Τα Αγαθά, copies κτώνται.

 

open-post-(2)

 

Για τον τίτλο του post, θα σας πω σε λίγο. Τώρα να πω ότι η κλήρωση έγινε σήμερα το πρωί- πρωί  κιόλας, αλλά με τον παλιό καλό παραδοσιακό τρόπο, δηλαδή: έκοψα χαρτάκια, έγραψα ονοματάκια, τα έβαλα σε βαζάκι και ένα μικρό χεράκι, σήκωσε ένα χαρτάκι, λίγο πριν πάει σχολείο.

 

Του άρεσε δε, τόσο πολύ που μου ζήτησε να κάνουμε και το απόγευμα κλήρωση «δεν έχω να κάνω για κάτι» απάντησα εγώ «α, δε με νοιάζει, βρες κάτι γιατί πολύ μου άρεσε αυτό το παιγνίδι» απάντησε εκείνος.

 

Εξαιρετική πάλι η χθεσινή μέρα, τα νέα για Sephora πολλά, τα σχόλια μοναδικά, μέχρι και πληροφοριακά μπορώ να πω, κάποιες από εσάς ανακαλύψατε ακόμα και το άρθρο που είχα γράψει πριν από 4 χρόνια όπου ναι, δήλωνα Παναθηναϊκός, αλλά και τι άλλο μπορείς να είσαι όταν έχεις γεννηθεί στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας; Στην κυριολεξία δηλαδή, αφού το μαιευτήριο Μητέρα δεν είχε ανέβει ακόμα στην Κηφισίας ήταν ακόμα στη Σεβαστουπόλεως όταν γεννήθηκα. Δηλαδή ήμουν καταδικασμένη Παναθηναϊκός, πως αλλιώς να το πω;

 

Γέλασα όμως απίστευτα με τις Ολυμπιακίνες μου- μπαμ κάνετε κορίτσια- (ναι Marianna μου, Ολυμπιακός είσαι αλλά δεν ασχολείσαι πολύ, ασχολούνται όμως τα παιδιά σου που τα έχει προσηλυτίσει ο μπαμπάς τους και όταν χάνει ο ομάδα και στενοχωριούνται στεναχωριέσαι και εσύ μαζί τους.. καλά τα θυμάμαι; )

 

Aλλά και με τις «δικές» μου ξέρετε εσείς , που με ονομάσατε «Πανάθα» Oh yea girls! Oh yea!!!

 

lottery-1

 

Στα «μαξιλάρια» τώρα και το trend cushion, συγχαρητήρια στα κορίτσια με τις γνώσεις περί Κορέας- πράγματι τα μεγαλύτερα trends της beauty αγοράς, από εκεί ξεκινούν πλέον και εγώ σκέφτομαι τον φίλο μου τον Cedric ο οποίος είναι μεν 100% Αμερικανός Καλιφορνέζος αλλά οι γονείς του είναι από την Κορέα και πρέπει να συσφίξω τις σχέσεις μου μαζί του (τον έχω χάσει λίγο, δυο παιδάκια έχει κάνει μέσα σε 4 χρόνια) μπας και με πάρει κανά ταξιδάκι Κορέα και δω από κοντά τα καλούδια – εκεί να δείτε ρεπορτάζ!

 

Επίσης σκεφτόμουν και γέλαγα πάρα πολύ μόνη μου ότι αν κάποια/ ος μπήκε για πρώτη φορά χθες στο bb, δεν θα ήξερε από πού να το πιάσει το θέμα. Από μια «περίεργη» με πουλιά και φοίνικες στο κεφάλι; Από συζητήσεις και αντινομίες περί ποδοσφαιρικών ομάδων; Από προϊόντα ομορφιάς; Από οικιακές (θα νόμιζε..) συζητήσεις περί «μαξιλαριών»; Από Κορέα μεριά; Αλλά έτσι είμαστε εμείς. Σε όλα μέσα.

