Μαλλιά: Θα τα βάψουμε μοβ (ή ροζ, ή κοραλί, ή γαλάζιο, κλπ κλπ)

 

KARLY-MCNEIL-RAINBOW-HAIR-J

 

 

Πριν από λίγες μέρες συνέβησαν σχεδόν ταυτόχρονα, δυο πράγματα: το πρώτο ήταν ότι διάβασα στο Δελτίο Τύπου της L’Oreal Professionnel, ότι τα χρωματιστά μαλλιά και οι τάσεις “mermaid hair”  και “rainbow hair” είναι το νέο μακιγιάζ.

 

Το δεύτερο ήταν ότι είδα στο fb την Celia, με το νέο της μοβ μαλλί. Και αν και είχαμε δώσει όρκο bb girl τιμής, ότι τα μαλλιά μας θα τα βάψουμε όλες μοβ, μόλις πατήσουμε τα 70, η Celia δεν άντεξε και μη θέλοντας να περιμένει, μας πρόλαβε στη γωνία.

 

Και φυσικά τώρα πλέον δεν θα τη λέω bb girl, αλλά pp girl, όπου pp = Purple Power.

 

 

 

Aς δούμε λοιπόν σήμερα τι ακριβώς είναι η νέα γκάμα χρωμάτων  Colorful Hair by L’Oreal Professionnel. Kατ’ αρχήν ανήκει στην κατηγορία της άμεσης βαφής, η οποία δεν ευαισθητοποιεί τα μαλλιά, καθώς οι χρωστικές παραμένουν στην επιφάνεια της τρίχας και απομακρύνονται με τα λουσίματα.

 

 

 

loreal-professionnel-colorful-hair

 

 

 

 

Υπάρχουν 7 αποχρώσεις και το Clear, το οποίο μπορεί να αναμειχθεί για  περισσότερες επιλογές ή ακόμα και ανταύγειες. Προσφέρουν διάρκεια έως 15 λουσίματα και εξασθενούν σταδιακά και ομοιόμορφα. Η έντονα καλλυντική σύνθεση της σειράς, προσφέρει μαλλιά απαλά στο άγγιγμα, γιατί τι να το κάνεις το χρωματιστό, αν το μαλλί βγει άχυρο;

 

 

Οι αποχρώσεις:

 

 

colors

 

 

Πάρτε ιδέες:

 

Ή μάλλον για μισό λεπτό.. Αφού είπαμε τις προάλλες ότι θα σας λούσω, μήπως να ξεκινήσω τη νέα καριέρα και με βαφές; Δηλαδή να αποφασίσω εγώ με τι χρώματα από τα παρακάτω θα ήθελα να δω κάποιες από σας; Μην είμαι μόνο το παιδί του λουτήρα, τώρα και colorist!

 

Λοιπόν, ξεκινάω και στα σχόλια μπορείτε να μου πείτε, αν έχω πέσει μέσα στις προτιμήσεις σας:

 

 

Αν δεν κάνω εγώ την αρχή, πως θα πείσω εσάς;  Για μένα, θα κρατήσω το παρακάτω λιλά-μοβ.

 

BRIE-LAVENDER-HAIR-TIFF

 

 

Mε αυτό θα ήθελα να δω τη Stella. Πω, πω, απίθανα θα σου ταιριάζει.

 

DANA-TAYLOR-PINK-HAIR-1-TIF

 

 

Νάνσυ, υπέροχη θα είσαι με αυτές τις αποχρώσεις.

 

CHANTAL-JONES_CANDY-HAIR

 

 

Mε αυτό, το magnetic blue φυσικά τη Maryl, που αν και δεν μου το έχει πει (ή μπορεί και να το έχουμε πει) το αγαπημένο της χρώμα είναι το μπλε και όλες του οι αποχρώσεις.

 

YUEN-BLUE-OMBRE-TIFF

 

 

Amalia μου, θα σου επιτρέψω το nude κραγιόν, αλλά τα μαλλιά σου τα θέλω έτσι. Όχι τόσο σγουρά, αλλά με αυτές τις αποχρώσεις.

 

BETHANY-RAINBOW-HAIR-TIFF

 

 

Θαύμα, θαύμα θα είναι η Sheena με αυτό!

