10 νέα προϊόντα για τα χείλη: Δοκιμάσαμε και Επιλέγουμε.

 

lipsticks-open1

 

Σκεφτήκαμε το συγκεκριμένο post να το γράψουμε μαζί με την Ιωάννα. Κάποια από τα προϊόντα που θα δείτε λοιπόν σήμερα είναι δικά της αγαπημένα και κάποια δικά μου. Από αυτά που έχουμε δοκιμάσει και σας προτείνουμε, εσείς μπορείτε σήμερα να προσθέσετε και το δικό σας, ή απλά να πάρετε μια ιδέα, γιατί το Πάσχα σχεδόν είναι εδώ και ίσως χρειάζεστε έναν αέρα ανανέωσης στο νεσεσέρ.

 

Ο λόγος στην Ιωάννα

 

Μια και μπήκαμε για τα καλά πλέον στην άνοιξη, νομίζω πως ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τα προϊόντα μακιγιάζ χειλιών που θα μας συντροφέψουν στους προσεχείς μήνες. Χαρούμενα και φωτεινά χρώματα -άλλα πιο γλυκά και άλλα πιο έντονα-, ανάλαφρες υφές και αποτελεσματικές συνθέσεις είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά που νομίζω πως όλες αναζητούμε αυτήν την περίοδο στα κραγιόν ή στα lip glosses μας. Κυρίως, θέλουμε προϊόντα που να αναδεικνύουν τη θηλυκότητα μας και να τονίζουν τον ερωτισμό μας. Η άνοιξη άλλωστε είναι η πιο ερωτική εποχή του χρόνου κι εμείς οι γυναίκες έχουμε πάντα την τάση να επηρεαζόμαστε έντονα από την αύρα της.  Για να δούμε όμως, τι νέο έχουν να μας προτείνουν οι αγαπημένες μας εταιρίες…

 

Lancome Lip Lover

 

Lip Lover είναι το όνομά του, όμως συχνά θα το ακούσετε και ως “το πρώτο Serial Kisser που φέρει την υπογραφή της Lancome”. Χρώμα, λάμψη και περιποίηση συναντιούνται τώρα σε ένα μόνο προϊόν και ο συνδυασμός που προκύπτει δημιουργεί χείλη που ο σύντροφός σας δεν θα χορταίνει να φιλάει. Εμπλουτισμένο με χρωστικές κραγιόν καθώς είναι, χαρίζει σταθερό χρώμα που γίνεται ένα με τη φυσική απόχρωση των χειλιών. Παράλληλα, το φινίρισμα ενός lip gloss που προσφέρει, τα κάνει να φαίνονται λαμπερά, “ζουμερά” και περισσότερο σαρκώδη. Τέλος, χάρη στους μαλακτικούς και ενυδατικούς παράγοντες που ενσωματώνει στη σύστασή του, ενυδατώνει και θρέφει τα χείλη, εξομαλύνει το ανάγλυφο τους και μειώνει τις ατέλειές τους. Κυκλοφορεί σε 15 αποχρώσεις.

 

lancome-lip-lover1

 

 

Dior Addict Fluid Stick

 

Κάπως παρόμοια είναι και η πρόταση του Dior, αφού το νέο Dior Addict Fluid Stick συνδυάζει στη σύστασή του τα οφέλη ενός κραγιόν με αυτά του lip gloss. Έντονο χρώμα που διαρκεί και πολυτελής λάμψη υπόσχονται να κάνουν τα χείλη μας ακαταμάχητα. Άντι για κερί, στη σύστασή του περιέχει νερό, κάτι που το κάνει εξαιρετικά ανάλαφρο, ώστε να χαρίζει στα χείλη μας αίσθηση άνεσης και φρεσκάδας. Εκείνο όμως που κέρδισε την προσοχή μου από την πρώτη στιγμή είναι το απίθανο packaging. Και μόνο γι’ αυτό μπήκε στη wishlist μου.