 

Η Celia φέτος σολάρει, έχει ρίξει πολύ διάβασμα σας λέω το κορίτσι, είναι η χρονιά της μου φαίνεται. Και όταν διάβασα και για το μπλουζάκι που της έκανε δώρο ο αδερφός της στις εξετάσεις του Πανεπιστημίου, γινόταν να μη το κάνω τίτλο σε αυτό το post?

 

Tα Αγαθά copies κτώνται.

 

Νταξ, κορυφαίο. Celia το κλέβω και νομίζω θα το χρησιμοποιώ πολύ συχνά από εδώ και στο εξής, έχει πολλές παραμέτρους αυτό που μας έγραψες! Thank you bb girl!

 

Είναι όμορφο να ξαναγίνεσαι παιδί έστω και για λίγες ώρες, έστω και για ένα βράδυ Τετάρτης, λίγο πριν εκπνεύσει ο Μάρτιος του 2016. Συμφωνείτε bb girls;

 

Kαι ο κλήρος πέφτει στα κορίτσια, και ο κλήρος πέφτει στα κορίτσια που ήταν σαν, σαν , σαν βασίλισσες, που ήταν σαν, σαν, σαν, βασίλισσες ωέ, ωέ, ωέ, ωέ. Και βασίλισσα μας σήμερα στον δικό μας κλήρο η Maryl!

 

 

lottery-2

 

 

Καλημέρα σε όλες!

 

 

 

25 Σχόλια
  1. Kalimera!!! Diaskedasa poly extes me to post itan poly fun!!! Simera apofasisa oti plisiazei i anoiksi kai evgala ti gouna apo pano mou – evala palto alla opos kai na to kaneis pio elafry einai!
    mpravo sti Maryl pou kerdise alla fysika kai sti Celia pou dinei resta! Ta Koreatika proionta einai to neo trend edo kai kairo kai to Harrods kai to Selfridges arxizoun kai fernoun markes opos i SUQQU kai ta diafimizoun ki olas. Ego pantos epeidi eimai kai gnosto peiramatozoo arxisa na agorazo diafora apo MISSHA, ETUDE klp kai fysika exo parei cushion foundation alla afto pou agorasa teleftaia kai den exo dokimasei akomi einai PATTING WATER. Molis peiramatisto tha kano post!
    Filia polla!!

  2. Έχω δυό τρεις μερούλες να μπω και τα καλύτερα χάνω μου φαίνεται 🙁 τι post με Korres, τι χθεσινός χαμός, ευτυχώς που έρχεται ΣΚ και θα κάτσω να μελετήσω με την ησυχία μου, και να σχολιάσω επίσης!! ( έχω και τρία ζουζούνια να κυνηγάω συνχωρέστε με κυρία δασκάλα).Το σημερινό τραγουδάκι με κάνει να νιώθω ακόμα πιο μαθητριούλα (και μου θύμισε επίσης την εποχή που τραγουδούσα όλα τα παραπάνω με τα παιδιά μου). Θα κάτσω την κόρη μου σήμερα στο θρανίο της τάξης σας κυρία Julia. Προς το παρόν μόνο για τα τραγούδια σας αλλά σε λίγα χρονάκια και για τα υπέροχα μαθήματά σας 🙂 🙂

  3. @ MariaA Καλημερα! Καλημέρα! πολύ μου αρέσει, ότι αποφασίζεις και για τις εποχές δυναμική μου τοξοτίνα! 😉
    Συγχαριτήρια στα κορίτσια μας! Τόσο διάβασμα πια μην πάει χαμένο. Η Maryl δεν έχει κι ούτε μια απουσία… 🙂

    Καλημερα σε όλες!

  4. @Τina: Στα χρόνια που θα έρθουν, θα διαβάζει ο κύριος Ρωμανός με τις φίλες και τους φίλους του, αυτά που γράφουμε εμείς τώρα και θα λένε “σαν καλά να πέρναγαν οι μαμάδες μας εκεί μέσα!” Φιλιά!

