Οι νικήτριες των 5 σετ Estee Lauder!

Δεν είχα καμιά αμφιβολία για την αγάπη που έχετε όλες στην μάρκα Estee Lauder. Φάνηκε εξ άλλου από τα σχόλιά σας. Εγώ όμως θα σταθώ λίγο στο σχόλιο της Αγάπης. Το μόνο που θέλω είναι να το διαβάσετε:

Δεν το πιστεύω ! Αγαπημένο beauty blog είσαι μέσα στο μυαλό μου ! Σήμερα το πρωί καθώς ερχόμουν στο γραφείο ( με έφερνε ο καλός μου ) ξεφύλλιζα ένα περιοδικό και χάζευα κραγιόν σε παρόμοια τέλεια καλοκαιρινά χρώματα , ενώ σκεφτόμουν : “Ποτέ μου δεν έχω φορέσει ένα τόσο έντονο κραγιόν , μακάρι να είχα την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση για να το δοκιμάσω …” . Λίγες ώρες αργότερα έμαθα ότι ένας πολύ δικός μου άνθρωπος , μια αγαπημένη φίλη αντιμετωπίζει ένα σοβαρό  πρόβλημα υγείας . Κι έδωσα μια υπόσχεση στον εαυτό μου :   Φέτος θα είναι το καλοκαίρι που θα τα τολμήσω όλα , όλα αυτά που ήθελα τόσα χρόνια και οι χαζές αναστολές μου δεν με άφηναν να τα απολαύσω Θα απολαύσω αυτό το καλοκαίρι , θα το ζήσω στο έπακρο , θα το γευτώ με όλες μου τις αισθήσεις γιατί δεν ξέρω πού και πώς θα με βρει το επόμενο ….

 

Και οι 5 τυχερές νικήτριες είναι:

 

Antonia Greka

ΛΙΑ (banou131)

Stathoylitsa Iliadoy

Zoe (zoe  ssd)

ΒΙΚΥ ΝΙΚΑ

 

 

20 Σχόλια
  1. ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό το υπέροχο σετ!συγχαρητήρια και στις υπόλοιπες τυχερές!

  2. Αυτα θα επρεπε να τα σκεφτομαστε καθε μερα, χωρις να περιμενουμε ενα τετοιο συνταρακτικο γεγονος για να μας το θυμιζει.να ζουμε την καθε μερα μαζι με την χαρα της και την λυπη της να προσπαθουμε παντα για το καλητερο,για εμας και τους ανθρωπους γυρο μας.

  3. Συγχαρητήρια και στις 5 νικήτριες…Και πιο πολλά στην αδερφή μου που νίκησε και έχει γενέθλια σήμερα….Χρόνια πολλάάάάάάά…..

  4. Euxaristo poluuuuuuuuuu!oti prepei einai gia to kalokairi!polu xarhka!k pali eyxaristo!

  5. paromoies skepseis me tis agaphs kanw k egw otan apofasizw n allaksw t standards mu k n kseperasw tis anastoles m.kapoioi anthrwpoi theloun ena mikro push me thn parotrynsh apo allous k kapoioi alloi apla ena peristatiko gia n tus kanei n drasthriopoihthun!etc k egw!!!sugxarhthria stis nikhtries,teleia t xrwmata 🙂

  6. @Kat Rap: Όχι η Αγάπη δεν κέρδισε… παρόλα αυτά αν θέλει τόσο πολύ ένα έντονο κραγιόν για να το φορέσει με αυτοπεποίθηση φέτος το καλοκαίρι, που ξέρεις, μπορεί η ευχή της να πραγματοποιηθεί…

  7. Καλημέρα σε όλες και συγχαρητήρια στις νικήτριες ! Κορίτσια , σας ευχαριστώ όλες για τα καλά σας λόγια και ειλικρινά χαίρομαι που υπάρχει το Beautyblog όχι μόνο για να ενημερωνόμαστε για ό,τι καινούριο κυκλοφορεί αλλά και για να ανταλλάσουμε απόψεις και εμπειρίες . Είναι παρήγορο να ξέρεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος με εσένα …. Ναι , Τζόύλια θα το βάλω το έντονο κραγιόν φέτος το καλοκαίρι με αυτοπεποίθηση φυσικά , γιατί αλλιώς δεν αξίζει να το βάλω καθόλου . Και θα ήθελα να κάνω μια έκκληση : Βαρέθηκα να ζω μέσα στη μιζέρια και την αβεβαιότητα , ας προσπαθήσουμε να καταπολεμήσουμε αυτή την δύσκολη κατάσταση που ζούμε με λίγο χρώμα , λίγο κέφι , ένα χαμόγελο και λίγο καλύτερη διάθεση !

  8. Ευχαριστώ πολύ!!Παρέλαβα σήμερα το δωράκι μου και μετά την θάλασσα θα τα δοκιμάσω και θα βγώ έξω!!!!
    Το κραγιόν το δοκίμασα όμως και είναι απίστευτο χρώμα!!Και το μανό όμως είναι το χρώμα που δεν βρίσκω εύκολα!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.