Sunsilk Co-Creations: Μαλλιά με όγκο από τον Teddy Charles

 

Αν εξαιρέσουμε όσες από εσάς έχετε πλούσια πυκνά μαλλιά με όγκο, όλες οι υπόλοιπες αν είναι ένα πράγμα που ζητάμε, είναι μαλλιά που να μην πέφτουν άτονα στους ώμους αλλά να έχουν πυκνότητα, ζωντάνια και ναι, όγκο. Και δεν ξέρω γιατί, αλλά ειδικά το καλοκαίρι τα μαλλιά δείχνουν πιο υγιή και πιο όμορφα όταν είναι πλούσια και ανάλαφρα, τον χειμώνα ας πούμε και ένα sleek ίσιωμα μια χαρά δείχνει. Πάντως αν θέλετε τα μαλλιά σας να αποκτήσουν όγκο, στην σειρά Sunsilk Co Creations που δημιουργήθηκε από επτά hair experts, θα βρείτε το Σαμπουάν και το Conditioner “Πλούσιοs Όγκοs” που  είναι δημιουργία του διάσημου κομμωτή Teddy Charles και του team των εργαστηρίων της Sunsilk.

 

Το σαμπουάν Sunsilk Πλούσιος Όγκος

 

 

Ο Teddy Charles πάντως έγινε διάσημος γιατί έχει έναν μοναδικό τρόπο-trademark να κάνει ακόμα και τα πιο λεπτά μαλλιά να δείχνουν πλούσια και με όγκο κάτι που εφαρμόζει σε κάθε ντεφιλέ και σε κάθε φωτογράφηση όπου επιτελείτε ο ίδιος το hair-styling. (Μεταξύ μας, εμένα μου φαίνεται και πολύ σέξι, αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση).

 

 

Τώρα, η εξειδικευμένη σύνθεση της σειράς Πλούσιος Όγκος Teddy Charles – που αποτελείται από σαμπουάν και conditioner- ενισχύει και διατηρεί το όγκο των μαλλιών ενώ συνδυάζει την τεχνολογία περιποίησης μαλλιών Sunsilk & Micro Polyfibre Complex. Το Micro Polyfibre Complex  έχει την ιδιότητα να διεισδύει στο εσωτερικό της κάθε τρίχας, συμβάλλοντας στην επανόρθωση της δομής των πρωτεϊνών.

 

Παράλληλα, η Ultra-light σύνθεση της σειράς δε βαραίνει τα μαλλιά και δεν αφήνει κατάλοιπα, ενώ υπόσχεται όγκο που διαρκεί έως και 24 ώρες! Λοιπόν, το έδωσα στη μαμά μου, που έχει πολύ λεπτά και άτονα μαλλάκια και περιμένω να μου πει τη γνώμη της- την οποία και θα σας γράψω σε επόμενο post. Μήπως όμως το έχει ήδη δοκιμάσει κάποια από εσάς;

 

 

 

 

 

12 Σχόλια
  1. ναιιιιιιιι!!!!ειναι τελειο λουζομαι συνεχεια με sunsilk και εννοειτε παιρνω και το conditioner.ειμαι πολυ ευχαριστημενη δεν αλλαζω σαμπουαν θα το καταλαβει και η μαμα σου!!!φιλακιαααααα!!!!!!

  2. Ευχαριστώ για την ενημέρωση Κατερίνα μου! θα της το πω της μαμάς και θα χαρεί πολύ! Φιλάκια!

  3. Είναι πολύ καλό,το έχω δοκιμάσει πρόσφατα και πραγματικά δίνει όγκο στα μαλλιά που διατηρείται ακόμα και όταν είσαι ελαφρά ιδρωμένη.Το έβαλε και ο μικρός μου γιος-10 ετών-στέγνωσε τα μαλλιά του με πιστολάκι και αναρωτιόταν πώς φούσκωσαν τόσο πολύ!

  4. ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΣΑΡΑ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΟΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΟΓΚΟ.ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΙΣ<>

  5. Κορίτσια μου κινήσατε την περιέργεια . Θα το πάρω κι εγώ που το μαλλί μου είναι ίσιο , λεπτό και λιπαρό ( σας ορκίζομαι δεν υπάρχει χειρότερος συνδιασμός εκτός από τα φριζέ φουντωτά μαλλιά ) . Θα σας πω εντυπώσεις !

  6. Επειδή έχω πολλά-πολλά φουντωτά σγουρά μαλλιά, δίνω μικρή πιθανότητα στην προοπτική αγοράς του σαμπουάν…
    Από την άλλη όμως, ο δημιουργός είναι πολύ cute και θα με ενδιέφερε να ακούσω από κοντά τις ιδέες του … ακούς beautyblog?

  7. To exw dokimasei to sugkekrimeno sampouan kai mporw na pw pws eixe apotelesmata!!ta mallia mou itan pio analafra kai me perissoteri zwntania!!genika eimai uper tis neas seiras sunsilk!!!egw allazw suxna sampouan kai exv dokimasei polla!alla ayto gia ton ogko tis sunsilk kai gia lampsi episis tis sunsilk mou fanikan idiaitera kala!

  8. btw,me posa sampouan sunsilk mou fernoun dwro ton dimiourgo tou???? xaxaxa

  9. @Angelina: Ακούει, ακούει το beautyblog και θα ήθελε και αυτό να τον γνωρίσει από κοντά.. όταν όμως έγινε η παρουσίαση τον περασμένο Σεπτεμβριο στον Αστέρα, μας έφεραν τον κύριο Thomas Taw. Για να δούμε την επόμενη φορά… πάντως να είσαι σίγουρη θα σε ενημερώσω.. (χιχιχι)

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.