 

YUEN-SZE-JIA-OIL-SLICK-HAIR

 

 

Θα ενθουσιαστούν στο Λονδίνο, με αυτές τις ανταύγειες στα μαλλιά της Υπουργού MariaA.

 

MARTINA-OPAL-HAIR-TIFF

 

 

Mη γκρινιάξεις. Ξέρω ότι είσαι καθαρόαιμη κοκκινομάλα αλλά πάλι σε πρωτεύων χρώμα σε πηγαίνω Litsa. Μπλε ανοιχτό με  λίγο τυρκουάζ, έχεις και κατάλευκο δέρμα, ιδανικό για το καλοκαίρι.

 

 

COURTNEY-MERMAID-HAIR-TIFF

 

 

Το παρακάτω με κλειστά τα μάτια, αφού νομίζω ότι αυτή η απόχρωση και αυτή η υπέροχη sexy chic κοτσίδα, θα είναι ιδανική για σένα, SofiaT.

 

BONNIE-MAGENTA-HAIR-2-JPEG

 

 

Τι λες Rania, για λίγες εσωτερικές σμαραγδί ανταύγειες;

 

MORGANNE-PEEKABOOHAIR-TIFF

 

 

Εντάξει, εντάξει! Αν σου φαίνεται υπερβολικό για να βάψουμε όλο το μαλλί, τουλάχιστον άσε με να σου κάνω μερικές ανταύγειες σε αυτή την απόχρωση Marianna. Θα σου ταιριάζουν τέλεια!

 

SAM-ROMBERGER-PEACH-HAIR-TI

 

 

Τι λέτε; Είσαστε έτοιμες για καλοκαιρινό hairmakeup, ή μόνο η Celia, τολμάει;

 

 

43 Σχόλια
  1. Καλημέρα!!!!
    @Τζουλια αφού έδωσα όρκο για τα 70 να τα βάψω μοβ!!! Δεν θα τον πατήσω τωρα ,κρατάω τον λογο μου!!!
    Θα σας περιμένω να πάμε μαζι στο δικο μας ΒΒ κομμωτήριο …….
    Πάντως για το χρωμα μέσα έπεσες !!! Αχαχαχα αν τολμούσα να κάνω κάτι έστω και λίγες ανταυγιες αυτή
    η απόχρωση θα την τολμούσα!!! Και η κοτσίδα tres chic!!!!!

  2. @SofiaT: Μα σου λέω, εσύ δε με κούρασες καθόλου για να αποφασίσω πως θα σου τα φτιάξω!!

  3. @Julia μετα απο τόσα χρονια που μιλάμε εδω στο bb με εχεις καταλάβει απολύτως!!!!

  4. ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!! ΤΕΛΕΙΑ! ΤΕΛΕΙΑ ΟΛΑ!!!! Μη νομίζεις… δεν απέχει και πολύ το τωρινό μαλλί μου απ΄την απόχρωση που διάλεξες… Σιγά σιγά οδεύω προς το δαμασκηνί. Το μωβ ευτυχώς έχει πολλές αποχρώσεις! Μέχρι τα 70 θα τις έχουμε κάνει όλες 😉

  5. @Stella: Μου άρεσε πολύ και το μήκος και το φορμάρισμα αυτό για σένα, εκτός από το χρώμα. Πολύ κοντά είσαι πάντως σε αυτό, με το απίθανο lob σου. Λίγο ακόμα μόνο να μακρύνουν.

  6. Kalimera!! Eksairetikes apoxroseis dialekse gia mena! Ta rainbow hair einai I nea moda kai polles kopeles vazoun diafora xromata! I L’Oreal pantos exei sti seira kai xromata pou mporeis na vapseis ta mallia soy kai fevgoun me to lousimo. Ta vlepo sta Boots edo kai kairo kai etoimi eimai na paro na dokimaso!!

  7. @Ju: an I douleia mou den itan afti pou einai na eisai sigouri oti tha eixa diaforetiko xroma kathe vdomada!!

