastase. Πολύ μου άρεσε το αποτέλεσμα, φανταστείτε στην παρουσίαση της Nivea, η Αννα-Μαρία με ρώτησε, αν είχα κάνει φόρμα ή περμανάντ(!!!) Και ναι ξέρω, δεν σας έχω γράψει ακόμα για αυτή την άφιξη, υπόσχομαι να το κάνω subito.

 

 

Αλλάξτε το χρώμα των μαλλιών σας ανάλογα με την εποχή.

 

Οι ειδικοί colorist συμβουλεύουν να ανοίγετε το χρώμα των μαλλιών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι όταν η επιδερμίδα σας είναι πιο μελένια και σε πιο ζεστή απόχρωση λόγω του ήλιου και να τα σκουραίνετε για το φθινόπωρο και τον χειμώνα τότε που η επιδερμίδα σας είναι πιο λευκή. Για να μην κουράσετε και σε ορισμένες περιπτώσεις καταστρέψετε τα μαλλιά σας κάντε τις αλλαγές αυτές σταδιακά και όχι σε μια και μόνο επίσκεψη. Και μην ξεχνάτε ότι η αλλαγή δεν είναι ανάγκη να είναι ριζική. Λίγες πιο σκούρες ανταύγειες για τον χειμώνα καθώς και στρατηγικά τοποθετημένες ανοιχτές ανταύγειες για το καλοκαίρι πολλές φορές είναι αρκετές.

 

 

12 Σχόλια
  1. Spray a Porter: αναμονή κοινού. Διαρκής η αναζήτηση για προϊόντα για φυσικά σγουρά μαλλιά.
    Ωραίες ιδέες στο σημερινό post για τις καλοκαιρινές μέρες και νύχτες που δεν μπορείς να αντέξεις τη ζέστη που προκαλούν μαλλιά!
    Καλημέρα!

  2. Kalimera Julia kalimera bbgirls!!! Exairetiko moy fainetai to spray a porter!! Epeidi einai spasta ta mallia moy kai to na ta isioso einai martyrio to spray ayto mou fainetai teleio!! Oso gia ta xtenismata den exo logia, latrevo kotsides, alogooyres kai synafi kai ontos tha symfoniso Julia ta xtenismata tis Nicole einai teleia!!
    Filakia!!

  3. Γεία σας,γεία σας…Τι όμορφα χτενισματα.Τα βλέπω και ζηλεύω,ειδικα την όμορφη χαλαρη πλεξουδα της Cheryl Cole(Εκοψα τα μαλλια μου προσφατα σε κοντο καρε)Παντως Τζούλια μου όποιος κομμωτης λέει “ότι όταν το ίσιωμα με το πιστολάκι έχει γίνει σωστά, τα μαλλιά πρέπει να διατηρηθούν για τουλάχιστον τρεις μέρες ακόμα και μετά τον ύπνο και το γυμναστήριο”,δεν έχει δει τα δικά μου μαλλια.Κλαψ..Αν τα δικα μου κρατησουν ενα εξάωρο,θεωρειται τρομερη επιτυχια.Πολυ θα ηθελα να μαθω για το Spray a Porter…Ματς

  4. Καλημερα!!
    Εγω εχω αρχισει εδω και μερες και φτιαχνω τα μαλλια μου
    σε σινιον ατιμελητο, πλεξουδες και οτι μου κατσει εκεινη την
    στιγμη που πειραματιζομαι!
    Ακολουθω πιστα χειμωνα/καλοκαιρι τον κανονα του κρυου νερου
    στο τελευταιο ξεβγαλμα!
    Και εχω βρει ενα κολπο που πιανει στα δικα μου μαλλια.Μετα
    το λουσιμο τα στεγνωνω φυσικα η με σεσουαρ και αυτο που
    κανω ειναι να τα ψεκαζω με ενα σπρει για μπουκλες και οπως
    ειναι νωπα τα πιανω ακαταστατα με ενα μεγαλο κλαμπερ τα αφηνω
    ετσι για μιση ωρα και οταν βγαζω το κλαμπερ εχω υπεροχα σπαστα
    ολο νευρο μαλλια που διατηρουνται ολη την ημερα!
    Θελω και εγω να μαθω για το νεο σπρει της kerastase τωρα τελευταισ
    στην χωρα μας εχουν κυκλοφορησει πολλα σπρει για στυλ παραλιας!
    Το γνωστο” αλατονερο” !!
    Φιλια xxx

