Bio Oil και για τα παιδιά; Για να δούμε.

Bio-Oil--kids

 

Ήρθε λοιπόν και η σειρά μου, για να γράψω και το δικό μου review μετά από χρήση του Bio Oil. Κάθισα λοιπόν μπροστά από τον υπολογιστή μου, για να ξεκινήσω το γράψιμο. Στην αρχή σκέφτηκα να γράψω για μικρά δερματικά προβλήματα. Μπαα.. σας τα είχαν προλάβει ήδη τα μαντάτα, τα bb girls secret agents και τα δικά μου νέα, θα ήταν μπαγιάτικα.

 

Μετά σκέφτηκα να γράψω για σημαδάκια από ακμή – που δεν έχω- αλλά και να είχα, τι παραπάνω θα μπορούσα να πω από τα bb girls, secret agents Maryl και Mous Mous; Ακριβώς. Απολύτως τίποτα.

 

Μήπως να μιλήσω για βαθιά ενυδάτωση του προσώπου; Για χρήση ακόμα και σαν μάσκα ομορφιάς; Ή μήπως σαν έξτρα περιποίηση στις άκρες των μαλλιών για να μη «σπάνε»; Ίσως ακόμα και για χρήση το καλοκαίρι; Και αυτά τα πρόλαβαν.

 

Μισό- μισό! Ξηρές φτέρνες, χρήση στο μανικιούρ και πεντικιούρ, αγκώνες, γόνατα, ξηρά σημεία του σώματος; Α πα πα.. και αυτό μου το πήρανε..

 

Ραγάδες, ατέλειες, μικρές ουλές, εξανθήματα, δυσχρωμίες, σημαδάκια από κάψιμο.. ξηροδερμία; Ούτε! Ούτε! Και γι αυτά γράψανε..

 

Kαθόμουν λοιπόν και κοίταζα βιζαβί και απεναντίας τον υπολογιστή μου, ωραία περνάγαμε (not), αλλά εγώ και πάλι, δεν είχα απολύτως τίποτα να γράψω που να μην είχε ξαναγραφεί, που να μην είχε ξαναειπωθεί από τις secret agents. Τέλος. Aς το πάρω απόφαση. Αλλά ούτε και αυτό ήταν λύση. Να μην γράψω τίποτα δηλαδή. Πως θα δικαιολογήσω το beauty εντιτοριλίκι, μου λέτεεε;;;

 

Κάπου εκεί με βοήθησε ο καλός Θεός. Ντρέπομαι λίγο που το λέω, διότι ο λόγος που με βοήθησε, δεν ήταν και ό, τι καλύτερο όπως θα δείτε παρακάτω, αλλά τι να κάνω; Συν Αθηνά και χείρα κίνει, beggars can’t be choosers, ό, τι του φανεί του Λολοστεφανή, when there’s a will, there’s a way, ας με σταματήσει κάποια.

 

Ήταν που λέτε, από τα σαββατοκύριακα που ο κύριος Ρωμανός μαζεύει τα μπογαλάκια του και σε άλλη παραλία, αυτή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, για να μείνει με τους παππουγιαγιάδες και να περάσει το weekend του, αλωνίζοντας, εις το εξωτικόν Πεδίον του Άρεως (ήταν υπέροχο κάποτε ακόμα και τα βράδια, τώρα μόνο τη μέρα- υπό συνθήκες- μην αρχίσουμε άλλα, έτοιμη είμαι, ας μείνουμε στα δικά μας…)

 

Έφυγε Παρασκευή απόγευμα, του κουτιού και γύρισε Κυριακή γύρω στις 5 το απόγευμα, όχι και τόσο του κουτιού. Ο λόγος; Ένα περίεργο δερματικό εξάνθημα γύρω από τα χείλη του. «Τι είναι αυτό μαμά;» ρώτησα τη γιαγιά του. «Δεν ξέρω, η αλήθεια είναι.. κάπου το έτριψε; Δάγκωνε τα χείλια του και δεν τον είδα; Μήπως κάποια μικρή αλλεργία από το πάρκο; Αφρικανικές σκόνες, γύρη, Άνοιξη, τι να σου πω και εγώ, δερματολόγος δεν είμαι..» Δίκιο είχε εδώ που τα λέμε.

 

Και κάπου εκεί μου ήρθε η φαεινή ιδέα! Το εξάνθημα του κυρίου Ρωμανού, ήταν ότι πρέπει, για να σώσω την μούρη μου (save face) από την επέλαση των bb, secret agents και να βρω επιτέλους κάτι να γράψω και εγώ.

