Το Lady Lipton και το δωράκι από το Λονδίνο.

lipton-beauty-6

 

 

Ολοκληρώνεται σήμερα το saga “Lady Lipton” στο Λονδίνο που κράτησε τις τελευταίες τρεις μέρες και φυσικά κανένα saga εδώ μέσα, δεν μπορεί να είναι ολοκληρωμένο χωρίς το traditional London gift, για τα bb girls.

 

Πριν σας πω για το δώρο (το οποίο αυτή τη φορά δεν είναι από τον χώρο της ομορφιάς- θα δείτε) να σας πω δυο λόγια για τη νέα σειρά Specialties της Lipton τα τέσσερα νέα special χαρμάνια της Lipton,  που υπόσχονται να «ξυπνήσουν» τις αισθήσεις μας και εκεί όπου ανήκει και το «δικό μας» πλέον  χαρμάνι, το Lady Lipton.

 

Η συλλογή δημιουργήθηκε μετά από ταξίδια ανά την υφήλιο και μέσα από εξαιρετικές ποικιλίες τσαγιού από την Κεϋλάνη έως την Κένυα, για να απολαύσουμε τέσσερα μαύρα αλλά εξαιρετικά αρωματικά τσάγια (το Lady Lipton, πραγματικά το απολαμβάνεις, χωρίς καν να χρειαστείς την προσθήκη ζάχαρης ή μελιού- αν το δοκιμάσετε θα συμφωνήσετε μαζί μου). Επιπλέον η Lipton επέλεξε μικρούς τοπικούς παραγωγούς και σε κάποιες  περιπτώσεις  κάποια χαρμάνια έχουν πιστοποίηση από την σύμπραξη- Rainforest Alliance.

 

 

lipton-specialties

 

 

 

Amazingly Grey

Πρόκειται για ένα πιο ιδιαίτερο τσάι Lipton Earl Grey. Στην κλασσική του γεύση έχουν προστεθεί και άλλες νότες εσπεριδοειδών. Το τσάι έχει μια ελαφρώς πορτοκαλί απόχρωση, αναζωογονητική γεύση και άρωμα και το χαρμάνι παράγεται από το φυτό Camelia senensis. Οι πλούσιες αρωματικές του ύλες προέρχονται από μπαχαρικά, φρούτα ή χυμό φρούτων, βότανα κλπ.

 

Daring English Breakfast

Ένα χαρμάνι με πλούσια γεύση και άρωμα με βαθύ τολμηρό κεχριμπαρένιο χρωμα που ξυπνάει τις αισθήσεις. Το μαύρο τσάι είναι πλήρως ζυμωμένο και έχει ισχυρότερη γεύση από τα άλλα είδη τσαγιού. Το άρωμα του μαύρου τσαγιού εξαρτάται από την εποχή της συγκομιδής, το έδαφος, το υψόμετρο, τις καιρικές συνθήκες κλπ.

 

Spectacular Sencha

Πράσινο τσάι με υπαινιγμό αχλαδιού στη γεύση του και έντονο άρωμα. Το πράσινο τσάι δεν ζυμώνεται αλλά παράγεται μέσω της ατμοποίησης των φρέσκων φύλλων σε υψηλές θερμοκρασίες. Έτσι είναι σε θέση να διατηρήσει σημαντικά μόρια που ονομάζονται πολυφαινόλες οι οποίες είναι υπεύθυνες για πολλά από τα οφέλη του πράσινου τσαγιού.

 

και φυσικά….

