Αντιγήρανση: Πόσα γνωρίζετε για την Darphin; Διαβάστε για το Stimulskin Plus

 

Darphin1

 

1958: Φυσιοθεραπευτής και βοτανολόγος, καινοτόμος και με όραμα, ο Pierre Darphin εισήγαγε μια διαφορετική προσέγγιση στην καταπολέμηση των σημαδιών της γήρανσης, το Deep Massage. Με αποκλειστικές τεχνικές μασάζ ενεργοποιούσε τους μυς του προσώπου, διεγείροντάς τους, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να δείχνει νεότερη.

 

Σήμερα: Αναζητώντας το «ταίρι» του deep massage και αντλώντας έμπνευση από τα θεαματικά του αποτελέσματα, οι ερευνητές της Darphin εστίασαν στο Sea Emerald και το ενσωμάτωσαν στην καρδιά της ανανεωμένης αντιγηραντικής σειράς Stimulskin Plus.

 

 

Το Sea Emerald είναι ένα σπάνιο φυτό με σμαραγδί χρώμα (εξού και η ονομασία) που εντοπίστηκε στον πυθμένα της θάλασσας των Φιλιππίνων. Τα οφέλη του για την επιδερμίδα είναι άκρως αναζωογονητικά. Ενσωματωμένο στα προϊόντα της Stimulskin Plus φέρνει στο προσκήνιο μία ολιστική προσέγγιση της αντιγήρανσης. Σε πρώτο επίπεδο αποκαθιστά τη φυσική ελαστικότητα της επιδερμίδας και βελτιώνει την εμφάνιση του περιγράμματος του προσώπου, ενισχύοντας τον σύνδεσμο πρωτεϊνών στο σημείο ένωσης δέρματος-επιδερμίδας. Καθώς περνούν τα χρόνια, το «οβάλ» του προσώπου τείνει να χάσει τη σφριγηλότητα του, το Sea Emerald όμως βοηθά στην ανάκτησή της. Επιπλέον ενισχύει τη φυσική διαδικασία παραγωγής κολλαγόνου κι με τον τρόπο αυτό καταπολεμά την εμφάνιση των ρυτίδων.

 

Ο ορός: Reshaping Divine Serum

 

Όπως φανερώνει και το όνομά του, το προϊόν κάνει “reshape”, επανασχηματίζει δηλαδή το πρόσωπο, αναπληρώνοντας ορατά τον χαμένο του όγκο και επαναπροσδιορίζοντας το περίγραμμά του. Σύμμαχοι σε αυτήν του την προσπάθεια είναι το Sea Emerald και το Commiphora Mukul, ένα εκχύλισμα που χρησιμοποιείται στην Αγιουβερδική ιατρική εδώ και 3.500 χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί πως το Reshaping Divine Serum περιέχει συστατικά φυσικής προέλευσης σε ποσοστό 93%.

 

Darphin-2

 

 

Η κρέμα: Multi-corrective Divine cream

 

Η Multi-corrective Divine cream, χάρη στην πλούσια σύνθεσή της, χαρίζει ολική αντιγηραντική δράση στο δέρμα. Το προϊόν ισχυρίζεται πως εξασφαλίζει στην επιδερμίδα σύσφιξη, ανόρθωση, λάμψη και ενυδάτωση, για ένα πρόσωπο ορατά ανανεωμένο και περισσότερο φρέσκο. Κυκλοφορεί σε δύο συνθέσεις, μία για τα κανονικά και μία για τα ξηρά δέρματα.

 

darphin-3

 

Η κρέμα ματιών: Divine Eye Cream

 

Με 86% φυσικά συστατικά, η απαλή σύνθεση της κρέμας βελτιώνει την όψη της ευαίσθητης περιοχής των ματιών. Εκεί τα σημάδια της γήρανσης κάνουν πιο γρήγορα την εμφάνισή τους και η αντιμετώπισή τους είναι περισσότερο δύσκολη. Η Divine Eye cream όμως, χάρη στα δραστικά συστατικά της, υπόσχεται λείανση των ρυτίδων, ελαστικότητα και σφριγηλότητα.  Παράλληλα, η γεντιανή και η καφεΐνη σε συνδυασμό με το υαλουρονικό οξύ, καταπολεμούν τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους, για βλέμμα περισσότερο φωτεινό και ξεκούραστο.