  5. Καλησπέρα κούκλες! Καταπληκτικές συμβουλές γλυκιά μου Τζούλια… ιδιαίτερα οι συμβουλές για το ξέβγαλμα των μαλλιών με κρύο νερό και το σεσουάρ στην κρύα ένδειξη, τις κάνω χρόνια και μ’έχουν βοηθήσει πολύ γιατί μαζί μ’όλα τ’άλλα αποτρέπουν και το φριζάρισμα!!
    Πολύ θέλω να μάθω και γω για την ολοκαίνουργη σειρά styling της Kerastase! Τα μόνα “φρέσκα” νέα που ξέρω είναι για το Chroma Sensitive cleansing balm (το πρώτο καθαριστικό μαλλιών χαμηλού αφρισμού, που συμβάλει στη μείωση της τριβής της τρίχας και να αποτρέπει να ξεθωριάσει το χρώμα), το Chroma Sensitive laque fixante (για κράτημα μεγάλης διάρκειας, με φυσικό αποτέλεσμα που σέβεται το χρώμα των μαλλιών και δίνει λάμψη), και το Chroma Sensitive Shine perfecting mist for colour-treated hair (ένα spray που προστατεύει το χρώμα, δίνει λάμψη και κάνει τα μαλλιά ανάλαφρα!
    Καλό σ/κ κορίτσια και αν η θάλασσα είναι αρκετά ζεστή…. καλές βουτιές! Φιλιάαααα……

  6. Καλησπερα κοριτσια!Το χτενισμα της Sheryl οσο κ τα χτενισματα της Nicole μ’εχουν στοιχειωσει εδω κ μερες!Τα παρατηρω πρωι,μεσημερι,βραδυ κι ετσι παιρνω τη δοση μου!Τελειο το χτενισμα με τα μικρα τυλιγμενα πλεξουδακια αλλα κ η χαλαρη πλεξιδα.Η τελευταια,για οσες διαθετουν πλουσια μαλλια,θα ηταν κτ παραπανω απο φανταστικη.Τα μαλλια μου τα εχω συνηθισει κατω,αιντε να βαλω κανενα κοκαλακι στη χαση κ στη φεξη.Νομιζω οτι δεν θα κρατησει το χτενισμα αν τα πιασω πανω.Γεματη κολληματα ειμαι που να με παρει….ΑΝ φυσηξει,θα ειμαι σαν γλειμενο γατι κ.λ.π,κ.λ.π.Πολυ ωραιες συμβουλες κ καποιες απο αυτες θα τις εχω κατα νου.Μονο μη μου πεις να βρεξω τα μαλλια μου με κρυο νερο το χειμωνα!χαχα!

  7. Τζα!!!Καλησπέρα Τζούλια,bbgirls.Πολύ μου αρέσουν αυτά τα “χαλαρά” χτενίσματα,κοτσίδες,κοτσιδάκια,πιάσιμο με ένα απλό κλάμερ…η χαρά της τεμπέλας.Κι αυτό το σπρέι μάλλον θα γίνει ο απόλυτος σύμμαχός μου 😉 Φιλάκια

  8. Γεια σας κορίτσια! Κι εμενα μ΄αρεσουν οι κοτσίδες κι οι αλογοουρες και τα σινιόν.. αλλά δεν τα κάνω… και γιατί θεωρώ, ότι δεν μου πάνε αλλα και γιατί έχω απωθημένα απο το Δημοτικό, τότε που η μαμα μου επλεκε σε σφιχτές, σφιχτες κοτσίδες τα μακριά μου μαλλάκια και δε με άφηνε να τα χαρω…. ναι, ναι συμμαζεμένα σαν σχολιαρόπαιδο που ήμουν κι όφειλα να είμαι σεμνό και συμμαζεμένο χα χα χα :). Κι ετσι απο τοτε ειπα στον εαυτό μου… ποτέ πια κοτσιδες, αλλά μακριά, ξεμπλεκα μαλλάκια. Τωρα πια ειναι κοντό καρέ … αλλά αυτο έιναι μια άλλη κουβέντα… Φιλια σε όλες και καλό σκ!!