 

Flirty Lady Lipton

To καλύτερο απόλυτα femaleμαύρο τσάι, με ένα σαγηνευτικό άρωμα λουλουδιών. Βαθύ κεχριμπαρένιο χρώμα και γεύση που όπως είπα και παραπάνω είναι τόσο πλούσια και ευωδιαστή που πραγματικά δεν χρειάζεται να προστεθεί κανένας γλυκαντικός παράγοντας για να το απολαύσεις στο έπακρο. Εδώ πρέπει να σας πω ότι αν και έχω προσπαθήσει να κόψω τη ζάχαρη στο τσάι, αρκετά χρόνια (ειδικά από τότε που το έκανε και η μαμά μου και ζήλεψα) δεν τα έχω καταφέρει. Δεν βάζω πολύ, μισό κουταλάκι του γλυκού ή σε earl grey ελάχιστο μέλι, αλλά πάντως το θέλω. Είναι το μόνο τσάι που δοκίμασα και έχει τόσο πλούσια γεύση που δεν ένιωσα την ανάγκη να προσθέσω οποιονδήποτε γλυκαντικό παράγοντα- άρα μου κάνει διπλό καλό.

 

 

(inside info: προχθές ήμουν με τη φίλη μου τη Λίλη – είναι του τσαγιού και εκείνη, όπως εγώ- και της έφτιαξα ένα Lady Lipton και της άρεσε τόσο πολύ, που όταν έφυγε απο το σπίτι μου, πέρασε και από το super market για να το πάρει εκείνη κιόλας τη μέρα)

 

 

 

london-lipton-selfridges-3

 

 

Το δώρο για δυο από εσάς, φυσικά θα είναι ένα box με το νέο Lady Lipton σε ειδική συσκευασία  με δώρο μια όμορφη συλλεκτική γυάλινη κούπα, αλλά όχι μόνο.

 

lipton-cup

 

 

 

 

Όπως έγραφα προχθές, περνάω τη φάση των βραχιολιών τώρα και εκεί που ήμουν στο Λονδίνο, είδα αυτά τα beaded μαύρα βραχιόλια (πολλά μαζί- όχι μόνο ένα) τα οποία μου άρεσαν πολύ- τα βρήκα ιδανικά και γι’ αυτή την εποχή και για κάθε εποχή και για πρωινό σπορ ντύσιμο και για πιο βραδινές εμφανίσεις.

 

 

 

gift-3

 

 

Και μόλις τα είδα σκέφτηκα τα bb girls kαι έτσι μαζί με το Lipton σας θα λάβετε και τα βραχιόλια. Τι περιμένετε; Και εγώ και το Lady Lipton σας στέλνουμε τα δώρα με πολύ αγάπη. Σχολιάστε και σύντομα θα ανακοινώσω τις 2 νικήτριες!

 

 

Εδώ το φοράω και εγώ το βραχιόλι, σας αρέσει;

 

 

bracelet-gift

 

 

 

Lady Lipton the tea made for ladies

 

 

 

 

190 Σχόλια
  1. Amazingly Grey από Camelia Sinensis? Καμέλια η Σινική? ΘΕΙΚΟ! Τρέχω τώρα! Είχαμε γράψει τα πάντα εδω

    http://beautyblog.gr/2016/11/02/prasino-tsai-ena-elixirio-igias-ke-n/

    κι εδώ
    http://beautyblog.gr/2016/11/03/prasino-tsai-fisikes-sintages-omorfi/

    Οπότε, η εσωτερική ενίσχυση με Lipton Amazingly Grey σε συνδιασμό, μου ακούγεται σούπερ!
    Οσο για τα γλυκαντικά γιατί δεν δοκιμάζεις και το χαρουπόμελο? Τρεις φορές περισσότερο ασβέστιο από τα γαλακτοκομικά (που εδώ που τα λέμε είναι κι ενας μύθος τα περί ωφελειών, ασβεστίου και οστεοπόρωσης στις γυναίκες…) και υπέροχη γευση σοκολάτας. Μία σταγόνα στο τσάι σου και το ενισχύεις με σούπερ βιταμίνες, γλύκα και θρεπτικά συστατικά!

