H L’Oreal Professionnel και τα it girls.

 

Loreal-prof-it-girls

 

Είναι σίγουρο, κάποιες από εμάς που γράφουμε για ομορφιά, σύντομα θα μας «πετύχετε» στην επίσημη σελίδα της L’Oreal Professionnel, αφού η μάρκα, από εδώ το είχε από εκεί το είχε και την περασμένη εβδομάδα, στην πρώτη φθινοπωρινή παρουσίαση της νέας σεζόν, ήθελε σώνει και καλά να μας κάνει «μοντέλα»

 

Δεν φτάνει λοιπόν, που έπρεπε να στηθούμε μπροστά από την κάμερα και να δώσουμε μια μικρή συνέντευξη, μετά η κάμερα μας ακολουθούσε και έξω, μας έβαζε ο cameraman να περπατάμε πάνω- κάτω, πάνω- κάτω τις σκάλες για να τραβήξει πλάνα, οι συνάδελφοι δίπλα να χασκογελάνε, μέχρι να έρθει και η δική τους σειρά, για να χασκογελάμε εμείς, εκεί να λέω άντε τώρα θα φάω καμιά τούμπα με τα τακούνια και θα γίνω ρεζίλι έξω από τα γραφεία, της L’Oreal Hellas, μετά ο cameraman να είναι μπροστά στα μούτρα μου, εγώ να υποτίθεται ότι είμαι χαλαρή και ότι κάτι λέω στην Κορίνα, χωρίς να δίνω σημασία στην κάμερα  ενώ στην ουσία εκείνη τη στιγμή,  απήγγειλα πολύ σοβαρά το «Αρνάκι Άσπρο και Παχύ» και αν με “πετύχετε” πουθενά, προσέξτε τα χείλη μου και θα το καταλάβετε…

 

Τι να κάνουμε; Το κάναμε και αυτό…Kαι μεταξύ μας, μη κοιτάτε που τάχα μου, “γκρινιάζω”.. Μια χαρά μας άρεσε και σε κάποιες περισσότερο από άλλες…

 

press-launch-loreal-profess

 

Ευφάνταστες πάντα οι παρουσιάσεις της L’Oreal και αυτή τη φορά,  το concept της μέρας είχε να κάνει με τα contemporary it girls, αυτά που σύμφωνα με τη μάρκα, δημιουργούν τάσεις και μόδες (και έτσι γίναμε και εμείς, it girls for a day…) Η μάρκα θεωρεί ότι είναι αυτά τα it girls  μαζί με τις Hollywood  celebrities που αποτελούν τις trend setters του σήμερα. Αυτός ήταν και ο λόγος, που αντί για  επαγγελματίες μοντέλα, η L’Oreal Professionnel επέλεξε 3 it girls για να δείξει τις βασικές τάσεις που προτείνει στα μαλλιά φέτος:

 

Αυτά είναι τα F/W looks 2013-2014 καθώς και τα it girls που τα αντιπροσωπεύουν, σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου (εκφράσεις, όπως αντικέ/μπρονζέ για μαλλιά, ούτε θα μου πέρναγαν από το μυαλό…)

 

Look No 1

 

Ρετρό κυματισμοί σε Ροζ Χρυσό από την  Mary Charteris

 

L'Oreal-Professionnel-Chart

 

Strawberry blonde, με  INOA. Από την Bottega Veneta μέχρι τον Marc Jacobs και αστέρια του Hollywood όπως η Jessica Chastain, όλοι ερωτεύονται το ροζ χρυσό σε μαλλιά με ρετρό κυματισμούς. Ο Colorist Frédéric Mennetrier χρησιμοποίησε αυτές τις πηγές έμπνευσης για να μεταμορφώσει την Mary Charteris με το ροζ χρυσό. Η Odile Gilbert εξηγεί ότι το μυστικό γι’ αυτό το look είναι το εφέ διπλής υφής που δημιουργείται στα μαλλιά: ίσιες ρίζες και κυματιστά μήκη.