  8. Αχ, τι μου κάνετε Δευτεριάτικα (και δεν έβαλα και το goon suit σήμερα)!! ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ! ΟΛΑ ΟΜΩΣ! Υπέροχα, φανταστικά, καταπληκτικά! Μου είχε καρφωθεί πριν καιρό να τα κάνω μωβ τύπου ombre, κρατώντας τη σκουρόχρωμη ρίζα, αλλά η κομμώτρια μου δεν τα κάνει και πρέπει να ψάξω αλλού. Έχω αποτολμήσει στο παρελθόν το Μεθυστικό πορφυρό (call me magenta) και το αποτέλεσμα ήταν τέλειο πραγματικά.
    @Ju: Πόσο με ξέρεις (και ας μη “ξέρεις”). Αυτό θα διάλεγα! Και εναλλακτικά το λιλά ή το κόκκινο της Στέλλας (και για πιο extreme εμφανίσεις της Λίτσας)!
    Υ.Γ. Μπορούμε να τα εφαρμόσουμε μόνες μας στο σπίτι? Πότε κυκλοφορούν?
    Υ.Γ.2: Συγγνώμη για την “πολυλογία”, ήταν το boost που χρειαζόμουν σε μια δύσκολη Δευτέρα! Back to work, καλή εβδομάδα να έχουμε!

  9. @Sheena: Καλά, με το σχόλιό σου, ενθουσιάστηκα και εγώ παραπάνω! Οπωσδήποτε να το κάνεις! Και θέλω και φωτό φυσικά!

    Κοίτα, το επίσημο launch πάρτυ, θα γίνει την άλλη εβδομάδα, οπότε σιγά σιγά, κάποια κομμωτήρια θα τις έχουν σύντομα- αν όχι ήδη. Είναι βαφές κομμωτηρίου, όχι για να τις κάνεις μόνη σου- και μεταξύ μας, γι αυτά τα χρώματα, καλό είναι να υπάρχει και ένας ειδικός πάνω από το κεφάλι μας. Τώρα θα μου πεις και λάθος να γίνει και να βγεις πράσινη μια χαρά και αυτό, μέσα στις αποχρώσεις είναι.

    (εγώ να δεις πόσο το χρειάζομαι το goon suit σήμερα…)

  10. …kαλημέρα, bb girls & καλή εβδομάδα να έχουμε…χαχα…αγαπώ το νέο μου nickname…PP!!! Αγαπώ το μοβ,είναι γνωστό (όχι μόνο στα μαλλιά αλλά και σε ρούχα,παπούτσια,τσάντες,διακόσμηση στο σπίτι κλπ) …κι άλλωστε ως τα 70 θέλω πολύ ακόμα κι είμαι ανυπόμονη…ποια άλλη θα με ακολουθήσει;;;

  11. @Celia: Loipon to apofasisa! To SK pou mas erxetai kathomai 4 meres kai eixa skopo na vapso ta mallia mou. Tha agoraso eki ena sprei tis seiras Colorista kai tha kano lavender antavgies. Ti Deftera prin pao sto douleia tha lousto kai tha ksanagino ksanthia!!
    @Ju: exeis akousei an I seira Colorista tha erthei Ellada, giati an nai den xreiazetai kommotirio exei kai proionta gia temporary apotelesma.

  12. @MariaA: Εδώ δεν έλαβα notification για at home προιόντα. Η LP στην Ελλάδα, πρώτα φροντίζει για τους επαγγελματίες κομμωτές- και είναι κάτι που έχει λογική, δεδομένου και των εδώ συνθηκών.

    Κοίτα, μη και δε μας στείλεις φωτογραφία με τα lavender μαλλιά!!

  13. @Celia: Ε μα και εσύ, 30 χρόνια νωρίτερα τα έβαψες! Τέλος πάντων όπως βλέπεις μας αντιγράφει η LP… χααχαχαα!

  14. Καλημερα καλη εβδομαδα και απο μενα. Τζουλια εισαι φοβερη Επεσες μεσα και για μενα. Αν εκανα χρωμα αυτο θα εβαζα και βεβαια ανταυγειες απο μεσα Το σμαραγδι ειναι ενα χρωμα που λατρευω μαζι με το μπορντω Μηπως εχεις σπουδασει και ψυχαναλυση και δεν μας το λες.

  15. @Rania: Αγαπημένη μου, δε νομίζω ότι θα ήμουν πολύ καλή στην ψυχανάλυση. Αλλά είμαι σίγουρα καλή φίλη και σας προσέχω όλες. Ε και μετά από τόσα χρόνια, κάτι έχω καταλάβει και εγώ για τις προτιμήσεις σας!