  2. Τέλειο δώρο για κάθε γυναίκα, όπως και τη δική μου…

  3. Θα ήθελα τρελά να το αποκτήσω…

  4. Λόγω της ιδιαίτερης αγάπης μου στο Earl Grey (πάντα σκέτο) απολαμβάνω εδώ και αρκετές εβδομάδες το Amazingly Grey. Από προχθές υπέκυψα και στο διακριτικό αρωματικό φλερτ του Lady Lipton και με περιμένει στο ντουλάπι και το Daring English Breakfast. Οι δε κούπες είναι πολύ ωραίες γιατί έχουν χαριτωμένα το χεράκι χαμηλότερα από το αναμενόμενο και το ιδανικό βάθος για ένα χορταστικό φλιτζανι τσάι, όταν επιτρέπουμε στον εαυτό μας την απιστία στην πορσελάνη.

  5. Τι ωραια δωρα!!! Ευχαριστουμε πολυ!

  6. @Stella: Ναι, ναι έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά αυτή τη φορά με τις ποικιλίες και σε σκεφτόμουν όταν είδα το Δελτίο Τύπου. Που θα το βρω το χαρουπόμελο? Στα ειδικά health food stores?

  7. Θέλω πολύ να το δοκιμάσω, και βέβαια τα βραχιόλια είναι υπέροχα!!!

  8. Αγαπώ πολύ το τσάι με γεύσεις ειναι ιδανικό ρόφημα για κάθε εποχή, όχι μόνο για το χειμώνα. Το απολαμβάνω σκέτο ή με μέλι. Το χαρούπι είναι καταφρομημένο αλλά πολύ υγι εινό κ ωφέλιμο και μάλιστα σε μια ομάδα μαγειρικής, μια κυρία εδεισνε τον τρόπο αν έχουμε χαρουπιές στη γειτονιά μας, να το φτιάχνουμε μόνες μας.

  9. Ευχαριστούμε πολυ!!! όμορφα δώρα και τα δύο!!!

  10. Είναι τέλειο το τσάι καθως και τα βραχιόλια ότι πρέπει για τις εξόδους μας!!!Σας ευχαριστούμε πολύ…Μακάρι να είμαι η τυχερή!?

  11. Πρόσφατα δοκίμασα το Lady Lipton και είναι πραγματικά μοναδικό. Ανυπομονό να δοκιμάσω και τα υπόλοιπα. Ευχαριστούμε πολύ για τα δώρα.

  12. Σε ευχαριστούμε πολύ!!!! Αν και πίνω μόνο πράσινο τσάι με έβαλες σε σκέψεις να δοκιμάσω το Lady Lipton. Μακάρι να είμαι μία από τις νικήτριες!!! Θέλω πολύ να το δοκιμάσω!!!!

  13. @iliahtida H Camelia Sinensis είναι το πράσινο τσαι. Οπότε μπορείς να προτιμήσεις το Amazingly Grey γιατί το περιέχει στο χαρμάνι.
    @Julia Σε όλα τα καταστήματα βιολογικών προιόντων.

  14. Αγαπώ πολύ το τσάι με γεύσεις υπέροχο δωρο! Θέλω πολύ να το δοκιμάσω!!!!! Σε ευχαριστούμε πολύ!!!!!

  15. Ti wraio dwro..mou aresei polu to tsai k me xalarwnei..euxaristoume polu!kalh epituxia!!

  16. As they would say in London, thank you Julia dearest. Είμαι και εγω του τσαγιού και η μεγάλη μου αδυναμία είναι το lipton με κανέλλα και μήλο. Αν δεν το έχεις δοκιμάσει είναι και αυτό πολύ καλό χωρίς ζάχαρη. Είναι βέβαια εξαιρετικό με λίγο μέλι.

  17. Καλημέρα ωραίο δώρο…. Ευχαριστουμε!!!

  18. Τελειο δωρακι,λατρευω τα τσαγια Lipton.Σε ευχαριστουμε πολυ

  19. Λατρεύω τα βραχιόλια και αυτό είναι υπέροχο,το ίδιο και τα Lipton!Ευχαριστούμε!!!