 

Αποφάσισα λοιπόν, αντί για οποιαδήποτε άλλη φαρμακευτική αλοιφή (έχουμε αρκετές, ο κυρ Ρωμανός, γενικά από μωρό, τα είχε τα θεματάκια του με τα δερματικά) να του απλώνω πρωί και βράδυ Bio Oil και να τον τραβάω και φωτογραφίες (αλλιώς δεν θα είχε και νόημα) Θα το πάω το παρακάτω φωτογραφικό theme, σε μέρες. Σας πληροφορώ ότι ούτε μια εβδομάδα δεν χρειάστηκε για να εξαφανιστεί εντελώς το δερματικό εξάνθημα, ούτε ξέρω από ήταν τελικά, αλλά δεν χρειάστηκε και να το ψάξω περαιτέρω.

 

 

Κατ αρχήν βγάλαμε φωτογραφία το δερματικό εξάνθημα με το Bio Oil επάνω

 

Bio-Oil-Day-1

 

Bio Oil Day Τwo

 

Bio-Oil-Day-2

 

 

Bio Oil Day Two (close up)

 

Bio-Oil-Day-2-close-up

 

 

Bio Oil Day 3

 

bio-oil-day-3

 

Bio Oil Day 4

 

Bio-Oil-day-4

 

 

Bio Oil Day 5

 

bio-oil-day-5

 

 

Bio Oil Day 6

 

Bio-Oil-day-6

 

 

Από εκεί και πέρα, δεν βγάλαμε άλλες φωτογραφίες, απλά δεν υπήρχε λόγος, δεν φαινόταν και τίποτα εξάλλου, το δερματικό εξάνθημα είχε εξαφανιστεί. Ήταν λίγο λυπηρό, όταν τελείωσε το project κάποια στιγμή, γιατί σα να του καλάρεσε του κυρίου που έκανε το ιατρικό πειραματόζωο παύλα μοντέλο, για τα bb girls και ήθελε και άλλο.

 

 

 

Ε, όχι δεν έχω να γράψω κάτι άλλο. Εκτός ίσως από κάτι μικρό τελευταίο που συνέβη πριν λίγες μέρες. Εδώ μέσα, όπως θα φαντάζεστε, περιμένοντας υπομονετικά τη σειρά τους για δοκιμή, υπάρχουν ό, τι κρέμες περιποίησης βάλετε στο μυαλό σας (και πάρα πολλές τις κάνω αμέσως δώρο, πριν καν ανοίξω την συσκευασία τους) Υπάρχουν κρέμες φαρμακείου, κρέμες με φυσικές φόρμουλες, δερμο καλλυντικές κρέμες,  κρέμες με ενισχυμένες φόρμουλες, κρέμες  luxe, κρέμες επιλεκτικής, κρέμες premium (με τιμές που κάποιες φορές ξεπερνούν και τα 150Ε)

 

Πριν λίγες μέρες λοιπόν, όπως θυμάστε, ήταν η Γιορτή της Μητέρας. Εκείνη τη μέρα, ήρθε η μαμά μου σπίτι για επίσκεψη και εκτός από τα καθιερωμένα λουλούδια της, μαντέψτε τι άλλο μου ζήτησε να της κάνω δώρο. Και όμως, όχι κάποια premium κρέμα ( για την δική της ηλικία ας πούμε ότι «φυλάω» τα καλύτερα) Σωστά μαντέψατε. Ένα μικρό, ταπεινό μπουκαλάκι Bio Oil των 12Ε. Και μάλιστα μου είπε και πως θέλει να το χρησιμοποιήσει: κάτω από την ενυδατική της κρέμα, για ακόμα πιο πλούσια ενυδάτωση.

 

Βρε, λέτε η (cool and collected, ψύχραιμη, χαλαρή, “βόρεια” ) μαμά μου, να είναι  τελικά «κρυφο-bb girl;».

 

Κύριε Ελέησον. (και είναι και του Αγίου Πνεύματος σήμερα)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

14 Σχόλια
  1. Καλημερα αγαπημενη μου καλο μηνα να εχουμε ευχομαι υγεια και αγαπη σε ολο τον κοσμο εχω διαβασει απο το υπεροχο και αγαπημενο μου beautyblog τα οφέλη που εχει το λαδακι ο μικρος μου εχει αγρια επιφάνεια στα γονατακια του εχουμε δοκιμάσει τα παντα απο αγριο τριψιμο λουφας (ναι το ξερω αδικο ποναειιιιι)μεχρει παιδικες κρεμες λαδακια balm και αλλα πολλα αλλα τιποτα.Δεν το εχω αγορασει και δεν ξερω για να σου πω την γνωμη μου θα ηθελα να σε ρωτησω μπορουμε να το αλειψουμε τοπικα στα τσιμπιματα κουνουπιων;

  2. Νομίζω ότι πρέπει να ξαναγράψουμε το φυλλάδιο οδηγιών του Bio-Oil ή, έστω, να εκδοθεί ένα διαφημιστικό φυλλάδιο by beautyblog.

