Make Up: 4 τολμηρά καλοκαιρινά μακιγιάζ!

 

 

 

Το καλοκαίρι είναι εδώ σε όλο του το μεγαλείο και ήρθε ο καιρός να αφήσουμε κάτω το καφέ μολύβι. Όπως και η εποχή είναι χαλαρή, πιο ελεύθερη,  πιο παιγνιδιάρη, το ίδιο πρέπει να ισχύει και για το μακιγιάζ μας.

 

 

Πάρτε ιδέες!

 

Γαλάζια σκιά  και Ροζ Χείλη

 

 

Μας αρέσει διότι…

 

…μια γαλάζια σκιά στα βλέφαρα, είναι τόσο χαρούμενη, τόσο καλοκαιρινή και τόσο χαριτωμένη ενώ  ταιριάζει σε όλες ακόμα και σε αυτές που έχουν μπλε μάτια.

 

Ηow To

Για να δώσετε βάθος στο βλέμμα ξεκινήστε κάνοντας το περίγραμμα των άνω και κάτω βλεφάρων με ένα μολύβι σε σκούρα μπλε απόχρωση  και έπειτα με ένα μικρό πινέλο «σβήστε» απαλά την γραμμή. Με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσετε την τέλεια βάση πάνω στην οποία θα απλωθεί η σκιά. Έπειτα απλώστε μια shimmering γαλάζια σκιά δίνοντας περισσότερη έμφαση στο κέντρο των βλεφάρων. Εφαρμόστε την σκιά μόνο στο κινητό βλέφαρο και όχι μέχρι ψηλά στο φρύδι για να μη γίνει υπερβολικό. Ολοκληρώστε το μακιγιάζ σας,  με μια στρώση απαλού ροζ κραγιόν

 

 

 

Κοραλί χείλη και χρυσή- μπρονζέ  σκιά

 

Μας αρέσει διότι…

… είναι η επιτομή του καλοκαιρινού μακιγιάζ και επίσης μην ξεχνάμε ότι η “ιέρεια” του συγκεκριμένου μακιγιάζ, δεν είναι άλλη από τη one and only JLo.

 

 

Ηοw To

Αν επιλέξετε ένα έντονο κοραλί κραγιόν καλύτερα να το απλώσετε με ένα λεπτό αλλά σκληρό πινελάκι και όχι κατ ευθείαν από την συσκευασία του. Με αυτόν τον τρόπο η εφαρμογή είναι πιο ακριβής διότι με τα έντονα χρώματα δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη.

Ξεκινήστε με μια λεπτή στρώση γύρω από τις άκρες των χειλιών και έπειτα με κοφτές γρήγορες κινήσεις γεμίστε το κέντρο. Για έξτρα juicy αποτέλεσμα απλώστε από πάνω ένα διάφανο gloss. Στα μάτια απλώστε χρυσή σκιά στο κέντρο των βλεφάρων και έπειτα στις εσωτερικές γωνίες των ματιών. Τελειώστε υπογραμμίζοντας  με την ίδια σκιά το κάτω βλέφαρο. Για πιο έντονο αποτέλεσμα περιγράψτε το πάνω βλέφαρο με μαύρο eyeliner ή μολύβι ματιών

 

 

 

 

Μαύρο Eyeliner και Φούξια Χείλη

 

Μας αρέσει διότι…

 

…είναι σέξι, είναι rock, είναι ένα make up look για τις πιο τολμηρές.

 

How To

Επιλέξετε ένα μαύρο eyeliner με λεπτή μύτη και κάντε μια καθαρή γραμμή σύριζα στις άνω βλεφαρίδες προεκτείνοντας τη γραμμή προς την εξωτερική γωνία των ματιών. Απλώστε διαγώνια στο βλέφαρο μια ροζ φούξια σκιά δίνοντας έμφαση στην εξωτερική γωνία του ματιού. Στα χείλη απλώστε το κραγιόν με ένα ειδικό πινελάκι και για πιο bold αποτέλεσμα κάντε το περίγραμμα των χειλιών με ένα μολύβι σε έναν τόνο πιο σκούρο. ‘Ένα μακιγιάζ με 80’ς twist very hot right now.”

 

 

 

 

και last but not least…

 

 

Just red lips

 

 

 

 

 

Μας αρέσει διότι..

 

…εδώ μέσα, Χειμώνα, Άνοιξη, Καλοκαίρι, Φθινόπωρο, είναι απλά το χρώμα μας. Απλώστε το μόνο του, πάνω σε πολύ προσεγμένη,  αψεγάδιαστη επιδερμίδα, προσθέστε μια στρώση μαύρης μάσκαρα και δεν χρειάζεστε τίποτα άλλο. Το συγκεκριμένο είναι το Givenchy Le Rouge στην απόχρωση Heroic Red.

 

 

Ποιο θα δοκιμάσετε φέτος το Καλοκαίρι;

 

 

22 Σχόλια
  1. Θα ακολουθήσω την «ιέρεια» JLO κάτι θα ξέρει παραπάνω 😁😁😁😁😁

  2. @SofiaT: Χχαχαχαχαχαχαχαχαχχχα!!! Καλημέρα bb girl!!