  20. Πάντα μας φτιάχνεις τη διάθεση με όμορφα δωράκια!!!!ευχαριστούμε πολύυυυ τα έχουμε πολύ ανάγκη?????

  21. Σας ευχαριστώ πολύ! Θα τα ήθελα πολύ!..

  22. Πολύ το απόλαυσα αυτό το οδοιπορικό στο Λονδίνο, παρέα με το Lady Lipton!
    Η πρόταση της Στέλλας για το χαρουπόμελο μου κέντρισε το ενδιαφέρον, θα το ψάξω..
    Καλημέρα από το παγωμένο Göteborg!

  23. ….να ξέρετε πως κι εγώ το earl grey το πίνω όπως κι η κυρία…με ελάάάχιστο μέλι….τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται…μην γελάτε,σας βλέπω…το χαρουπόμελο που προτείνει η Στέλλα μας θα το δοκιμάσω σύντομα με το lady lipton και θα σας πω εντυπώσεις.
    Η παρατήρηση της Αμαλίας για τις κούπες,σωστή.
    Τα βραχιολάκια υπέροχα….μ’ αρέσουν κι εμένα τα βραχιόλια κι έχω πολλά αλλά δε θα έλεγα όχι και σε περισσότερα….κάνω mix and match συνδυασμούς….arm candy….

  24. Α, το “τσίμπησα” και εγώ χτες το ροζουλί κουτάκι από το σούπερ-μάρκετ και λέω να το δοκιμάσω μέσα στο σ/κ. Θα επανέλθω με εντυπώσεις! Τη ζάχαρη και εγώ την έχω κόψει από το τσάι, γιατί το παραέκανα και πλέον το πίνω με μια κουταλιά μέλι. Μου φαίνεται πιο “αγνή” η γεύση του έτσι, μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια. Θα δοκιμάσω και την πρόταση της Στέλλας!

  25. αγαπω Λονδινο, αγαπω το τσαι και αγαπω τα βραχιολακια!

  26. Υπέροχες γεύσεις Προτιμώ πάντα τα lipton με ξεκουράζουν και με χαλαρώνουν

  27. Υπέροχες γεύσεις Προτιμώ πάντα τα lipton με ξεκουράζουν και με χαλαρώνουν
    Τα βραχιόλια τέλεια Αρέσουν πολύ και στην κόρη μου

  28. Υπέροχες γεύσεις
    Θα τις δοκιμάσω
    Έχω πολλές αρωματικές γεύσεις lipton
    Με χαλαρώνουν, και είναι τέλειες μετά από μια γεμάτη μερα

  29. It is bloody perfect!!!! London mood και εγω 😉

  30. Ποτε δεν αφηνω τις αδυναμιες να χανουν..και εχω φοβερη χρονια σδυναμια στα “grey”

  31. Δώρο με άρωμα Λονδίνου!Τέλειο!

  32. Καταπληκτικά τα βραχιόλια και αύριο ψάχνω τις νέες γεύσεις του Lipton!! Φανατική του τσαγιού εδώ και 25 χρόνια όταν αγαπημένος συμφοιτητής με μύησε στις αρωματικές ποικιλίες. Φτιάχναμε το τσαγάκι μας και μετά διαβάζαμε ή συζητούσαμε για ώρες!! Και όλα αυτά πριν γίνουν μόδα τα τειοποτεία!!!

  33. Τέλειο δώρο! Ευχαριστουμε πολύ!

  34. welcome back!!! Εγω -να μαι ειλικρινής- δεν ημουνα ποτε fan του τσαγιου/χαμομηλιου κι όλων των συναφή βοτάνων… Μαλλον τα χω συνδυασμένα με αρρώστειες, αλλά τωρα αυτα τα καινουρια τα Lady Lipton, θα το δοκιμάσω σίγουρα!! xxx…..