  16. @MariaA , η colrista έχει έρθει kαι Ελλάδα…τι μας πέρασες;;;Και το spray και το washout και τα paint/effect και fader …εγώ θα ήθελα να δοκιμάσω το spray(όχι μόνιμο αποτέλεσμα) σε απόχρωση hot pink αλλά οι κριτικές διίστανται…ενώ η loreal λέει πως πιάνει σε ό,τι χρώμα μαλλιά κάποια κορίτσια στα stands και κάποιες που το δοκίμασαν δεν είναι ευχαριστημένες.

  17. Τζουλια μας Αν δεν ησουν καλη φιλη και δεν μας προσεχες δεν θα ειμαστε ολες παρουσες εδω καθε μερα Σε αγαπαμε γιαυτα ολα που εισαι

  18. Α ξεχασα ευχαριστω πολυ για τις ευχες για τα αναμενομενα μπεμπακια στην ευρυτερη οικογενεια μου.

  19. Χρόνια ήθελα να βάψω το μαλλί μπλε, ή έστω τούφες, αλλά κάτι το επάγγελμα (δικηγόρος γαρ) κάτι ο φόβος μη γίνουν στάχυα τα μαλλιά, δεν το έκανα ποτέ!!! Αμα λες εσύ ότι μένει στην επιφάνεια της τρίχας η βαφή και δεν επηρεάζει το μαλλί, τότε αυτά θα τα δοκιμάσω!!!! Με τον ήλιο και τη θάλασσα, όμως, τι γίνεται;;;

  20. @ΜariaA & Celia: I’m deeply sorry.. κάτι άλλο κατάλαβα.. Νόμιζα ότι διάβαζα αν θα έρθουν σε home kit οι βαφές colorful hair της LP.

    Πάντως το είπα, ότι σήμερα ειδικά χρειάζομαι goon suit, οπότε μην με παρεξηγήσετε σας παρακαλώ.

    Ευχαριστώ.

  21. @Μarianna Chalikia: Φαντάσου ένα χρωμοσαμπουάν. Έτσι λειτουργεί. Δεν θα ξεβάψει φυσικά στη θάλασσα, αλλά λογικά θα ξεθωριάσει όπως όλα τα χρωμοσαμπουάν.

  22. Ουφ, Monday at office is officially over! Ju μου, κάπου παρανόησα, είδα ότι απομακρύνονται σταδιακά με τα λουσίματα και θεώρησα ότι μπορούν να εφαρμοστούν και στο σπίτι, ξέρεις, για πιο προσωρινό αποτέλεσμα. Αν θυμάστε, κάποια χρόνια πριν η L’Oreal είχε λανσάρει τα hairchalks για χρωματιστές ανταύγειες. Εννοείται, βεβαίως, ότι γενικά με κάποια πράγματα δεν κάνουμε πειράματα στο σπίτι, γιατί θα πας για εκείνο το ωραιότατο σκούρο μωβ και μπορεί να καταλήξεις με κίτρινο! Με έπεισες, λέω να το τολμήσω τώρα που θα αρχίσει να ξανοίγει ο καιρός!

  23. @Celia: Ναι αυτά είναι τα ευρείας της L’Oreal Paris. Εγώ νόμιζα ότι μιλούσαμε για του κομμωτηρίου της LP.

    Και φυσικά και τα hairchalks για τα οποία λέει η Sheena.

    E, μα τι να σας κάνω?? Σας λούζω, σας βάφω, άλλα αντί άλλων διαβάζω σήμερα! Ένα ένα τη φορά!

  24. @Celia (again): Στο μεταξύ στη φωτογραφία, όπου φαίνεται πολύ καλά το νέο χρώμα των μαλλιών σου, βλέπω ότι είναι ίδιο με το λογότυπο του bb!!

    Σκίζεις pp girl λέμε!

  25. @Julia ,ίδιο …ολόιδιο,λέμε….εεε,μααα….purple power girl,όνομα και πράγμα!!!

