YSL: Μακιγιάζ New Blacks Fall Collection 2011 (το μαύρο, είναι το νέο μαύρο)

 

Προσέξτε λίγο την φωτογραφία … βλέπετε το φόρεμα που φοράει το μοντέλο; Είναι χωρίς αμφιβολία από την συλλογή του YSL και δεν ξέρω αν συμφωνήσετε μαζί μου αλλά είναι απλά συγκλονιστικό.  Τι ασυνήθιστο κόψιμο, τι εξαίσιο σχέδιο; Πόσο θα ήθελα να κρεμόταν στην ντουλάπα μου. Nαι, ναι ξέρω ότι εδώ μέσα κάνετε κλικ για να δείτε μακιγιάζ, αλλά φίλες μου είστε, πρέπει και εγώ κάπου να πω τον πόνο μου…

 

΄

 

 

Και δεν φτάνει αυτό αλλά πιο κάτω βλέπω και το βραχιόλι YSL, και το τελειωτικό μου πλήγμα έρχεται με το πέδιλο YSL…Επιστρέφω λοιπόν στην πραγματικότητα (μετά το ονειροπόλημα) και όπως σας είπα και χθες, φέτος ο οίκος YSL εκτός από την βασική συλλογή μακιγιάζ παρουσιάζει και την Black Collection.

 

Αλλά μην φανταστείτε μια κολεξιόν μαύρη και αράχνη, κατράμι. Καμία σχέση. Απλά την ονομάζει έτσι, αλλά κατά την γνώμη μου στη συλλογή βρίσκονται προϊόντα που ουσιαστικά είναι βασικά για κάθε νεσεσέρ όπως η μαύρη μάσκαρα Shocking Effet Faux Cils (αξεπέραστη…),το μαύρο eyeliner Shocking Effet (θα επιστρέψω σε αυτό..)  αλλά και τρία απίθανα limited edition βερνίκια νυχιών (θα τα δείτε και θα μου πείτε- οι αποχρώσεις τους είναι απλώς to die for ειδικά η μεταλλική καφέ Νο 126)

 

 

Shocking Volume Effet Faux Cils  33,08Ε

 

Shocking Eyeliner Effet Faux Cils  32Ε

Tα limited edition βερνίκια νυχιών 22,09Ε

 

 

 

La Laque No 126


 

La Laque No 127


 

La Laque No 128


Και φτάνω στο ζουμί: Για να εμπλουτίσει την συλλογή και για να έχει και αυτή έναν λόγο ύπαρξης, παρουσίασε τις Noir οι οποίες είναι κάποιες από τις πιο σέξι αποχρώσεις σε pot eyeliner (μαζί με ένα εκπληκτικό πινέλο εφαρμογής)  που έχω δει  και εδώ θα την πω την αμαρτία μου: Πρώτον σχεδόν ποτέ δεν χρησιμοποιώ eyeliner σε pot (εκτός από ένα της Maybelline που είχε και ένα βολικό πινελάκι στη συσκευασία) και δεύτερον σιγά μην πέσει στα χέρια μου ένα από αυτά τα βαζάκια (έχω βάλει στο μάτι το Noir Bronze No 3) και το χρησιμοποιήσω μόνο σαν eyeliner. Σαν σκιά θα το χρησιμοποιήσω  και θα βγάλει και πολύ καλύτερα τα λεφτά του. Καλά δε λέω;

 

Οι απίθανες αποχρώσεις Noir… 28Ε

 

 

 

Το πινέλο εφαρμογής των Noir 21,50Ε

 

Kαι τώρα στην έκπληξη και στο χτεσινό teaser που είδατε χθες κάποιες από εσάς, στην σελίδα του bb στο fb.  Σκιά σε pot, δυστυχώς δεν έχω εδώ μπροστά μου, αλλά έχω αυτό το υπέροχο eyeliner- στυλό,  το Shocking Εffet Faux Cils. Και ναι, μια από εσάς θα το κερδίσει σήμερα και θα συμπεριλάβουμε στην κλήρωση και τα κορίτσια που σχολίασαν χθες στο facebook. Άντε αγαπημένες, καλή επιτυχία και όπως λέω και εγώ- μπορεί ποτέ να μην αγοράσω το φόρεμα, αλλά ένα λογότυπο γουάι-ες-ελ, θέλω να βρίσκεται τουλάχιστον μέσα στο νεσεσέρ μου…

 

 

Στο αυριανό post θα σας πω ποια θα το πάρει και θα το γράψω και στο Facebook. Όσο για τις τιμές που σας υποσχέθηκα εχθές, ακόμα περιμένω και μαζί με εμένα και εσείς και μπορεί να θυμώσω…

 

 

108 Σχόλια
  1. Μου αρέσουν πολύ οι Noir, ειδικά η Abysse Sea Black.