 

dior-2

 

Maybelline New York, SUPER STAY 14HR Lipstick

 

Τα νέα κραγιόν της Maybelline έχουν γίνει ένα με τα χείλη μου πλέον. Νομίζω πως συνδυάζουν όλα όσα θα ήθελα να έχει ένα κραγιόν. Έντονο και πλούσιο χρώμα, ανάλαφρη αίσθηση και εντυπωσιακή διάρκεια. Τι άλλο να ζητήσω; Οι αποχρώσεις τους δε, είναι ιδανικές για την άνοιξη. Θυμάμαι πως όταν τα πρωτοείδα, ήμουν κάπως διστακτική (ειδικά ως προς το θέμα της διάρκειας), και αυτό γιατί η μέχρι τότε σχέση μου με τα κραγιόν της Maybelline δεν ήταν και η καλύτερη.  Όταν όμως τα δοκίμασα, η γνώμη μου άλλαξε άρδην. Τα συγκεκριμένα κραγιόν, όχι μόνο “αξίζουν τον κόπο”, αλλά είμαι σίγουρη πως όποια τα δοκιμάσει, δύσκολα θα μπορέσει να τα αποχωριστεί.

 

 

maybellne-super-stay-1

 

Estee Lauder Pure Color Envy Sculpting Lipstck

 

Το πλούσιο χρώμα του πλημμυρίζει τα χείλη και μεταμορφώνει την εμφάνισή τους στη στιγμή. Είναι σχεδιασμένο για να τα “σμιλεύει”, να καθορίζει το σχήμα τους και να αναδεικνύει τις καμπύλες τους. Έχει κρεμώδη σύσταση και απλώνεται πολύ εύκολα, χαρίζοντας ομοιόμορφη κάλυψη και πολυτελή αίσθηση. Επιπλέον, η ενυδατική σύνθεσή του, αιχμαλωτίζει την υγρασία των χειλιών και τους προσφέρει άνεση. Οι όμορφες αποχρώσεις του και η κομψή συσκευασία του το κάνουν τόσο θελκτικό, που δύσκολα θα μπορέσω να του αντισταθώ.

 

x-default

 

 

Sisley Paris, Phyto-Lip Twist

 

Ακόμη ένα προϊόν που συνδυάζει το χρώμα, τη λάμψη και την περιποίηση. Απαλύνει τα χείλη, χαρίζοντας τους “ζουμερό” χρώμα και λαχταριστή αίσθηση. Αυτό που κερδίζει τις εντυπώσεις, εκτός από την ποιότητά του, είναι ο ευρηματικός σχεδιασμός του. Είναι εύχρηστο, αφού έχει την μορφή χονδρού μολυβιού που δεν χρειάζεται όμως ξύσιμο. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να περιστρέψουμε τη βάση του. Το animal print σχέδιό του είναι σκέτος πειρασμός. Και είναι εντυπωσιακό, το πώς μια μάρκα, που μέχρι πρόσφατα ξέραμε ως κλασσική, ποιοτική αλλά και κάπως παραπάνω «ενήλικη», κάνει τόσο έξυπνη στροφή προς ένα πιο νεανικό κοινό.

 

 

sisley-phyto-lip-twist-1

 

 

 

 

Τώρα παίρνω εγώ τη σκυτάλη

 

 

 

Too Faced, Melted

 

Το έγραψα και τις προάλλες στο post για τα νέα προϊόντα που θα δούμε στα Sephora. Πρόκειται για ένα προϊόν ανάμεσα σε υγρό κραγιόν και gloss που απλώνεται καλύτερα με το δάκτυλο και είναι (όπως λέει και το όνομα του) σα να «λιώνει» μέσα στα χείλη, σα να είναι το χρώμα φυσικό αλλά πολύ πιο έντονο (ειδικά αν επιλέξετε μια φυσική ροζ/κόκκινη απόχρωση) Και έχει και διάρκεια.