  5. @Stella: Μη νομίζεις ότι δεν το ξέρω.. Η Maryl και η Litsa θα πάρουν ειδικό έπαινο στο τέλος της χρονιάς. Χωρίς ούτε μια απουσία και διαγωγή κοσμιωτάτη!

  6. Αυτή κι αν είναι τέλεια έκπληξη,γράφω και γελάω από χαρά!!! Ο έπαινος είναι όλος δικός σου Τζούλια μου που με το Beautyblog έχεις καταφέρει να ομορφύνεις την καθημερινότητα μας,να έχουμε κάτι να περιμένουμε και να γίνουμε διαδικτυακές μεν αγαπημένες δε φίλες…Δώσε ένα ρουφηχτό φιλάκι στο χεράκι του γλυκού μου Ρωμανού (μέχρι να τον δω κάποια στιγμή από κοντά και να του το δώσω εγώ,σκοπεύω να τον κάνω γαμπρό μου και θέλω να τον καλοπιάνω,χαχαχα)…Υ.Γ.Καλά πόσες συμπτώσεις πια!! Τζούλια κ εμένα η μαμά μου στο Μητέρα με γέννησε όταν ήταν ακόμη στην Αθήνα..

  7. @Maryl: Ωραία. Είμαστε ΚΑΙ “κόρες” της “Μητέρας”. Κλείσαμε και από αυτό! (α, δεν χρειάζεται να τον καλοπιάσεις.. έχει θέμα με τις όμορφες, ε και από αυτές η δική σας οιοκογένεια, έχει κάτι παραπάνω από πληθώρα! Προσοχή και στην μεγάλη σου βέβαια, γιατί έχει και μια τάση προς τις μεγαλύτερες.. έξυπνο το παιδί..)

  8. καλημέρα!!!!
    Μπράβο στην Maryl μας!!!@Τζουλια.Τζουλια μου θελω τον κύριο Ρωμανό απο εδώ και πέρα
    αποκλειστικό Αντιπρόσωπο bb κληρώσεων!!!
    Και εγω στο μητέρα γεννήθηκα αλλα δεν πρασίνησα !!!χαχαχα πιο πολυ κοκκινησα λες απο ζήλια!!χαχαχα
    @Celia το ρητό σου το λάτρεψα και εγω και γέλασα πολυ!!!
    Φιλια

  9. Καλημερα σε ολες. Κατι τετοια αρθρα χθες και σημερα με κανουν να αισθανομαι οτι δεν υπαρχει τιποτα εκει εξω που θα πρεπει να με στενοχωρει Υπαρχει τοση καλη διαθεση απο ολες που με φτιαχνει και εμενα Ευτυχως που ανακαλυψα το bb και πηρα την αποφαση οχι μονο να διαβαζω αλλα και να γραφω

  10. @SofiaT: Αχ, Σοφάκι, θυμάσαι τότε που τον έβαλα να διαλέξει σχόλιο, όταν έφτιαξε τα βερνίκια και διάλεξε το δικό σου, γιατί συμφώνησες με την τιμή πώλησης και την ανέβασες κιόλας;; Τι παιδί μεγαλώνω Θεέ μου! αχχαχαχ!!

  11. @rania: Το σημερινό post το ξεκινούσα ως εξής:

    “Όταν βρίσκομαι μαζί σας, ξεχνάω τα πάντα και είμαι στον δικό μου “χωροχρόνο” όπου δεν υπάρχουν προβλήματα, δεν υπάρχουν κακίες, δεν υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν, υπάρχει μόνο θετική ενέργεια, καλή διάθεση και αγάπη”..

    Μετά, το κοίταζα και μου φάνηκε πολύ δακρύβρεχτο και το έκανα delete και έγραψα αυτό που βλέπεις τώρα. Να πω ότι με κάλυψε πλήρως το σχόλιό σου, είναι λίγο.