  2. Kalimera!!!
    Ti mas kaneis Julia mou? Me ton pono mas paizeis? 🙂
    Yperoxa kai ta kalluntika, alla akoma pio uperoxa to forema, to vraxioli kai ta papoutsia…
    Pantws kai me to eyeliner egw sumvivazomai…se euxaristoume pou den mas ksexnas pote!!! Se filw!!

  3. Τελικα νομιζω οτι αυτη η συλλογη μ’αρεσει ακομα περισσοτερο κι απο του dior που ειμαι εδω και χρονια πιστη!!!

  4. Καλημέρα και πάλι …
    Ξέρω, παίζω με τον πόνο σου, αλλά τα μαύρα σύνολα είναι κλασσικά στην ντουλάπα μου και πολυαγαπημένα… Αν συνοδεύονται και από μπρονζέ πεδιλάκια, τόσο το καλύτερο βέβαια!
    Θα ήθελα να γκρινιάξω, αλλά δεν κάνει, γιατί υπάρχουν και άνθρωποι σε χειρότερη κατάσταση… δυστυχώς!
    Φιλιά

    ΥΓ eyeliner, here I come!

  5. Πραγματικά απίστευτη η νέα συλλογή!!

  6. Αχ όλα είναι υπέροχαααα <3
    Κρίμα που δεν τα σηκώνει η τσέπη μου. σνιφ!

  7. Σ’ευχαριστούμε για τα ωραία δώρα, να’σαι καλά! Καλή επιτυχία σε όλες!

  8. απολαυσεισ σε σχημα pocket ειναι ολη η ζωη…

  9. Τέλεια συλλογή. Και όσο για το φόρεμα. Αχχχχχ!!!!!

  10. πολυ σικ το φορεμα αλλα προτιμώ το eye liner!!

  11. Καλημέρα Τζούλια, κορίτσια!!! Καλά έχεις βαλθεί να μας καταστρέψεις εσύ!!! Δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω πια (είναι και το budget μικρό, πολύ μικρό!!). Είναι μήπως ιδέα μου ή πιο παλιά για να βρεις προιόν που να σου άρεσε τόσο πολύ ήταν δύσκολο? Ή μήπως ήταν πολύ παλιά πια?
    Φιλιά πολλά!!

  12. τι τέλειο φόρεμα κ τι φανταστικό βερνίκι νυχιών!!! ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ

  13. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΜΩΒ ΒΕΡΝΙΚΙ ΝΥΧΙΩΝ ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ.

  14. φοβερα βερνικια νυχιων..φοβερη συλλογη

  15. ΤΖΟΥΛΙΑ ΤΟLa Laque No 128 EINAI ΘΕΙΚΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ NOIR BURLAT CHERRY BLACK ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΘΕΙΚΟ!!!ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ.ΑΝΤΕ ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!!!

  16. Είναι όλα τέλεια!!!! Πολύ θα ήθελα να είμαι η τυχερή!!!!!

  17. ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!! ΤΑ ΔΕ ΒΕΡΝΙΚΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!!!!!!!!!!

  18. mou aresoun para poly ta Noir alla dystixos den exo kataferei na paro kapoio…!!!eyelpisto na ginei kapoia stigmi giati einai ola yperoxa!!!!!!

  19. ΤΑ ΒΕΡΝΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΙΝΤΡΙΓΚΑΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΣΚΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ EYLINER!!!

    ΤΑ ΑΤΙΜΑ ΕΙΝΑΙ “ΑΤΙΜΑ” ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΘΥΜΩΝΕΙΣ ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΡΑΘΟΥΜΕ ΟΛΕΣ!!!!

  20. καλη επιτυχια σε ολες!!!ειναι ολα τελεια!!!!!

  21. Καλημέρα!!! Shocking Εffet Faux Cils – Eyeliner …..Μμμμμμ!!!! Ναι θα το ήθελα πολύ!!!

  22. Υπέροχα όλα!!! Εγώ ξετρελάθηκα με το βραχιόλι!!!

