Fashion Show: MI-RO!

 

MI-RO-1

 

Προχθές το βράδυ, ήμουν καλεσμένη στο backstage, την προετοιμασία και μετά στο fashion show των MI-RO. Ενδιαφέροντα τα ρούχα  το styling και τα looks στα μαλλιά και το μακιγιάζ (rock –glam chic, που μου αρέσει) και σήμερα ήθελα να σας δείξω κάποια στιγμιότυπα από αυτή τη βραδιά, για να πάρετε ιδέες.

 

Όλα τα χτενίσματα των μοντέλων έγιναν από την ομάδα των κομμωτηρίων Μιχάλης Ανουσάκης με προϊόντα Kerastase Couture Styling. Τα προιόντα που έκαναν θραύση στα συγκεκριμένα στυλιζαρισμένα χτενίσματα, ήταν βέβαια, το τζελ για δυνατό κράτημα Form Fatale και η λακ, Laque Couture.

 

 

MI-RO-2

 

Check it out!

 

 

Mi-ro-1-(2)

 

 

mi-ro2

 

 

mi-ro3

 

mi-ro4

 

 

mi-ro5

 

 

mi-ro-6

 

mi-ro7

 

 

mi-ro-8

 

 

Καλό σαββατοκύριακο να έχουμε bb girls!

 

 

20 Σχόλια
  1. Καλημέρα, καλημέρα!!! Υπεροχα, αέρινα, θηλυκά κομματια… αλλά και υπέροχο, υπέροχο, υπέροχο μωβ!!!! Κι οι MI-RO στο πνεύμα των ΒΒGirls!
    ΥΓ 1. Το μπλε ελεκτρίκ επίσης υπέροχο είναι, αλλά μου θυμίζει τόσο τα 80’s που ενστικτωδώς το απωθώ!! Μαλλόν προσπαθώ να ξεχάσω το αμαρτωλό 80’s παρελθόν μου, ως προς το styling!!! 😉
    2. To παλληκαράκι στην πρώτη φωτό έκακτο, ε? τι λέτε κορίτσια? Μήπως να το βλεπαμε και σε περισσότερες φωτό? Με μαγιώ ίσως, ανευ μπλουζακίου για παράδειγμα? (τι λεω πρωί πρωί η γυναίκα? φταίει μάλλον η Παρασκευή κι η ανοιξιάτικη μέρα!!!!)

  2. Ti orea!!! Ta mov synola sto telos ta exeis paraggeilei I oxi akomi?!?! Thelo ki ego ena, to maxi kata protimisi!!! Episis ennoeitai oti fetos to xroma sta xeili mou tha einai opos sta mondela!!!
    Kalo SK koritsia!!

  3. @Stella: tha symfoniso ki ego me ti synadelfo gia to agori tis protis foto kai zilevo dioti ego evala palto simera!!!

  4. Καλημέρα!
    Παρά την απουσία μου από τα σχόλια τις προηγούμενες μέρες δεν έπαψα να διαβάζω τα υπέροχα νέα της Stella. Τις τελευταίες μέρες, Τζούλια, μας δίνεις δόσεις αισιοδοξίας και ελπίδας, καθώς το ταλέντο και η διάθεση για δουλειά φαίνεται ότι μπορούν να βρουν δρόμο έκφρασης… Μπράβο σε όλες σας!
    Και για να βγάλω το άχτι μου… χειμαρρώδης η χθεσινή παρουσίαση του μακιγιάζ Armani, αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν άξιζε! Σκέτη πρόκληση οι κόκκινες συσκευασίες των κραγιόν, αλλά και οι λιτές συσκευασίες των μανό με τα πολύ όμορφα χρώματα.
    Πάντα οι φωτογραφίες από τα backstage έχουν ενδιαφέρον… Α, και να μην ξεχάσω να γράψω ότι μου άρεσαν και οι μονοχρωμίες στα σύνολα!
    Ουφ, αυτά!
    Καλό σαββατοκύριακο!

  5. @MariaA Ωπα!!! Πρωινή, πρωινη σας βλέπω κυρία μου από τα Λονδίνα! Ακαταμάχητο μωβάκι έτσι? Ξέρεις, ότι ειναι το χρώμα του διαλογισμού? Να δεις που γι αυτό αρέσει σε μας τις … “βαθυστόχαστες” τοξοτίνες….. 😉

  6. @amalia Ευχαριστω Αμαλία μου!Eμενα να δεις ένεση αισιοδοξίας που μου κανει η Mrs Prime Minister!! Πως θα την βγάλουμε σ΄αυτούς του χαλεπούς καιρους αν δεν βρούμε αυτές τις νότες αισιοδοξίας παντου γύρω μας? Και για παραδέιγμα το … παλληκαράκι της πρώτης φωτό είναι μια νότα αισιοδοξίας μέσα στο φθινόπωρο και τα autumn leaves… ε MariaA? (τι λεω πάλι η γυναίκα? Μέσα θα με κλείσουνε….)

