5 Aφρόλουτρα που αξίζει να δοκιμάσεις!

 

summer-showers!

 

Το αφρόλουτρο είναι ένα προϊόν απαραίτητο, συχνά όμως παραμελημένο εδώ στα blogs και τα περιοδικά. Αν και αποτελεί το Νο1 προϊόν προσωπικής φροντίδας και περιποίησης που κάθε μα κάθε γυναίκα χρησιμοποιεί στην καθημερινότητά της, συχνά τείνουμε να μην του αφιερώνουμε την προσοχή που θα του άξιζε.

 

Ίσως επειδή ξεπλένεται και δεν μένει στο δέρμα, ίσως επειδή ως προϊόν είναι συνήθως αρκετά οικονομικό και μπορούμε να το προμηθευτούμε σε μια απλή επίσκεψη στο super market, ίσως για όλα αυτά παραμελούμε να το αναφέρουμε. Σκεφτείτε όμως πως δεν συμβαίνει το ίδιο με το καθαριστικό του προσώπου. Σε εκείνο δίνουμε μεγάλη σημασία γιατί ξέρουμε πως όσο πιο αποτελεσματικό και πιο περιποιητικό είναι, τόσο καλύτερα θα ωφελήσει την επιδερμίδα μας, τώρα και στο μέλλον. Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για το αφρόλουτρο.

 

Σήμερα λοιπόν αφιερώνουμε το post αποκλειστικά σε προϊόντα καθαρισμού σώματος, συγκεκριμένα σε όσα νέα δοκιμάσαμε και κέρδισαν τις εντυπώσεις μας. Και φυσικά, ξεκινάω με το αγαπημένο της Τζούλιας που δεν είναι άλλο, από το νέο Dove Body Wash

 

 

 

NEO DOVE BODY WASH!

 

 

dove-coconut-jasmin

 

Η νέα σειρά, αποτελεί τη μεγαλύτερη καινοτομία της μάρκας, αφού οι ειδικοί του Dove βελτίωσαν τη σύνθεσή του κάνοντας το αφρόλουτρο Dove ακόμα πιο απαλό για την εξωτερική στοιβάδα της επιδερμίδας. Παράλληλα, με την επιλογή εξευγενισμένων ήπιων συστατικών καθαρισμού, η νέα σειρά Dove χαρίζει σε κάθε γυναίκα μια συναρπαστική εμπειρία ντους με ένα πιο πλούσιο και κρεμώδη αφρό! Το αποτέλεσμα; Πιο όμορφη, απαλή και λεία επιδερμίδα με ένα μόνο ντους!  Φυσικά αγαπημένο για το καλοκαίρι το Coconut Jasmin!

 

 

Nuxe Prodigieux Shower Oil

 

nuxe

 

Και μόνο η ονομασία του (Shower Oil) με προκαλούσε να το δοκιμάσω. Το νέο αφρόλουτρο της Nuxe είναι εμπνευσμένο από το ομώνυμο λάδι περιποίησης που όλες αγαπήσαμε. Καθαρίζει απαλά αλλά αποτελεσματικά το δέρμα, ενώ η πλούσια, μεταξένια υφή του το ενυδατώνει και το θρέφει βαθιά, αφήνοντάς το βελούδινα απαλό στο άγγιγμα.  Ένα από τα  αγαπημένα μου αφρόλουτρα, το χρησιμοποιώ μία με δύο φορές την εβδομάδα, όταν θέλω πραγματικά να απολαύσω το ντους μου. Είναι λίγο ακριβό (για αφρόλουτρο) γι’αυτό άλλωστε αποφεύγω τη καθημερινή του χρήση.

 

Fa Magic Oil

 

fa

 

Τα νέα Fa Magic Oil κυκλοφορούν σε δύο τύπους: το ροζ γιασεμί και τον μπλε λωτό. Και τα δύο διαθέτουν όμορφο άρωμα, ανάλαφρο και άκρως αναζωογονητικό. Έχουν ευχάριστη υφή σε μορφή gel και καθαρίζουν αποτελεσματικά την επιδερμίδα δημιουργώντας πλούσιο αφρό. Ενυδατώνουν το δέρμα και τονώνουν τις αισθήσεις, την ώρα που σας περιβάλλει ένα μοναδικό άρωμα φρεσκάδας. Μου άρεσαν πολύ και τα δύο, ο μπλε λωτός όμως κινείται πιο κοντά στα γούστα μου.

 

 

 

Dettol Profresh

 

 

 

dettol-afroloutra

 

 

 

Έχει γράψει και παλαιότερα η Τζούλια γι αυτά, αλλά καλό είναι να τα ξαναθυμηθούμε. Τα νέα αφρόλουτρα Dettol Profresh, απομακρύνουν τα μικρόβια, εξασφαλίζοντας βαθύ καθαρισμό, χωρίς όμως να ερεθίζουν, αφού η σύνθεσή τους σέβεται το pH το δέρματος. Το ευχάριστο άρωμα μόλις ανοίγεις τη συσκευασία, η απαλή αίσθηση κατά τη διάρκεια του μπάνιου, αλλά και η αίσθηση φρεσκάδας και ενυδάτωσης μετά το μπάνιο. Θα τα βρείτε σε τέσσερα αρώματα.