  23. ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ BEAUTYBLOGS ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ YSL!!ΑΠΛΑ…ΛΑΤΡΕΥΩ!!

  24. τρελη αδυναμια σε ο,τι εχει να κανει με YSL!!ευχομαι να κερδισω!!

  25. καλημέρα!!! Εγώ μόλις είδα τη φωτογραφία έπεσε το μάτι μο πάνω στην μάσκαρα που είμαι ταγμένη ψυχή και σώμα και ερωτώ είναι καινούργια έκδοση η shoking έχει κάτι ιδιαίτερο; Βλέποντας τα pots δεν συγκινήθηκα αρκετά ίσως φταίει η φώτο θέλω να δω χρώμα αλλά το πινελάκι made my eyes roll!!!!To eyeliner δεν το έχω δοκιμάσει και θα ήθελα πολύ!!!

  26. Ωραίο το μωβ μανό… Θα πρέπει να δείχνει τέλειο!

  27. Julia u r so right! the dress is impecable. USL knows how to mix rock and glamour. Unfortunatelly only the thought of bying it will give my visa a heart attack! But I wouldn’t mind to add this perfect thick eyeliner to my collection! xx

  28. Μήπως τις “μαγειρεύουν” ακόμα? (τις τιμές εννοώ) Κοιτα παντως για το φόρεμα υπάρχει και άλλη λύση…μια καλή ράφτρα μπορεί να κάνει θαύματα!!! Και με λιγότερα χρήματα (μάλλον)!
    Μουατς!! Πολλές καλημέρες σε όλα τα κορίτσια!

  29. κι εγώ που θα πω πάλι τον πόνο μου ,που χρήματα για τέτοια φορέματα;;;
    μόνες μας θα αρχίσουμε να τα ράβουμε…
    να YSL κανείς ή να μην YSL ???
    ιδού το ερώτημα;;;

    φιλιά!!

  30. na po tin amartia moy eimai ligo aplististi kai ta thelo ola ola ola ( kalintika ) !!!!

  31. Τα πέδιλα είναι ωραιότατα και μπαλαντέρ.

  32. Αχ Τζούλια μου καταπληκτική η νέα συλλογή του YSL, αλλά νομίζω ότι η μέση Ελληνίδα είναι δύσκολο να την αποκτήσει, ειδικά τώρα στους δύσκολους καιρούς που ζούμε. Πάντως τα καλλυντικά του YSL είναι φανταστικά, και ειδικά η ποιότητα από όσο έχω ακούσει είναι πολύ καλή!!!

  33. WOW!!! Τώρα μάλιστα! Ευτυχώς που υπάρχεις και εσύ Τζούλια και το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Πολύ θα ήθελα πάντως να δω πως το eyeliner μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν σκιά. Μια φορά που το είχα δοκιμάσει το αποτέλεσμα ήταν τρομακτικό 🙁

  34. Όμορφη συλλογή, ρούχα, παπούτσια, μακιγιάζ, είναι όλα τέλεια!! Κρίνοντας από το βουρτσάκι πιστεύω ότι το eyeliner θα είναι πολύ βολικό και για λεπτή και για έντονη γραμμή!

  35. …’Οπως το είπες… 🙂 όλες θέλουμε ένα λογότυπο Y-S-L..τουλάχιστον, στο νεσεσέρ μας.. καλή επιτυχία σε όλες μας 🙂

  36. ειναι φοβερο πως δινεις παντα οτι χρειαζομαι…τρελαινομαι για ματια με eyeliner, βαθιά, γεματα μυστήριο, υπεροχα, ελα ομως που νομιζω οτι αν δεν το έχεις ειναι δυσκολο να το βαλεις, αν το κερδισω στελνω φωτο να με δεις να το φοραω (μετα απο πολλες προσπαθειες φανταζομαι),
    σ αγαπωω!!!!

  37. ολα τελεια!!!!ομως το ΝOYMERO 27 ΒΕΡΝΙΚΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ!!!

  38. τελεια τα ποτ!!!!!! ειδικα τα χρωματιστα αν εχουν μαλακη υφη θα ειναι τελεια και για σκιες!!! (εγω στα χρωματιστα δικα μου στιλα ετσι κανω…) και ειναι παντα πιο σταθερα απο τις σκιες σε σκονη και με απιστευτο αποτελεσμα…

    αχ τι μας κανεις να θελουμε να γεμισουμε κιαλλο τα νεσεσερ μας….