  3. JLO Αll time classic! Αλλα και red lips… Stella’s classic! χα χα χα!

  4. @Stella: Και Julia’s classic επίσης! Αχααχαχαχχα!!

  5. Κορίτσια σοβαρά; Θα φορούσατε τόσο έντονα χρώματα καλοκαιριάτικα; Εγώ με τίποτα. Ένα γκλος και πολύ είναι, άντε και ένα nude κραγιόν.

  6. @ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΡΥΣΟΥ: Δεκτό, δεκτό και απόλυτα σεβαστό. Το ίδιο λέει και η ξαδέρφη μου η Geo που ούτε να τα δει μπροστά της τα κόκκινα- φούξια- πορτοκαλί- γαλάζια. Βέβαια τα παραπάνω είναι για βραδινές εμφανίσεις, αλλά και πάλι σε καταλαβαίνω.

  7. To τελευταίο το κάνω χειμώνα-καλοκαίρι, είναι classic look και σε βγάζει πάντα ασπροπρόσωπη. Θα επέλεγα το τρίτο, πολλές φορές χρησιμοποιώ φούξια lip-gloss (το Infallible της L’Oreal συγκεκριμένα, γιατί είναι σούπερ σταθερό και με διάρκεια) και ειδικά για καλοκαιράκι είναι ό,τι πρέπει!

  8. Τέλεια όλα Julia αλλά σαν το κοραλλί κραγιόν με τη χρυσή σκιά για το καλοκαίρι…ΤΙΠΟΤΑ….

  9. Kαλημερα. Θα προτιμησω Just red lips. Μου αρεσουν παντα τα εντονα κραγιον. Πολυ σπανια και αναλογως τα ρουχα αν φορω κατι σε ροζ θα προτιμσω πιο απαλα χρωματα. Γενικα το καλοκαιρι αποφευγω σκιες στα ματια ….μην σας πω και τον χειμωνα πλεον….και βαζω πρασιν σκουρα μασκαρα και καφε μολυβι.περισσοτερο απο το μαυρο. Γενικα ομως δεν κανω καθολου μακιγιαζ το καλοκαιρι. Μονο αντηλιακη πουδρα για ομοιομορφια και προστασια

  10. @ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑΝΣΥ: Νάνσυ μου, έχω την εντύπωση ότι οι περισσότερες από μας είμαστε “team JLo!!” 🙂 🙂

  11. @RANIA: Υπέροχες οι χρωματιστές mascara για το Καλοκαίρι! Kάποιες φορές είναι ένα statement από μόνες τους, χωρίς κάτι άλλο!

  12. Το φούξια κραγιόν δεν μου άρεσε καθόλου και δεν πιστεύω ότι ταιριάζει με μαυρισμένο δέρμα. Εγώ θα έκανα τη δική μου παραλαγή με μαύρο eyeliner και κοραλί κραγιόν.

  13. @Eleytheria: I hear you loud and clear. Βέβαια, είμαστε και εμείς που δεν θέλουμε μαύρισμα στο πρόσωπο, αλλά και πάλι σωστά τα λες. Σε μαυρισμένο δέρμα δεν είναι κολακευτικό ιδιαίτερα αυτό το χρώμα. Μαύρο eyeliner και κοραλί κραγιόν= σούπερ!

  14. Eίμαι ετοιμη για γαλάζια σκιά- πολύ μου άρεσε, αλλά όχι με ροζ κραγιόν. Θα προτιμήσω ένα διάφανο gloss.

  15. Κι εγώ στο JLO team. Χρόνια τώρα είναι η καλοκαιρινή βραδινή επιλογή μου!

  16. Just red lips… δε χρειάζομαι τίποτα άλλο! Από τα πολύ αγαπημένα μου λουκ, και νομίζω πως μπορώ να το υποστηρίξω. Αν όμως έχω μαυρίσει, (δεν μαυρίζω ωραια…) προτιμώ κάτι πιο γήινο…bronzer , λιγο ρουζ & γκλος.
    χχ

  17. …εγώ πάλι είμαι λάτρης του συνδυασμού ”Γαλάζια σκιά και Ροζ Χείλη”!!!Καλοκαιρινό και κοριτσίστικο!!! ***Τις πιο πολλές φορές παραλείπω το μολύβι σε σκούρα μπλε απόχρωση.

  18. Jlo forever!!!! Αν και για δεύτερη εμφάνιση θα δοκιμάσω και το αγαπημένο μαύρο eyeliner με τα φούξια χείλη ( μην είμαι ψευτρα το κανωκάθε καλοκαίρι 😋)

  19. Το χρυσό μπρονζέ και το κατακόκκινο φυσικά.
    Μουτςς

  20. Λατρεύω τον συνδυασμό ηλιακαμενης επιδερμίδας με κοκκινο κραγιόν! Μου αρέσει πολύ και το μαύρο eyeliner Αλλά δεν θα το τολμούσα το καλοκαίρι… ❤💙💜💛💚❤💙💜💛💚❤💙💜💛💚

  21. Το τελευταίο μου αρέσει με τα κόκκινα χείλη αλλά δυστυχώς δεν γίνεται να το εφαρμόσω φέτος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.