Δέρμα: Η τέλεια βραδινή περιποίηση για τον Χειμώνα με προιόντα Stella’s Recip-Y.

 

 

 

Ο χειμώνας φέτος, μας θυμήθηκε λίγο αργοπορημένα, ήρθε ωστόσο με άγριες διαθέσεις και αυτές οι ειδικές συνθήκες, όπως συμβαίνει και το καλοκαίρι με τον καύσωνα επιβάλλουν, να δώσουμε ειδική φροντίδα στο δέρμα μας.

 

Ο αέρας, το κρύο, η βροχή, αλλά κι η εναλλαγή θερμοκρασίας από τους εξωτερικούς στους εσωτερικούς χώρους, ακόμα κι ο θερμός και ξηρός αέρας των καλοριφέρ και των κλιματιστικών, ξηραίνει κι ακόμα περισσότερο αφυδατώνει το δέρμα, ακόμα κι αν πρόκειται για το πιο λιπαρό.

 

 

Παρατηρούμε συχνά το πρόσωπο μας να ξεφλουδίζει,  να ερεθίζεται, να κοκκινίζει, να τσούζει, να τραβάει, να γίνεται τραχύ.  Είναι η εποχή που χρειάζονται δραστικές και αποτελεσματικές λύσεις φροντίδας και ενυδάτωσης, προκειμένου να θωρακίσουμε την επιδερμίδα για να αντιμετωπίσει το κρύο, πριν οι πρόσκαιρες κλιματικές επιπτώσεις μετατραπούν σε μόνιμες.

 

Το δέρμα ακόμα και το πιο λιπαρό,  έχει την τάση να αφυδατώνεται και να ερεθίζεται, καθώς η υγρασία στην ατμόσφαιρα είναι λιγότερη και το νερό εξατμίζεται πιο γρήγορα. Κατά συνέπεια ακόμα και τα  θρεπτικά συστατικά των καλλυντικών προιόντων απορροφώνται πιο δύσκολα, γιατί δεν υπάρχει το νερό για να τα «κλειδώσει», με αποτέλεσμα να νιώθουμε την επιδερμίδα μας, να τραβάει.

 

 

 

 

 

Οι τονωτικές λοσιόν όπως τα ανθόνερα, είναι τώρα μια ιδανική συνταγή, για να «κλειδώνουμε» μετα τον καθαρισμό την υγρασία και τα συστατικά των καλλυντικών προϊόντων, να μπορούν να αξιοποιηθούν από την επιδερμίδα.

 

Αυτήν την περίοδο με την χαμηλή θερμοκρασία συνηθίζουμε επίσης, να αυξάνουμε την θερμοκρασία του νερού, είτε στο ντους, είτε κατά τον καθαρισμό του προσώπου μας. Ακόμα κι όταν πλένουμε τα χέρια μας, προτιμούμε το ζεστό νερό.  Η θερμοκρασία του νερού όμως, δεν πρέπει να παραβλέπεται κι αν απο το χλιαρο περάσουμε στο καυτό, τότε αυτό έχει ως επίπτωση, να απομακρύνουμε τα φυσικά λιπίδια της επιδερμίδας και αυτή να ξηραίνεται με όλες τις επιπτώσεις.

 

 

Τώρα το χειμώνα, μειώνουμε ακόμα και το νερό που πίνουμε, γιατι το αίσθημα της δίψας είναι μειωμένο. Κι όμως χρειαζόμαστε άφθονο νερό. Ακόμα κι αν εκλείπει το έντονο αίσθημα της δίψας όπως συμβαίνει το καλοκαίρι, το δέρμα διψά και χωρίς εσωτερική ενυδάτωση, κανένα καλλυντικό προιόν δεν είναι επαρκές.

 

 

 

 

Τώρα λοιπόν, ας αποφύγουμε τις μάσκες ή τα προιόντα απολέπισης κι ας προτιμήσουμε τις μάσκες θρέψης και ενυδάτωσης. Ακόμα κι ο καθαρισμός σε πρόσωπο και σώμα, ας γινεται με ήπια καθαριστικά, είτε πρόκειται για σαπούνια, είτε για αφρώδη καθαριστικά.

 

 

Κάτω από αυτές τις ειδικές συνθήκες, χρειαζόμαστε αφ΄ενός ισχυρή ενυδάτωση και θρέψη. Αφ΄ετέρου όμως έχουμε κι ένα πλεονέκτημα. Μας  δίνεται η δυνατότητα να εφαρμόσουμε το βράδυ, την πιο δυναμική και δραστική φροντίδα για το δέρμα μας. Μια φροντίδα που αδυνατούμε, να κάνουμε το καλοκαίρι.  Τωρα είναι η ώρα, για θρεπτικές μάσκες και για τα πιο δραστικά προϊόντα νυχτερινής φροντίδας.