 

Η Mary Charteris είναι Βρετανίδα DJ, fashion icon και κολλητή φίλη της Kate Moss και της Stella McCartney. Όπως και η θεία της η Daphne Guinness, η Mary έχει ποζάρει για τα κορυφαία περιοδικά μόδας παγκοσμίως και έχει συνεργαστεί με σχεδιαστές όπως ο Louis Vuitton και ο Jason Wu.

 

Look No 2

 

Καρέ σε Ψυχρό Καφέ από την Langley Fox Hemingway

 

L'Oreal-Professionnel-Look-

 

Αυτή τη σεζόν, τα καστανά είναι ψυχρά και παγωμένα! Αυτή η τάση στο ψυχρό καφέ κυμαίνεται από σκούρες σαντρέ καστανές αποχρώσεις μέχρι πιο ανοιχτές ψυχρές καφέ. Σε συνδυασμό με το καρέ – το κούρεμα της σεζόν σύμφωνα με την New York Times – γεννήθηκε αυτό το Καρέ σε Ψυχρό Καφέ. Σύμφωνα με την Odile Gilbert, το καρέ το συναντάμε παντού αυτή τη σεζόν. Όπως εξηγεί, “Αυτό που κάνει το καρέ ακόμα πιο μοντέρνο αυτή τη σεζόν, είναι το γεωμετρικό σχήμα που συνδυάζεται με τις μεταλλικές καστανές αποχρώσεις που τείνουν σε αντικέ μπρονζέ”.

 

Η Langley Fox Hemingway είναι Αμερικανίδα καλλιτέχνης-μοντέλο που έχει συνεργαστεί με οίκους όπως ο Louis Vuitton και ο Marc Jacobs και έχει ποζάρει για περιοδικά, συμπεριλαμβανομένων των Grazia και Foam.

 

 

Look No 3:

Σινιόν σε Aσημί Ξανθό, από την Ella Waldmann

 

L'Oreal-Professionnel-Look3

 

Το ασημί ξανθό είναι το νέο ξανθό. Το έχουμε δει σε celebrities όπως η Carey Mulligan και η Miley Cyrus. Αυτό το πλατινέ ξανθό μπορεί να κυμαίνεται από έντονο γκρι έως ελαφρύ ασημί, χάρη στη νέα INOA UltraBlond. Εμπνευσμένο από διάφορα fashion shows (Nina Ricci, Loewe) και celebrities (Kate Upton, Naomi Watts), αυτή η απόχρωση φοριέται συχνά με μοντέρνα σινιόν με όγκο με αρκετή λάμψη. “Για την Ella, θέλαμε να δουλέψουμε σε μια πλατινέ βάση προσθέτοντας στη συνέχεια ανταύγειες με αποχρώσεις που κυμαίνονται από έντονο γκρι έως πιο διακριτικό ασημί,” όπως μας εξηγεί ο Frédéric Mennetrier. Σύμφωνα με την Odile Gilbert, το εκλεπτυσμένο σινιόν προσδίδει απαλότητα και ένα ρετρό στυλ που έρχεται σε αντίθεση με τις ασημί ανταύγειες.

 

Η Ella Waldmann είναι μια ανερχόμενη Γαλλίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια. Είναι επίσης μούσα πολλών μεγάλων οίκων και πρωταγωνιστεί σε σημαντικές καμπάνιες οίκων όπως ο Cartier και ο Hermès. Αυτή την περίοδο ετοιμάζει το νέο της άλμπουμ με το συνεργάτη της Adrien Gallo, τραγουδιστή του γαλλικού ροκ συγκροτήματος BB Brunes

 

 

Πάρτε λίγες ακόμα ιδέες.. μπορεί να σας δώσουν έμπνευση…

 

 

Hair-1

 

Hair-Loreal-2

 

4

 

5

 

 

6

 

7

 

 