  35. ….συνεχεια από πριν….αναρωτιέμαι: κάνει το τσάι στο θηλασμό? Τώρα κλείσαμε 6μήνες….

  36. Νομίζω ότι αυτό το ροζουλί φακελάκι, θα γίνει η νέα αγαπημένη μου γεύση!!

  37. Λατρευουμε Lipton και το απολαβανουμε καθημερινα ευχαριστουμε

  38. Κάθε μέρα απολαμβάνω Lipton tea ειδικά τώρα το χειμώνα..

  39. Υπέροχο δώρο… Ευχαριστούμε πολύ

  40. Ευχαριστούμε πάρα πολύ!

  41. Super δώρο,και το λατρεμένο τσαγάκι,και η κούπα,και φυσικά τα υπέροχα βραχιόλια !

  42. αν και ειμαι οπαδος του earl grey, οι παντα σοφες επιλογες της Τζουλιας με κανουν να θελω να το δοκιμασω!!!

  43. Ωραίες επιλογες. Ανυπομονω να πιω το συγκεκριμένο τσάι. Ιδιαιτερα αυτο με το αχλαδι. Για να δουμε λοιπον. Μαλλον θα το παρω και απο το super για την δουλεια.

  44. Τέλειο δώρο και ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό αν και γεύσεις που υπάρχουν είναι υπέροχες να τα λέμε και αυτά

  45. Είμαι φανατική του τσαγιού, το καλύτερό μου είναι να δοκιμάζω και να ανακαλύπτω νέες γεύσεις! Θα σπεύσω να δοκιμάσω όλη τη νέα σειρά Lipton!

  46. Αγαπώ το τσάι της Lipton μου αρέσει το Earl Grey καθώς και τα φρούτα του δάσους γεύσεις υπέροχες με πλούσιο άρωμα. Θα ήθελα να δοκιμάσω και το συγκεκριμένο του τέλειου δώρου αλλά έχω ξετρελαθεί με το τέλειο βραχιόλι που φοράς και μας δωρίζεις
    Ευχαριστούμε Jules
    Φιλιά xxx

  47. Τέλεια υπέροχα δώρα.
    Ευχαριστούμε πολύ
    Πάντα με επιτυχίες καλές δουλειές

  48. Μας αρέσει τόσο τα τσάι όσο και τα βραχιόλια

  49. Είναι υπέροχες γεύσεις που σε κάνουν να ταξιδεύεις σε κάθε γουλιά τους..Δεν ξέρω αν μπορώ να επιλέξω κάποια συγκεκριμένη..Το σίγουρο είναι ..Υπερπαραγωγή γεύσεων.. Σας ευχαριστούμε

  50. Ενδιαφέρουσες γεύσεις του lipton…
    Όμορφα βραχιολάκια ότι πρέπει να τα κάνω δώρο στη νυφούλα μου!

  51. Λατρεύω το τσάι και ιδιαίτερα το Lipton ?

  52. ολοι μερα μονο τσαι και καθολου καφε!!! ουτε καν το πρωι για να ανοιξει το ματι οπως λενε ολοι!! αγαπαω τα liptonakia μου και φροντιζω να εχω 2-3 φακελακια μεσα στην τσαντα μου για να τα απολαμβανω καθε ωρα και στιγμη…θα ηθελα να δοκιμασω την γευση που μας χαριζεις…οσο για τα βραχιολακια υπεροχα και μοντερνα!!! φιλια πολλαααα

  53. ιιιιιιιι ΟΛΗ ΜΕΡΑ!!!ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΟΙ!!!! ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΩΣ ΖΑΛΙΣΜΕΝΗ, ΧΙΧΙΧΙΧΙ

  54. Υπέροχο ταξίδι, ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας!

  55. υπέροχο δωρο!! ευχαριστούμε!!!

  56. Τέλειο δώρο ?????θέλω πολύ να το δοκιμάσω????

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.