CLARINS Double Serum: The Winners!

 

 

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος επίσημος διαγωνισμός της φετινής Άνοιξης με δώρο το εξαιρετικά αποτελεσματικό και ιδανικό γι αυτή την εποχή σέρουμ, το Double Serum της Clarins.

 

Και οι τυχερές νικήτριες είναι:

 

Frantzeska (seimirifran)

Νικολέρα Ρούντη

Χριστίνα Κουτσούκη.

 

Συγχαρητήρια bb girls! Σας έχουμε ήδη στείλει email για τον τρόπο παραλαβής του δώρου σας.

 

 

 

Λένε ότι θα αλλάξει πάλι ο καιρός με βροχές και λίγο κρύο αλλά μην πτοείστε γιατί αυτό είναι και το τελευταίο κρούσμα του Χειμώνα.  Επίσης σύντομα έρχεται και άλλος διαγωνισμός γιατί εφόσον φροντίσαμε το δέρμα μας, τώρα είναι η ώρα για να ανανεώσουμε το μακιγιάζ μας.

 

Επίσης μια από εσάς, κάποια στιγμή δήλωσε ότι έχει επιθυμήσει να ακούσει κάποιο τραγούδι μέσα από εδώ, οπότε σήμερα λέω να ακούσουμε το One Kiss από Dua Lipa και Calvin Harris. Είναι cool, χορευτικό, έχει πολύ χαρούμενο ανοιξιάτικο/ summery video clip αλλά ο βασικός λόγος είναι άλλος: οι συμμαθήτριες του κυρίου Ρωμανού τρελαίνονται για τη Dua Lipa. Και τι να κάνω και εγώ; Παίρνω έμπνευση ΚΑΙ από τις 11χρονες της ζωής μου.

 

 

 

 

 

6 Σχόλια
  1. Καλημέρα 💛💛💛ωραίο τραγούδι!! Μπράβο στις τυχερές, ιδιαίτερα στη Χριστίνα που είναι φίλη μου σε fb & ig..

  2. Μπράβο στις τυχερές!!Θελω το καπέλο που φοράει η DUA LIPA😀😀😀

  3. Μπράβο! Να το χαρούν και να ανανεωθούν!
    Αχ αυτά τα παιδάκια μας, πόσο μας επηρεάζουν…

  4. Συγχαρητηρια στα super τυχερά κοριτσια του bblog.gr! Εγω πάντως @Julia μου, χαλάρωσα και απολαυσα την φροντιδα της Clarins μεσα απο τα “μαγικα” χερια της Περσας Κοσμα -που σε περιποιηθηκαν και σενα- την περασμένη εβδομαδα στο Hondos της Ερμου. Και επισης θα ηθελα να ευχαριστησω την ευγενεστατη Βιβη Πασσαλη για τις υπεροχες συμβουλες & τις γνωσεις της, ωστε να έχουμε μια λαμπερη επιδερμιδα με τη βοηθεια της Clarins! Οπως καταλαβαινεις, ανοιξη, ανανεωση και One Kiss πανε μαζι!
    xx

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.