 

 

darphin-4

 

 

Στην Darhin πιστεύουν έντονα στην ανάγκη της κάθε γυναίκας να χρησιμοποιεί προϊόντα που όχι μόνο θα την ευεργετούν εσωτερικά και εξωτερικά, αλλά θα της χαρίζουν και αισθητική ευχαρίστηση. Για το λόγο αυτό επενδύουν ιδιαίτερα στο καλαίσθητο packaging των προϊόντων, στις απολαυστικές υφές και στα ξεχωριστά αρώματά τους. Τα προϊόντα της Stimulskin Plus δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση. Η υφή τους είναι πολύ ευχάριστη και το άρωμά τους απλά μοναδικό. Συνδυάζει νότες τριών λευκών άνθεων, everlasting, γιασεμιού και ylang, φαντάζεστε λοιπόν πόσο όμορφο είναι αυτό που προκύπτει.

 

 

Iωάννα Μανέτα

 

 

 

 

 

(Σήμερα, στο juliasbeautyblog, η MariaA, μας μιλάει για τα νέα αρώματα, του “Kaiser” της Μόδας, Karl Lagerfeld.)

 

 

 

 

4 Σχόλια
  1. Καλημέρα,
    Πολύ ωραίο άρθρο! Και είχα σκοπό αυτές τις μέρες να ρωτήσω τις πιό ειδικές από σας για μιά πολύ καλή αγωγή αντιγήρανσης με έμφαση στη σύσφιξη. Εκείνο που γνωρίζω για την συγκεκριμένη σειρά είναι οι μαρτυρίες γυναικών στην Αμερική που την θεωρούν από τις καλύτερες σειρές και σχεδόν 10 μαρτυρίες που διάβασα είχαν πέντε αστέρια – το καλύτερο δηλαδή. Ομως χρειάζεται ερευνα αγοράς διότι η κρέμα κυκλοφορεί στο εμπόριο ακόμη και στα 155 € ενώ υπάρχουν φαρμακεία που κάνουν έκπτωση (μέσω internet) και την βρίσκει κανείς στα 115 € ή και λιγότερο!
    Πριν από καιρό ρώτησα μια κυρία (υπεύθυνη φαρμακευτικών καλλυντικών) που γνωρίζω στα Hondos center επειδή έχει πολύ καλό δέρμα και μου είπε ότι χρησιμοποιεί Darphin – ενώ είναι υπεύθυνη άλλης εταιρείας!!
    Ισως να αξίζει τον κόπο οι μεγαλύτερες κυρίες να την δοκιμάσουμε παρά την ακριβή τιμή. Πάντως είναι σοβαρό θέμα η σύσφιξη γιατί είναι το δυσκολότερο να βελτιωθεί, τουλάχιστον με κρέμες.
    Ευχαριστώ

  2. Καλησπέρα!Γνωρίζω τη μάρκα αλλά δεν έτυχε να τη δοκιμάσω ποτέ!Είναι όντως ακριβή ή αξίζει να τη δοκιμάσουμε;Αν είχαμε κ κανένα δειγματάκι….

  3. @marianna μου η Darphin είναι κάτι σαν την “επιλεκτική του φαρμακείου”. Υπάρχουν και προϊόντα με πολύ χαμηλότερες τιμές από αυτήν της συγκεκριμένης κρέμας. Παρόλα αυτά η Stimulskin Plus είναι εξαιρετική σειρά περιποίησης και πολύ αποτελεσματική. Η μητέρα μου που τα χρησιμοποιεί αυτό το διάστημα έχει δει αποτελέσματα και γενικά είναι ενθουσιασμένη. Σίγουρα η τιμή είναι αρκετά υψηλή, όμως τα αποτελέσματα και η σύσταση είναι εξαιρετικά. Επίσης σαν προϊόν απευθύνεται σε περιορισμένο κύκλο γυναικών (κυρίως μεγαλύτερης ηλικίας 45+), οπότε κι αυτό δικαιολογεί κάπως την τιμή. 🙂

  4. Τζα!!!Καλησπέρα κούκλες.Πολύ ενδιαφέρον το post,μπράβο Ιωάννα.Φιλιά…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.