  3. Καλό μήνα!!!
    Συμπασχουμε και εμείς από τα ίδια δερμάτικα θέματα από μικρή ηλικία!Εχω ένα σωρό δερματοκαλλυντικες κρέμες!
    Τελευταία ταλαιπωρουμε και εγώ από διάφορες αλλεργίες.Λες να αγοράσω τελικά και εγώ
    το bio oil?
    Φιλια

  4. Καλησπερα. Χαιρομαι πολυ που ειχα την ευκαιρεια να δοκιμασω αυτο το λαδι που οπως διαπιστωσα κανει καλο σε πολυ περισσοτερες περιπτωσεις. Καλο απογευμα

  5. Το έχω ξαναγράψει.Το έβαλα στο παιδί μου στο παπουτσοφάγωμα,και τώρα το βάζουμε στα ξυσμένα σημάδια απ’τα κουνούπια.Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά!!

  6. Τζα!!!Καλησπέρα bbgirls.Νομίζω το καλύτερο review το σημερινό και με το καλύτερο μοντέλο.Τα συγχαρητήριά μου κύριε Ρωμανέ 🙂
    μουτς

  7. Φοβερό! Και εγώ το χρησιμοποιήσα στην κόρη μου γύρω από την μύτη της όπου ερεθίστηκε από κρύωμα και μύξες. Την άλλη μέρα πέρασε κιόλας.

  8. Συμφωνώ για εκατοστή?φορά (δεν θυμάμαι)με το bbgirl Litsa Strantzali..Χώρια που το εξάνθημα δεν κατόρθωσε να μειώσει στο ελάχιστο την ομορφιά από τα πανέμορφα χειλάκια του Κύριου Ρωμανού..Να επισημάνω πάντως ότι αυτό το 3ημερο που λείπαμε εκτός Αθηνών,είχα μαζι μου βεβαίως το Bio Oil και ήταν το καλύτερο φάρμακο για κανά 2 τσιμπηματάκια που κατάφεραν τα αιμοδιψή κουνούπια στην μικρούλα μου Μαρίλια

  9. @vaso samartzi: Βασούλα μου, εγώ ακόμα δεν το έχω χρησιμοποιήσει σε τσιμπίματα κουνουπιών, αλλά νομίζω σου απάντησαν, τα bb girls, Ketty και Maryl που το έχουν κάνει και έμειναν ικανοποιημένες.

  10. @SofiaT: Δεν χάνεις και τίποτα Σοφάκι.. Κάνει για τόσα πολλά πράγματα, που είμαι σίγουρη, εσύ ειδικά, θα βρεις τον τρόπο σου, για να σου φανεί χρήσιμο!

  11. @Litsa & Maryl: Τέτοια να του λέτε, μετά να μην κατεβαίνει από το καλάμι και μετά θα τον στείλω σε εσάς, να τον κατεβάσετε, γιατί εγώ τα φοβάμαι τα ύψη.

  12. @Amalia: Με τα δυο μαθηματικά μυαλά εδώ μέσα -το δικό σου και του κυρίου Ρωμανού – καθώς και τις λογιστικές ικανότητες της Αλεξάνδρας, μπορεί και να πετύχουμε οικονομικά μια μέρα των ημερών, γιατί αν περιμένουμε από μένα, φέξε μου και γλίστρησα.

  13. Καλημέρα και καλό μήνα σε όλα τα ΒΒ girls !!! Το Βio Oil είναι όντως θαυματουργό τελικά . Όσο πιο πολύ το χρησιμοποιώ , τόσο πιο απαραίτητο μου γίνεται – μόνο πατάτες δεν έχω τηγανίσει σε αυτό ακόμα !!!

  14. Έχει μια βδομάδα που είδα κάποιες μικρές κόκκινες ραγάδες στα πόδια της κόρης μου. Αφότου συνήλθα από το σοκ γιατί εγώ ραγάδες έκανα στην εγκυμοσύνη με τα +36 μου κιλά και όχι στα 12 όπως η μικρή μου, άρχισα να ψάχνω τι να της βάλω. Έχω ένα σωρό κρέμες και ματζούνια, τα φοβήθηκα όμως όλα για τη μικρή. Ξεκίνησα να της βάζω ανεπεξέργαστο βούτυρο καριτέ, δε βλέπω όμως κάποια σοβαρή βελτίωση.
    Ξέρετε τι θα πάω να αγοράσω ε;

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.