  7. @Stella, προτείνω να δημιουργήσεις άμεσα σειρά για άνδρες και να τις προωθήσει το “παλληκαράκι της πρώτης φωτό”!

  8. Καταπληκτική ιδεα Αμαλία μου!!! Συμφωνώ και επαυξάνω και θα περάσει άμεσα το “παλληκαράκι” χωρίς audition! Εκτος αν θελετε να έρθετε όλες να τον δούμε απο κοντά για να τον εγκρίνουμε… 😉

  9. @Stella: proi proi de les tipota!! kai kryoooooooooooo!!! nai eimaste gematoi autumn leaves sta parka kai oi skiouroi mazevoun kastana apo ta dentra otan den se koitane sta matia na tous doseis ena kommati apo to sandwich sou!

  10. @MariaA Αχ αυτά τα υπέροχα σκιουράκια του Λονδίνου!!! οταν τα ειδα για πρωτη φορά τρελλάθηκα….δεν είχα ξαναδεί κατι τετοιο στη ζωή μου!

  11. @Stella: einai san gates se megethos, as pou tis proalles irtha mouri me mouri me mia alepou!

  12. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!!!!!!!
    ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ “ΤΡΕΛΑ” ΜΑΛΛΙΑ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚ ΤΟΣΟ ΠΟΛ…….Υ!!! ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ!!!
    Υ.Γ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΑΚΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΟΥ “ΚΑΝΕΙ”!!!
    ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!!

  13. @Stella, MariaA, Amalia, Xριστίνα Π: My bb girls…. thank you, thank you, thank you!!!! xaxaaxaxaxaxaxaxaxax!!! μου φτιάξατε άλλη μια φορά, το κέφι και τώρα πρέπει να πάω μέχρι το Γκάζι, για την παρουσίαση Sephora X-Mas και σκεφτόμουν τη διαδρομή, αλλά θα έχω ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά!!! (όχι του νεαρού, όμως Χριστίνα μου…)

    χααχχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!

    Luv ya!!!!

    xxxx

  14. @ΧΡΙΣΤΙΝΑ Π. Ελα βρε Χριστίνα μου…. τ΄αυτιά σε χαλάσανε… Θα του κανουμε ένα φώτοσοπ στην ανάγκη… ο δευτερος πάντως έχει πιο πεταχτά…. Ψιλοπράγματα κορίτσια… ψιλοπράγματα… Καλό παιδι να ναι πάνω απ΄όλα…. αυτό μετράει… (ετσι δε σας έλεγε η μαμά σας?) 🙂

  15. @Julia αφου δε μας “στόλισες” ακόμα κυρά δασκάλα… καλή εισαι!!!!εχεις υπομονή!

  16. Καλησπέρα κούκλες! Σήμερα η μέρα θυμίζει καλοκαιράκι και μάλλον και το σ/κ θα’ναι ζεστό και ηλιόλουστο! Το χθεσινό fashion show των MI-RO πρέπει να’ταν φανταστικό!! (αχ και να’μουν εκεί….) Τα σχέδια των ρούχων αλλά και τα χρώματά τους είναι καταπληκτικά! (τα θέλω όλα!!) Αλλά και η ομάδα του Μιχάλη έκανε, όπως πάντα, υπέροχη δουλειά! Αχ Μιχάλη μου τα χέρια σου είναι μαγικά… σε λατρεύω!
    @Stella: Εννοείται ότι θα’ρθουμε όλες μαζί να δούμε το “παλικαράκι” από κοντά για να τον εγκρίνουμε!! χα-χα-χα 😉
    Καλή συνέχεια κορίτσια και καλό σ/κ, φιλιάαααα!

  17. @JULIA,τυχερούλα σε όλα τα events μέσα είσαι!
    Καλό Σαββατοκύριακο κορίτσια,έχω αναγκη απο ξεκούραση αυτό το διήμερο!Μου άρεσε κ εμένα η μονοχρωμία στα σύνολα,Όχι οτι δεν μου αρέσουν τα εμπριμέ αλλά ,βρε παιδίμου,φορούσε σήμερα μία ένα εμπριμέ που χτυπούσε χάλια στο μάτι,από αυτά που δεν μπορείς να τα βάλεις δεύερη φορά γτ φωνάζουν απο μακριά” εδώ είμαι”!Να περνάτε καλά!

  18. Τζα!!!Καλησπέρα κορίτσια!χαχαχαχ μου φτιάξατε τη μέρα με τα σχόλιά σας.Αν και Παρασκευή “πυρετός το σαββατόβραδο” μας έπιασε 😉 Φιλιά…

  19. Kαλησπερα σας!!!! Τι θηλυκά φορέματα είναι αυτά!!!Ειδικά αυτό το μαυρο με τον έναν ώμο είναι απίστευτο!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.