Sephora X- Mas Preview: Νέες συλλογές και τι θα δουν τα μάτια μας.

 

Sephora-x-mas-open

 

Θα ξεκινήσω με αυτό που είναι 100% σίγουρο ότι θα με ρωτήσετε. Πότε θα βρίσκονται στα καταστήματα Sephora τα καλούδια που θα σας δείξω παρακάτω. Λοιπόν, μιλάμε για Χριστουγεννιάτικες συλλογές οπότε τα περισσότερα, αρχίστε να τα αναζητάτε από 15 Νοεμβρίου και μετά. Πάμε παρακάτω και σας έχω και αποκλειστικότητα…

 

Όπως έγραψα και στο fb αν πέρυσι ο Χειμώνας ήταν Disco, φέτος ήταν Baroque και έτσι και το όλο στήσιμο και η παρουσίαση, ακόμα και τα ίδια τα προϊόντα, δεν είχαν την περσινή τρέλα, τις ντισκομπάλες και τον χορό (θυμάστε πέρυσι, χόρεψα κιόλας με τον Εμμανουήλ) χωρίς όμως να υπολείπονται σε κάτι.

 

Θα σας πάω stand με stand, όπως ακριβώς έκανα και εγώ, με το που μπήκα στην παρουσίαση:

 

Η Strivectin θα παρουσιάσει την πρώτη σειρά για πιο νεανικές επιδερμίδες. Ουσιαστικά, αυτό που ισχυρίζεται η μάρκα, είναι ότι αν ξεκινήσεις να την φοράς, στα 25 σου, στα 35 σου, δεν θα δεις τις γνωστές ρυτίδες έκφρασης, που δημιουργούνται στο μέτωπο, το μεσόφρυο και γύρω από το στόμα. Όσες είσαστε 25 εδώ μέσα, ξεκινήστε να τη φοράτε και περιμένω το review σας, το 2023. Ευχαριστώ.

 

strivectin2

 

Bumble& Bumble, προϊόντα μαλλιών, αγαπημένα, και φέτος το καλοκαίρι χρησιμοποίησα πολύ το λάδι Hairdresser’s Invisible Oil (προσοχή! Θέλει μόνο μια σταγόνα, είναι εξαιρετικά πλούσιο και αν βάλετε 2 σταγόνες, μπορεί ακόμα και να σας λαδώσει τα μαλλιά! Την πάτησα και το λέω..) Στην παρουσίαση μου έβαλαν στις άκρες των μαλλιών μου, την Grooming Cream, μου άρεσε πολύ, λέω να την αγοράσω.

 

bumble-bumble

 

 

Το new entry στα Sephora και αυτό που η μάρκα θέλει να προωθήσει πολύ είναι η μάσκα ομορφιάς Glam Glow. Η ιστορία της ξεκινάει από το Χόλυγουντ, πολύ διάσημοι celebrities, ορκίζονται στα αποτελέσματα της, ήταν μέχρι πρόσφατα ένα Χολιγουντιανό «μυστικό», βγήκε στην αγορά μόλις το 2011 και έχει κάνει απίστευτη επιτυχία. Είναι βέβαια, λίγο τρομαχτική όταν την απλώνεις, νιώθεις αμέσως την υπεραιμία στο δέρμα σου, αρχίζει να στεγνώνει, αρχίζουν να πέφτουν κάτι σαν φύλλα, καλό είναι να μην είναι κοντά σας, άνθρωπος. Ακούστε τι έπαθα το καλοκαίρι, οπότε αν και τη δοκίμασα, δεν μπορώ να σας πω πολλά, γιατί την ξέπλυνα σχεδόν αμέσως.. Ένα μεσημέρι λοιπόν μετά το ντους, είπα να την δοκιμάσω, την άπλωσα, μια χαρά, στέγνωσε λίγο, κάτι δουλειές έκανα, την ξέχασα και μετά αμέριμνη βγήκα στο μπαλκόνι όπου έπαιζε ο κύριος Ρωμανός.. Οι φωνές του παιδιού μου, ακούστηκαν μέχρι την παραλία, τρόμαξα και εγώ, εκείνος φώναζε, εγώ να του λέω « δεν είναι τίποτα αγάπη μου, εγώ είμαι η μαμά, μια μάσκα φόρεσα!!», εκείνος να παρακαλάει «σε παρακαλώ, μαμά μου, σε παρακαλώ, βγάλε τη μάσκα!! ΒΓΑΛΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ!!! Ε, τι να έκανα; Την έβγαλα και εγώ. Μη μου πάθει και τίποτα το παιδί.

