Kερδίστε 4 αντηλιακά Beatific Sun Guard SPF 30

Beatific Sun Guard

 

Λέω (εκτός αν έχετε αντίρρηση) να ξεκινήσει αυτή η εβδομάδα, με διαγωνισμό και να υποδεχτούμε τον Ιούλιο με ένα προϊόν που πολλές από εσάς έχετε εκτιμήσει και αγαπήσει, το αντηλιακό Sun Guard  SPF 30 της Beatific.

 

Tην ιδέα γι’ αυτό το διαγωνισμό -όπως συμβαίνει πολλές φορές εδώ μέσα- μας την έδωσε μια από εσάς και για να είμαι πιο συγκεκριμένη η rania, η οποία το δοκίμασε και έκανε γι αυτό review πριν λίγο καιρό , το οποίο αν δεν έχετε διαβάσει, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

 

Εγώ απλά να υπενθυμίσω κάποια πράγματα για το συγκεκριμένο υψηλής τεχνολογίας αντηλιακό:

 

Το Βeatific Sun Guard SPF 30  περιέχει ένα καινοτόμο σύμπλεγμα που καλύπτει την εξωγενή γήρανση, αλλά και επιπλέον μόρια που αποδεδειγμένα προστατεύουν το DNA των κυττάρων, ενισχύουν τους επιδιορθωτικούς του μηχανισμούς σε περίπτωση βλάβης, προστατεύουν τα βλαστοκύτταρα (stem cells) της βασικής στιβάδας του δέρματος, δεσμεύουν τις ελεύθερες ρίζες, και διατηρούν τα επίπεδα της υγρασίας τους. Επιπλέον, περιέχει το προηγμένο αντι-γηραντικό σύμπλεγμα Youthgene Pro C συμβάλλοντας καθοριστικά στην επιβράδυνση της ενδογενούς-χρονολογικής γήρανσης.

 

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και να κερδίσετε αφήστε ένα σχόλιο σε αυτό το post από σήμερα Δευτέρα 4 Ιουλίου έως την Παρασκευή 8 Ιουλίου. Το Σάββατο 9 Ιουλίου θα ανακοινώσουμε με post τις 4 τυχερές νικήτριες.

 

Καλή επιτυχία bb girls!

 

 

615 Σχόλια
  1. Πολύ ωραίο δώρο!Πολύ θα ήθελα να τα δοκιμάσω! Ευχαριστούμε για την ευκαιρία!

  2. Υπέροχο δώρο…Μακάρι…Ευχαριστούμε πολύ…

  3. υπεροχο δωρο , θα ηθελα που να τα δοκιμασω , ευχαριστουμε πολυ!!!!!!!!!

  4. ΥΠΕΡΟΧΟ ΔΩΡΟ??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΊΑ??? ΚΑΛΌ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ ΣΕ ΌΛΟΥΣ⛵⛵⛵

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.