Maybelline New York: 5 προϊόντα μακιγιάζ που αγαπήσαμε!

maybelline-new-york-nail-po

 

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, όπως και να είναι ο καιρός, η αλήθεια είναι ότι όταν λαμβάνω Δελτίο Τύπου από την Maybelline New York για τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά λανσαρίσματα της μάρκας, μου φτιάχνει η διάθεση. Χρώματα, ιδέες, beauty tips, «ζωηρές» φωτογραφήσεις, από μια απίστευτα «παιχνιδιάρικη» εταιρία μακιγιάζ, με πολύ καλά προϊόντα αλλά και προσιτές τιμές.

 

Αυτά είναι τα 5 αγαπημένα μου νέα προϊόντα της μάρκας

 

Maybelline New York: Lasting Drama

 

 

maybelline-molyvia-mation-l

 

Αυτό το αδιάβροχο μηχανικό μολύβι ματιών, μου αρέσει γιατί «γράφει» έντονα, γιατί έχει διάρκεια, γιατί είναι αδιάβροχο (και εύχομαι σε λίγο να ιδρώσω και να το χρειαστώ το αδιάβροχο, μια που φέτος με αυτόν τον καιρό, τίποτα δεν είναι πλέον σίγουρο) Επίσης μου άρεσαν πολύ οι έντονες αποχρώσεις του σε μπλε και πράσινο, εκτός φυσικά από τις πιο κλασσικές μαύρες και καφέ. Την πράσινη την έχω ήδη προβάλει. Στον καθρέφτη του μπάνιου μου δηλαδή, γιατί εκείνη την μέρα έβρεχε και κάπως μου ήρθε, αλλά θα το πάρω μαζί μου, στο νησί το Πάσχα. Ενδεικτική Τιμή Λιανικής 7,95Ε

 

Maybelline New York Cover Stick

 

 

 

CONCEALER COVER STICK

 

Ένα κονσήλερ σε μορφή στικ το οποίο είναι «εύκολο», είναι εύχρηστο, καλύπτει τις ατέλειες, το βρίσκουμε σε τρεις αποχρώσεις (και αυτό είναι πάντα καλό) αλλά για να είμαι ειλικρινής, το μεγάλο δέλεαρ είναι η τιμή του: 3,99Ε

 

 

Maybelline New York Dream Sun Bronzing Powder

 

Dream Sun Bronzer

 

Και αυτό ελπίζω να το χρειαστώ σύντομα αλλά ακόμα και αν όχι, σκασίλα μου, θα το απλώσω έτσι κι αλλιώς, βαρέθηκα να με βλέπω με την ασπρίλα του χειμώνα, οπότε, λίγο bronzer δε θα με «χαλάσει» καθόλου. Τιμή 12, 95 και με αυτά τα λεφτά έχεις ηλιοκαμένο lookστη στιγμή, σα να γύρισες από μίνι διακοπές που θα σου κόστιζαν πολύ περισσότερο.

 

Maybelline New York Color Show

 

Δεν διάλεξα τυχαία το εικαστικό αυτής της σειράς με τα βερνίκια νυχιών για να ανοίξω το σημερινό post. Όχι πείτε μου, δίκιο δεν είχα, που είπα ότι η Maybelline New York μου φτιάχνει τη διάθεση; Και μπορώ να πω ότι μου τη φτιάχνει ακόμα περισσότερο αυτό το πορτοκαλί βερνίκι που αν και το χρώμα δεν είναι το αγαπημένο μου (σπάνια έως ποτέ, φοράω πορτοκαλί) αυτό περιμένω πως και πώς να το φορέσω και ξέρω και με ποια πέδιλα θα το βάλω. Αυτά είναι τα νέα χρώματα και η τιμή τους 3,50Ε Είπα ότι στεγνώνει σε ένα λεπτό; Βασικό και αυτό.

 

Νο 432 Tangerine Tango

 

 

COLORSHOW SWEET N SPICY 432 TANGERINE TANGO

 

No 435 Paprika Pop

 

 

COLORSHOW SWEET N SPICY 435 PAPRIKA POP

 

Maybelline New York: The Nudes Palette

 

 

SHADOWS_NUDE PALLETTE

 

 

Νομίζω το πιο ενδιαφέρον λανσάρισμα της μάρκας από όλα. Μια ολοκληρωμένη παλέτα, με σκιές σε 12 αποχρώσεις αλλά όχι ό, τι κι ό, τι. Αποχρώσεις κολακευτικές και universal ιδανικές για όλες τις εποχές του χρόνου σε ένα καλοφτιαγμένο packaging, είναι  από αυτές που δεν αποχωρίζεσαι και έχεις στο νεσεσέρ μέχρι να την «λιώσεις» Τιμή πολύ φιλική, στα 15Ε .