  9. Γεια σας! Γεια σας!

    Αγαπημένες οι κοτσίδες και οι πλεξούδες και είναι τα κλασικά μου χτενίσματα για το καλοκαιράκι, δεδομένου ότι δεν μπορώ να τα έχω κάτω ανέμελα να με ζεσταίνουν…

    Πολύ καλά και τα tips όπως πάντα Τζούλια μου!

  10. Καλό μήνα και καλό μας καλοκαίρι..η κοτσίδα ή τα κοτσιδάκια είναι από τα πιο αγαπημένα μου καλοκαιρινά χτενίσματα…μου άρεσαν πολύ τα κοτσιδάκια της Kim Kardashian! Και οι συμβουλές σου για τα μαλλιά Τζούλια μου είναι καταπληκτικές

  11. реплики | реплики | реплики

    Top Brand Часы Outlet 70 % скидка на продажу, Cartier и Омега часы просвет от фабрики сразу

    language:

      

      

      

      

      

      

      

      

      

      

      

      

      

      

      

    Welcome!
    Sign In
    or Register

    Your cart is empty

    Главная
    Лучшие часы Brand
    Роскошные часы бренда
    Средний уровень, Часы известных марок

    Реплика Patek Philippe
    Реплика A. Lange & ампер ; Sohne
    Реплика Audemars Piguet
    Реплика Bvlgari
    Реплика Glashutte
    Jaeger-LeCoultre
    Реплика Пиаже
    Vacheron Constantin

    Реплики часы
    Реплики Rolex часы
    Реплика часы
    Реплика IWC часы
    Реплика Panerai часы
    Реплика TAG Heuer
    Часы Реплика Chanel
    Реплика Ulysse Nardin

    часы Longines






    Currencies

    US Dollar
    Euro
    GB Pound
    Canadian Dollar
    Australian Dollar
    Jappen Yen
    Norske Krone
    Swedish Krone
    Danish Krone

    Categories

    A.Lange & ампер ; Sohne
    Audemars Piguet
    Breitling часы
    Bvlgari часы
    CHANEL часы
    Chopard часы
    Citizen часы
    Franck Muller часы
    Glashutte часы
    Gucci часы
    Hermes часы
    IWC часы
    Jaeger-LeCoultre
    Muehle – Glashuette
    Omega часы
    Panerai часы
    Patek Philippe часы
    Piaget часы
    Rolex часы
    TAG Heuer часы
    Tissot часы
    Ulysse Nardin часы
    Vacheron Constantin
    Картье часы
    Тудор часы
    часы Longines
    часы Rado

    Bestsellers

    Cartier Tank серии W50005R2 нейтральный кварц стол движение $552.00  $215.00Save: 61% off

    Featured –   [more]
    Серия Тюдор Пелагос 25500TN механический стол мужчина$548.00  $205.00Save: 63% offГражданин CITIZEN – стилет серии EG3010-69E жа световая энергия стол$571.00  $211.00Save: 63% off

    Specials –   [more]
    Часы Longines – Conquest L3.247.4.56.6 женские часы$601.00  $207.00Save: 66% offСерия Я. L4.259.2.11.8 Longines- закон Г-жа кварцевые часы ( Снято с )$599.00  $183.00Save: 69% offСерия Аксой Mia L2.563.4.87.2 Longines- механические женские формы$536.00  $190.00Save: 65% offLongines – Париж шпилька серии L2.703.4.16.0 механические мужской стол$559.00  $198.00Save: 65% offLongines Master Collection L2.503.0.83.3 longines- механический стол мужчина$538.00  $197.00Save: 63% off