 

Πέραν του αστείου όμως πρέπει να έχει πολύ καλά αποτελέσματα. Να. Διαβάστε: “Η εφαρμογή της μάσκας για 10 λεπτά αποδίδει άμεσα αποτελέσματα μόνο ενεργοποιώντας τη σύνθεση του κολλαγόνου και χαρίζοντας στην επιδερμίδα λαμπερή και αστραφτερή όψη. Η μάσκα GLAMGLOW® περιέχει Θαλάσσια Λάσπη από τη Μεσόγειο Θάλασσα (κοντά στις λαμπερές πόλεις των Καννών, του Σεν Τροπέ και του Μονακό), ηφαιστειακή ελαφρόπετρα και TEAOXI ™, ένα σύμπλεγμα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που εκκρεμεί. Το σύμπλεγμα TEAOXI ™ απελευθερώνει σταδιακά ένα μείγμα αντιοξειδωτικών: σκουαλένιο, πολυφαινόλες EGCG (επιγαλλοκατεχίνη) και φύλλα τσαγιού.”

 

(τα φύλλα τσαγιού μάλλον θα μου έπεφταν…)

 

Glam-Glow

 

 

Η νέα παλέτα Sleek σε πιο χειμερινές αποχρώσεις (ξέρω ότι κάποιες από εσάς, τρελαίνεστε γι αυτή… Ε, αξίζει μέχρι τελευταίο σεντ τα 10 ευρώ της)

 

sleek-palette

 

Πολύ όμορφη παλετίτσα Sephora, ιδανική για δωράκι, ανοιχτή και κλειστή

 

sephora-palette

 

 

sephora-palette-2

 

 

Καλά, να δείτε τι έπαθα με αυτή τη νέα μάσκαρα-eyeliner 2 σε ένα που θα βρείτε σε ασημί και χρυσό. Την άπλωσα λοιπόν, μη χάσω, το’ θελα το glitter μου μεσημεριάτικα και μετά πήγα να φτιάξω τα μαλλιά μου στo Mod’s hair. Αφού με λούσανε, νόμιζαν ότι μου είχαν βρέξει τα βλέφαρα, γιατί αυτό γυάλιζε και ήταν σαν σταγόνες νερού…

 

sephora-mascara-eyeliner-gl

 

 

Και αυτό μου αρέσει πολύ. Απαλά γυαλιστερά κραγονάκια, 5 τον αριθμό, βγάζεις το ένα τσουκ βάζεις το άλλο.. χαριτωμένο, χαριτωμένο…

 

 

sephora-lipstick

 

 

Νέες, Nails Inc, αποχρώσεις

 

nails-inc

 

 

Εντάξει, μη λέω τα ίδια και τα ίδια.. Τι να λέμε τώρα για την Benefit.. άλλη μεγάλη αδυναμία αυτή, για να μη μιλήσω καν για το Brow Bar και την λατρεμένη μου την Κατερίνα που μου κάνει τα ωραιότερα φρύδια του κόσμου (και μου τα έκανε και αυτή τη φορά, τα πολύ καλά του επαγγέλματος…) Αυτό που θέλω να προσέξετε είναι αυτά τα απίθανα, απίθανα όμως μεταλλικά κουτιά που περιλαμβάνουν full size προϊόντα (για παράδειγμα το πράσινο περιλαμβάνει το Benetint και την μάσκαρα They’re Real!) Αυτό το κουτί πρέπει να πάει στην πιο- πιο αγαπημένη σας φίλη τα Χριστούγεννα, γιατί μετά το κουτί το κάνεις ότι θέλεις..

 

 

benefit!

 

 

Μου αρέσει πολύ η μάρκα Dr Brandt, έχει πραγματικά ξεχωριστά προϊόντα και μου αρέσει επίσης και η φίλη μου, που έρχεται κάθε φορά να μας τα παρουσιάσει από τη Ρουμανία, το Βουκουρέστι και πάντα πίνουμε ένα ποτήρι κρασί μαζί στο τέλος της παρουσίασης και λέμε τα νέα μας (αυτή τη φορά, δεν τα καταφέραμε, βιαζόμουν….)