  12. Kapou akousa oti i eftixia einai apofasi kai stasi zois – poly mou arese giati panta etsi porevomouna sti zoi mou parola ta (polla) provlimata!
    @Stella: kai ia apofasi mou gia to oti irthe i anoiksi ekei entassetai!
    Filia polla apo to guinea pig / ypourgo / treli tou xoriou!!!
    xoxo 😉

  13. @Τζουλια.Τζουλια πως δεν το θυμαμαι!!!!
    Προσεχε ομως γιατι σε λιγο δισισθανομαι οτι η πληρωμη
    Του κυριου RR για το κοπο που κανει θα ειναι πολυ μεγαλη!!!!

  14. @Julia:βλέπω να τσακώνονται οι αδερφές Κατερίνα και Μαριλια για τα όμορφα μάτια του Ρωμανου γιατί η μεγάλη μου αν και 19 χρονών της αρέσουν ήδη οι μικρότεροι της 😉

  15. Τι τέλειο άρθρο και αυτό πρέπει να διαβάσω και τα προηγούμενα…. Με την δουλειά, την κόρη, το νέο μέλος που έρχεται έχω μείνει πίσω…. Για τα όμορφα μάτια του Ρωμανού θα τσακώνεται και η δικιά μου κόρη πιπινάκι 3 χρονών…. Βέβαια αυτα τα 504χλμ δεν ξέρω πως θα μειωθούν αλλά ποτέ δεν ξέρεις!!!!

  16. Μπράβο στη maryl αλλά και στη celia γιατί αυτό το copies ήταν κορυφαίο!Εγώ δεν θυμάμαι όλα μου τα σχόλια και τα θυμάσαι εσύ ΤΖΟΥΛΙΑ;Ναι όλοι είναι φανατικοί μέχρι θανάτου με τον Ολυμπιακό,κι εγώ από μικρή Ολυμπιακός είμαι,χαίρομαι όταν νικάει η ομάδα αλλά τα ψιλοβαριέμαι κιόλας όλα αυτά.Ενώ, αντίθετα,δεν βαριέμαιμε τίποτα τα σχόλια των bbgirls!

  17. ….αχαχαχα,κυρία…σα δεν ντρέπεστε…δασκάλα πράγμα να αντιγράφετε….σε λίγο σας βλέπω στο πίσω θρανίο…. καλημέρα σε όλες….σας φιλώ…

  18. kalispera julia bbgirls!!!
    @julia poso mou ftiaxnei tin diathesi to xthesino k to simerino post den legete!!!!
    synxaritiria stin Maryl!!
    @Celia synexise na diabazeis gia na mporoume na antigrafoume otan den prolabenoume…. 😛
    filakiaaaaaa

  19. Τζουλια αυτο το μπλοκ ειναι πετυχημενο γιατι ολες εχουμε παρομοιο τροπο σκεψης ,φυσικα θετικη ενεργεια ,διαθεση και πολλη αγαπη. Καλο απογευμα

  20. Μπράβο αγαπημένη μου @Maryl και λοιπές συμμαθήτριες 🙂
    Αγαπώ Bb..Εδώ μέσα δεν θα βαρεθούμε ποτέ,δεν θα μεγαλώσουμε ποτέ,δεν θα ξεθωριάσουμε ποτέ!
    Μουτς

  21. Το πόσο διασκεδάζω με όλα αυτά τα τεστάκια, αινίγματα κλπ κλπ νομίζω δεν κρύβεται πλέον!! Μπράβο Maryl!
    Συμφωνώ με τη Litsa και επαυξάνω…

  22. Eyxaristw ola ta bbgirls mesa apo tin kardia mou k kalo mhna se oles 🙂

  23. Μπραβο,Maryl,παντα τετοια!(ωραια γυάλα)

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.