  39. Nα το μαύρο φόρεμα που σου έγραψα χθες στο facebook!!!!!Ούτε μάντης να ήμουν(χαχαχαχα)!Και το eyeliner αλλά και τα pot είναι απίστευτα!Και η ιδέα για να το κάνουμε σκιά είναι πολύ καλή και έξυπνη.Τρελαίνομαι για το smoky μακιγιάζ και θα είναι super!

  40. ειναι υπεροχα αλλα λιγοι μπορουν να τα αποκτισουν.

  41. Μη θυμώνεις… Ούτως ή άλλως για τις περισσότερες είναι φάτε μάτια ψάρια, εκτός φυσικά από την υπέροχη κίνηση του δώρου από σένα!!!

  42. Δυστυχώς , το φουστάνι ούτε κι εμείς μπορούμε να το αγοράσουμε μόνο να το θαυμάζουμε … Πάντως τα λεφτά του θα τα έβγαζε σε βάθος χρόνου ( πολύ πολύ βάθος , φαντάζομαι ) γιατί εκτός από απίστευτα σικ είναι και ευκολοφόρετο . Αχ , τι μας κάνεις μεσημεριάτικα …..

  43. Καλά …τα πέδιλα το βραχιόλι κ το μανό είναι …αρρώώώώώώστιααααα.
    Είμαι έτοιμη να πάω να πάρω δάνειο!!!
    Δώσε μας τιμές – μαζί με υπογλώσσια !!!
    Kisses..

  44. υπέροχα τα πέδιλα, αλλά για λίγους….
    το βερνίκι το 126 έχει φανταστικό σοκολατένιο χρώμα!
    Πότε θα γίνει το αφιέρωμα στον Κορρέ?

  45. Αγαπημένες!! Σας έβαλα τιμές και σε αυτό και στο χθεσινό post. Και από ότι βλέπω δεν είναι εντελώς απλησίαστες, ειδικά αν κάνετε υπομονή και πετύχετε το -50%!

  46. poooooo ti teleia!latrevo to eyeliner!to xrisimopoio sinexeia!as eimai ego!pantos yperoxa ola k gia mia akomi fora!den eixa amfivolia vevea!filia se oles!

  47. Εγώ που σε διαβάζω κι εδώ και στο φατσοβίβλιο έχω διπλές πιθανότητες;Πλάκα κάνω.Και μόνο που υπάρχει site με τέτοιες πληροφορίες και τέτοιες ευκαιρίες για δώρα είναι υπέρ αρκετό!!

  48. Σ’ευχαριστούμε για τα ωραία δώρα, να’σαι καλά! Καλή επιτυχία σε όλες!

  49. αυτό το υπέροχο eyeliner- στυλό, το Shocking Εffet Faux Cils.

  50. M’aresoun para polu ta eyeliners se vazaki.. Einai para polu volika. Genika den eimai polu kali me ta eyeliner,eidika gia cat eye alla me auton ton tropo mou fainetai polu pio eukolo

  51. ειναι τελεια αν και εχω μια δυσκολια με τα αιλαινερ

  52. Ολα ειναι Super!!! Μου κανει εντυπωση Julia που δεν χρησιμοποιεις eye liner σε pots. Εγω τα λατρευω. Εχω της MAC και ναι, χρησιμοποιουνται και σαν μια πιο solid σκια! Ασχετο…το 50% ποτε μπαινει?????

  53. Αααα εγώ θυμάμαι ότι εκανα μόνο like εχθές!Ελπίζω να μπήκα εν τέλει στο διαγωνισμό! Είναι πολύ ωραίο το eyeliner και οι σκιές! Ναι, εννοείται ότι θέλω το eyeliner!!!

  54. για να ειμαι ειλικρινης, ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ με τρελλαινουν…

  55. To είπα και στο προηγούμενο άρθρο και θα το ξαναπώ….Λατρεύω τα προιόντα YSL….Απ’αυτό το άρθρο, δε θα προσπαθήσω καν να ξεχωρίσω κάποιο….Γιατί, απλά, δε γίνεται….Είναι όλα υπέροχα!!!*

  56. Υπεροχα προιοντα πολυτελούς ομορφιας, YSL διαχρονικά,που ανανεωνοντε
    εκσυγχρονιζοντε και….μας εκπλησουν…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.