60’s resort διάθεση,  στην SS24 Alefkandra Collection,  by THEMIS · Z

 

 

Alefkandra Collection, by THEMIS · Z αποτίει φόρο τιμής στη πιο λαμπερή εποχή της Μυκόνου τη δεκαετία του ’60 και ’70, με κάθε κομμάτι της συλλογής να αφηγείται μία ιστορία αβίαστης κομψότητας.

 

 

 

 

H διεθνούς φήμης σχεδιάστρια Θέμις Ζουγανέλη Ζουγανέλη (επίσης σχεδιάστρια των Dior Maison, Atelier Swarovski) εκφράζει την ελληνική εκδοχή του true elegance και πραγματώνει τη δημιουργικότητά του τόσο στο πεδίο του Interior Design και του Deco όσο και της Μόδας, με handcrafted γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ που συνθέτουν ένα ηθικό και βιώσιμο resort look.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η ανεπιτήδευτη πολυτέλεια, η υφολογική λιτότητα και η ανυπόκριτη κομψότητα που ξεδιπλώνεται μέσα από οικεία ελληνικά αρχιτεκτονικά μοτίβα και μοντέρνες γραμμές, συνυφαίνουν μια ολοκληρωμένη αισθητική πρόταση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η νέα συλλογή παρουσάστηκε στο flagship store Βαλαωρίτου 17 και την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Τατιάνα Μπλατνικ, η Ζέτα Δούκα, η Mary Vytinaros, η Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου η Αναστασία Καίσσαρη κλπ. Αλλά και η γνωστή ηθοποιός και λάτρη της μάρκας, Kelly Rutherford, την οποία συνδέει μακροχρόνια φιλία με τη σχεδιάστρια. Φυσικά, από την εκδήλωση δεν έλειψε και η brand ambassador Μαρία Ναυπλιώτου, που στηρίζει τη μάρκα από την αρχή της πορείας της, η οποία επέλεξε ένα  THEMIS · Z total look.

 

 

 

 

 

7 Σχόλια
  1. Μου αρέσει αφάνταστα η Μαρία Ναυπλιωτου! Πολύ κομψή συλλογή!

  2. Τι καταπληκτική συλλογή είναι!!!!
    Δεν έχω λόγια !!!Αγαπώ πολύ την δεκαετία 70’s.

  3. Η μπλε σουέντ τσάντα και το φόρεμα με τον ένα ώμο είναι υπέροχα!

  4. Υπέροχα & εμπνευσμένα όλα! Μου άρεσαν πάρα πολύ το φόρεμα μπλε- άσπρο με τον έναν ώμο & το φόρεμα στους κοραλί τόνους. Και βέβαια το θεϊκό λαδί -off white φόρεμα που αναδεικνύεται τέλεια από την Μαρία Ναυπλιώτου.
    xx

  5. Φοβεροί οι συνδυασμοί των χρωμάτων.
    Μουτςς

  6. Μου αρέσουν γιατί διαφέρουν!Η Ναυπλιώτου κούκλα!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.