OGX: Η νέα σειρά περιποίησης μαλλιών.

 

 

 

Μια premium σειρά περιποίησης μαλλιών, ένα ταχύτατα αναπτυσσόμενο hair brand παγκοσμίως με εξωτικά συστατικά, χωρίς sulfates και parabens και με στάνταρ τιμές στα 7,90Ε.

 

Κάποια από τα προϊόντα που μας τράβηξαν την προσοχή:

 

 

 Για Αναδόμηση

Το  σήμα-κατατεθέν σειράς είναι το έλαιο Αrgan το οποίο έρχεται κατευθείαν από Μαρόκο. Με κύρια συστατικά τη Βιταμίνη Ε και αντιοξειδωτικά, η σειρά βοηθά στην αναδόμηση της τρίχας, χαρίζοντας πλούσια και απαλά  μαλλιά.

 

 

 

 

 

 

Για Λείανση

Ο εξωτικός συνδυασμός από Κερατίνη Βραζιλίας, έλαιο καρύδας, κερατίνη, έλαιο αβοκάντο και βούτυρο κακάο, χαρίζουν στα μαλλιά λάμψη και λείανση.

 

 

 

 

 

 

 

Για Μαλλιά με Όγκο

 

Πλούσια σε θρεπτικά συστατικά σύνθεση που χαρίζει όγκο στην τρίχα. Ο ισχυρός συνδυασμός Βιταμίνης Β7, Βιοτίνης, Κολλαγόνου και Υδρολυμένης Πρωτεΐνης Σιταριού «γεμίζει» ακόμα και τις πιο λεπτές τρίχες για έξτρα πυκνότητα και λάμψη.

 

 

 

 

 

Ενάντια στο Φριζάρισμα.

 

Ένα αρχαίο Χαβανέζικο μυστικό και μια εξωτική σύνθεση είναι η απάντηση στις βροχερές και με υγρασία μέρες. Το Έλαιο από καρπό Kukuí, προστατεύει τα μαλλιά, χαρίζει λάμψη και εμποδίζει το φριζάρισμα.

 

 

 

 

 

 

Στο brand θα βρείτε  3 ακόμα σειρές  για  Θρέψη, Δυνατά Μαλλιά και Ενυδάτωση για ανάλαφρα μαλλιά.

 

 

Αυτό που έχω να πω, είναι ότι εντυπωσιάστηκα από τις πραγματικά πολύ χαριτωμένες συσκευασίες τους, χάρμα για το μπάνιο μας.

 

 

Τα προιόντα OGX θα τα βρείτε στα Hondos Center.

 

 

 

7 Σχόλια
  1. Καλημέρα. Ολοκληρωμένη σειρά, με όμορφες συσκευασίες. Η πρώτη για αναδόμηση, είναι ότι πρέπει για τα μαλλιά, μιας που έχω και αδυναμία στο έλαιο αργκάν.
    χχ

  2. Μου αρέσει πολύ να δοκιμάζω νέα προϊόντα για τα μαλλιά μου.Το έλαιο argan είναι σίγουρα δελεαστικό.

  3. Ενδιαφέρουσα πρόταση .Θα τα δοκιμάσω.
    Μουτςς

  4. Εχω αγοράσει την σειρα με το Αργκάν λαδι και μπορω να πω οτι ειναι παρά πολυ καλη,άφηνε να μαλλια μου απαλά με λάμψη.

  5. Θα αναζητήσω τη σειρά για μαλλιά με όγκο και εύχομαι να έχω θετικά αποτελέσματα αυτή τη φορά… Μαράζι το έχω τον τελευταίο καιρό να βρω ένα καινούργιο προϊόν…

  6. Δοκιμασα πριν τρεις μηνες την καρυδα, δεν τα ειχα βρει ακομη Ελλαδα, μου το εφεραν απο Αγγλια. Πολυ ενυδατικο και υπεροχο αρωμα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.