  26. @Julia μου σε αγαπάω, σε εκτιμάω, σέβομαι την άποψη και την πρότασή σου, αλλά δεν μπορώ να με σκεφτώ έτσι. Για τα 70 μας δεν θα διαφωνήσω και θα κρατήσω την υπόσχεσή μου, όμως τώρα με τρομάζει μια τέτοια δοκιμή, έστω και σε μικρή έκταση. Βέβαια, πρέπει να πω ότι η ιδέα μπήκε στο κεφάλι μου και ποιος ξέρει; Άλλωστε ποιος μπορεί να είναι απόλυτα αρνητικός στην πρόταση μιας τόσο τρυφερής colorist;

  27. χαχαχαχαχ τέλεια!Σαν γοργόνα θα είμαι.Και σκέψου να βαφτούμε όλες και να μαζευτούμε κάπου.(το έκανα εικόνα)
    Μουτςς

  28. Θέλω αυτό το μπλε οπωσδήποτε!! Εννοείται ότι θα το τόμους,τι πρωτοπορα Υδροχόος είμαι άλλωστε ? Θα το δείξω στο γλυκό μου Γιάννη τον κομμωτή μου μου άρεσε πολύ!!

  29. Θα το τόλμουσα.. Πάλι το κινητό γράφει τα δικά του γκρρρρ..

  30. @JULIA,καλημέρα!Τι γέλιο είναι αυτό! Δεν μπόρεσα να μπω χθες και σήμερα σκάω απο τα γέλια! θα ηθελα να με δω(στον ύπνο μου) με ένα τέτοιο μαλλί! Και μία λεπτομέρεια:Χθες στο αεροδρόμιο είδα μια κοπέλα με μωβ ανοιχτό μαλλί και φυσικά θυμήθηκα το bb μας και τις υποσχέσεις μας!Κι επειδή το bb διαβάζει τη σκέψη μου,μου έκανε κι αυτη την έκπληξη.Θα δείξω τον εαυτό μου στους υπόλοιπους το μεσημέρι και περιμένω σχόλια!!!!!

  31. @Amalia: Κοίτα, το κατανοώ. Είμαι colorist με κατανόηση. Αλλά σκέψου: σε όμορφα φυσικά σγουρά μαλλιά, το καλοκαίρι, να φυσάει λίγο αεράκι στο νησί και ξαφνικά να ξεπροβάλουν λίγες χρωματιστές ανταύγειες. Τίποτα το υπερβολικό, καταλαβαίνεις.

  32. @Litsa: Μα εγώ, όταν έγραφα το post και επέλεγα τις αποχρώσεις για σας, δεν έβλεπα τα πρόσωπα των μοντέλων στις φωτογραφίες. Τα δικά σας έβλεπα. Το έχω κάνει φοβερή εικόνα σου λέω!

  33. @Maryl: Για σένα και τη SofiaT, δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ καθόλου! Από μόνο πήγε το χέρι μου και άρπαξε τις βαφές!

  34. @marianna: Στο μυαλό σας είμαι! Λοιπόν περιμένω τα σχόλια της οικογένειας, για να δούμε πως θα προχωρήσουμε!

  35. Παλιότερα είχα βάλει φούξια extensions στο ξανθό μαλλί μου.’Αρα ροζ ανταύγειες νομίζω είναι ότι μου χρειάζεται!!!! Και μάλιστα το σκεφτόμουν και πριν δω το άρθρο για το καλοκαίρι

  36. @Julia, ίσως τελικά το πρόβλημα είναι χωροταξικό. Στη Ζάκυνθο δεν έχει μελτεμάκια. Αντίθετα η τρελή ζέστη και υγρασία του καλοκαιριού δεν μου επιτρέπει να αφήνω ελεύθερα τα μαλλιά μου πολλές φορές. Υπόσχομαι ότι αν προκύψουν διακοπές στο Αιγαίο θα σκεφτώ σοβαρά την περιορισμένη εφαρμογή χρωματικής έκπληξης.

  37. @julia,για ανταύγειες κάτι γίνεται μου ειπαν και να φεύγει όπως είπαμε! Είμαστε λίγο κλασσικουρες?????

  38. LITSAPATS: Λοιπόν δεν είναι καθόλου κακή ιδέα τα extensions σε έντονα χρώματα. Και το λέω εγώ, διότι όταν με πιάνει η μανία για πολύ ξανθό- μπεζ μαλλί, ξέροντας ότι θα κουράσω υπερβολικά μαλλιά μου, καταφεύγω πολλές φορές στη λύση των λίγων extensions σε πολύ ανοιχτή απόχρωση.

  39. @marianna: Φυσικά, φυσικά! Να τους πεις ότι και η colorist σου, ανταύγειες σκεφτόταν. Δεν είναι θέμα “κλασσικούρας” είναι θέμα στυλ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.