 

Dr-Brandt

 

 

Δε λέω τίποτα. Η υπερ-παλέτα Sephora Make Up Academy palette 39,99 (και αν τη θέλετε πολύ, τι να πω.. ξενυχτήστε έξω από το μαγαζί, όπως γίνεται όταν βάζουν εκπτώσεις στο Harrod’s)

 

Sephora-super-palette

 

Last but not least για τώρα, σας έχω MUFE, Make Up For Ever και τον απίθανο make up artist Εμμανουήλ Αποστολάκη. Τα νέα είναι ότι η Danny Sanz ιδρύτρια και make up artist της MUFE, έρχεται στην Ελλάδα, για μια παρουσίαση και είμαι ενθουσιασμένη που θα έχω την ευκαιρία, να τη γνωρίσω από κοντά, γιατί μου αρέσει πολύ η δουλειά της. Nα σας θυμίσω κιόλας ότι η Ioanna έχει κάνει εξαιρετικά Video Tutorials για τις παλέτες MUFE, στο κανάλι του beautybloggr στο You Tube. Αξίζει να τα δείτε. Ο Εμμανουήλ, λοιπόν, μου έδειξε τις συλλογές που θα δούμε φέτος και στο τέλος μου είπε, ότι έχει και μια έκπληξη, αλλά γι αυτό, θα αφήσει την ίδια τη Danny να μιλήσει… Τι ήταν να μου το πει.. άρχισα εγώ «Έλα Εμμανουήλ μου, έλα αγαπημένε μου, πες μου, πες μου, τι να κάνει ο άνθρωπος την είχε κρύψει  πίσω- πίσω, και τελικά παίρνει στα χέρια του αυτή τη μάσκαρα που θα δείτε και μου λέει: «Λοιπόν αυτή θα τη δεις μόνο εσύ και είναι preview μόνο για το bb.Είναι η καλύτερη μάσκαρα που έχει κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, η μάρκα MUFE, ονομάζεται Smoky Extravagant και δεν θα πιστέψεις το αποτέλεσμα που θα έχει στις βλεφαρίδες σου!» (Με αυτά και με αυτά, την «τσίμπησα» πάλι την αποκλειστικότητα…)

 

mufe-1

 

 

 

mufe-2

 

 

MUFE-3

 

 

 

new-mascara-MUFE

 

 

 

MUFE-Smoky-Extravagance-1

 

 

 

MUFE-Smoky-Extravagance-2

 

 

 

Τίνα, Τίνα, style-τίνα, κοιτάξτε τι ωραία συνδύασε η φίλη μου, το μπλε παγετέ βερνίκι της Nails Inc με τα εξίσου glittering παπουτσάκια από το Zara… Εύγε.

 

Tina!!

 

 

Αχ, να μη ξεχάσω το πιο σημαντικό! Φέτος η μασκότ μας θα είναι το Beauty Bird, και όπως πάντα τα έσοδα από τις πωλήσεις του, θα διατεθούν για τη στήριξη του έργου της ΕΛΕΠΑΠ. Όλες, να το αγοράσουμε αυτό το πουλάκι, έτσι αγαπημένες μου; Κοστίζει 10 Ε.

 

beauty-bird

 

 

20 Σχόλια
  1. Για την παλέτα να τους πάρουμε τηλ το Νοέμβρη λες?

  2. @ΚΕΛΛΥ ΠΥΡ. Nαι, θεωρώ, αυτό θα ήταν το καλύτερο. Αρχές με μέσα Νοέμβρη.

  3. Καλημέρα!
    Πάρα πολλές πληροφορίες, κάθε μία και μία πρόκληση αγοραστική. Θα ξεκινήσω πάντως με το Beauty Bird, για να μη χαλάσω την παράδοση και βλέπουμε…
    Στη συνέχεια θα ψάξω αγαπημένη φίλη για να μου κάνει δώρο το κουτί της Benefit…

  4. @Amalia: Δεν είχα αμφιβολία, ότι θα ξεκινούσες με το Beauty Bird. Και μου αρέσει πάρα πολύ η ιδέα, με τη φίλη.