    New Products For SeptemberТудор Classic Series 22023-62543 г-жа шампанское циферблат автоматические механические движения таблице мозаика$562.00  $196.00Save: 65% off
    Tudor- классический 28mm серии 22020-62540 ( черная поверхность ) механические женские формы$536.00  $202.00Save: 62% off
    Тудор Classic Series 22020-62540-10DI Г-жа Серебряная Мозаика циферблат автоматические механические стол движение$598.00  $183.00Save: 69% off
    Тудор Classic Series 22013-62543 г-жа Серебряная Мозаика циферблат автоматические механические стол движение$539.00  $177.00Save: 67% off
    Tudor- классический 28mm серии 22020-62540 ( поверхности серебра , 10DI ) механические женские формы$550.00  $206.00Save: 63% off
    Тудор Classic Series 22013-62543-10DI Г-жа Серебряная Мозаика циферблат автоматические механические стол движение$551.00  $189.00Save: 66% off
    Тудор Дамы Классические серии 22020-62540-10DI черный циферблат автоматические механические стол движение$536.00  $194.00Save: 64% off
    Тудор Дамы Классические серии 22023-62543 черный циферблат автоматические механические стол движение$584.00  $210.00Save: 64% off
    Тудор Дамы Классические серии 22020-62540 белый циферблат автоматические механические стол движение$614.00  $211.00Save: 66% off
    Тудор Дамы Классические серии 22010-62540 Серебристый циферблат автоматические механические стол движение$553.00  $206.00Save: 63% off
    Tudor- классический 28mm серии 22020-62540 ( белая поверхность ) механические женские формы$560.00  $200.00Save: 64% off
    Тудор Classic Series 22010-62540-10DI Г-жа Серебряная Мозаика циферблат автоматические механические стол движение$560.00  $195.00Save: 65% off

    Featured ProductsСерия Tissot Tissot – Cera T064.210.22.056.00 Дамы кварцевые часы$553.00  $196.00Save: 65% off
    Tissot PRS516 T91.1.483.31 Tissot- спортивной серии механический стол мужчина$571.00  $203.00Save: 64% off
    Гражданин – Eco-Drive Мужские часы серии BT0070-01A мужская свет стол энергии$573.00  $215.00Save: 62% off
    Серия 49-01-04-02-04 Glashutte сенатор Мужчины стол механическое движение$538.00  $203.00Save: 62% off
    Ville 424.50.37.20.02.002 Омега механический мужской стол$564.00  $215.00Save: 62% off
    Морская звезда серии T066.407.11.057.00 Tissot TISSOT- механический стол мужчина$612.00  $205.00Save: 67% off
    Серия IWC Классический Пилот IW325401 IWC- механический стол мужчина$576.00  $203.00Save: 65% off
    Серия Гражданин Eco-Drive BM5000-62AB Мужчины гражданства световая энергия стол$596.00  $215.00Save: 64% off
    Германия Марка : Glashütte Moeller Muehle · Glashuette Навигационные Наручные часы парусная серии M1-28-43 – KB механический стол мужчина$597.00  $189.00Save: 68% off
    Лей Dadi Star Series 115.0519.3.070 Мужские стол кварцевый$577.00  $208.00Save: 64% off
    Серия Картье- ROTONDE DE CARTIER W1580004 механический стол мужчина$603.00  $183.00Save: 70% off
    Lange 1815 серии механическое движение люди вахты 206,029$550.00  $193.00Save: 65% off

    .articles{width:900px; margin:0 auto;}
    .articles ul{width:900px; }
    .articles li{width:450px; float:left;}

    п

    Главная& NBSP ; & NBSP ;
    Доставка& NBSP ; & NBSP ;
    Оптовая& NBSP ; & NBSP ;
    Отслеживание заказа& NBSP ; & NBSP ;
    Купоны& NBSP ; & NBSP ;
    Способы оплаты& NBSP ; & NBSP ;
    Связаться с Нами& NBSP ; & NBSP ;

    Реплика& NBSP ; & NBSP ;
    Копии PATEK PHILIPPE& NBSP ; & NBSP ;
    Копии ROLEX& NBSP ; & NBSP ;
    Копии IWC& NBSP ; & NBSP ;
    реплики& NBSP ; & NBSP ;
    Топ- известных марок& NBSP ; & NBSP ;


    Copyright © 2012 Все права защищены .