Όσο αφορά εμένα τώρα, νομίζω έχετε καταλάβει ότι περνάω μια φάση, του πολύ- πάρα πολύ, ξανθού. Σε σημείο μπεζ-πλατινέ. Δεν θυμάμαι να τα ξανα είχα τόσο ανοιχτά τα μαλλιά μου, όσο φέτος το καλοκαίρι. Βέβαια, θέλω πάλι τον Νοέμβριο να τα κάνω κόκκινα για λίγο, εύκολα και γρήγορα με την μάσκα της Mod’s Hair. Kαι ίσως ακόμα πιο αργά, κατά τον Ιανουάριο, δοκιμάσω ένα σοκολατένιο καστανό. Πάλι με τη μάσκα. Περνάω λοιπόν μια φάση που θέλω να αντιμετωπίζω τα μαλλιά μου ως  αξεσουάρ και να τα αλλάζω, ανάλογα με τα κέφια μου….

 

Πάντως αν έπρεπε να επιλέξω ένα από τα looks της L’Oreal Professionnel, θα διάλεγα το, ασημί ξανθό…

 

Είπαμε, έχω γίνει πολύ περιπετειώδης με την κόμη μου, τους τελευταίους μήνες…

 

 

Εγώ και η Κορίνα…(δείτε, πόσο ανοιχτά, είναι τα μαλλιά μου…και είναι και περισσότερο, δεν φαίνονται τόσο καλά στη φωτογραφία..)

 

φωτογραφία-1---Copy

 

 

 

Εσείς; Ποιο θα διαλέγατε, από τα παραπάνω  looks? Για να δούμε:

 

 

 

 

 

26 Σχόλια
  1. Καλημερα!!!
    Προς το παρον βλεπω το bb απο την ψηφοφορια σε ψυχρο καφε!!
    Ζηλευω τα ξανθα και δεν τα εχω τολμησει ποτε ισως καποια
    στιγμη πρεπει να το δοκιμασω!
    @Τζουλια οτι χρωμα και να κανεις σου παει!!αλλοστε εχεις
    εντονη προσωπικοτητα που τα σκεπαζει ολα!!
    Παντως ολες οι αποχρωσεις ειναι υπεροχες να κατι που δεν
    μπορω να το πετυχω με τις φυτικες βαφες που χρησιμοποιω.
    Φιλια πολλα

  2. To οmbre καρέ definately!!! Πολύ ωραία τα νέα looks…συμφωνώ να το γυρίσουμε σε ποιό σκούρες αποχρώσεις μετά από πολύ καιρό που έπαιξα με ξανθό μπεζ σαντρέ ασημί κλπ νομίζω ότι το κοντινότερο χρώμα στα χρώματα σου είναι αυτό που σε κολακεύει καλύτερα! ΥΓ τη συνέντευξη που θα τη δούμε;

  3. Αχ! το μεγαλο προβλημα του φετινου χειμωνα! Εγω η αιωνια μελαχρινη θελω να γινω σαντρε ξανθια, τωρα το αν και ποσο θα τα καταφερω ειναι ενα αλλο θεμα. Παντως απ οσα ειδα εκει το ψυχρο καφε μου αρεσε και αυτο ψηφισα. Φιλακια!

  4. @SofiaT: Η αλήθεια είναι ότι η φυτικές βαφές, δύσκολα έχουν τόσο έντονο αποτέλεσμα.. Είσαι τόσο γλυκιά όμως με το καστανό σου μαλλί… μήπως να έκανες, το τρίτο χρώμα; Αυτό που είναι καστανό στη ρίζα και κοκκινίζει στις άκρες; Πολύ θα μου άρεσε για σένα…

  5. @Demi: Καλημέρα αγαπημένη μου!! Δεν είμαι και σίγουρη που θα τη δείτε την συνέντευξη.. Αλλά L’Oreal είναι αυτή, είμαι σίγουρη, παντού θα την “κυκλοφορήσει…”

  6. @katerinabio: Θα πας σταδιακά, δεν γίνεται διαφορετικά αλλιώς μπορεί να κάνεις ζημιά στα μαλλιά σου.. Από μαύρα σε σκούρα καστανά, μετά λίγες σοκολατί ανταύγειες με μπαλαγιάζ, μετά πάνω εκεί μπορείς σιγά σιγά να αρχίσεις να ανοίγεις…

  7. @SofiaT: η φυτικές βαφές… Μάλιστα … Πρωτάκι και εγώ σαν το γιο μου.. πληθυντικός με η….Ωραία. Του κάνω συμπαράσταση.