  5. A, μου μύρισαν κιόλας Χριστούγεννα! Αυτήν την παλέτα των Sephora την ψάχνω από πέρυσι. Επίσης, μου άρεσε πολύ η παλετίτσα με τις σκιές, τι όμορφη συσκευασία! Πόσες μέρες ακόμη για τα Χριστούγεννα???? (χειρότερη και από μικρό παιδί, ω Θεέ μου!)

  6. Υπέροχα νέα μέσα στο χρώμα και τη λάμψη!Μόνο να τα κοιτάς σου φτιάχνει η διάθεση!

  7. Χα χα , κλαίω από τα γέλια με τη μάσκα ομορφιάς , κάτι παρόμοιο έχω πάθει κι εγώ στο σπίτι με τη μαμά μου με μια μάσκα άργιλου , με είδε ξαφνικά η γυναίκα και έβαλε τις φωνές !!( τη μάσκα την είχα συνδιάσει και με λαχανί σκουφάκι μπάνιου για πιο όμορφο αποτέλεσμα ) . Πάντως με το σημερινό post μας έβαλες να μετράμε αντίστροφα μέρες για τα Χριστούγεννα ( σαν τη γνωστή διαφήμιση παιχνιδομάγαζου ) . Βέβαια το ότι φοράμε ακόμα καλοκαιρινά είναι λίγο οξύμωρο …

  8. οκ…βρήκα τρόπο να χρεωκοπήσω… 😀 before even Christmas arrive…

  9. @Jazzy:…. axxaaxxaxxaxaxaxaxaxax!!!! Να’σαι καλά, κλαίω.. ήταν σα να σε είχα μπροστά μου, όταν το διάβασα, αυτό!

  10. Γεια σας!Τ ο post ήταν χορταστικότατο!Όλα με τράβηξαν,ΤΡΟΪΚΑ μ’ακούς;;;;;;;;;
    Υ.Γ.Αν δεν με ακούσει,που δεν,θέλω τα stand nails inc.,mufe&benefit.Αυτά κ άλλα πολλά.Σας φιλώ!!!!

  11. Καλησπέρα όμορφο παρεάκι μου! Η φετινή μασκότ Beauty Bird είναι πανέμορφη φατσούλα και θα την αγοράσω σίγουρα στην ανιψιά μου! Λοιπόν νομίζω ότι με όλα αυτά τα φανταστικά προϊόντα, πρέπει ν’αρχίζω να γράφω την χριστουγεννιάτικη λίστα μου….. Το μεταλλικό κουτί Benefit (σίγουρα για την κολλητή μου), η παλετίτσα Sephora (που είναι γλύκα και μοιάζει σαν τσαντάκι!), η νέα μάσκαρα Smoky Extravagant, τα κραγιονάκια (που έμοιαζαν σαν καραμελίτσες) και φυσικά για μένα την κρέμα μαλλιών Grooming Cream!! Το μόνο σίγουρο πάντως κορίτσια είναι ότι φέτος πρέπει να βγω να πω τα κάλαντα!!!!!!!! (χα-χα-χα) Φιλιά! 😉

  12. @Έλενα: Κάλαντα!!!!!! Ωραία ιδέα αγαπημένη!!!! χεχεχεχε (έχετε οίστρο σήμερα…) xxx

  13. χαχαχαχαχαχα Julia ποσο γελασα με οοολη την παραγραφο για την μασκα Glam Glow…ειχα την ιδια αντιμετωπιση απ τ’αγορι μου, αλλα με γελια.
    Ετσι οπως την περιεγραψες αυτην την μασκα, σαν, λεω σαν, να μου θυμιζει λιγο την Le Masque (απο τα Attica, παλια απ τα Beautyworks), που εχει καμια 100-αρια ευρως…
    Οπως κ να χει μπηκε στην White list μου(λιστα με to buy items)

    Επισης η μασκαρα του MUFE με ιντριγκαρε χαχαχα, χμμ πως ναναι το αποτελεσμα αραγεςςς

  14. Τζα!!!Γεια σας κούκλες.Τι ωραία πραγματάκια…Το γλυκούτσικο κραγιονάκι 5σε1 τι καλό που είναι;Και πολύ πρακτικό.Πάλι δεν βρίσκω κάτι που να μην μου αρέσει.Τα συμπτώματα του “ταθέλωόλαεδώκαιτώρα”άρχισαν….Φιλιά 😉

