H νέα γενιά του εμβληματικού Double Serum της Clarins, βασίζεται στην επιστήμη της επιγενετικής.

 

Η επιγενετική ορίζεται από τη μελέτη του αντίκτυπου του τρόπου ζωής μας στην τροποποίηση της γονιδιακής δραστηριότητας και έκφρασης και φυσικά παίζει σημαντικό ρόλο στη γήρανση του δέρματος.

 

Ό,τι πίνουμε, τρώμε, αναπνέουμε, τα επίπεδα άγχους μας και το κοινωνικό μας περιβάλλον μπορούν να μεταβάλλουν τον τρόπο που λειτουργούν τα γονίδια που κληρονομούμε με τη γέννησή μας. Αυτό το φαινόμενο, το οποίο αφορά περισσότερα από 22.500 γονίδια μπορεί να έχει επιπτώσεις αναστέλλοντας ή ενεργοποιώντας καλά και κακά γονίδια.

 

Η νέα επιστημονική ανακάλυψη της Clarins EPI- AGING, μετά από πολλά χρόνια έρευνας κατέληξε ότι o τρόπος ζωής- το lifestyle και όχι ο χρόνος, είναι αυτό που οδηγεί την επιδερμίδα σε πρόωρη γήρανση. Στην έρευνα πήραν μέρος δίδυμα που ενώ είχαν τα ίδια γονίδια ο τρόπος ζωής τους ήταν διαφορετικός. Κατέληξαν λοιπόν στο συμπέρασμα ότι τρόπος ζωής εντείνει σημαντικά τα 6 κύρια σημάδια γήρανσης:

 

+46% Γραμμές μετώπου -13% Λάμψη επιδερμίδας +26% Αύξηση πόρων -18% Ομοιομορφία της επιδερμίδας +43% Ρινοχειλικές πτυχές  +30% Πτώση (μη φυσιολογική χαλάρωση)

 

 

 

 

Tο νέας γενιάς Double Serum, Generation IX,  περιέχει βιολογικό εκχύλισμα από γιγάντιο καλάμι Προβηγκίας μια νέα ανακάλυψη, μια επιστημονική αλλά και φυτική καινοτομία σε συνδυασμό με καινοτομία αιχμής που συμβάλλει 100% στην εξουδετέρωση της επίδρασης του epi-ageing που σχετίζονται με to lifestyle*

 

Το συγκεκριμένο εκχύλισμα επιλέχθηκε ανάμεσα σε 800 φυστικά εκχυλίσματα ενώ δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ ξανά σε καλλυντικά. Εμπνευσμένο από τη βιομιμητική, είναι εξαιρετικά ισχυρό, εξαιρετικά ανθεκτικό και στοχεύει το epi-ageing σε βάθος. Χάρη σε αυτό, τα κύτταρα αντιστέκονται στις βλαβερές επιπτώσεις του εξωτερικού περιβάλλοντος και υπόσχεται φρέσκο και πιο νεανικό δέρμα,  ανεξάρτητα από τον τρόπο ζωής.

 

Στην φόρμουλα του θα βρούμε επιπλέον και 27 ισχυρά συστατικά καθώς και 5 καθαρά ενεργά μόρια που ενισχύουν τις πέντε ζωτικές λειτουργίες του δέρματος.

 

 

 

 

Θα το βρείτε σε νέα ανακυκλωμένη και ανακυκλώσιμη συσκευασία στα 30ml, 50ml και 75ml

 

 

*in-vitro test on fibroblast culture exposed to UV & pollution

 

 

5 Σχόλια
  1. Λατρεύω τα serum, επίσης αγαπάω clarins, ήταν μια εποχή που ψωνιζα μόνο από clarins & orlane.. Το συγκεκριμένο θα μπει στη wish list οπωσδήποτε

  2. Super το Double Serum! Θέλω πολύ να το δοκιμάσω!

  3. Τα” 800 φυτικά εκχυλίσματα” με έπεισαν δεν χρειάζεται να διαβάσω τίποτα άλλο!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.