 

 

 

 

 

Όχι μόνο γιατί το έχει ανάγκη το δέρμα λόγω καιρικών συνθηκών, αλλά γιατί είναι η κατάλληλη εποχή για ειδικές θεραπείες όπως η λεύκανση, η ανάπλαση, η θεραπεία των πανάδων και η απάλυνση των δυσχρωμιών και κηλίδων του χρόνου, η ενίσχυση της λάμψης και της ομοιογένειας χρώματος, αλλά και οι αντιγηραντικές, όπως η σύσφιξη και η απάλυνση των ρυτίδων. Το καλοκαίρι, καλό είναι να αποφεύγουμε λόγω της μεγάλης ηλιοφάνειας, της έκθεσης στον ήλιο και τις υψηλές θερμοκρασίες κάποια συστατικά όπως η ρετινόλη, τα οξέα, τα λευκαντικά, που πρέπει να χρησιμοποιούνται με τη δέουσα προσοχή.

 

Αν αναφερόμαστε στα φυτικά συστατικά, τώρα ενδείκνυται η χρήση αιθέριων και φυτικών ελαίων για λεύκανση, σύσφιξη, ανάπλαση, θρέψη, όπως για παράδειγμα η βιταμίνη Α που είναι η καθαρή μορφή της ρετινόλης,  τα εσπεριδοειδή, το έλαιο αργκάν και άλλα δραστικά, ενεργά συστατικά.

 

 

 

 

Τα φυσικά συστατικά γίνονται ιδανικά τώρα το χειμώνα και για τα ευαίσθητα δέρματα.  Ιδιαίτερα για όσα δέρματα έχουν δυσανεξία σε χημικές ουσίες, ενώ οι μάσκες θρέψης που περιέχουν συστατικά ή εκχυλίσματα φυτών, όπως η καλέντουλα, η αλόη, το αβοκάντο είναι εξαιρετικά για τις καταπραϋντικές και επουλωτικές τους ιδιότητες και προπάντων για τις αναπλαστικές.

 

Ας δούμε τι προτείνουν τα Stella’s Recipy για την βραδινή φροντίδα του δέρματος σας, τώρα το χειμώνα.

 

 

                                                          GOLDEN με Αργκάν & Σαφράν

 

 

 

Αυτη η αξεπέραστη σειρά είναι αποκλειστικά για τη νύχτα. Είναι η πρώτη φορά,  που ενσωματώθηκε στη σύσταση καλλυντικών προϊόντων, το πολύτιμο χρυσάφι της ελληνικής γης το σαφράν, μαζί με τον μαροκινό χρυσό, το αργκάν.  Γι΄αυτό και κάποιοι την μιμήθηκαν αργότερα. Παρασκευάζεται σε δύο εκδοχές για νεανικές, ευαίσθητες, λιπαρές-μεικτές και ακνεικές επιδερμίδες και για ενήλικες ή ώριμες που χρειάζονται αντιρυτιδική δράση, ανάπλαση, σύσφιξη, λάμψη, χρωματική ομοιογένεια.  Τώρα είναι η στιγμή για μια δραστική ώθηση στην επιδερμίδα, με όλα αυτά τα ευεργετικά συστατικά που έχει απόλυτη ανάγκη το δέρμα μας. 

 

 

 

 

 

 

Golden Face & Eye Night Serum

Το ελιξίριο νεότητας που ολοκληρώνει την δράση της κρέμας, με έναν πολύτιμο συνδυασμό από έλαια καρότου, αργκάν και εσπεριδοειδών που δίνουν λάμψη, εξάλειψη των σημαδιών του χρόνου, αντιρυτιδική ενίσχυση, σύσφιξη, βαθιά ενυδάτωση, δερματική εξισορρόπηση. Εξαιρετικά δραστικό για την περιοχή των ματιών.