 

Roger & Gallet Gel Douche

 

 

 

roger& gallet

 

Πλούσιος ενυδατικός αφρός. Μεταξένια και απαλή επιδερμίδα, άμεσα ενυδατωμένη. Εκπληκτικά αρώματα (με αγαπημένο αυτό παραπάνω…)  Μεταξύ μας, τα αφρόλουτρα Roger & Gallet επαναπροσδιορίζουν τη «ρουτίνα» του ντους, μετατρέποντάς το σε καθημερινή απόλαυση, προσφέροντας τόνωση πριν να αρχίσει η μέρα και απόλυτη χαλάρωση, όταν αυτή τελειώνει. Για “ειδικές” περιστάσεις, βραδιές, πρωινά, καλοκαιρινές διακοπές (όχι με φίλες..) κλπ, κλπ.  κλπ…

 

 

 

Έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω;

 

 

Ποιο είναι το αγαπημένο σας αφρόλουτρο;

 

Iωάννα Μανέτα

 

 

10 Σχόλια
  1. Έχω σκαλώσει με το lepetitmarseillais αφρόλουτρο από τη σειρά Συνταγές της Μεσογείου με βούτυρο καριτέ και ακακία Τυνησίας (είναι σε λευκή συσκευασία)Μυρίζει τέλεια με άρωμα που διαρκεί,αφήνει το δέρμα τόσο απαλό λες κι έβαλες ενυδατική,το βρίσκεις παντού,σε πολύ καλή τιμή(συχνά η εταιρεία έχει και προσφορές 1+1)οπότε δοκιμάστε το όλες.Ειδικά όσες είστε σε διακοπές συνδέστε τη μυρωδιά του με τα ειδυλιακά τοπία που βρίσκεστε και το χειμώνα με ένα ντους θα επαναφέρετε αναμνήσεις 😉
    Μουτς

  2. Δοκίμασα το αφρολουτρο Dettol μελι, υπεροχο! Αλλα αυτες τις πολυ πολυ ζεστες μερες θυμηθηκα οτι ειχα παρει απο το bodyshop το αφρολουτρο με λεμονι και το μετανοιωσα που δεν το ειχα δοκιμασει νωρίτερα! Φρεσκαδα, υπέροχο αρωμα και μια χαρά ταιριαζει με τα καλοκαιρινά body spray αρωματακια! Σας το συνιστω για αμεση αισθηση αναζωογόνησης και δροσιάς!

  3. Μετά το post της Τζούλιας για τα Dettol, φυσικά και τα δοκίμασα! Χρησιμοποιώ αυτό με άρωμα σύκο και πραγματικά το έχω λατρέψει τόσο για το άρωμα του, αλλά ακόμα περισσότερο για την αίσθηση καθαριότητας χωρίς τον παραμικρό ερεθισμό στο δέρμα! Ακόμα και τις ημέρες ηλιοθεραπείας που θέλουμε ότι πιο ενυδατικό και απαλό υπάρχει, με κάλυψε απόλυτα!

  4. Εχω δοκιμάσει Dove & Fa και μου αρέσουν αρκετά,αλλά τα αγαπημένα μου είναι τα κλασικά πια εδώ και χρόνια,από τότε που ήμουν παιδί και μου τα έφερνε η θεία μου από την Αμερική γιατί νομίζω τότε δεν ήταν διαδεδομένα στην Ελλάδα,τα bubble baths της ΑVON..Εχω δοκιμάσει όλες τις υπέροχες μυρωδιές από τα συγκεκριμένα και δεν τα αλλάζω με τίποτα! Η ευωδιά τους είναι απίστευτη,κρατάει για ώρες και μοσχοβολάει όλο το μπάνιο(εμένα όλο μου το σπίτι που είναι μικρό)και δεν ξηραίνουν καθόλου το δέρμα.

  5. Λοιπον θα ξεκινησω λεγοντας πως το χειροτερο απο ολα ειναι το nuxe.το αγορασα πριν περιπου 1 μηνα και μολις εκανα ντουζ μου ηρθε να λιποθυμησω.ειλικρινα μυριζει χωρις υπερβολες κηδεια..σοβαρα μιλαω κοριτσια.την ιδια στιγμη το πεταξα.κριμα τα 11 ευρω που το πηρα..Το αγαπημενο μου ομως ειναι της DOVE με αρωμα αμυγδαλο.

  6. Γεια σας Κοριτσια σαν το αρωμα του DOVE και τον απαλο αφρο του κανενα. Ειναι οντως αξεπεραστο Καλο απογευμα

  7. ΄Εχω δοκιμάσει το Dove και το Fa.Απ’τα δύο προτιμώ το Dove.Θα ήθελα όμως να δοκιμάσω το Nuxe..το παρουσίασες πολύ δελεαστικά!!

  8. Έχω δοκιμάσει dove και fa. Προτιμώ Dove. Μια εταιρεία που γνώρισα φέτος ενώ έψαχνα κάτι για πρόσωπο είναι από τα δερμοκαλλυντικά A-derma. Αυτό που πήρα είναι και για πρόσωπο και για σώμα και μου άρεσε πολύ. Θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα αν και δεν έχει έντονο άρωμα.

  9. Εχω δοκιμασει Dove πολυ ωραιο αλλα σαν το Musk δεν ειναι.Ακριβο αλλα μια φορα στο τοσο αξιζει…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.