 

 

maybelline-new-york-the-nud

 

 

Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Ποιο θα θέλατε να δοκιμάσετε;

 

 

 

 

 

 

 

14 Σχόλια
  1. Καλημέρα!!!
    επειδή μας έχει τρελάνει ο καιρός θέλω πια να σκέφτομαι μονο καλοκαιρινές καταστάσεις αν και
    ¨Εχω δηλώσει παλαιότερα οτι δεν ήμουν μεγάλος φαν του καλοκαιριού για
    διάφορους τεχνικούς λόγους !!φετος ¨εχω αρχίσει να κοιτάω απο τώρα τα αντιηλιακά και
    τα αυτομαυριστικα!
    Απο αυτά που μας έδειξες ψήφισα τη bronzing powder αν και μου έκλεινε πονηρά το μάτι και το
    Paprika pop!!
    Συνχαρητηρια για τις τυχερές του χθεσινού διαγωνισμού!
    Και μιας το δώρο ήταν αυτό το υπέροχο κραγιόν! Θα ήθελα την βοήθεια σας!!! Ψάχνω για ενα κραγιόν
    σε απάλη ροζ απόχρωση ?? που να μένει όμως σταθερό για κάποιες ώρες!
    Φιλια

  2. Καλημέρα στα bbgirls!Τι κάνετε;Διακοπούλες βλέπετε κι επιτέλους ένα πρωινό σχόλιο!Θα ήθελα να δοκιμάσω τη nude παλέτα κ το μολύβι ματιών.θέλω επειγόντως καλοκαίρι για να βάλω, ακόμα και να ανανεώσω, τα καινούργια μου ρούχα κ καλλυντικά αλλά δεν μου κάνει τη χάρη.Εύχομαι να περνάτε όμορφα στο σπίτι ή όπου αλλού βρίσκεστε!

  3. Ψηφίζω κι εγώ δαγκωτό το “Tangerine Tango” γιατί μου αρέσει πολύ η απόχρωση αν και δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ κάποια αντίστοιχη στα νύχια μου ( και στα ρούχα μου , τώρα που το σκέφτομαι … ) . Το συγκεκριμένο πάντως είναι τόσο ζουμερό και λαχταριστό , σαν να σου κλείνει το μάτι !

  4. Τζα!!!Καλημέρα bb.The Nudes Palette ψήφισα.Είναι όπως τα λες,τεσσάρων εποχών,τις εξής δύο,τον χειμώνα εννοώ. 😛
    Μουτς
    ΥΓ.Συγχαρητήρια στις τυχερές συμμαθήτριές μου <3

  5. @Τζουλια μου σε ευχαριστω πολυ για την πληροφορια
    παντα οτι μου εχεις προτεινει με εχει ικανοποιηση απολυτα!!!!!
    Φιλια xxxxx

  6. Συγχαρητήρια στα τυχερά κορίτσια! Εγώ ψήφισα την πούδρα αλλά το πορτοκαλί μανό είναι πολύ εντυπωσιακό ειδικά βλέποντάς το φορεμένο. Παρ’ όλο που δεν το φοράω αυτό το χρώμα, η συγκεκριμένη απόχρωση με ενθουσίασε.

  7. Καλησπερα bbgirls..ψηφισα lasting drama τωρα στα κλεφτα απο τη δουλεια,γιατι εχω μια εξαρτηση απο τα μηχανικα μολυβια σε μαυρο χρωμα παντα…αν και πρεπει να εχω καμμια 10ρια,το γεγονος οτι ειναι αδιαβροχο με δελεασε πολυ τωρα που καλοκαιριαζει

  8. Καλά ο καιρός μας έχει τρελάνει και από αύριο αναμένεται κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας! 🙁 Μου άρεσαν όλα, αλλά βλέπω ότι το κοινό ψηφίζει την παλέτα και ποιά είμαι εγώ να πω όχι;; Χαχαχαχα! Και τα μολυβάκια μου κλείνουν το μάτι, είναι αδιάβροχα, με διάρκεια και γράφουν καλά, τι άλλο να ζητήσεις; 🙂

  9. τα μολύβια, λατρεύω τα μηχανικά για ευνόητους λόγους
    πρωί,να βιάζομαι και να σπάει? ε, όχι!
    και το κονσίλερ σίγουρα, σούπερ τιμή
    και το πορτοκαλί μανό όμως? φωνάζει:πάρε με,πάρε με!
    Κι αν δεν ήταν όλες οι τιμές καλές, κάποια θα τα άκουγε απόψε!

  10. Την παλέτα ψήφισα εγώ. Μου άρεσαν τα χρώματα.

  11. Ψηφίζω cover stick…αυτό θα ήθελα να δοκιμάσω.Καλή τιμή,και σίγουρα καλή ποιότητα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.