 

 

Golden Face & Eye Night Cream

Ένα πραγματικά ξεχωριστό και δραστικό προϊόν.  Περιέχει τα κορυφαία αντιγηραντικά έλαια με βασικό συστατικό το αργκάν, αλλά και τριαντάφυλλο, νυχτολούλουδο, υλάγκ υλάγκ, πατσουλί, σανδαλόξυλο, γκρέιπφρουτ, γεράνι καθώς και ενεργά συστατικά για σύσφιξη, αντιγήρανση, λείανση των ρυτίδων, καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών και ανάπλαση του δέρματος! Βιταμίνες Ε και Α (την καθαρή μορφή ρετινόλης) και προπαντός τον “ελληνικό χρυσό” το πολύτιμο σαφράν ή κρόκο! Αγνός, καθαρός βιολογικός κρόκος Κοζάνης με σπάνιες και μοναδικές ιδιότητες για το δέρμα και την αντιγήρανση. Ο κρόκος είναι πλούσιος σε βιταμίνη C αλλά και σίδηρο, μαγνήσιο, μαγγάνιο και κάλιο. Έχει μοναδική αντιοξειδωτική, αναπλαστική και αντιγηραντική δράση και το καλύτερο… δεσμεύει και εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες αποτρέποντας την πρόωρη γήρανση.

 

 

Golden Youth Face & Eye Night Cream

Στην εκδοχή για νεανικές, ευαίσθητες, λιπαρές, μεικτές και ακνεικές επιδερμίδες με προσθήκη σταφυλοκουκουτσέλαιου, πλούσιου σε ρεσβερατρόλη.  Ο συνδυασμός του με τον κρόκο βοηθάει στην εξισορρόπηση και απάλυνση των δερματικών προβλημάτων, της σύσφιξης των πόρων, της ακμής και της λιπαρότητας.

 

 

                                                                    MIRACLE!

 

 

 

 

Τα δύο θαύματα των Stella’s Recipy, οι overnight μάσκες ματιών και προσώπου για άμεση αναδόμηση, ανάπλαση, σύσφιξη και λάμψη.  Δρουν ενώ εσείς κοιμάστε.

 

 

MIRACLE! Night EYE Mask

Εξαιρετική για την περιοχή των ματιών, για σύσφιξη, μαύρους κύκλους και ρυτίδες.  Δίνει λάμψη, φωτεινότητα, απαλαίνει σταδιακά τις ρυτίδες, βελτιώνει το πόδι της χήνας και δίνει αποτέλεσμα φρεσκάδας, αναζωογόνησης, ανανέωσης. Παρασκευάζεται για όλες τις ηλικίες και όλους τους τύπους δέρματος με είκοσι αυστηρά επιλεγμένα, για την δράση τους στην περιοχή των ματιών κορυφαία συστατικά, όπως:  καρότο, αργκάν, λεβάντα, εσπεριδοειδή, δίκταμος. 

 

 

MIRACLE! Night FACE Mask

Συσφίγγει και ανορθώνει περίγραμμα και προγούλι, δρώντας ως ένα φυσικό «λίφτινγκ», αναπλάθει, τονώνει, λειαίνει τις ρυτίδες και απαλαίνει τα σημάδια του χρόνου. Ιδανική για ώριμα δέρματα, κουρασμένα, αφυδατωμένα, με ανάγκη αντιρυτιδικής δράσης ή δέρματα που εμφανίζουν τάση για πρόωρη γήρανση. Με αβοκάντο, μύρο, λεβάντα, καρότο, σανδαλόξυλο.  Στην ίδια λογική με την MIRACLE! Night EYE Mask, φοριέται ως overnight mask, σε όλο το πρόσωπο λαιμό και ντεκολτέ. Εφαρμόζοντας μ’ ένα καλό μασάζ, την φοράτε, κοιμάστε και το πρωί θα χαρείτε την διαφορά στο δέρμα σας.  Δύο με τρεις φορές την εβδομάδα και θα δείτε το θαύμα να συμβαίνει.

 

 

 

 

 

Μπείτε στη σελίδα μας εδώ, συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο και θα λάβετε την αναλυτική μας πρόταση για τα προιόντα που είναι κατάλληλα για την δική σας επιδερμίδα, βασισμένα στην εποχή που διανύουμε.