  15. Πολύ όμορφα όλα όσα μας έδειξες. Αγαπημένα μου τα benefit και τα MUFE, ειδικά οι υγρές σκιές στο βαζάκι που διαρκούν αιώνες. Η παλετίτσα από τα sleek είναι πολύ καλή ιδέα για τα μικροδωράκια των Χριστουγέννων. Την μάσκα glamglow την είδα από κοντά αλλά μου φάνηκε ακριβή ρε γαμώτο. Τελικά τα sephora είναι το αγαπημένο μου κατάστημα…

  16. καλη δουλεια πρακτορα τζουλια!βλεπω αρκετα πραγαματακια που θα κανουν το πορτοφολι μου να κλαιει.αληθεια ειναι τοσο καλη αυτη η μασκα?τοσο καιρο που να τη εβελεπα δεν μου γεμιζε το ματι..θα ζητησω ενα δειγμα να τη δοκιμασω ^_^

  17. Paromoia antidrash sth maska omorfias antimetwpizw k egw apo th mikrh korh mou otan me vlepei kai foraw,xaxaxa…ola ta kallyntika einai super alla gia mena (mallon gia thn mikrh moy kalytera)tha parw to Beauty Bird

  18. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.
    ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΑ SEPHORA ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΓΙΟΝ 5 ΣΕ 1 ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΕΤΑ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΑΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΕΛΠΙΖΩ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΦΕΡΩ.

  19. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!ΝΑ’ΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!!ΕΙΧΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΠΑΛΙ ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΣ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ.ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ,ΤΙ ΒΙΤΣΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΠΙΑ;ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕΣ Ε!ΑΜΑ ΒΑΛΩ ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΣΑΝ ΤΟ ΣΤΑΘΗ ΨΑΛΤΗ ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΛΕΪΣΤΕ ΤΗΝ ΑΟΜΑΤΗ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΚΑΤΙΤΙΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΠΑΛΕΤΑ ΤΗΣ SEPHORA;ΟΝΕΙΡΑ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΧΤΟΣ Ε!ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΑΕΔΡΦΕ.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΜΕ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.ΤΟ ΒΡΗΚΑ!ΘΑ ΚΕΔΙΣΩ ΤΟ ΤΖΟΚΕΡ(ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΠΟΤΕ)ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΙΓΑ ΘΑ ΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΩ ΟΛΑ ΤΑ SEPHORA Ε!!ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΘΑ ΛΗΣΤΕΨΩ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ……..ΧΕΧΕΧΕ!!!!!ΘΑ ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΣΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΠΑΝΚΑ,ΕΕΕ SORRY ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΑ SEPHORA ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ!!!!ΜΩΡΕ ΑΠΟ ΙΔΕΕΣ ΣΚΙΖΩ,ΑΠΟ ΡΕΥΣΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;ΤΙ ΣΚΑΩ;ΘΑ ΠΩ ΤΟΝ ΨΑΛΤΗ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ .ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΑΜΑ!!!!!ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ!!!!!!!ΑΑΑΑΧΧΧΧΧ!!!!ΟΝΕΙΡΟ ΔΕΜΕΝΟ ΣΤΟ ΜΟΥΡΑΓΙΟ,ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ.ΠΩΣ ΜΟΥ ‘ΡΘΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ;Α ΠΑΕΙ.ΛΑΛΗΣΑ.ΕΜ ΒΕΒΑΙΑ.ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΑ ΔΕΙΞΕ ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΕΙΣ!!!!!ΕΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ.ΕΧΕΤΕ ΓΕΙΑ ΒΡΥΣΟΥΛΕΣ,ΛΟΓΓΟΙ ΒΟΥΝΑ ΡΑΧΟΥΛΕΣ,ΙΧΑ!!!!!!!!

  20. ΚΑΛΗΜΈΡΑ BB GIRLS !! ΕΝΤΆΞΕΙ ΤΏΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΤΟΝ ΕΝΘΠΥΣΙΑΣΜΟ ΜΟΥ!! ΩΣΤΟΣΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΔΕΙΧΝΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΗΝ MUFE. ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΔΕΙΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΝΕΣΕΣΕΡ. ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΕΡΑ !

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.