  8. @Τζουλια αν εισαι εσυ πρωτακι εγω εχω μεινει μεταξεταστεα!!χαχαχα
    Ωραια η αποχρωση που μου προτεινεις με βαζεις σε σκεψεις!!
    Πριν απο λιγο διαβασα για το νεο ombre δηλαδη sombre!! Νομιζω το
    προτεινει η loreal μου αρεσει πολυ θα ελεγα!!!

  9. Κορίτσια καλημέρα . Εγώ πάντως τα έχω ψιλοβαρεθεί τα μαλλιά μου , και όσον αφορά το μήκος αλλά και το χρώμα . Απλά δεν πρόκειται να κάνω καμία αλλαγή γιατί κάθε φορά που είμαι σε φάση αλλαγής το μετανιώνω . Το μόνο κακό κατά τη γνώμη μου με το ξανθό είναι όταν φτάνει σε ένα σημείο που ξεθωριάζει πολύ και αναγκαστικά πρέπει να αρχίσεις να τα σκουραίνεις αν δεν θέλεις να καταλήξεις πλατινέ ξανθιά .

  10. @SofiaT: Sombre από το Soft Ombre.. δηλαδή πιο απαλό και εκλεπτυσμένο ombre, συνήθως με τεχνική μπαλαγιάζ…(το οποίο προτιμώ..)

    Μάλιστα…

    ΚΑΛΕ, ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ;;;;;; ΑΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΨΩΜΑΚΙ ΤΗΣ ΠΤΩΧΗ ΠΛΗΝ ΤΙΜΙΑ BEAUTY EDITOR!!! ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ!!

    Εύγε καλή μου μαθήτρια, δεν ξέρω για μετεξεταστέα, πάντως εδώ μέσα, πας για έπαινο 🙂

  11. τι ωραία όλα; μα τι τυχερές που είσαστε; τα χρώματα φανταστικα!!!! να έχεις υγιή μαλλιά να τα δοκιμάσεις όλα..

  12. Κάνεις πλάκα; Ήσουν εκεί;;; Γιατί δεν σε είδα! Ήμουν και εγώ! Καθόμουν δίπλα στην Έφη(Ανέστη). Ελάααα… Που το είχα το μυαλό μου;;;;

    Πάντως έλειπε πρόταση για κοντό-κοντό, αλλά εντάξει. Θα κάνω τα στραβά μάτια και θα ονειρευτώ πως έχω μακρυά μαλλιά και τα κάνω κυματιστά.

  13. kalispera julia bbgirls!!! emena mou arese to roz xryso an k dyskola tha epelega na kano mia toso megali allagh!!! esena kouklitsa mou oti k na kaneis tha sou paei!!k stin foto eisai mia koukla!!! filakia

  14. @Demi & @Julia, στη σελίδα της L’Oreal Prof στο fb, απ’όσο θυμάμαι. Το πότε άγνωστο.

  15. Ευχαριστω καλη μας κυρια!!!
    Για εμενα η σχολικη χρονια αρχησε παρα πολυ καλα βλεπω!!χαχα

  16. Μου αρέσουν όλες οι αποχρώσεις ξανθά,καστανά,μαύρα.Αρκεί να σου πηγαίνει κ να ταιριάζει με το χρώμα της επιδερμίδας.Όσο για σένα JULIA,θεωρώ οτι όλα σου ταιριάζουν,το μόνο που δεν μπορώ να πω με ακρίβεια είναι το μαύρο.Το έχεις ποτέ δοκιμάσει;

  17. @Korina: Σοβαρολογείς; Κρίμα… (Ήμασταν πίσω πίσω γαλαρία, με την άλλη Κορίνα..)