 

 

Stella

 

 

 

14 Σχόλια
  1. @Stella Καλημέρα κ καλό μήνα! Πολύ ωραίες κ σωστές προτάσεις Στέλλα κ εγώ χρησιμοποιώ για τονερ πλεον αποκλειστικά ανθονερα! Τους τελευταίους 6 μήνες ροδόνερο κ ανθόνερο λεβάντας καθώς χρησιμοποιώ κ όλα τα συστατικα που ανέφερες απλά χρησιμοποιώ κ οξέα που τα υπεραγαπώ κ έχω δει τεραστια διαφορά στην επιδερμίδα μου φυσικά κ ρετινόλη( όχι μαζί, εναλλαξ), έλαια,μάσκες βέβαια πιο πολύ καθαριστικές παρά ενυδατικές κ ήπιο παντα καθαριστικό!!Η night face mask φαινεται εκπληκτική Είχα συμπληρώσει το ερωτηματολόγιο θυμάσαι αλλά με ξέχασες😜

  2. Ένα κι ένα όλα τα καλλυντικά σου Στέλλα μου, μικρά θαύματα της ομορφιάς μας και της ευεξίας!!!

  3. @ΤΖΕΝΗ ΚΑΣΑΠΙΔΟΥ Μου έστειλες και δεν σου απάντησα? Στείλε μου το μέιλ σου σε παρακαλώ στο site να δω τι έγινε.

  4. @Stella Σου έστειλα το mail μου😊θα ήθελα να μου πεις κ λίγα πράγματα για την night mask αν μπορεί να φορεθεί κ άνοιξη-καλοκαίρι όπως επίσης κ τρόπο χρήσης δηλ.μπορεί να φορεθεϊ κ πάνω από την κρέμα νυκτός ή όχι?

  5. Ψηφίζω Στέλλα!!! Χρησιμοποιώ τη σειρά Golden για τα ώριμα κορίτσια, εδώ και πόσα χρόνια, Στέλλα;; δεν την αλλάζω με τίποτα! Κρέμες ημέρας εναλάσσω (πάντα Στέλλα!), αλλά το βράδυ Golden!! Thanks 😊 🙏

  6. @Nana v. Μια οκταετία νομίζω σίγουρα αγαπημένη μου Αθηνά!

  7. Πόσο ξεχωριστά προϊόντα! Η Golden και η Miracle θα πρέπει να είναι ο τέλειος συνδυασμός για χρυσά θαύματα στην επιδερμίδα μας ❣️
    xx

  8. Aυτην την σειρά golden από περυσι την ζαχαρώνω αλλά δεν έτυχε…τώρα βλέπω και την miracle…. θέλει μελέτη το πράγμα…. (η miracle δεν έχει serum;;;;)

  9. Από το μικρό διάστημα κατά το οποίο χρησιμοποίησα και την Golden σειρά, αλλά και τη Miracle Night Face Mask, ένιωσα την απόλαυση της πολυτελούς περιποίησης. Πλούσιες υφές, υπέροχα αρώματα και η αίσθηση ότι τρέφει το δέρμα σε βάθος. Την άλλη μέρα το πρωί βλέπεις τη λάμψη, αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά από την προηγούμενη μέρα. Σε συνδυασμό με τη my sur mesure all time classic wine youth, ένιωσα ότι έκανα δώρο στο δέρμα μου. Και να πω, ότι δεν ήμουν όσο συνεπής θα ήθελε η Στέλλα μας.

  10. Η Στέλλα πάντα αφουγκράζεται τις ανάγκες κάθε εποχής με υπέροχα προϊόντα!

  11. @CELIA Η Golden είναι σειρά κρέμας με σερουμ νύχτας. Η MIRACLE! ειναι δυο overnight masks, για μάτια MIRACLE! Night EYE Mask & MIRACLE! Night FACE MASK για πρόσωπο. Σε συνδιασμο μπορείς να πετύχεις τα μέγιστα αποτελέσματα αφ΄ενός και αφ’ ετέρου να τα κάνεις τώρα τον χειμώνα, γιατι το καλοκαίρι λόγω δραστικών συστατικών κόβω την Golden. H σειρά MIRACLE! με την δικη μου φροντίδα μπορεί να φορεθεί και το καλοκαίρι.

  12. Μπράβο, Στέλλα μας! Στ’αλήθεια, εδώ και πολύυυυυυ καιρό ζαχαρώνω τα προϊόντα σου (που λέει και η Celia), αλλά δεν είμαι και το πιο κατάλληλο δείγμα, καθότι ολίγον τι τεμπέλα (να’ξερες πόσες φορές έχω ανοίξει να συμπληρώσω το ερωτηματολόγιο)! Δλδ θα ξεκινήσω αποφασισμένη κάτι (ειδικά με προϊόντα ομορφιάς και περιποίηση γενικότερα) και σε 5-6 μέρες θα βαρεθώ. Και δυστυχώς η καραντίνα το έχει επιττείνει αυτό. 🙁

  13. Από τα μαγικά χεράκια της Στέλλας μας!
    Μουτςς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.