5 Nέα (Valentine’s) Αρώματα, για όλους.

 

hearts-background

 

Πλησιάζει του Αγίου Βαλεντίνου και ένα άρωμα είναι πάντα ένα ευπρόσδεκτο δώρο για γυναίκες αλλά και για άντρες, γι’ αυτό σήμερα θα ρίξουμε μια ματιά σε κάποιες νέες κυκλοφορίες for her and for him, αλλά και ένα unisex (είναι και αυτός ένας τρόπος να γιορτάσετε τον έρωτά σας- φορώντας το ίδιο άρωμα) για να πάρετε ιδέες.

 

Το νέο αντρικό άρωμα CH Men Prive

 

Το CH Men Prive είναι το νέο ανδρικό άρωμα της οικογένειας CH Carolina Herrera. Είναι θερμό και πολυτελές με νότες από ουίσκι και δέρμα. Ένα άρωμα προκλητικό, μοντέρνο και πλούσιο. Το μαύρο γυαλιστερό μπουκάλι του αρώματος CH Men Prive βρήκε την έμπνευσή του από το κλασικό φλασκί. Οι προκλητικές λεπτομέρειες χρυσού που διακρίνονται στο μπουκάλι χαρίζουν κομψότητα και ταυτόχρονα προσδίδουν στο μπουκάλι δύναμη και αρρενωπότητα. Το CH Men Prive εκφράζει απόλυτα τον άνδρα Carolina Herrera που είναι έτοιμος να παθιαστεί με οτιδήποτε κάνει κάθε στιγμή. (για sexy bb boys είναι αυτό το άρωμα νομίζω)

 

 

CH_menprive_DPSman_ME_hr

 

 

 

Το νέο γυναικείο άρωμα Chloe Love Story, Eau de Toillette

 

 

Εσύ bb boy, που διαβάζεις τώρα, όπως κατάλαβες, αν έχεις μια βερμπαλιστική δυσκολία και δεν αφήνεις εύκολα να φανούν τα αισθήματα σου και δε μιλάς πολύ και είσαι του “actions speak louder than words”, αν της πάρεις δώρο το συγκεκριμένο άρωμα και πάλι δεν θα χρειαστεί να πεις πολλά (τυχερούλη). Love story, το όνομα μιλάει από μόνο του. Το άρωμα τώρα, αν σε ενδιαφέρει (που δεν νομίζω, αλλά δουλειά μου είναι να σου το πω) είναι περισσότερο floral και αισθησιακό, από το προηγούμενο ενώ στη σύνθεσή του περιλαμβάνει άνθη πορτοκαλιάς και νεροκάρδαμο, τα οποία συνδυάζονται με μια δροσερή λουλουδένια συμφωνία. (δεν χρειάζεται να καταλάβεις, θα καταλάβει εκείνη που είναι και το ζητούμενο, απλά αγόρασέ το)

 

 

Chloe_LOVE_STORY_EDT_W_001

 

 

Το νέο γυναικείο άρωμα Valentino Donna

 

Το άρωμα Valentino Donna είναι μυστηριώδες, θεσπέσιο και διαχρονικό, όπως ένα προϊόν υψηλής ραπτικής. Φωτεινό και αισθησιακό, το άρωμα περιστρέφεται γύρω από μια αντίθεση διακριτικών συστατικών. Απόσταγμα τριαντάφυλλου, σε συνδυασμό με νότες από περγαμόντο και ίριδα Pallida, φωτίζει το άρωμα με εκλεπτυσμένη λαμπρότητα και μια μοναδική υφή. Ζεστές, έντονες νότες δέρματος, αναμεμιγμένες με πατσουλί και βανίλια εκφράζουν έναν αναπόφευκτο αισθησιασμό. (για sophisticated bb girls)

 

 

 

VALENTINO-DONNA---WHITE-BAC

 

 

 