  18. @Marianna: Δίκιο έχεις… γενικά μου πάνε σχεδόν όλες οι αποχρώσεις ΕΚΤΟΣ από το μαύρο.. Το έκανα μια φορά (κατά λάθος) στο Λονδίνο και ήμουν .. άστα να πάνε… Σαν κακιά μάγισσα…

  19. @όλες: “Κυμματισμοί σε Ροζ-Χρυσό, βλέπω να παίρνουν κεφάλι… ρομαντικές μου, εσείς…

  20. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.
    ΕΓΩ ΔΙΑΛΕΞΑ ΚΑΡΕ ΨΥΧΡΟ ΚΑΦΕ.ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΕ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ.ΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΨΥΧΡΟ ΚΑΦΕ.ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΠΑΛΙ ΩΡΑΙΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ Η ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ.
    ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΟΥ ΕΣΕΝΑ ΟΛΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ.
    ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ…

  21. Λάτρεψα όλα τα hair looks της L’Oreal Professionnel!! Η αλήθεια είναι ότι ψήφισα το καρέ σε ψυχρό καφέ, αλλά φλερτάρω και το ροζ-χρυσό, επειδή μέσα στον χειμώνα σκέφτομαι να κάνω μια αλλαγή! Επίσης θα μου άρεσε πολύ και το Soft Ombre της τρίτης φωτογραφίας και φυσικά όλες αυτές τις αλλαγές σκέφτομαι να τις κάνω σε ντεγκραντέ μεσαίου μήκους μαλλιά, με μακριές φράντζες να πέφτουν στο πρόσωπο…..είπαμε κάθε bbgirl είναι ξεχωριστό, με τη δική του μοναδική προσωπικότητα! Ελπίζω μόνο να μην αλλάξω γνώμη ξανά!!
    @Τζούλια μου, προσωπικά λατρεύω το ξανθό χρώμα στα μαλλιά σου και κάποια στιγμή θα’θελα να σε δω και με μια ροζ-χρυσή απόχρωση… βέβαια και το κόκκινο χρώμα σου ταιριάζει τρελά και σου δίνει μια τελείως διαφορετική λάμψη!
    Καλό βράδυ παρεάκι μου, φιλιάαα….

  22. Τζα!!!Καλησπέρα μωβ κορίτσια!Ψήφισα το ασημί ξανθό,το βρίσκω αρκετά εντυπωσιακό και ίσως να το δοκίμαζα (αλλά σε πιο έντονο ασημί).@Julia αν και δεν λειτουργώ σωστά λόγω παρατεταμένης αϋπνίας,η L’Oreal δεν ήταν που σε μία παρουσίαση σας έβαλε να ζωγραφίσετε;Εντάξει,μπορεί με τη ζωγραφική να μην το’χες αλλά από μοντέλο…υποψιάζομαι ότι έσκισες 😉 Και να σας πω ότι το στρουμφάκι μας έχει βγει από την εντατική κι όλα είναι μια χαρά και ότι σας αγαπώ πολύ 🙂 🙂 🙂 καλό βράδυ….

  23. @LitsaKouklitsa: Ήμουν σίγουρη ότι όλα θα πήγαιναν καλά για το bb baby μας και τη μανούλα του! 🙂

    Πολύ σωστά θυμάσαι ναι, ήταν η L’Oreal που έβγαλε τον αποτυχημένο Πικάσσο μέσα μου…

    Και όχι, δεν είμαι καθόλου καλό μοντέλο, ειδικά μπροστά σε κάμερες…

  24. Ψυχρό καστανό, όχι τόσο για το καρέ όσο για τις αγαπημένες ψυχρές αποχρώσεις. Μπρονζέ αντίκα, είπαμε;

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.