 

 

Too-Faced-Melted_Violet-Lips-lgn

 

 

Maybelline New York, Baby Lips

 

Χαμός με τούτα εδώ, τα είχα δει σε πρόσφατο ταξίδι στο Λονδίνο και δεν άργησαν να καταφτάσουν και στη χώρα μας.  Κάτι  παραπάνω από lip balm και λόγω της φόρμουλας τους  αλλά και του packaging, χαίρεσαι να τα βγάζεις από το νεσεσέρ. Κουκλίστικα, girlie και με φρουτένιες γεύσεις και τυχερές οι φίλες του κυρίου Ρωμανού, που τους τα έχει κάνει δώρο και πάλι καλά, από τα 8 που είχα, διασώθηκε μόνο ένα (και θέλει να μου το πάρει και αυτό , να το δώσει σε μια καινούργια- Άρτεμη το όνομα-  αλλά δε σφάξανε…)

 

 

maybelline-baby-lips-1

 

 

 

L’Oreal Paris Glam Matte

 

Έχω γίνει βαρετή και το ξέρω, ότι είχα να γράψω γι αυτά, το έγραψα και το εξάντλησα το θέμα, αλλά όπως καταλάβατε, δεν ήταν δυνατόν να κάνουμε αυτό το αφιέρωμα και να μην τα συμπεριλάβω…

 

 

Glam_Matte

 

Τhe Body Shop Colour Crush Shine Lipstick

 

Nέα προσθήκη στη σειρά Colour Crush, με λιγότερο κερί και περισσότερα έλαια, για λαμπερό και γυαλιστερό αποτέλεσμα. Αντικαθιστούν τα Colourglide Shine που πλέον καταργούνται και το twist ,με τα συγκεκριμένα είναι ότι αν και βλέπετε, εξαιρετικά έντονες αποχρώσεις, βάφουν πολύ απαλά τα χείλη, άρα είναι ιδανικά αν ας πούμε θέλετε να δοκιμάσετε ένα έντονο φούξια, αλλά φοβάστε ότι το αποτέλεσμα θα είναι υπερβολικό.

 

 

Colourcrush-shine-Lipsticks-Magenta-Be-Rouge-lgn

 

 

 

Rimmel London Apocalips

Και γι αυτά έχω γράψει εδώ, είναι το lip gloss που αγόρασα στο τελευταίο μου ταξίδι στο Λονδίνο, γιατί το δοκίμασα στο Boots, έκανα μια βόλτα, το κοίταξα σε έναν καθρέπτη του μαγαζιού και το λάτρεψα, το πήγα στο ταμείο και δεν το μετάνιωσα. Πλούσιο, βελούδινο κόκκινο χρώμα, το οποίο ανάλογα με τα κέφια μου, του δίνω αν θέλω ένταση ή απλώνω μια ελαφριά στρώση για φυσικό κόκκινο χρώμα. Loved it.

 

 

rimmel

 

 

 

Η τελευταία λέξη δική σας, αφού ψηφίσετε στο παρακάτω poll

 

Ποιο από τα παρακάτω θα θέλατε να δοκιμάσετε;

 

 

 

 

 

 

 

 

21 Σχόλια
  1. Καλημερα αγαπημενη Julia, φαινονται ολα τοοσοο υπεροχα, θελω να τα φαω εεε παρδον, να τα δοκιμασω οολαα, λιιγο πιο πολυ αυτο της Sisley, σ’αυτην την μαρκα παντα κατι με τραβαει, αν και ειναι αρκετα τσιμπιμενα τα προιοντα της…

    Θελω να ρωτησω : Τα Baby lips, αφηνουν καθολου χρωμα, η ειναι απλα ενυδατικα/γυαλιστικα?

    P.S. Ποσο λατρευω που γραφεις καθε φορα για τα Baby Romano’s adventures…hahahaah

  2. Kalimera!! Teleio post nomizo symperilavate ta kalytera pragmatika!! Ego tha prostheso to neo L’Extraodinaire Liquid lipstick by color Riche tis L’Oreal pou agorasa prin apo 2 meres sto Boots (gia allo piga alla ti na kaneis!) kai eimai poly enthousiasmeni!

  3. Πόσες ζωες αρκουν για να προλάβουμε να δοκιμάσουμε όλα αυτα τα υπέροχα προιόντα? Οπως φανταζεσαι Ju ψηφισα “θεια” με υποψήφιο το Rebellious Red!!!! Φιλια΄!