To νέο αντρικό άρωμα Joop Homme Sport: Εγώ προσωπικά έχω συναισθηματικό δέσιμο με αυτό το άρωμα, το φόραγε χρόνια ο κολλητός μου παιδικός φίλος Θάνος και δεν το άλλαζε με τίποτα. Αυτό τώρα όπως καταλάβατε, είναι για σπορτίφ bb boys (καμία σχέση ο Θάνος, ας πούμε) Το άρωμα που το λες και «ζωηρούλι» είναι δυναμικό και ελκυστικό, με την κορυφή του να αποτελεί μια έκρηξη δροσιάς χάρη στην αναζωογονητική μέντα, που πλαισιώνεται με το γλυκό άρωμα του περγαμόντου και της πιπερόριζας. Στην καρδιά του αρώματος συναντούμε μια συμφωνία από αλάτι, εμπνευσμένη από την αλμύρα της θάλασσας στην επιδερμίδα, που συμπληρώνεται από τη ζωηράδα του άνθους πορτοκαλιάς. Στην ξυλώδη βάση του αρώματος κυριαρχεί το Tonka bean. Αυτά.

 

joop

 

 

ck2 Το Unisex

«Η ζωή είναι πιο ωραία όταν είμαστε 2», είναι το tagline του αρώματος και ποια είμαι εγώ για να διαφωνήσω με τον κύριο Klein? Η κατηγορία του ck2 είναι urban woody fresh και οι νότες του οι εξής: Νότες κορυφής: wasabi, μανταρίνι, απόσταγμα από φύλλα βιολέτας. Νότες καρδιάς: υγρές πέτρες, ίριδα, τριαντάφυλλο. Νότες βάσης: βετιβέρ, λιβάνι, σανδαλόξυλο.

 

CK2-EDT-100ml-Bottle-Angele

 

 

 

 

 

8 Σχόλια
  1. A… εγω θα σας πω ένα ακόμα υπέροχο και συναρπαστικό αντρικό, με υπονοούμενα!!!! L’ homme ideal του Guerlain και ο νοών νοήτω… δεν είναι φετεινό είναι του ’14 αλλα, για ιδιαίτερους λόγους το λατρεύω, MariaA.. you know what I mean…. 😉

  2. @Stella 😉 Nai poly oreo einai!!
    To aroma einai i No.1 epilogi gia doro!! Se kathe giorti, epeteio kai efkairia!!

  3. Τι ωραίες προτάσεις για δώρα!!! Η μία καλύτερη από την άλλη!! Ευχαριστούμε και καλή εβδομάδα κορίτσια!!!

  4. ….αυτό το CH Prive ακούγεται ενδιαφέρουσα περίπτωση ….για έναν πολύ ξεχωριστό κύριο της καρδιάς μου….ένα λατρεμένο bb boy…μη γελάτε,πονηρούλες….για τον γιο μου το θέλω που βαδίζει πια στα 20 και δεν είχε που να μοιάσει το καμάρι μου…έχει έρωτα κι αυτός με τα αρώματα…σαν τη μανούλα…αφού δεν ξέρω ποια συλλογή είναι πιο μεγάλη….η δική του ή η δική μου.

  5. Με το Joop έχω και εγώ συναισθηματικό δέσιμο,το φόραγαν οι άντρες της οικογένειας(μπαμπάς και αδερφός)και πάντα μου άρεσε!!! Μου έκανε κλικ το άρωμα Valentino Donna,αυτό πρέπει να το μυρίσω οπωσδήποτε!

  6. Ωραίες προτάσεις.Με το Joop σκάλωσε εδώ και ένα μήνα ο γιος μου.Μυστήρια πράγματα…
    Μουτς

  7. Το unisex το φοβάμαι..άσε που δε θέλω και οι δύο να μυρίζουν περίπου το ίδιο.Ψηφίζω Valentino και φυσικά σκέφτομαι τον εαυτό μου.Θα ξεχάσω,εντελώς κατά λάθος,ένα σημείωμα;”να θυμηθώ να πάρω νέο άρωμα…”και θα μου το πάρει δώρο!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.