    Часы IWC скидка
    Часы IWC скидка
    Картье часы на продажу blog граждан часы About leighevans.org blog

  12. nside your wedding, you will want to choose songs that have meaning for you and an individual’s fiance.Perhaps you and ones own fiance possess a special song that is “your song”.If so, you might want to include the fact that song in your wedding.If you feel that any song is a bit too wild or maybe contemporary for your wedding wedding, then consider having the application played and / or sung at the wedding response, or you may even want to have it since the song for one’s very first dance.You will also want your wedding music to be unique, so steer clear of music that has been played at almost every other wedding you have attended.
    Musicians for your Wedding
    Another important part of organizing any music for the wedding might be choosing artists to participate in the music you have chosen.If you have a family person who is a superb musician, you may want to have him or her play an item for your marriage ceremony, but be sure to steer clear of being spoke into getting the second cousin’s girl playing if you’re not sure her expertise.If choosing a family member, make sure you have heard them play and that they are trained to enjoy your wedding day music or it’s possible you’ll find themselves innside your wedding, you will want to choose songs that have meaning for you and an individual’s fiance.Perhaps you and ones own fiance possess a special song that is “your song”.If so, you might want to include the fact that song in your wedding.If you feel that any song is a bit too wild or maybe contemporary for your wedding wedding, then consider having the application played and / or sung at the wedding response, or you may even want to have it since the song for one’s very first dance.You will also want your wedding music to be unique, so steer clear of music that has been played at almost every other wedding you have attended.

    Musicians for your Wedding

    Another important part of organizing any music for the wedding might be choosing artists to participate in the music you have chosen.If you have a family person who is a superb musician, you may want to have him or her play an item for your marriage ceremony, but be sure to steer clear of being spoke into getting the second cousin’s girl playing if you’re not sure her expertise.If choosing a family member, make sure you have heard them play and that they are trained to enjoy your wedding day music or it’s possible you’ll find themselves in a big event disaster.

    The musicians that you hire for the wedding may depend on what type of music you have chosen for the wedding.If you’re taking a very classical sort of music you may want to hire a string quartet or simply a brass or simply woodwind quintet.If you want your processional to have organ songs, then you may need to hire a good organist as well.You could also want to employ a pianist for one’s wedding, especially if you are having individuals sing in your wedding.If the wedding is an important a part of your marriage ceremony, make sure that you can have around a few of the musicians offered with the big event rehearsal to make sure that everything should go smoothly the next time.

    Choosing a DJ

    Many people decide to choose some DJ with regard to wedding reception as an alternative for live new music because it is a great deal cheaper in comparison with hiring one band and additionally usually you can get a greater selection of music as well.There happen to be many DJs to choose from for your wedding party, but you want to make sure that you get the very best.When selecting a DJ you may want to check with friends and family who have obtained weddings recently and listen to if they need a advice.You may also check having a wedding planner or simply with a reception hall to ascertain if they already have any DJs them to would endorse.

    Once you’ve got a few bands for consideration you will want to interview each of the DJs and inquire to look at video regarding any weddings they already have done previously.Make sure that you will get along well thinking that the DJ commonly be installed to work with and needs your concepts.Other things to check towards when appointing a DJ is the cost, making sure they will be dressed reasonably, and the amount of experience they have doing wedding ceremony.

    Remember that your wedding is your special daytime, and you would like to make sure that everything proceeds well.Make sure that you pick typically the music you would like for ones wedding and find musicians along with DJs that can be experienced together with professional.You want your wedding day to end up perfect, so spend some time in the beginning choosing the right music and also the right visitors to perform that music and your wedding.A little time spent earlier than your wedding cope with choosing in addition to organizing your music can save you from a wedding day failure.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.