  4. Όλα είναι κα-τα-πλη-κτι-κά!! Πολύ θα’θελα να τα δοκιμάσω (και να τα αγοράσω) όλα, αλλά σήμερα ψήφισα Rimmel London Apocalips, γιατί είναι μια εταιρεία που πεθαίνω να δοκιμάσω τα προϊόντα της! Φιλιάααα…. 😉

  5. @ Kalia Dance: Mmmm… πολύ εκλεπτυσμένη επιλογή, αγαπημένη.. Όσο για τον κύριο Ρωμανό, αν ξεκινήσουμε έτσι από τώρα, προβλέπω σε λίγα χρόνια να μου “εξαφανίζει” την Tom Ford συλλογή μου.. (θα την κρύψω από τώρα!)

    Κάποια από τα Baby Lips είναι άχρωμα, μόνο για λάμψη και προστασία και κάποια έχουν και χρώμα. Απαλό βέβαια, ιδανικό για παραλία.

  6. Τι αξεπέραστη λατρεία τα κραγιόν!(κι όλα τα προιόντα για τα χείλη)Μόνο να τα κοιτάς σου φτιάχνει η διάθεση!

  7. Καλησπέρα σας!!! Εκτός του οτι θέλω να δοκιμάσω όλα αυτά τα υπέροχα χρώματα και μόνο βλέποντας τα μου φτιάχνουν τη διάθεση.Θα προσθέσω και το αγαπημένο μου ultra color absolute κραγιόν από την AVON που εκτός από τα υπέροχα χρώματα και το σατινέ τελείωμα προσφέρει και όγκο και ενυδάτωση και αντιοξειδωτική προστασία και έχει και Δ.Π.15!

  8. Estee και ξερό ψωμί.Έχω ήδη το tumultuous pink και το κοραλοπορτοκαλί impassioned και μου αρέσουν πολύ πολύ. Τι ωραία συσκευασία που έχουν τα sisley !!!!!

  9. Πολύ ωραία όλα τα κραγιονάκια αλλά τρελάθηκα με το sisley.Πάντως,μόνο αυτό του THE BODYSHOP θα αγόραζα, γτ τα υπόλοιπα είναι full στο μόλυβδο…Όσο πιο σταθερό είναι ένα κραγιόν,τόσο πιο πολύ μόλυβδο περιέχει.

  10. @Marianna: Αγαπημένη, no worries… δεν είναι σε ικανή ποσότητα, για να βλάψει.. αν ήταν αλίμονό μας.. για να μη μιλήσω για προηγούμενες δεκαετίες (βλέπε 40’s και 50’s ) που τα κραγιόν ήταν τίγκα…

  11. Μ’αρέσει η Estee Lauder,αλλά θα δοκίμαζα το Sephora.; Oσο για το μόλυβδο η Estee κρατάει τα ηνία…

  12. Μπορώ να τα ψηφίσω ΟΛΑ? Επιτρέπεται? Τα Dior είναι δοκιμασμένα και είμαι απολύτως ικανοποιημένη. Βέβαια, σήμερα που πήγα σε γνωστό “ναό” καλλυντικών, όπου προσκυνάει κάθε φορά το πορτοφόλι μου, δε βρήκα την απόχρωση που είχα πάρει την προηγούμενη φορά και η κοπέλα στο stand μου είπε ότι κάποια νούμερα τα κατήργησε η εταιρία. Επίσης, τα βρήκα 10 ευρώ πιο ακριβά και ήταν απογοητευτικό. Αφού βλέπω πως και στην Ιωάννα άρεσαν τα Maybelline, τα τσεκάρω και πάμε για νέα “αφαίμαξη”!

  13. Τζα!!!Υπέροχα τέλεια φανταστικά..τι άλλο; Ψήφισα Rimmel London Apocalips,μου έκανε κάτι η συσκευασία.Φιλιάααααααα

  14. Lancome – γιατί μου είναι άγνωστο και μου αρέσουν τα μυστήρια!

  15. Καλησπέρα!
    Καταρχάς να πω ότι μου αρέσουν πάρα, μα πάρα πολύ αυτά τα χορταστικά post-λίστες, ακόμη περισσότερο που ήταν συνεργατικό Ιωάννας-Τζούλιας! Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω από Maybelline τόσο τα Super Stay όσο και τα Baby Lips. Πολύ κομψή κι η συσκευασία του Melted της Too Faced!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.